![]() |
|
خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند (/thread-35375.html) |
پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - Bidel.s - ۱۱/مرداد/۹۳ ۲۱:۲۱ نقل قول: ایران کاملا شناخته شده است؟چرا نباشیم! به ما می گن محور شرارت! انگاری این ما هستیم که ته کلاس نشستیم! اصن مو به تنم سیخ می شه. تصور کنید با لقب "محور شرارت" بریم توی یه خیابون تو پاریس قدم بزنیم. خدا بزرگه. یه روزی همه حقیقت ایران رو متوجه می شن پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - Mohammad Trust - ۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۳ بنده قصد بی احترامی نداشتم ، یادم رفته بود سانسور کنم . شرمنده پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - Bidel.s - ۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۸ نقل قول: بنده قصد بی احترامی نداشتم ، یادم رفته بود سانسور کنم . شرمندهچی رو سانسور قرار بود بکنید؟ پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - Mohammad Trust - ۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۴ (۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۸)bidel نوشته است: چی رو سانسور قرار بود بکنید؟چیز خاصی نبود ، یه حرفی کپی کرده بودم ، درست پست عزیز ناراحت شده بود و من حواسم نبود. ویرایش شد. از بحث خارج نشیم. این کسی که باهاش حرف زدم ، اهل سنت بود و اتفاقا خیلی هم از داعش بدش میاد. واقعا گاهی حسرت میخورم که چرا زبانم بهتر نیست ...
پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - Bidel.s - ۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۵۵ با این جور چت کردن ها می شه وجهه ایران رو بهتر کرد. اما بهترین روش همون PressTV بود که منهدمش کردن. پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - aaaaa - ۱۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۲ (۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۴)Mohammad Trust نوشته است: واقعا گاهی حسرت میخورم که چرا زبانم بهتر نیست ... من هم پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - Yaser_h2011 - ۱۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۸ ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی اوضاع زبانت بدک نیستا ولی سوتی هم کم نداشتی ![]() ![]() من هم تو شبکه اجتماعی فیس**ک ![]() هم یه دوست آمریکایی دارم اهل سینت آنا، لس آنجلس هستش !! از اونجایی که با من دوسته و داداش جونش شدم ![]() فارسی هم یاد گرفت تا حدود کمی... کلا اونجا هم از ایرانیا بد میگن تو شبکه هاشون تو فامیلشون که کلا از آسیایی ها بدشون میاد !!! ( یه بار پسر دایی اش تو نیمباز بود فکر کرد من ایتالیایی هستم (به خاطر اسمم انگار) ![]() میگفت آسیایی ها بد هستن و تروریست (طرف به قول خود دختر عمه اش خیلی احمقه ) من هم حسابی از ایرانی ها واسه دوستم تعریف کردم و گفتم که ایران کشور خوبی هستش و الانم اکثر دوستاش آسیایی هستن الان کلا آدم خوبیه !!! متاسفانه جو بد رسانه ای وجود داره !! اونم تا حدودی پیش دوستاش از ایرانی ها تعریف کردش...