![]() |
|
تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 92 (/forum-83.html) +----- موضوع: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) (/thread-28974.html) |
پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - حسن عزتي - ۲/آبان/۹۲ ۱۰:۴۹ به نام خدا سلام خدمت همه همسنگران و دوستان خوبم در تالار بیداری اندیشه ![]() بنده نیز به نوبه خودم از کاربران محترمی که وقت ارزشمندشون رو برای این تالار هزینه می کنند و با ارسال هاشون و مطالبشون در بیداری تفکرات و زنده شده جان و روح به بنده کمک میکنند بسیار سپاسگذارم ![]() تقدیر ویژه از کاربران فعال این تالار دارم که اگر حضور گرمشان نبود و زحمات بی دریغشان در بخش های مختلف وجود نداشت،تالار نیز رونق و گرمی همیشگی را برای سایر کاربران نمی داشت. و تشکر از همه ناظران و مدیران و معاونان تالار که بصورت شبانه روزی در خدمت تالار و کاربران هستند و امید که جزو سربازان حقیقی حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) محسوب شوند. و سپاس ویژه از دوست و برادر خوبم جناب میلاد . م که از هیچ تلاش و خدمتی به تالار و برنامه های آن دریغ نکرده و بار سنگینی از کارهای تالار را خالصانه به دوش میکشند. و در آخر یادی کنم از کاربر محترم خانم saloomeh که چند وقتیه حسابی جاشون در تالار خالیه. یا علی (علیه السلام) مدد است. پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - Agha sayyed - ۲/آبان/۹۲ ۱۲:۱۰ بسم الله سلام علیکم بنا نداشتم از گروه مدیریت حرف بزنم ؛ تقدیر و تشکر از کاربران فعال ،ناظرین ،مدیران و معاونین که برخی زمان زیادی برای اهداف خداپسندانه تالار صرف مینمایند کار کمی است . ان شاءالله که خداوند از عملکرد و حضورشان راضی باشد . در این مدت چه بسیار کاربرانی آمدند و رفتند و چه کم ماندند و مطلب نوشتند ، سخن گفتند و برای روشن کردن اندیشه دیگران سعی نمودند . چه بسیار نوگلانی که با کمی سن مطالب زیبا زدند و تاثیر گذار . چه بسیار عزیزانی که تغییرات خدایی شدنشان در بنده اثر گذار بود و رشد ایشان چشم گیر. چه بسیار دوستانی که سعی نمودند تا با رشد خود موجبات رشد دیگران را فراهم نمایند . و چه بسیار کاربرانی که با شور و اشتیاق خود فضای تالار را مملو از شور و هیجان نمودند . و تشکر از همه ، همه عزیزانی که رضای خداوند را قبل از قلم زدن و نگاشتن و سخن گفتن در نظر دارند و کمک به دیگران برای رشد و تعالی آنها اوج رضایت مندی ایشان است . موفق باشید و خدایی . پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - boghz - ۲/آبان/۹۲ ۱۸:۱۱ بسم الله الرحمن الرحیم سلام اول یه تشکر خیلی ویژه از خــــــــدای مهربونم که منو با این تالار آشنا کرد یه نعمت بزرگی تو زندگی من هست .... و بعد هم میخواستم یه تشکر حسابی بکنم از همه کسایی که از همون اول اول مطالبشون بهم کمک کرده از همون اوایل عضویتم آقای علی 110 که حق بزرگی به گردنمون دارن چون مطالبشون به اکثرمون کمک کردن مخصوصا من که همیشه مزاحمشون بودمو زحمتشون دادم از Agha sayyed و آقای محب الزهرا و آبجی فاطمه (فاطمه خانوم ) + دوباره اقای علی 110 که تو روزای سختم ازشون کمک میگرفتمو چقدر خوب راهنماییم میکردن فاطمه خانوم که هر وقت دلم میگرفتو حرفی بود که نمیتونستم به هیچ کسه هیچ کس بزنم میومدمو با ایشون حرف میزدم اما تو سخت ترین روزای زندگیشون ( فوت پدرشون ) نبودم که کاری بکنم ...