![]() |
|
حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html) +---- موضوع: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی (/thread-28747.html) |
پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - عبدالرحمن - ۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۲۳ (۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۱۶)MYNK نوشته است: شما دو بزرگوار لطف کنید و این پیشنهاد منو آزمایشی انجام بدید! بحث چندین و چند بارس ولی چرا تا کنون کسی به این فکر نیفتاده بود؟ یهو چادر مشکل ساز شد؟ اون چادر زورو هم ایده ایست برای تخریب چادر! اینجا جای بحث در این باره نیست اما چیزی که در این مورد به نظر من می رسد پروژه حذف نرم چادر از جامعه است این را در بین چادری های جوان شروع کرده اند مادرانشان که از سن خاص خود گذشته اند اگر همین نسل جوان را از چادر بیندازند تمام است چون 10 درصد دختران اینها هم چادر سر نخواهند کرد 30 سال دیگر(اگر خدای نکرده ظهوری نبود )وضع جامعه را ببینید =========== توضیح بیشتر:حرف من در مورد زدن اثر واقعی چادره چه با آستین چه بی آستین با زیپ بی زیپ چادر نباید جلب توجه کنه و هیچ مختصاتی از ظاهر زن را نباید نشون بده پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - آلاله - ۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۴۰ تا حالا چنین بحثی رو ندیدم, اگرم بوده طبق معمول به نتیجه نرسیده! میدونید چرا تا بحال به فکرش نبودن!؟ چون پیش بینی چنین نتایج خوبی رو نمیکردن! با اومدن این تنوع گسترده در مدل چادرها خیلیا که چادر رو دوست داشتن ولی بخاطر مشکلات اون نوع چادر حتی به سمت چنین حجابی نمیرفتن, حالا میتونن به راحتی چادری بشن! نقل قول: چه ایده ای!؟ نکنه منظورتون اینه که اونایی که من دیدم همشون جاسوسان رژیم صهیونیستی و آمریکا بودن !؟!!؟!؟؟!؟ ![]() ![]() نقل قول: باشه, پس تا 30 سال دیگه (در چنین روزی!) چنین بحث هایی رو نخواهیم داشت! پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - عبدالرحمن - ۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۴۴ نقل قول: این زورو گفتن و شزن گفتن و تمیز کردن زمین عبارت هایی هست که برای الان نیست از قبل انقلاب اینطور تخریب می کردن تا همین فیلم های ارشاد پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - آلاله - ۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۴۸ (۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۴۴)تلمیخا نوشته است: این زورو گفتن و شزن گفتن و تمیز کردن زمین عبارت هایی هست که برای الان نیست البته من چنین منظوری نداشتم به هیچ وجه! تا حالا هم نشنیده بودم که اینطوری حرف میزدن قبل از انقلاب!این چیزی بود که به ذهن خودم میرسید, وقتی اون مدل چادر سرکردن ها رو میدیدم! پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - عبدالرحمن - ۲۰/مهر/۹۲ ۲۰:۰۸ (۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۴۸)MYNK نوشته است: البته من چنین منظوری نداشتم به هیچ وجه! من هم نگفتم منظور شما این بود ولی اگر *SAVIOR!!! چیزی نگه من این جور چیزا رو زیاد شنیدم و اون مدل چادر سر کردن هم از سبکی اعتقاد شخص به چادره و ربطی به خود چادر نداره *الان بهش میگم غیبت نباشه! پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - meshkat - ۲۰/مهر/۹۲ ۲۰:۴۵ دوستان بنده خودم به شدت با برخی چادر های مدل دار از جمله چادر ملی مشکل دارم و از نظرم حجاب چادر های سنتی بهتر از اونهاست اما در مورد جلابیب باید بگم که بسیار ایده خوبیه.کاملا پوشیده س و مشکلات چادر های سنتی رو مخصوصا در مقابل باد نداره.جالب تر اینکه مقنعه و ساق هم به خودش متصل هست و نیازی نیست هر لحظه حواس خانم ها به خراب شدن مقنعه یا احیانا مشخص شدن موهاشون باشه. برخی دوستان به شدت تعصبی برخورد میکنند.باور بفرمایید هرچیز جدیدی بد نیست. جلابیب یک ابتکار فوق العاده س ،پوششی که داره هم اگر از چادرهای سنتی بیشتر نباشه کمتر نیست و این رو فقط خانم های چادری درک میکنند که نه آقایونی که از دور دستی بر آتش دارند.به هیچ وجه هم جلب توجه نمیکنه و بدن نما هم نیست. پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - مجتبی110 - ۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۱۹ یه بابایی اومده اینجا واسه محصولاتش بازاریابی اینترنتی کرده و رفته این همه بحث نداره که! مدیران باید تو این زمینه که یک نفر میاد تبلیغات تجاری می کنه حساس باشن و جلوگیری کنن! پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - پرنیان - ۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۲۲ اینکه ظاهرش قشنگه ولی اینکه آستین داره.....میشه زیرش کاپشن یا پالتو وشال گردن پوشید؟؟ پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - رضوانه - ۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۲۹ یکی از رسالات این تالار فکر میکنم اشاعه فرهنگ حجاب باشه پس همچین بی ربط نیست آقای 110 به نظرم خیلی زیبا و مناسبه احتمالا تهیه کنم! خیلی عالیه آفرین به طراحش پاسخ به: حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی - عبدالرحمن - ۲۰/مهر/۹۲ ۲۲:۰۰ (۲۰/مهر/۹۲ ۲۱:۱۹)110 نوشته است: یه بابایی اومده اینجا واسه محصولاتش بازاریابی اینترنتی کرده و رفته این همه بحث نداره که! این هم تئوری جالبی بود ----------- توجه کنید علت تاکید من بر چادر عادی(که خودش انواع داره) این است که شانه و آستین و این موارد رو نداره این مدل چادر الانش شاید خوب باشه اما چه تضمینی هست که یک نفر وقتی پوشید و مشتریش شد برای مدل های بعدی مجبور نشه تابع مد اون طراح بشه یواش یواش مثل همین چادر ملی ها که چیزی تو مایه های مانتوی گشاد هستن بشه بحث این بود ============ تکمیلی: میشه آستین مثل آستین عبا باشه و جلوی چادر هم زیپ و اینجور چیزا رو داشته باشه ولی کار کار حساسیت امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید همگان |