تالار گفتگوی بیداری اندیشه
نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html)
+--- موضوع: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen (/thread-33052.html)

صفحه: 1 2 3

پاسخ به: قلب منجمد/ تحلیل انیمیشن Frozen - PWLG - ۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۵۵

کی میگه فقط واسه بچه ده ساله هست؟
انیمیشن ها برای تمام سنین هستند. بیشتر از بچه ها به درد بزرگترها و پدر و مادر ها میخوره. بعدشم نوجوانان که هویج نیستند، اونا هم نگاه میکنند.
جدا از همه اینا، تمام حرف های انیمیشن، به زبان ساده و قابل فهم برای همه زده شد. شما بچه ها رو خیلی نفهم فرض کردید! شاید یا زیاد باهاشون سر و کله نمیزنید یا زیاد به اطرافتون توجه نمیکنید.
اتفاقا بچه ها خیلی میفهمن، خیلی بیشتر از بزرگترها چون مغزشون کاملا آماده پرورش هست.
ده ساله که سهله، شما برای بچه 7 ساله دو روز کشتی کج بذار ببین چی کار میکنه.
تازه کشتی کج فقط وحشی بازیه، یه بچه از این انیمیشن میتونه پیام بگیره؛ یه نوجون، یه بزرگسال هم میتونه پیام بگیره:
که ترس عامل نابودیه، سخت گیری زیاد از حد عامل نابودیه، زندگی پشت درهای بسته باعث میشه آدم هر کی رو ببینه بهش علاقه مند میشه، روابط خانوادگی ضعیف عامل جدایی و نابودیه، عشق واقعی، خانواده است، آزادی به سبک غربی میتونه آدم رو به اون چیزی که میخواد برسونه ولی کافی نیست و...
----------------------------------------------------------------
این انیمیشن نسبت به تمام کارهای دیزنی یه سروگردن بالاتره. (البته غیر از رالف خرابکار)
سعی شده تا هم پیام های خوب و مثبت داده بشه و هم برخی از پیام هایی که خودشون میخوان؛ با اینکه کار فوق العاده و بی نظیری بود و بعد از رالف خرابکار، بهترین انیمیشن عمرم بود، نمیشه از نکات منفی این فیلم چشم پوشی کرد.

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - melanie2222 - ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۰

(۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۱)Yaser_h2011 نوشته است:  DodgyDodgyDodgyConfusedConfusedHuhHuhHuhBlushBlushBlush
خداییش به همه چیز گیر میدینا !!!!
بابا این فیلم انیمیشن هستش یعنی از هر اتفاقی که تو هر داستانی بیفته اونو به غرب و نمیدونم اسرائیل و فراماسونی به زور میخواین ربط بدین ...
من خودم این فیلم رو دیدم خیلی هم خوشم اومد این حرفا هم فقط ذهن بیکار میخوادش
این فیلم نشون داد اولا نباید به حرف عاشقانه سریع رو بدون فکر اطمینان کردش !!!
بعدشم عشق واقعی رو یه عشق خواهرانه نشون دادش !!!!
(البته از اونحایی که دوستان به شهر موش های وطنی هم گیر دادن دیگه این جور نقد ها واسه این فیلم ها دیگه واسه من حداقل عجیب نیست !!! )
خداییش آهنگاشم قشنگ بود مخصوصا رهایش کن (let it go) که دوبله ی گلوری هم عالی دوبله شدش (از آهنگ اصلی یه مقدار بهتره)
بابا اینقدر به همه چی سخت نگیرین ... کسی که فیلم رو میبینه به این که السا چشم آبی و نمیدونم مو بلونده یا فلان قدرت رو داره توجه نمیکنه داره فیلم رو میبینه و داستانش و موقعیت های طنز و آهنگاش لذت میبره ... این چیزا رو هم نگین کسی متوجه نمیشه Smile
هنوزم کاربران این سایت چنین تفکراتی دارن؟این مسائل که خیلی وقته عنوان شده دیگه خیلی قدیمی شده چیزجدیدی نیست که ندونین بخواین اعتراض کنین.
هرچند میدونم یه گروهی حتی اگه خود سازنده ی فیلم هم بیاد بگه اهداف ما شیطانی بوده باز بول نمیکنن ولی فقط یه نکته رو میگم به کسانیکه شاید گوش شنوا دارن همون آهنگ اشاره ی خوبی بود واقعاً چی رو داره میگه رها کن ؟منظور چیزی بغیر از نفس و هوسه؟نه این رها کردن به معنی بیخیالی از هرگونه قید و بند نفسانیه.این دهه ی اخیر شعار هالیوود و غرب شده "be who you are" و بیشترین استغاده ش در مورد گرایشات همجنسگرایانه بوده و یا بطور کلی هرگونه بی قید و بندی نفسانی که سرآمدش هوسرانی و شهوترانی و بعد از اون در مورد جادوگری و ژنتیکی بودن قدرتهای ماوراءالطبیعی .و همیشه مبارزه با اینگونه تمایلات رو سرکوب کردن خود و هویت واقعی خود معرفی میکنند. "it" در "let it go" فقط اساره به همین تمایلات داره

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - PWLG - ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۴

به نام خدا
بسیار ممنون از نظرتون.

شما فقط کافیه یه بار متن شعری که "ایدینا منزل" در انیمیشن میخونه و متن شعری که "دمی لُواتو" خونده رو ببینید. هر دو رو باید دید چون اشعارشون کمی فرق میکنه.