گرچه بودم هم نمیدونم واقعا چیکار باید میکردم تا دلشون یکم آرومتر بشه ........ ![]() بهار 91 که مشکلی برام پیش اومدو بعد از اون بیشتر از یک سال به اینترنت دسترسی نداشتم وقتی برگشتم با خودم میگفتم الان دیگه کی مارو یادش میاد که Agha sayyed پیام دادن که خوشحالن که میبینن برگشتم به تالار و هنوز هستم ! در صورتی که من خبر نداشتمو ماهها قبلش بهم ایمیل زده بودنو درمورد حل شدن مشکلم پرسیده بودن ولی من بین ایمیل های زیادی که برام اومده بود متاسفانه ایمیل ایشون رو ندیده بودم ........ این یه خاطره ی خیلی خوبی و قشنگی از تالار برای من شد که چقدر آدمای بزرگ وبا معرفتی اینجا هستن ... ![]() از برادر بزگوارم آقای وحید 110 برای مطالب خوبشون همسنگرهای بزرگوارم تو گردان سید الشهدا ....... از دکتر Messenger بابت همه کمک هاشون و مطالب خوبشون ......... هنوز هم بعضی از پیام های خصوصی که این بزرگوارن در جوابم دادن رو نگه داشتم ! ![]() از آقای بیداری اندیشه و Mahdy2021برای ایجاد این تالار و همه ی مطالب خوبشون از آقای mohamad برای سر صفحه های فوق العاده و مطالب خوبشون بعد هم از تک تک مدیر ها و ناظر های بزرگوار .......... و از بین کسایی که این ماه های اخیر باهاشون آشنا شدم ازخواهرهام farzaneh , asal banoo(برای مطالب خوبی که بهم یاد داد ) , مرتاح و دختر خاله ش و میثاق و neda , fateemeh 313 , nina و مرغ باغ ملکوت , از برادرهام prestige , Night_world , در جستجوی سختی ,SAViOR ( بابته تصاویر و متن های خیلی زیبا ) ,110 ( که از شوخی هاشون معمولا کاربرا ناراحت میشن و یه جوره دیگه ای ازشون برداشت میشه ولی واقعا دارن شوخی میکنن و درسهایی که بهم یاد دادن تو بحثمون درمورد برنامه ماه عسل و بعد از اون- ایشون خیلی صافن به نظر من شوخی هاشون رو به دل نگیرید ) از همه ی کسایی که موقع رفتن به مشهد بهمون گفتن و التماس دعا بهشون گفتمو میدونم با دل پاکشون اونجا برام دعا کردن ! ![]() یه تشکر ویژه از nafas عزیزم که برام وقت میزارنو برای کنکور سال بعد خیلی بهم کمک میکنن و همراه و هم قدم من هستن با اینکه خیلی شیطنت میکنم و هر دفعه تو دلم میگم دیگه این دفعه س که بهم بگه دیگه من با تو کار نمیکنم تو آدم بشو نیستی ![]() از آقا سید ابراهیم و بقیه سادات تالار که امروز برامون دعا کردن .... ![]() و در آخر هم یه تشکر ویژه از برادر بزرگوارم آقای حسن عزتی اول به خاطر اینکه امسال نایب الزیاره ما تو حرم امام حسین علیه السلام بودنو با نامه هامون یه عالمه به زحمتشون انداختیم و بعد هم به خاطر راهنمایی های فوق العادشون که با حوصله و دقت حرفهامو میخونن و برادرانه بهم کمک میکنن ! یه تشکر ویژه هم از همه کسانی که ارسالشون به خاطر خداست و در جهت آگاهتر کردن ما, حتی اگه یه خط باشه ......... و معذرت میخوام از کسایی که اسمشون از قلم ( کیبورد ! ) افتاد بازهم تشکر ویزه میکنم از خدا که مارو دور هم جمع کرده و دلهامون رو به هم نزدیک کرده ......... ![]() برای تک تک این تشکر هام دلیل داشتم .... از خدا میخوام که خودش اجر نیکو بده به تک تکتون و دلتون رو تو این روز عزیز و در قیامت شاد بکنه ....... به امید ظهور مولای غریبمون .......... ببخشید خیلی حرف زدم ![]() یا علی علیه السلام پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - Bahar - ۲/آبان/۹۲ ۲۳:۱۱ به نام خدای بخشنده و مهربان سلام تشکر های ویژه: منم در ابتدا یه تشکر ویژه و فراوان داشتم از جناب آقای بیداری اندیشه(آقا مهدی بزرگوار ) و جناب آقای Mahdy2021 (آقا مهدی بزرگوار) خیییییلی ممنوم بابته ایجاد این تالار. خییییلی زحمت میکشید. خدا قوت. ان شاءالله خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه و سعادتمند و عاقبت بخیر بشید. فکر نمیکنم دیگه بالاتر از این دعاها،دعایی باشه. در ضمن،از آقا mohamad هم تشکر میکنم و خییلی های دیگه که واسه این تالار و پابرجاییش،زحمات بسیار میکشن، خداوند حاجاتشونو برآورده کنه. تشکرهای خاص: (سعی میکنم بترتیب آشناییت بگم) بعد تشکر میکنم از اولین نفری که مرا از غریب بودن درآوردن. بابته راهنماییهاشون،نصیحت هاشون واقعأ تشکر میکنم... از آقا" soheyl_ir89 "هم خییلی تشکر میکنم که ایشون هم چیزهایی بمن یاد دادن و مفید بودن با ارسالهاشون،البته چند وقتی بود که نبودند و انگار امشب اومدند و من خوشحالم. تشکر میکنم از جناب "سدرة المنتهی"، که ایشون هم با استقبالشون،اخلاق خوبشون،ارسالهاشون چیزهای خوبی بمن یاد دادن. بعد از آقای "مجید املشی" که خییییییلی بهشون زحمت دادم و مزاحمشون شدم تاحالا،ایشون با ارسالهای مفیدشون و صحبت هاشون، اخلاقشون،بمن چیزهای خوب و مفید و سودمندی یاد دادند. بعد آقای" REZA2035" گرامی که ایشون هم باز با بحث هایی که داشتیم واقعأ واسم مفید بودن. از برادر خوب کوچکم(از نظر سنی ولی در واقع بزرگوارم)،جناب"aboutorab"، بسیار تشکر میکنم بابته ارسال ها و تاپیک هایی که عشق مولا و اهل بیت رو در دلمون زنده و بیشتر بیشتر میکنه.و همچنین برخورد خوبشون. از دوست نازنینم،خانم" boghz "عزیز،تشکر میکنم که همیشه با پیام هاشون منو شاد کردن و بمن لطف داشتن و حتی با همین ارسالشون در اینجا، منو شرمنده کردن و بمن یاد دادن،از بودنم در اینجا باید چطوری استفاده کنم. من از "Agha sayed "بزرگوار، در اینجا تشکر میکنم که در گذشته با رفتارشون در یک تاپیک،منو شرمنده کردن، اینجا میخوام دوباره بخاطره رفتاره بچگانه ای که ازم سر زد،ازشون معذرت بخوام. تشکر های کلی: و کلأ تشکر میکنم از همه،از همه بدلیل اینکه هر کدام با ارسالهای مفیدشان بمن چیزهای مفیدی می آموزند.(افرادی هم اسمشونو نبردم ولی ازشون ممنونم) ممنونم ،خییییلی ممنونم و خدارو شکر میکنم،که مستند ظهور به طور اتفاقی،بدستم رسید و بعد کنجکاو شدم با این تالار آشنا بشم و آمدم،عضو شدم،بعداز مدتی بیشتر سر زدم،بعد سریع علاقه مند شدم و بعد وابسته. و اینجا از شماها چیزهایی آموختم که از کسی در دنیای واقعی نیاموخته بودم. اینجا اخلاق هایی رو دیدم که شاید در دنیای واقعی ندیده یا کم دیده باشم.اینجا افرادی رو دیدم،که شاید در اطرافم ندیده بودم. اینجا ،برعکس خییلی جاها در فضای اینترنت،بوی خدا رو میشه استشمام کرد. یه اعترافی هم بکنم که من قبلأ عضو فیس بودم(ولی فعال نبودم و زیاد هم خوشم نمیامد) از وقتی شروع کردم اینجا بیام،دیگه عضویتم اونجا رو لغو کردم و در حال حاضر، وقتهایی که به در نت هستم،بیشتر وقتم در این تالار صرف میشه. من مدتی به دنبال چنین فضاها،چنین جمع ها،چنین مطلب ها بودم و خدا اینجا رو بمن نشان داد.