تالار گفتگوی بیداری اندیشه
جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html)
+---- بخش: رسانه های بیگانه (/forum-56.html)
+---- موضوع: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! (/thread-29124.html)

صفحه: 1 2

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - انتصـار - ۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۱۰

(۲/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴)Havbb 110 نوشته است:  تخیل و خیالپردازی در اسلام امری مذموم و ناپسند هستش. این مسئله برای عده ای عجیب هست ولی خب نظر ما مهم نیست نظر خدا مهمه.

چرا؟!!
آیه یا روایتی داریم ؟!

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - Havbb 110 - ۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۹

بله ولی الان حضور ذهن ندارم باید بگردم (یا بگردید)

هم به صورت مستقیم اشاره شده و هم به صورت غیر مستقیم اثبات میشه.

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - Mohammad Trust - ۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۰

ایه از قران لطفا

والا تخیل به نظر من یکی از بهترین چیزاهاییه که حدا به ادم داده

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - Havbb 110 - ۲/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۱

یکم زحمت تحقیق به خودتون بدید ما ایرانیا مثل اینکه اساسی عادت کردیم که لقمه رو جویده بذارن دهنمون. منم که گفتم توی تحقیق بعدیم احتمالا بهش میپزدازم و میارمش

محمد جان شما طبق نظر خودتون عمل کنید.

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - Mohammad Trust - ۳/بهمن/۹۲ ۴:۰۳

اتفاقا همون موقع که گفتی رجوع کردم به گوگل و تنها چیزی که بهش برخوردم و حرام بود، استفاده از قوه تخیل و خیال پردازی در مورد میل جنسی نامشروع بود! در مورد داستان تخیلی نوشتن اصلا چیزی نبود.
من استفاده از تخیل رو توی داستان تا جایی درست میدونم که به جنگ با خدا نکشه! حالا میخواد خون اشامی باشه یا جادوگری یا هر چیز فرا انسانی!

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - قلب - ۱۰/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۷

سلام به همه
تخیل یا خیال پردازی از لحاظ عقلی مفید نیست . من تخیل قوی دارم
البته تخیل لازمه ولی اینطور که در دنیای امروز هست خوب نیست
هنر یعنی تخیل حالا شما هنرمندای جهان و ایران رو ببینCool از لحاظ اعتقاد به خدا ضعیف هستن
این مورد مهمیه

دقت کنید غرب دیگه چیزی جز تخیل نداره

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - zeusa - ۱۴/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۱

لطفا آبروی اسلام را بااین نظرات زیر سوال نبرید قوه ی تخیل یکی ازبخش های ذهن انسان است که خدا به ما اعطا کرده شما به چه حقی تخیل را ناپسند محسوب میکنید در حالی این اختراعات زمانی تخیل بود تخیل زمینه اختراع وابتکار است اصلا شاهنامه فردوسی واین همه آثار ادبی در دنیا با تخیل نوشته شده این همه پیشرفت درزمینه ها با تخیل شروع شده اصلا فردوسی که تخیل قوی داشته مگه به خدا اعتقاد نداشت علت عقب افتادگی ایران نداشتن تخیل هستش فقط تخیل در برخی موارد که منجر به توهین می شود مشکل داره

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - Ali#59 - ۱۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۴۳

(۱۰/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۷)masoudmoosavy نوشته است:  
هنر یعنی تخیل حالا شما هنرمندای جهان و ایران رو ببینCool از لحاظ اعتقاد به خدا ضعیف هستن

چه طور به این موضوع رسیدید؟
که هنرمندان ایران و جهان از لحاظ اعتقاد به خدا ضعیف هستند؟

پاسخ به: جادو جایگزین خدا شده است/در زمین حریف بازی می کنیم! - zeusa - ۱۴/شهریور/۹۳ ۲۱:۱۹

از هر نعمت که خدا به ما داده هم میتوانیم استفاده خوب وهم استفاده بدکنیم حالا به جای این که قوه ی تخیل را عامل انحراف هنرمندان بدانید سعی کنید کمی در مورد این که خدا را همیشه به یاد داشته باشیم هر کاری که میکنیم برای خدا باشدبحث وتحقیق انجام دهید اگر انسان ها گمراه شوند به خاطر خودشان است نه نعمتی که خدا به آنها داده لطفا کمی منطقی فکر کنید