راستی با اینکه یه کاتولیک معتقد هستش اما تو پروفایلش دین رو اسلام زده و حتی اسمشو گذاشته فاطیما که انگلیسی اسم فاطمه هستش !!! ![]() (ولی خدایی انگلیسی حرف زدن هم سختا خیر سرم 5سال کلاس زبان رفتم و جدا از اونم خیلی رو زبان تاکید دارم و میخونم ! اما واقعا در عمل سخته !!! دیگه تو نیمباز از Voice chat استفاده کنی متوجه میشی هیچی بلد نیستی زبان پس خدایی درسته که بودن تو محیط کشور های خارجی خیلی تاثیر داره تو بهبود زبان !!) پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - سرباز گمنام313 - ۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۴۴ نه خدایی بد نبود کجاش خنده داشت تازه مال من بدتر از تو من هم با یه برزیل ای چت میکردم گفتم نظر تو در مورد ما ایرانی ها چیه گفت شما تنها کشوری هستید که لنگه ندارید هیچ کشوری را نمشود با شما مقایسه کرد بعد ازش پرسیدم به نظر تو ما تروریست ایم گفت نه نه اصلا تروریست های کشور های غربی و عربستان و ..... هستند خیلی خوشهال شده بود که با من یک ایرانی صحبت کرده بود خدا حافظی کرد و رفت پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - | جستجوگر | - ۳۱/شهریور/۹۳ ۱:۲۸ یا الله . منم موردای زیادی بوده که برخورد داشتم و اکثرا هم از طریق بازیای آنلاین که ی مدتی به شدت درگیرشون بودم . ی موردش که خیلی جالب بود، توی بازی بیلیارد بود اگه اشتباه نکنم، با یکی داشتم بازی میکردم، یکم بازیش ضعیف بود . اهل برزیل بود . یکم که بازی کردیم، ی پیام فرستاد که بازیت خوبه و از این حرفا . خلاصه منم دیدم انگار دوست داره صحبت کنه، گرفتمش به حرف . سنش کم بود، 11-12 سالش بود فکر میکنم . کلا نظر خاصی در مورد ایران نداشت (شاید بخاطر سنش بوده باشه) خیلی عادی رفتار کرد وقتی بهش گفتم اهل ایرانم . یکم که از مکالممون گذشت، با استعانت از برادر عزیز Translate.google ( ) ی چنتا جمله برزیلی براش نوشتم ی دفه دیدم شروع کرد روغگو بستن به ریش ما . خلاصه گفتم چرا اینجوری میکنی، گفت دروغ میگی، تو برزیلی هستی، مارو فیلم کردی . حالا منم نمیدونستم به چی قسم بخورم طرف حالیش بشه . آخرشم بنده خدا ترسید فرار کرد !![]() ولی اکثر برخوردام توی کانتر بوده . ی زمان ی گروه سه چهار نفره بودیم، کارمون شب زنده داری البته با کانتر بود . تو سرور خیلی کشورا رفتیم . بازخوردا از ترکیه وحشتاک بد. برخلاف پست اول تاپیک، که طرف برخورد خوبی داشته، با دیدن Persian توی نیک ما، شروع میکردن هرچی از دهنشون در میاد به ما گفتن . بعضی وقتا هم درگیری بالا میگرفت دو طرف بسیار همدیگه رو مورد لطف قرار میدادن ! آلمانیا اکثرا ذهنیت خوبی از ایرانیا دارن و تو بیشتر برخوردا خوب رفتار میکردن . سرورای آمریکایی هم به همین شکل . کمتر می شد که رفتار بدی بکنن یا از اون بازخوردای عجیب غریب داشته باشن . ی بار یکی از آمریکاییها ی چیزی گفت، تو حس و حال خامی احساس غرور کردم :« گفت ما این بازیو اختراع کردیم، ولی الان داریم مدام به شما میبازیم ». واقعیت هم این بود . بازیکناشون در مقابل بازیکنای ایرانی هیچی نبودن . هروقت ی بازیکن ایرانی میرفت توی سروراشون، شاخص میشد . درکل فکر میکنم زیاد نمیشه کسایی رو که توی دنیای نت تعاملات دارن ملاک قرار داد . اونا معمولا سطح آگاهیشون از ایران بالتر از عامه هست شاید یکی از دلایلش همین برخوردا باشه ... من که شخصا بجز یکی دوتا کشور، رفتار نامناسبی از باقیشون ندیدم . پاسخ به: خارجی ها در مورد ایران چه میگویند - فدايي ولايت - ۳۱/شهریور/۹۳ ۲:۴۲ خب هنر نزد ایرانیانه دیگه...اینقدر بیکاریم و میشینیم کانتر بازی میکنیم که از همه کشورا سریم ![]() البته کاملا بلانسبت شمادرضمن آقای محمد تراست اون کلمه ای که توی پست اول حذف کردید ، معنیشپیش ما ایرانیا با معنی اصلیش کاملا فرق میکنه! پیش ما بد معنی میده ولی بزنید تو دیکشنری ، اون ترجمه ای که من دیدم خیلی فرق داشت با تفکر ما ایرانیا به جان خودش...
|