تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مستند داستان آفرینش جهان - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: پژوهشها و مستندهای تصویری (/forum-9.html)
+--- موضوع: مستند داستان آفرینش جهان (/thread-35491.html)

صفحه: 1 2 3

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - aaaaa - ۲۳/مرداد/۹۳ ۲:۲۳

تا قسمت 6 رو دیدم
عالی بود

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - مرهم - ۲۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۹

فوق العاده بود...
فوق العاده بود
فوق العاده بود...

پیشنهاد میکنم این مستند رو ببیرید تو دانشگاهاتون پخش کنید...
تا احیانا اگر کسی حوصله دانلود کردن نداره از همچین نعمتی محروم نشه...

واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااا سوالهای زیادی مخصوصا در زمینه داروینیسم برام وجود داشت و نمیدونم چرا در زمینه افرینش انسان این قدر تفکرات یهودی ها به جای اسلام توی ذهنم بود!!!!!!

با دیدن این مستند و کمی فشار اوردن به مغزتون واقعا همه چیز حل شدست.
مخصوصا اگر کمی از علم پزشکی مختصری بدونید.

واقعا فوق العاده بود...
واقعا فوق العاده بود...

بعد از اتمام هر بخشی با تمام وجود سر به سجده این خالق نا متنهی میزارید .

شُكْراً لِلّهِ
شُكْراً لِلّهِ
شُكْراً لِلّهِ

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - مرهم - ۳۱/مرداد/۹۳ ۰:۱۱

ببخشید من یه سوال دارم.
چرا در پایان مستند این طور میگه که دیگه الان وقت ابلیس تموم شده؟؟؟

یعنی از کجا به این نتیجه رسیده؟؟

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - amrtat71 - ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۷

(۳۱/مرداد/۹۳ ۰:۱۱)مرهم نوشته است:  ببخشید من یه سوال دارم.

توی قرآن دقیقا ذکر شده که به ابلیس تا وقت مشخصی مهلت داده شده و نه تا قیامت
و مسلما این وقت رو خداوند فقط میداند که دقیقا با وقت ظهور یکسانه ظهور هم فقط خداوند میدونه
توی روایات هم ذکر شده ابلیس به دست مبارک امام زمان به درک واصل میشه...
توی مستند هم منظور این بوده که دیگه ابلیس حرف جدیدی برای زدن نداره و حتما ظهور رو نزدیک دیده پس دوران ابلیس در پایانه

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - pooriyamottaghi - ۲۰/مهر/۹۳ ۱۷:۴۸

من ترجیح میدم به نثر صزیح قران اعتماد کنم تا تفسیر های الکی خداوند به صراحت گفته اسمان ها و زمین رو تو 6 روز افریده نه تو 6 مرحله یا هر چیز دیگه به همه ی شما دوستان هم پیشنهاد می کنم راجع به young earth evidence تحقیق کنید همینطور صحبت های دکتر kent hovind رو دانلود کنید. به این فرضیه هایی که هیچ کسی نمیدونه درسته یا نه یا حتی بعضی از دانشمندان بهش میگن voodoo science که اصلا سر و ته نداره گوش ندین مگه تو همین تالار برنامه ی اخراج شدگان رو ندیدید مگه ben stein تو اون برنامه نشون نداد که اونا با به انحراف کشیدن علم نمیذارن علم وجود خداوند رو اثبات کنه. evolution به هر شکلی که باشه در هر موردی که باشه یه دروغه عمر تمتم این هستی از چند ده هزار سال بیشتر نیست به کلام خداوند اعتماد کنید چون اونه که تو کلامش صادقه و این انسان هان که دروغگویانند

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - pooriyamottaghi - ۲۶/مهر/۹۳ ۱۲:۵۶

