![]() |
|
ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html) +---- موضوع: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 (/thread-34086.html) |
پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - 135 - ۲۱/خرداد/۹۳ ۷:۱۷ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
1000صلوات
پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - Farzaneh - ۲۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۳ بسم الله با عرض سلام ان شاء الله 313 صلوات با عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - لبخند خدا - ۲۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۱ 1000 تا صلوات با عجل فرجهم پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - مرهم - ۲۱/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۸ اللهم صل علی محمد وال محمد 14 صلوات
پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - ali0077 - ۲۱/خرداد/۹۳ ۱۶:۴۵ سلام و عیدتون مبارک سهم منم 92 تا ( ابجد اسم واقعی امام زمان (م ح م د)) صلوات هست ان شاء الله عیدیمون ظهور آقامون امام زمان باشه اللهم عجل لولیک الفرج ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - senjed1372 - ۲۱/خرداد/۹۳ ۱۷:۴۵ سلام ان شاء الله 313 صلوات برای تعجیل در فرج آقا ان شاء لله پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - nasimesaba - ۲۲/خرداد/۹۳ ۱۰:۳۶ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به خاطر معادل ابجد نام مبارک مهدی:59 صلوات انشاالله ادامه دارد ......... . . . ![]() پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - Night_World - ۲۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۷ بسم الله الرحمن الرحیم ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم![]() پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - nasimesaba - ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۱:۱۴ آقای مهربونی ای بهترین عشقه دنیا با عشق توست که هر غروب پنجشنبه ندای زیبای امید را در دل خود احساس میکنم و حس قشنگ انتظار... انگار... در وجودم... رنگ تازه ای پیدا میکند.. صبح های پیاپی و دستهای رو به آسمان و تجدید عهد در دعای ندبه و عهد... اما... عبور پی در پی غروب های دلگیر جمعه و انتظار انتظار انتظار و انتظار... آقای من بیا تا زندگی رنگی دگر بگیرد بیا و به خاطر یاران ظهور کن.... منتظریم آقای من... پاسخ به: ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 - aaaaa - ۲۴/خرداد/۹۳ ۲:۱۴ بسم الله الرحمن الرحیم سلام به خاطر معادل ابجد نام مبارک مهدی:59 صلوات انشا الله |