![]() |
|
من حسینم،پناهیم... . - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: هنر و معماری اسلامی (/forum-33.html) +--- موضوع: من حسینم،پناهیم... . (/thread-30812.html) |
پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - عبدالرحیم - ۲/بهمن/۹۲ ۱:۳۶ بسم الله الرحمن الرحیم سلام نقل قول:چند ماهی در کسوت روحانیت به مردم خدمت کرد خیلی میتونست کارهای بهتری انجام دهد در مورد ان قضیه فضله که متاسفانه راه و جواب اشتباه و خود اجتهادی را برگزیده است. خدایش بیامرزد. پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - عبدالرحمن - ۲/بهمن/۹۲ ۷:۲۸ واضح ترش این بود که.......... در دلتون نگاه کنید ببینید سر چی و به چه دلیل و انگیزه ای از صحبت های حسین پناهی خوشتون میاد همین این وصیت نامه از شهید 12 ساله رو هم ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30886.html مواظب باشیم یموقع افسار مرکب نفسمون رو دست افرادی ندیم که................ پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - اسکای - ۲/بهمن/۹۲ ۷:۴۰ بس کنید تو رو خدا .از نویسنده ی تاپیک میخوام عنوان تاپیک رو عوض کنه . و بزاره دلنوشته های پناهی .که هرزگاهی دوستان نوشته هاش رو بزارن و یادی از این مرحوم بشه . حیفه واقعا که این هنرمند فراموش بشه . قلب دوستان هم ناراحت نشده یه روحانی برگشته از لباس شده واسه مردم یه یادگاری ارزشمند. تا این تاپیک نره ناکجا اباد . به شخصه نمیزارم این تاپیک به ناکجاباد بره . پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - عبدالرحمن - ۲/بهمن/۹۲ ۷:۴۳ (۲/بهمن/۹۲ ۷:۴۰)skyeygirls نوشته است: بس کنید تو رو خدا .از نویسنده ی تاپیک میخوام عنوان تاپیک رو عوض کنه . و بزاره دلنوشته های پناهی .که هرزگاهی دوستان نوشته هاش رو بزارن و یادی از این مرحوم بشه . حیفه واقعا که این هنرمند فراموش بشه . قلب دوستان هم ناراحت نشده یه روحانی برگشته از لباس شده واسه مردم یه یادگاری ارزشمند. تا این تاپیک نره ناکجا اباد . به شخصه نمیزارم این تاپیک به ناکجاباد بره . ![]() ![]() ایشون نابغه بودند کاش بهتر از نبوغشون استفاده میکردند پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - اسکای - ۲/بهمن/۹۲ ۷:۴۷ صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم! پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - یاســین - ۲/بهمن/۹۲ ۸:۰۱ درسته که خیلی جاها حرف هاشون در پایه خلاف اسلام هست اما مثل سهراب یه عرفان خود شهودی بوده،اگه با اگاهی خونده شه اشکالی نداره من خلاقیت و قوه تخیلش رو دوست دارم،قبل اینکه کسی علمش کنه دوست داشتم و اتفاقا بعد مرگش که معروفتر شد ناراحت شدم چون دقیقا خیلی جاها ازش سوء استفاده کردن یه حس هایی درون ادم وجود داره که نمیشه به کلمه تبدیل کرد،ایشون تبدیل کرده و ادم وقتی میخونه میگه منم همینو میخواستم بگم. کتاب من و نازی و چیزی شبیه زندگی هم زیباس اره واقعا نابغه بود و میتونس بهتر از این هم باشه مادربزرگ گم کرده ام در هیاهوی شهر آن نظر بند سبز را که در کودکی بسته بودی به بازوی من در اوین حمله ناگهانی تاتار عشق خمره دلم بر ایوان سنگ و سنگ شکست دستم به دست دوست ماند پایم به پای راه رفت من چشم خورده ام من چشم خورده ام من تکه تکه از دست رفته ام در روز روز زندگانیم پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - عبدالرحمن - ۲/بهمن/۹۲ ۸:۰۶ (۲/بهمن/۹۲ ۸:۰۱)nina نوشته است: درسته که خیلی جاها حرف هاشون در پایه خلاف اسلام هست من عرفان سهراب رو قبول ندارم اسلامی نیست پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - یاســین - ۲/بهمن/۹۲ ۸:۵۱ (۲/بهمن/۹۲ ۸:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: من عرفان سهراب رو قبول ندارمصد البته فقط تقویت قوه خیاله البته وقتی ما از نظر عقلی به این میرسیم که درست نیس،حق تبعیت نداریم اما حساب کتاب سهراب و امثالهم با خداس،ما نمیدونیم شاید در حد ظرفیتش ،خدا ازش راضی بوده،الله اعلم پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - عبدالرحمن - ۲/بهمن/۹۲ ۹:۱۵ (۲/بهمن/۹۲ ۸:۵۱)nina نوشته است: صد البته درسته فقط این که میگید با خداست من بابت جملاتی که میگم موقعی که منتشر میشن مسئولم البته شاید باورتون نشه ولی من قبلا!!! (یچی تو مایه های سنین زیر 15 سال) زیاد نوشته های سهراب،شریعتی،مولوی،و بعدش حسین پناهی و ... رو خوندم خوشمم میومد ولی خب الان برام ثابت شده نور در راه اهل بیته تو نوشته های این آقایون حرف خوب هم زیاده ولی خب اگر اشتباهی کردند مسئولند من مثلا اشعار پروین رو بیشتر قبول دارم تا نوشته های حسین پناهی و علی شریعتی پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - اسکای - ۲/بهمن/۹۲ ۹:۳۳ ما ماهی هایی هستیم که سزاوار ماهیتابه ایم . چرا که شنا کردن را پس از غرق شدن یاد گرفته ایم. |