سلام
راستش دیدن این مستند یکم ناراحتم کرد .. چون خداوند در قران انجیل و تورات و البته همیشه در طول تاریخ به صراحت گفته که اسمان ها و زمین رو در شش روز افریده نه شش مرحله یا شش بیگ بنگ یا شش چیز دیگه.. بهتون توصیه می کنم توی اینترنت راجع به جوان بودن سن کره ی زمین و ستارگان young earth evidence و اینکه بیشتر از چند ده هزار سال عمر ندارند تحقیق کنید و اون موقع فففکر کنید و ببینید کدوم منطقی تره.. هنوزم فریب شیطان پرست هارو با اون تئوری های بی سرو ته میخورید مگه تو همین تالار فیلم expelled رو ندیدید مگه ندیدید اونا نمیذارن علم به سمت اثبات وجود خداوند بره امروز میان یه جوری به منابع مذهبی ما خودشون با یه انحراف وصل میکنند تا بهشون اعتماد کنید و بگید که اونها صادقند بعد با یه تئوری جدیدتر مذهبتونو تکذیب میکنند و ریشه شو میکنند . تا وقتی که بیدار نشید و به خداوند اعتماد نکنید فرجی از این تاریکی حاصل نمیشه به خداوند اعتماد کنید خداوند در کلامش صادقه و این انسان هان که دروغگویانند..

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - حسن.س. - ۳۰/مهر/۹۳ ۲۰:۵۴

معذرت می خواهم اما به نظرم تا به حال چنین مهملاتی کمتر دیده شده!!! امیدوارم من اشتباه کرده باشم و الا باید جواب این تطبیق های بی اساس مستند داده شود...شاید واقعا من درست نفهمیدم اما اگر عقل من درست درک کرده باشد و چشم و گوشم درست دیده باشدConfused این مستند در تضاد عجیبی با روایات شریف و حتی آیات قرآن است...از این رو ادامه سخنانم را با احتیاط می گویم تا جسارتی نشود ولی به نظرم وظیفه است که از حقیقت برخی معارف ساده عبور نكنيم و آن ها فدای مطابقت با یافته های غربی ننماییم... قضاوت با شما.....

نمی دانم چگونه این مستند بر مبنای کتاب های فردی بنا شده است و حال آنکه احتمالا یک ايشان حداقل درباره آیات قرآن و احادیث ما مطالعات کافی دارد که این نسبت های عجیب که با نص آیات و روایات مخالف است را مطرح ننماید..... ایشان می گوید خداوند تا به حال هفت بیگ بنگ داشته است و هر بیگ بنگی قیامت یک دنیا می شود پس ما باید الان در هر آسمانی یک بهشت و جهنم باید داشته باشیم!!! فقط حدیث معراج را در تفسیر قمی مطالعه نمایید تا متوجه شوید که هر آسمان با دیگری فرق ماهوی دارد نه اینکه هر کدام جهان و قیامتی مستقلی باشد. مثلا در آسمان دوم به نظرم حضرت آدم ع است و فرشتگان آن مرتبه یا در آسمان سوم حضرت یوسف ع را دیدند یا در آسمان هفتم حضرت ابراهیم ع را پیامبر ص ملاقات نمودند. اصلا این آسمان ها مراتب هستی نه طبقات مادی. اگر جبرئیل ع از فلان مرتبه تجاوز کند می سوزد نه اینکه قرار داد باشد به فلان طبقه رسیدی می سوزی! اعتباری نیست اینها تکوینی و وجودی است... داریم حضرت اسرافیل که فریاد نخست قیامت را بزنند همه ساکنین آسمان های هفت گانه و زمین می میرند. لابد این جهان ها تا به حال چندین بار قیامت شده باز تمام شده! من نمی دانم در تخیل این ها عرش و کرسی و حجب نوریه و جایگاه فرشتگان بالا و روح و غیره کجاست؟ آخر گوی سبز رنگ کوچک دیگر در کدام حدیث بود؟!؟! می خواهید بیگ بنگ را اثبات کنید از نص روایات چرا کناره می گیرید؟ اولین مخلوق در روایت نور محمدی ص یا آب یا قلم یا عقل و غیره است که هر کدام شرح دارد...تمام عالم در عرش و کرسی است که عرش و کرسی در برابر خلق اول ناچیز است. نه اینکه منبسط کردیم شد جهان مادی! آیه "و ان من شی الا عندنا خرائنه" را چه کنیم؟ "انا انزلناه فی لیله القدر" را کجا ببریم؟ بهشت و شیطان و گفتگوی فرشتگان و امور آسمان را کجای قرار دهیم؟

