![]() |
|
بی رغبتی در انجام تکالیف - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: بی رغبتی در انجام تکالیف (/thread-31328.html) |
پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - وحید110 - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۶ (۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: عدم رغبت به عبادت از عوارض گناهکاری هست .یکی از دلایل این هست . و این رو باید از اساتید اخلاق پرسید . گاهی موقیت و خستگی بدنی و ... موجبش میشه خصوصا و خصوصا نشت و برخاست با ادم هایی که نسبت به عبادات کاهلند . این رفیق بودن با ادم های درست و حسابی شدیدا مهمه پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - فاطمه خانم - ۱۷/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۵ از دیشب تا حالا به همین موضوع فکر کردم ... ببینید ادم سالم از چه غذاهایی خوشش میاد چلوکباب . ماکارونی . غذاهای خوشمزه . ولی وقتی مریض باشد از بوی اینها هم حالش به هم می خوره . حتی اگر امتحان کند حالش بد میشود . این یعنی مزاجش خراب شده . یعنی از طبیعت عمومی خودش خارج شده ... به واقع یعنی اونی که باید باشه ، نیست ... آن که باید رو دوست ندارد . حالا این هم درجه بندی دارد . کم تا زیاد . روح سالم هم همینطور هست . چیزی که روح سالم دوست دارد تعبد هست . اولیاء الله فقط عشقشون این هست که در عبادت باشند و امور دنیاییشون هم در راستای همین عبودیت هست . زندگی .محبت . درس . مشق . کسب روزی ؛ همش به خاطر خداوند هست . این یعنی مزاج سالم رفیق کاهل هم مزاج روح آدم رو خراب می کنه . درسته . حالا چرا ؟ چون همنشینی ، همخویی می آورد . حالا باید از هرچیز که می دونیم مزاج روح رو خراب میکنه دوری کنیم . گاهی وقتها بک کتاب آدم رو از خدا دور می کند !! متاسفانه هر کس هم ایراد کارش یک کجاست !! ولی استغفار همیشه خوب هست
پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - aaaaa - ۱۷/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۳ با تشکر از همه عزیزان از پست های شما دوستان چند مورد برای درجه ایمان مشخص میشود: 1-گناهان 2-همنشینان 3-توبه و استغفار 4-عوامل جسمانی در رغبت به انجام تکالیف حالا اگر دوستان مصادیق دیگری میدانند لطفا بیان کنند. با تشکر پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - امیرخان - ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۸ با سلام مبحث جالبیه از دوستان میخام راهکاری بلدن راهنمایی کن منم متاسفانه بهش دچارم نمازم که به تاخیر میفته همش به خودم بدو بیراه میگم ولی دوباره در روزمرگی این اتفاق تکرار میشه .امیدوارم روزی برسه که انجام هیچ عبادتی برام سنگین نباشه.آمین پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - قلب - ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۰ سلام به همه جانا سخن از زبان ما می گویی ![]() می خواستم یه تاپیک درباره افزایش ایمان بزنم ولی همینجا دوستان راهنمایی کنن چیزی که میتونم بگم اینه که روح هم مثل جسم دارای مریضیهای گوناگونی هست و هر کسی باید بیشتر توضیح بده و از زندگیش و جوی که در اون هست بگه نسخه واحد اینه که گناه نکن حالا این حرف خودش چند تا سایت بیداری اندیشه لازم داره شرایط خانوادگی هم اثر داره 1-اولین کار پناه بردن به خدا و استمداد از اوست خودش کمک می کنه 2-تقویت انگیزه ----مثلا مستند حدیث سرو رو نگاه کنید یا داستانو راستان شهید مطهری رو بخونید. ----درباره مسائل مختلف مطالعه کنید. 3- تقویت امید ----نگید من به هیچ جا نمیرسم خدا بزرگه من توبه می کنم همه چی حله 4-فکر کردن به مخلوقات خدا و حکمتهای کارهای خدا ----تفکر خیلی مهمه ما تو همین سایت هم تفکر می کنیم 5-عاقبت اندیشی ----خب اگر روزه نگیرم بجای 1 روزه غذا باید 60 تا روزه بگیرم یا نماز غذا که زیاد بشه چیکار باید کرد خود من متاسفانه چند سال بدهکارم موندم چیکار کنم دارم دعا می کنم خدا یه حالی بده بشینم نماز غذا بخونم پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - سدرة المنتهی - ۲۰/بهمن/۹۲ ۳:۰۴ (۱۶/بهمن/۹۲ ۱:۴۷)aaaaa نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز به دلیل خواهش های نفس ! گاهی خسته اس ، گاهی حوصله نداره ، گاهی بدنش درد گرفت کوفتس ! گاهی میگه کارو بیخیال بشی بعد نمی تونی روش متمرکز بشی و ازین بهانه ای مختلف. چارش اینه که بیخیال خواسته هاش بشی و بلند شی ، خدا خودش حالو خوب می کنه ، البته گاهی بوده حالم خیلی بد بوده بخاطر زیر پا گذاشتن نفس ، اما هر طور بوده خوندم. پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - فاطمه خانم - ۲۰/بهمن/۹۲ ۳:۲۰ آدم هم وغمش هر چی باشه ... به خاطرش دل رو به دریا میزنه . تلاش می کنه . کوشش میکنه ... من شماها رو نمی دونم ولی خودم دارم اونطور که باید تلاش نمی کنم ... این هست که میلم به عبادت اندک هست . چون غم من خدا نیست . هزار تا شریک داریم همش می خواهیم به اونها برسیم به جای خدا !!! از خودم میپرسم ... اولویت من چی شده ؟! پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - aaaaa - ۲۵/بهمن/۹۲ ۰:۴۶ (۱۹/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۸)امیرخان نوشته است: با سلام علیکم السلام. الهی آمین (۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۰)masoudmoosavy نوشته است: سلام به همه علیکم السلام حتما تاپیک افزایش ایمانو بزن .اول هر دو تاپیکو با هم لینک میکنیم. واقعا چند تا بیداری اندیشه برای این موضوع لازمه پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - Maysam-1st - ۲۵/بهمن/۹۲ ۶:۲۴ من هم تقریبا همین مشکل رو دارم و متاسفانه با نماز خوندن مشکل دارم! هرکاری هم میکنم نمیتونم تارک الصلاه نباشم! مشکل اصلی اینه که من موقعی که خونه هستم اصلا رغبتی به نماز خوندن ندارم به هیچ وجه!!!!!!!! اما وقتی در محیط بیرون یا دانشگاه هستم ببه نماز رغبت دارم و اکثرا اون رو حتی با شرایط سخت تر میخونم!
پاسخ به: بی رغبتی در انجام تکالیف - aaaaa - ۲۷/بهمن/۹۲ ۱۲:۵۲ (۲۵/بهمن/۹۲ ۶:۲۴)Maysam-1st نوشته است: من هم تقریبا همین مشکل رو دارم و متاسفانه با نماز خوندن مشکل دارم! فکر میکردم فقط خودم اینجوریم.حالا که این مشکل برای جمغی از دوستان هست لازمه دقیق تر برسی بشه. |