![]() |
|
--- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- (/thread-33422.html) |
پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - soora - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۴ سلام دوستان منم موافقم و اواتارم و عوض کردم... پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - آلاله - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۵ بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون از مشارکتتون ! با اینکه نظر خودم این گزینه نبود اما به احترام عزیزان شرکت کننده در نظرسنجی , گزینه اول انتخاب شد !![]() پس تا 24 ساعت آینده آواتارامونو به عشق ![]() مولا علی(علیه السلام)![]() تغییر میدیم .عید همگی مبارک باشه ان شاالله بزودی همه اعضای تالار , طعم بابا شدن رو بچشن ! ![]() پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - aaaaa - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۵۲ سلام عیدتان مبارک. انشا الله سال بعد رو با آقا جشن بگیریم. پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - mohamad - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۹:۱۱ بسم الله بنده با همسان سازی امضاها در ایام خاص موافقم هستم. با سپاس یا علی مدد پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - حسن عزتي - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۳۱ به نام خدا سلام بنده نیز با افتخار آواتارم را تغییر دادم . . . ![]() یا علی (علیه السلام) مدد است. پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - Ali#59 - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۰۵ البته عکس های جمع و جور تر و بهتری هم میشد انتخاب کرد : ![]() ![]() البته مثال بود... به هر حال بنده هم به نظر جمع احترام میزارم! ![]() امیدوارم برای باقی روزها و ایام خاص هم این طرح ادامه پیدا کنه. یا علی!
پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - Farzaneh - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۳ بسم الله با عرض سلام بنده هم با یکسان سازی آواتار ها کاملا موافقم... و به عشق آقا امام علی (علیه السلام) آواتارمو تغییر دادم... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - SAViOR - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۷ به نام خدا سلام ، عید همگی مبارک طرح بسیار خوبیه ، کمی دیر شد ولی بنده هم شرکت میکنم. یاعلی (علیه السلام) التماس دعا پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - پرنیان - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۳ طرح یکسان سازی خوبه ولی من بعضیا رو با آواتارشون میشناسم... اینم آواتار پیشنهادی.../..وقتش گذشته یعنی چی؟؟؟ ![]() عیدتونم مبارک ![]() ![]() .... ![]() ... ![]() پاسخ به: --- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها --- - عبدالرحمن - ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۱ |