اصلا احادیث به کنار! در قرآن داریم آسمان و زمین در شش روز خلق شد و در آیه 9 سوره فصلت داریم زمین در 2 روز خلق و 2 روز هم بقیه کارها و بعد از آن می فرماید (12- فصلت) که ما آسمان ها را نیز در 2 روز آفریدم. حالا این جناب آیت الله می گویند که هر روز یعنی یک آسمان پس چگونه قرآن می گوید همه آسمان ها را در دو روز آفریدیم؟ بلاخره شش تا آسمان داریم یا دو تا؟ اصلا پیامبر ص به آسمان هفتم رفت و کسانی را ملاقات نمود و از آن هم عبور نمود. الان آسمان هفتم در نظر این مستند که هنوز خلق نشده و اصلا بهشت و جهنم آنجاست؟ پیامبر ص به بهشت و جهنم رفتند...نکند پیامبر ص نعوذبالله به جایی که خلق نشده رفتند؟ اصلا در اصول کافی داریم زید بهشت و جهنم را می دید و افراد را در آن. قرآن می گوید لو تعملمون علم الیقین لترون الجحیم....برزخ کجای این حرف های شماست لابد صدها حدیث برزخ وسط آسمان مانده است!!!.....

من نمی دانم ما تا کی می خواهیم برای مطابقت خود با علم جدید احادیثمان را خراب کنیم. عزیز من ما عوالمی داریم که به حس نمی آید حالا نکند ما می خواهیم همه چیز را مادی کنیم تا میل غربی ها تامین شود؟ به چه حقی؟....به خاطر حب و بعض با عرفا و حکما می خواهیم بگوییم شهوداتشان غلط است؟ باشد غلط..همه شیطانی... اما کتاب الاسماء و البحار علامه مجلسی را چه کنیم که خودش چندین جلد است ... چه کنیم؟ احادیث باب 39 توحید صدوق ره و ابواب اطرافه را چه کنیم؟ نکند گزارشات پیامبر ص و معصومین ع از آسمان ها و زمین های متعدد و بلکه جهان های فراوان هم نعوذ بالله تخیل است؟ بس کنیم از این سطحی بازی ها. این آقا تمام شهودات عرفا را کابالا و القائات شیطان می داند مثل اینکه! پس این اصحاب و شاگردان ائمه ع که شهود داشتند پشم بوده است. می گوید بنا به فلان حدیث عمر جهان الان اینقدر است و مطابق با کشف دانشمندان. خوب اولا آن حدیث را شب و روزش را لحاظ کنیم کلا عمر جهان دو برابر می شود. اصلا معلوم نیست سال در آن حدیث آسمانی یا زمینی؟ اصلا آمدیم فردا گفتند محاسبات دانشمندان غلط بود. عزیز من ائمه ع نیامدند که سن جهان را گزارش دهند و اگر بدهند باید نص صریح بیاوریم نه اینکه بگوییم هزار سال یعنی به سال آسمانی و بعد شب هایش را کنار بزنیم و تا آخر یک جوری تطبیق دهمی! بعدش آن حدیث هم ده ها تاویل دارد که هر کدام ممکن است به چیزی برگردد. حیف کار و بار زیاد است و الا خط به خط این مستند قابل خدشه اساسی است. برای خودمان بیاییم بگوییم طارق یعنی سیاه چاله! احادیث وارده هم هیچ...حتما آیاتی هم که می گوید شیاطین از آسمان چهارم و پنجم مثلا استراق سمع می کنند و با شهاب آن ها می زنیم یعنی رفتند قیامت عالم بالا ببینند حوری ها خوبند یا نه؟!؟ حیف از معارف ما...ما باید الان شهود آسمان ها کنیم هنوز گیر این هستیم که قیامت تبدیل ماده به انرژی انیشتین است یا نه؟ هنوز برخی نمی فهمند که هر عملی از ما همین الان صورتی مخلوق دارد که اصلا ربطی به ماده و انرژی ندارد و از جنسی است که به خیال ما هم نمی رسد...اصلا محسوس نیست پس غربی ها تا ابد هم نمی توانند شهودش کنند. کدام دستگاه می تواند آتش مال یتیم خوردن را موج یابی کند؟!؟!.... مگر ما الان فریاد مرده را از شدت عذاب نکیر و منکر را ماده یا انرژی می دانیم؟ عجیب اندر عجیب است این آقا! اینکه متکبر مثل مورچه در قیامت ظاهر می شود در عین حال که همه می فهمند خود فلان شخص است اصلا از این سنخ تبدیلات مزخرف فیزیکی نیست....حیف آن معارف متعالی ...حیف.....

