![]() |
|
چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات محتوایی (/forum-40.html) +---- موضوع: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! (/thread-3060.html) |
RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - Ara - ۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۰ 2- وقتی با رای من همخوانی دارد 5- اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم 6- به پست ارسالی که برای آن فرستنده زحمت کشیده(علیرغم اختلاف با نظرم) 7- گاهی به معنی اینکه: "تو برایم ارزش داری" و "نگاه فکر تو را دنبال می کنم"(علیرغم اختلاف با نظرم) وقتی کسی چیزی رو که من می خوام بگم بهتر از من می گه ازش تشکر می کنم؛ وقتی کسی چیزی رو با سند و دلیل میگه هرچند مخالف نظر منه ازش تشکر می کنم، وقتی کسی چیز جدیدی بهم یاد می ده تشکر می کنم، وقتی کسی برای کار گرانبهایی تلاش می کنه تشکر می کنم. RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - MESSENGER - ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۹ نتیجه نظرسنجی تا الان: ![]() منتظر نظر دیگر عزیزان هستم با تشکر فراوان RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - فرهاد - ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱:۲۵ سلام من به 3 دلیل دکمه تشکر را میزنم. 1- تاثیر گذاشتن روی دیگران 2- اعلام موافقت و همراهی با ارسال کننده پست 3- وقتی از کسی مطلب جالب نو و تاثیر گذاری میخونم RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - rastin - ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۳۱ 2- وقتی با رای من همخوانی دارد. 4- پست های مدیران و ناظران سایت، در تشکر من تاثیرگذار است. --------------------------------------- معمولا وقتی بانظر من همخوانی داره برای اینکه یک حرفی دوبارتکرار نشه بهترین گزینه این است که از طرف مقابل تشکر کرد. معمولا خوندن پست های ناظران ومدیران برام دراولویته بااینکه میدونم کاردرستی نیست چون بقیه کاربران هم بنوبه خودزحمت کشیدند... البته محتوا وتازگی پست های ارسالی هم مهمه ولی بعضی اوقات تاازصحت مطلبی مطمئن نباشم (هرچندتازه باشه یابانظرمن همخوانی داشته باشه.)..تشکرنمیکنم. RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - بیداری اندیشه - ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۴۲ نقل قول:2- وقتی با رای من همخوانی دارد برای جلوگیری از اینکه بخوام مجدد حرف تکراری بزنم. نقل قول:3- به اسم و رسم نویسنده اهمیت میدهم معمول اینه که افرادی در تالار هستن که از منظر اطلاعات سر و گردنی از بقیه بالاترند از جمله از خودم. چه از گروه مدیران و ناظران تالار و چه کاربران عادی و حتی تازه وارد. چنین افرادی معمولا مطالب مفیدی در تالار ثبت می کنند. از طرفی دیدگاهم اینه که تشکر خودم رو به عنوان تایید مطلب مطرح شده می دونم. بنابراین حتی اگر کاربر برای ارسال مطلب زحمت هم کشیده باشد دلیلی نمی بینم تشکر کنم چون به منزله تایید کلامی است که از دیدگاه من غلط هست. دیدگاه من هم طبعا بر اساس باورهای دینی و مذهبی من شکل گرفته. در مواردی که حتی علم هم ندارم به درستی یا غلطی مطلبی، باز تشکر نمی کنم. چون در قبال تشکرهای خودم که معنا دار هستند، در پیشگاه خدا احساس مسئولیت می کنم. به نظر حقیر، ماها علاوه بر اینکه باید مواظب باشیم چی می نویسیم باید مواظب هم باشیم چه نوشته هایی رو تایید می کنیم. نوشته های ما به حکم حرف زدن ماست. بایستی برای خدا باشد و خوش اخلاقی و صبر و عدم آزار کاربران با زبان و ... رو رعایت کنیم. از طرفی ما در روایات داریم که خنده بر گفته های فردی که با زبان گناه می کند (غیبت، تهمت، مسخره کردن)، به منزله تایید گناه و شراکت در گناه هست بنابراین میشه نتیجه گرفت تشکر از پستها مشابه همان تایید گفتار در محاوره است و طبعا حکم مذکور اینجا هم صدق می کند. بنابراین باید مواظب باشیم از چه کسی و بابت گفتن چه چیزی تشکر می کنیم. RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - boghz - ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۱۷ - برای ارسال پست های مفید - وقتی با رای من همخوانی دارد - اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم همیشه اینطور نیست که به داشتن دلیل و مدرک توجه کنم چون بعضی از پست ها و ارسال ها افکار خوده دوستان هستن و دوست دارم فکر ها وایده های جدید رو بدونم البته اگه مورد تاییدم باشه , و با بی فکری نباشه و دل دشمن رو شاد نکنه...