حتی به تحلیل هم نیاز نداره. اگه کسی انگلیسی بلد باشه و معنی شعر رو بفهمه، نمیدونم چجوری از اون اشعار پیام مثبت میتونه بگیره.

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - Eve - ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۵

من نمیفهمم.برای من توضیح بدید،چون من از هردو ورژن لذت بردم!
حتی یک درصد حرفم این نیست که این انیمیشن هدف بدی پشتش نیست.چرا!برای بچه های اونجا داره تابو شکنی میکنه،داره همجنس بازی رو عادی جلوه میده.اما اینجا هم همون کارکردو داره؟
ایراد اهنگ چیه واقعا؟رهاش کن؟خیلی چیزهارو میشه رها کرد!تعصبو!حرف پوچ مردم رو!چهارچوب های بیجا رو!کنارش بله شمام بگید نفس رو!هوا و هوس رو!شهوانیت رو!
من که بشخصه مشکلی در اهنگش نمیبینم،به فضای فیلم کاملا میخوره و حتی معنی خوبی هم میتونه داشته باشه،میتونه اراده بخش باشه!اون اراده در هر جهتی میتونه استفاده بشه.

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - PWLG - ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۳

میخواستم تو بررسی ای که خودم از این انیمیشن مینویسم، به چیزهایی که تو این بررسی پرداخته نشد از جمله همین آهنگ بپردازم ولی برای اینکه سوال شما بی جواب نمونه یه توضیح مختصر میدم.
اول بگم خودم هم از دو ورژن لذت بردم. حالا نمیخوام تابلو بازی دربیارم ولی در طول روز زیاد گوششون میکنم.Big Grin
بحث فقط اسم آهنگ نیست، تشویق به "من" بودن، بیخیال همه چیز و همه کس شدن، ترویج تنها زندگی کردن و اینکه آدم تنهایی راحت تره و نیاز به کسی نداره، هیچ درست و غلطی وجود نداره و...
موفق باشید.

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - Eve - ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۲۴

متعادل نگاه کنیم هم میشه:-)ادم گاهی به تنهایی نیاز داره!السا هم در اخر برگشت!

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - PWLG - ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۹

دقیقا میخواستم همین رو بگید.پس چرا اینقدر رو این آهنگ تاکید میشد؟مگه وقتی آنا به السا میگه شهر تا خرخره تو برف رفته، السا نمیگه من چقدر احمق بودم، اینجوری هیچوقت آزاد نمیشم؟پس اینهمه مانور رو این آهنگ برای چی بود؟ترجمه به 25 زبان دنیا؛ زحمت و خرج برای ساخت کلیپی با اشعار متفاوت و خواننده ای متفاوت با گذشته ای...
خودتون درباره گذشته دمی لواتو تحقیق کنید.
از آقای محمود بلالی بسیار ممنونم که در خیلی موارد مطالبشون به من کمک بسیاری کرده.این مطلب رو بخونید:
http://vgpostmortem.ir/index.php/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86/item/101-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-frozen
در ضمن تنهایی داریم تا تنهایی.
میگه برگرد و در رو پشت سرت ببند. یعنی به همه پشت کن
گذشته ها گذشته
حالا دمی لواتو یه تیکه اش چیزی میگه که تو شعر ایدینا منزل نیست:
I know I left a life behind but I'm too relieved to grieve
خب این یعنی چی؟
زندگی رو رها کرده رفته.
انیمیشن تموم میشه و خیلی ها شاید مثل من صد دفعه نشینن نگاش کنن ولی بدون شک بارها این موسیقی رو گوش میدن.
----------------------------------------------------------------------
اگه گذاشتین 4 تا چیز برای بررسی خودم بمونه.Big Grin

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - mary20 - ۳۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۲

نقل قول: خلق موجود و جانبخشی به آن

این قسمت از نوشته هاتون رو قبول دارم ولی

منظورتون از

نقل قول:عشق به هم جنس عامل کنترل قدرت و مانع نابودی جهان

همجنس بازی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من که به شخصه چیزی به عنوان همجنس بازی در این انیمشین مشاهده نکردم!!!!

اگه منظورتون عشق السا به آنا ست یا بلعکس واقعا براتون متاسفم .

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - PWLG - ۳۱/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۵

ببینید من گفتم که این مطلب کپی هست و قرار نیست که همه ی حرفاش رو من تایید کنم.
اکثرا بحث همجنس گرایی رو تو اون صحنه که تو اون مغازه بود، میدونن ولی مظمئنا فقط به همون یه تیکه صحنه ختم نمیشه.
من فعلا سرم شلوغه و دارم برای گیمفا یه سری مقالات آماده میکنم و هنوز نتونستم تحلیلم از این انیمیشن رو بنویسم ولی سعی میکنم با همکاری آقای محمود بلالی، این کار رو انجام بدم

پاسخ به: نقد و بررسی انیمیشن استراتژیک ” یخ زده “ / Frozen - rezay - ۳۱/مرداد/۹۳ ۲۳:۴۸

اگر یک نفر به شما به جای آب،شراب بهتون بده و شما نفهمید شرابه و اون رو بخورید آیا چون که نمیدونستید شرابه، بر شما تاثیر نمی گذاره،آیا 10 سالتون باشه بر شما تاثیر نمی گذاره،بدون هیچ شکی بر شما تاثیر می گذارد،ناخودآگاه مغز شما هم همینجوری هست،نمیدانید ولی بر شما تاثیر می گذاره....بر عقیده،حرف،ایمان و...هم تاثیر می گذاردAngel