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - pooriyamottaghi - ۱۱/آبان/۹۳ ۱۵:۴۱

سلام من نسبت به این فیلم یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که خداوند به صراحت گفته که اسمان ها و زمین رو در 6 روز افریده . نه 6 مرحله یا 6 بیگ بنگ یا از این حرفا.. 6 روز. اگر فیلم expelled رو که تو همین تالار هست ببینید می فهمید که این مجامع مخفی که اتفاقا بر جامعه ی علمی هم کنترل دارن اصلا اجازه نمیدن علمی که اثبات وجود خداوند رو بکنه تو رسانه ها منتشر بشه.. تازه اونم تو discovery channel!!!! بعد از یه مشت تئوری بی سر ته که اصلا معلوم نیست چی میگه یا مثلن steven hawkin گفته (که حتی باور نمیکنید اگه بگم اون یه فریبه... ) ولی بهتون توصیه می کنم راجع به young earth evidence تحقیق کنید راجع به جوان بودن عمر ستاره ها و افسانه ها راجع به فریب روش های پیدا کردن عمر فسیل ها راجع به ستون سنگی charl layl که هیچ کس نمیدونه از کجا اومده ولی هنوزم تو مدارس تدریس میشه راجع خون هایی که تو فسیل های دایناسورها پیدا شده راجع به ازمایشهایی که نشون داده نفت تو نیم ساعت تو ازمایشگاه تولید شده نه 140 میلیون سال!!! به سخنان خداوند اعتماد کنید خداوند در کلامش صادقه و این انسان هان که دروغگویانند

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - صفویان - ۱۶/آبان/۹۳ ۲۰:۲۲

(۲۰/مهر/۹۳ ۱۷:۴۸)pooriyamottaghi نوشته است:  من ترجیح میدم به نثر صزیح قران اعتماد کنم تا تفسیر های الکی خداوند به صراحت گفته اسمان ها و زمین رو تو 6 روز افریده نه تو 6 مرحله یا هر چیز دیگه به همه ی شما دوستان هم پیشنهاد می کنم راجع به young earth evidence تحقیق کنید همینطور صحبت های دکتر kent hovind رو دانلود کنید. به این فرضیه هایی که هیچ کسی نمیدونه درسته یا نه یا حتی بعضی از دانشمندان بهش میگن voodoo science که اصلا سر و ته نداره گوش ندین مگه تو همین تالار برنامه ی اخراج شدگان رو ندیدید مگه ben stein تو اون برنامه نشون نداد که اونا با به انحراف کشیدن علم نمیذارن علم وجود خداوند رو اثبات کنه. evolution به هر شکلی که باشه در هر موردی که باشه یه دروغه عمر تمتم این هستی از چند ده هزار سال بیشتر نیست به کلام خداوند اعتماد کنید چون اونه که تو کلامش صادقه و این انسان هان که دروغگویانند
آخه عزیز دل برادر که چی؟؟؟
با این همه افاضه منفی یاد لی لی پوت گالیور افتادم... من می دانستم ... که چی؟
یک کلمه استدلال نفرموده اید تا ما بدانیم که کجای این مستند با توهمات تیره و تار برخی در هم گره خورده است؟
اگر هم چنین است لطف فرموده قسمت آخر این مستند را ببینید که در باره مسائل مورد علاقه شماست اما نه به تیرگی فضای تاریک ذهنیت برخی... ببینید قسمت کابالا و پایان تاریخش