اینکه لزوما فقط فکرهای بزرگان رو برام بگه برام مهم نیست و در کل یعنی کلا با این ارسالت موافقم و چیزایی ازت یاد گرفتم یا حرف دلمو گفتی ![]() ممنون RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - وحید110 - ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۳۴ وقتی ببینم منطق خوبی پشت نوشتار هست و پست جالبی باشه با عقایدم هم خوانی داشته باشه یا اگه نداشته باشه بر خلاف دین نباشه . نحوه بیان مناسب باشه در جواب من باشه یا از من اسم برده شده باشه مهم هم نیست چه کسی پست داده باشه ![]() در کل من زیاد دکمه تشکر رو استفاده میکنم فکر کنم رکورد یا دست خودمه یا در اینده نزدیک بیاد دست خودم RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - محب الزهرا - ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۰۴ سلام من به چند دلیل از تشکر استفاده می کنم 1- افراد تازه وارد، برای تشویق بیشتر 2- خبر های جدید 3- پستی که اطلاعاتی به اطلاعات من اضافه کند 4- به محتوی پست نگاه می کنم و اگر مطلب درستی باشد البته اینکه مطلب درست باشد، از نظ رعایت شئونات و دین مبین اسلام RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - paradise - ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۲۲ به نام خدا MESSENGER جان، ممنونم ازتون بابت این تاپیک مهم و البته جالبی که ایجاد کردید... بنده از بین گزینه های ارائه شده شما، گزینه های 1 و 5 رو انتخاب میکنم، یعنی: 1. تنها برای ارسال پست های مفید 2. اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم در تایید صحبتهای دوست عزیزمون، جناب بیداری اندیشه، میخوام با اجازه دوستان، یه سری حرفهایی داشته باشم صادقانه... شاید تا حدی بی ربط باشه (بنده استادم در زمینه حرفهای بی ربط ) اما امیدوارم به کار عزیزانی بیاد که گاهی وقتها مثل من فکر میکردند و میکنند: راستش من اوایل که اومدم توو این تالار، دوست داشتم همه ازم تشکر کنن و هی بهم اعتبار بدن، یه جورایی برام دغدغه بود که چقدر از تاپیکهام و نظراتم استقبال میشه فقط برای تشکر و اعتبار گرفتن... خب اوایل کار بود و من هم پر از ذوق و شوق... یه مدت نظراتی میدادم که وقتی الان بهش فکر میکنم، میبینم چندان هم خوب نبوده و یه جورایی کم ارزش یا بی ارزش بودند... کمی که گذشت، تصمیم گرفتم عاقل تر باشم، هر حرفی نزنم، از هر پستی تشکر نکنم... سعی کنم وقت بیشتری بزارم برای مطالب ارسالیم و در حد وسع خودم، تلاش کنم اگر چیزی میگم، عقلانی و همراه با مدرک و سند باشه... نمی خوام از خودم تعریف کنم و بگم من چنینم و چنانم!! ولی خب، تا اونجا که بتونم سعی میکنم مفید باشم، جدی عرض میکنم بنده در برابر دوستان اطلاعات ناچیزی دارم... از ته دلم میگم، بنده هر روزی که میام تالار، مطلب جدیدی یاد میگیرم و واقعا احساس میکنم اینجا در بلوغ فکری بنده خیلی تاثیرگذار بوده و خواهد بود... از نظر دینی هم احساس میکنم یه کوچولو پیشرفت داشتم... واقعا باید قدر چنین جای سالمی که بار علمی و دینی مناسبی داره رو دونست، در مقایسه با فضای مسموم نت که از سر و کله اش همه چی میباره... چند وقت پیش، با عزیزی در تالار، راجع به "امتیاز" صحبت میکردم، حرفهای ایشون واقعا در من تاثیر گذاشت و چند روزیه که مدام بهش فکر میکنم... ایشون فرمودند( البته خلاصه عرض میکنم خدمت تون) : نقل قول:یک آفتی در انسان گاهی پیدا میشه، آدم می خواد ببینه تا یک چیزی گفت، دیگران آمدند ببیند یا نه؟! اگر دیدند نظر دادند یا نه؟! اگر نظر دادند تایید بود یا رد؟! چقدر تشکر کردند؟! چقدر امتیاز دادند... این طوری میشه که به جای اینکه انسان با بحث های تعالی جویانه بالا بره، پائین میاد. همیشه یک نیم نگاهی به این چیزها داره. خلاصه یک تکبر و فخرفروشی خیلی خیلی خفیف داره این قضیه. الیته این مسائل ممکن است برای ما اتفاق بیفته ولی هستند دوستانی که کارشان خیلی درست است و به این چیزها توجه نمی کنند. ریلکس بگم خدمت تون: حـــــــــــــــــــــــــــال کردم با این صحبت دوستم... من که پفکم، ولی دوستانی در تالار تشریف دارند که به معنای واقعی کلمه بامرام و بامعرفت هستند و خیلی بیشتر از این چیزی که نشون میدن، دانا و باوقار هستند... خدا همتون رو حفظ کنه که با نیت خیر و قلب پاکتون به عزیزانی که اونهارو نمیشناسید و صرفا فقط بواسطه آشنایی با یک نام کاربری، به هم کمک میکنید و یه جورایی در تمام زمینه ها برای هم سنگ صبور و رفیق شفیق هستید... خلاصه اینکه از این به بعد تصمیم گرفتم اگه نگاهی به تشکرها و اعتبار دارم، بخاطر غرور و اینکه من چهار تا چیز بلدم نباشه... 1000 امتیاز هم داشته باشیم، نباید باعث این بشه خدایی نکرده مغرور شیم گرچه برای آدم بی جنبه ای مثل من خیلی سخته... سعی میکنم از این به بعد، نگاهم به تشکرها و اعتبار برا این باشه که کدوم حرفهام تونسته برا دوستام قشنگ و تاثیرگذار باشه؟ از این به بعد اون حرفها رو بگم... و اینکه کجاها از حرفهام استقبال نشده؟ سعی کنم بیشتر در اون زمینه تحقیق کنم و یه جورایی حرف حساب بزنم... میدونم خیلی آرمانیه ولی دست یافتنیه... می بخشید بابت پر حرفیم... درس پس میدم خدمت تون... یا علی... در پناه خدا
RE: چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟! - sunrise59 - ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۳۸ 5- اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم* 6- به پست ارسالی که برای آن فرستنده زحمت کشیده(علیرغم اختلاف با نظرم)* |