خدایا شکرت. ولی بازم من باید خییییییییلی چیزها در اینجا یاد بگیرم و خییلی تاپیک ها رو بخونم و با خییییلی ها که مشتاقم،آشنا بشوم و ازشون چیزهای مفیدی یاد بگیرم،امیدوارم خداوند ،بهم لیاقتشو بده. فعلأ نتونستم خیلی فعال باشم.امیدوارم در آینده به کمک شما بزرگواران ،مفید باشم. التماس دعا پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - Tolou - ۲/آبان/۹۲ ۲۳:۳۸ بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان خوبم عیدتون مبارک... بحث تشکر هست... اول از همه از خداوند شاکرم که در ادامه ی "ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده" ی یک شب قدر، مرا با تالار آشنا کرد... بعد از اون... نمیدونم چطوری بنویسم... از یه آقایی تشکر میکنم که به قول یکی از بچه ها" صاحب این جا هستند"... همون آقایی که چندین بار با دل پر اومدم تالار و باعث شده که حرف زدن با بچه های اینجا آرومم کنه... همون آقایی که فلانی وقتی آن شد، میگفت ندا، داشتم میومدم خونه زیر برف به خدا میگفتم خدایایکی رو بفرست که الان باهاش حرف بزنم... همون آقایی که باعث میشه حرفهای آقاسید رو بشنوم و باز برگردم... همون آقایی که خودشون گفتن ما از احوال شما غافل نیستیم... همون آقایی که... مطمئنم شما هم بارها حضورشون را احساس کردید... این مواقع یادم میوفته به اون تاپیکی بود که میگفت" با وضو وارد شوید..."... . . . باشد که بیشتر یادش کنیم... ... بعد از اون تشکر میکنم از همه دوستان عزیزی که اینجا قلم میزنند... خیلی ها هستند اینجا... آروم و بی سر و صدا ولی ... رنگی نیستند... اما دلشون پر از رنگه... از همه دوستان تشکر میکنم... که هر کدام به طریقی به من درسی را آموختند... و برای همگی بهترین ها چه مادی و چه معنوی (بخصوص زیارت کربلا) را از خدای بزرگ خواستارم... پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - Farzaneh - ۳/آبان/۹۲ ۷:۳۴ بسم الله با عرض سلام ابتدا تشکر میکنم از خدا که من رو با این تالار آشنا کرد.... و بعد هم تشکر میکنم از مدیران سایت جناب مهدی 2021 و جناب بیداری اندیشه... و بعد هم تشکر میکنم از تک تک دوستانی که ازشون درس گرفتم (چون زیادن نام نمیبرم میترسم نامی جا بمونه) من توی این تالار مطالب نابی یاد گرفتم و با دوستان خوبی آشنا شدم که توی زندگیم تاثیر داشتند.... ان شاء الله که همه دوستان گرامی سلامت و عاقبت بخیر باشند.و از شما خوبان میخوام با دلهای پاکتون برام دعا کنید..... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۳/آبان/۹۲ ۸:۳۴ تقدیر و تشکر کمترین کاریه میشه انجام داد در مقابل تلاش و کوشش دوستانمون در تالار من هم به نوبه ی خودم از تمام عزیزان که سعی در بالا بردن سطح معرفتی یکدیگر دارن تشکر می کنم. توی این مدتی در تالار حضور دارم تلاش های زیادی رو از برخی از عزیزان دیدم که اگر بخوام تک تک راجع بهشون صحبت کنم بسیار طولانی میشه. یادمه پارسال وقتی تازه وارد تالار شده بودم و هنوز خیلی از عزیزان رو نمیشناختم اما با این حال حس می کردم تلاش ها و دغدغه ها رو. و این ارسالم تشکری ناچیز از زحمات برخی از دوستانی بود که تلاششون برای من نمود داشت: نقل قول: در طول یکسال گذشته هم باتوجه به آشنایی و ارتباط بیشتر با اعضای تالار به تونستم نسبت به گذشته اشراف بیشتری به دغدغه ها و تلاشهای عزیزان داشته باشم. از آقا وحید110 و علی آقای 110 که با صلابت