(۳۱/مرداد/۹۳ ۰:۱۱)مرهم نوشته است:  ببخشید من یه سوال دارم.

ابلیس تا آخر حیات بشریت خواهد بود این مستند دارد می گوید که تاریخ بشریت دو دوره داشته که از ابتدای تاریخ تا کنون کفه باطل سنگین تر و حاکم بوده است اما اکنون دوره جدید با ظهور منجی حاکم خواهد شد و دوران اقتدار باطل و ابلیس رو به پایان است.
اگر امام زمان گردن شیطان را می زند پس کدام شطان صفتی امام زمان را به شهادت می رساند؟؟؟
ابلیس بوده و تا آخر هم خواهد بود منتها دوران اقتدار ابلیس دارد به پایان می رسد یعنی جاالحق...
لطفا مستند را خوب ببینید...

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - Anti gods - ۱۶/آبان/۹۳ ۲۱:۰۳

مستند نسبتا خوبی بود...نه خیلی فوق العاده بود نه خیلی ضعیف...متوسط بود...از نظر محتوایی خیلی میشه راجع به نظریاتی که در این مستند ارائه شد بحث کرد...ولی یه اشکال بزرگ نحوه ساخت این مستند داره که به نظرم بدجور تو ذوق میزنه...واونم تکرار بیش از حد بعضی جملات و همچنین کند بودن ریتم مستنده که به خصوص تو 5قسمت اول بدجور تو ذوق میزنه ویه جورایی عذاب اوره...بعضی از بدیهیات رو اینقدر بی دلیل تکرار میکنه که ادم فکر میکنه سازندگانش این مستند رو واسه افراد دیر فهم تولید کردند...بین جملاتی که گوینده تو طول مستند میگه فاصله خیلی زیاده که به نظرم اصلا لازم نیست...درضمن استفاده درستی هم از موسیقی نشده.تو زمانهایی که مستند داره اطلاعات مهمی رو در اختیار بیننده میزاره موسیقی بیکار ویا سردرگمه...چون فکر کنم سازندگان میخواستن صرفا یه موسیقی پس زمینه کار باشه وبرای خالی نبودن عریضه بیشتر موسیقیهای معروف رو در مستند قرار دادن که اینقدر ریتم ذوایت داستان تو مستند کند بود که اثر این موسیقیهای زیبا رو از بین برد...
البته میدونم دوستان میخواستن مفاهیم رو به زبان ساده به مخاطب بفهمونن ولی دیگه از همه جا بیخبر پنداشتن مخاطب والکی لفت دادن کار اشتباهیه.به قدری ریتم کند بود به خصوص تو 5قسمت اول که به نظرم با تدوین دوباره وحذف کردن مکث ها وگپ های بیمورد میشه اون 5قسمت رو در یک قسمت نیم ساعته خلاصش کرد و به صورت جذابتری به مخاطب ارائه کرد...
در زمینه محتوا هم مسائل جالب و جذابی رو مطرح میکنه ولی چه فایده که نحوه ساخت مستند درست نبود و تحت الشعاع قرار داده بود این محتوای تا حدودی درست رو!
در کل شما بهترین مفاهیم ووالاترین رفتارها رو نمیتونید بدون جذابیت به مخاطب عرضه کنی