پاسخگوی بسیاری از بحث ها هستن از خانوم Hadith که انصافا با مدیریت خوبشون بار سنگین و همیشه حاشیه ساز بخش اخبار و بسیار از تاپیک های سیاسی رو به دوش می کشن ار خانوم nina و *مهاجر* و حسن عزتی عزیز برای ارسالهای پخته و ارزشمندشون از خانوم ترنم، Arianna و میثاق و soshiant گرامی برای تاپیک های ارزشمندشون از MYNK، asalbanoo، Reyhaneh.sh ، مهدی2012 ، ali0077، patiot ، M912، m.hossein، sadegh-A و فدایی ولایت برای ارائه ی نظرات خوب و همچنین اکتیو بودن از جناب درست پسند برای نگاه دقیق و تیزبینانشون از جناب حسن. س برای ارسالی خوبشون در حوزه ی فلسفه و عرفان از جناب savior هم به خاطر فعالیت فوق العاده و همچنین ترول های جالبشون ![]() از تلمیخای عزیز برای فعالیت فوق العاده و دغدغه مند بودنشون از خانوم شهید ناهید فاتحی،شیدا و عبدالرحیم عزیز برای دغدغه ی مقدسشون در حوزه ی دفاع مقدس و شهدا از خانوم saloomeh و خاک گرامی که هرچند مدتهاست حضور ندارن تشکر می کنم. و تشکر بسیار ویژه از Mahdy2021 عزیز که واقعا زحمت زیادی در تالار می کشن و بار فنی تالار تمام به دوش ایشون هست و همچین برای مدیریت قوی ایشون و جناب بیداری اندیشه که حقیقتا شایستگی ایشون بر هیچکس پوشیده نیست میدونم که احتمالا بعضی از عزیزان رو به دلیل کم حواسی و بی دقتی و همچینین تشخیص ناقص از قلم انداحتم. امیدوارم به بزرگواری خودشون ببخشن ![]() به خودم میبالم که در تالار گفتگوی بیداری اندیشه هم صحبت اعضای شایسته ی این تالار هستم. ![]() پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - Reza2035 - ۳/آبان/۹۲ ۲۳:۳۵ با سلام . من از همه دوستانی که توی این چند سال ازشون مطالب خوبی رو یاد گرفتم تشکر میکنم و مطمئنم به معنای تشکر از همه ی عزیزانی که توی تالار فعالیت میکنند ... نمیشه از دوستان اسم برد چون اگه اسمی جا بمونه شرمنده اون عزیز خواهم شد . ان شالله که دوستان هر کدام زمینه ساز و یاور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشند . پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - سید ابراهیم - ۴/آبان/۹۲ ۱۳:۲۹ بسم الله. برای تشکر کردن از کسانی که هرموقع دلم میگرفت و حواسم پرت میشد بودن و هستند چی باید بگم؟؟؟؟ برای قدردانی از کسانی که هر موقع مطلبی ازشون میدیدم و میخوندم یاد نازنین حضرت حجت می افتادم چی کار میتونم بکنم؟؟ خیلی ها هستند که حقیقتا گردن من حق دارند، از دعای کربلا رفتنم تا چیزهایی که یادگرفتم و میگیرم. خواستم تشکر کنم دیدم خیلی باید اسم ببرم که از حوصله جمع خارجه، برای همین فقط دو نکته را عرض میکنم: 1- تشکر شدید از دوستان بزرگواری که بی نهایت الان جایشان خالی است علی110، مسنجر، سالومه، فاطمه خانم و..... 2- دیدم بهترین کار اینه که انتقادی هم بکنم، قرار نیست که فقط تشکر باشه، برای همین از کاربر سید ابراهیم به شدت انتقاد میکنم که بسیار کم کار شده و دیگه اون انرژی قبلی رو هزینه نمیکنه، دیگه مثل قبل نیست ![]() ![]() ....بچه ها حلالش کنید. پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - پرنیان - ۴/آبان/۹۲ ۱۵:۰۸ سلام. منم تشکر میکنم از همه دوستان... کلیک کنید........... دوستای خوبم MYNK و farjad (پاتی بازیه دیگه) ![]() ![]() و داداشم که من و با این تالار آشنا کرد(بازم پارتی بازی).. .. **********
|