![]() |
|
تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی (/thread-36169.html) |
پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - A L I - ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۵:۵۹ (۳۱/شهریور/۹۳ ۱۵:۲۶)رکن الهدی نوشته است: ببینید من چی گفتم ...من می گم به جای اینکه چند سال می گیم نظام بانکی فاسد مردم رباخور شدن نزول خور شدن راه حلش رو خود مردم پیاده کنن بعله متم می دونم دکتر عباسی چی گفتن خودم جلساتشون بودم حالا که باهاشون همکاری نمی کنن ما بشینیم نگاه کنیم!!!شما اینو میگی؟؟ بانک مهر اقتصاد که وابسته به بسیج و سپاه چرا سود بالا میگیره؟؟که حتی یکی از شرایط استخدام در این بانک عضو فعال بودن در بسیجه.... من چند وقت پیش از طرف سپاه معرفی شدم برای یک وام خود اشتغالی که مغازه ی راه بندازم و درآمدی داشته باشم... سپاه گفت سودش 12 درصد! منم خوشحال....! رفتم بانک سودش رو زدن 16 درصد!!!! تازه یارو گفت اگر یک هفته دیرتر اومده بودی سودش میشد 22 درصد!!!قانون جدید اومد سود وامهای خود اشتغالی 22 درصد به بالا میشه!!! بعد وامش مدت تنفس نداشت(وامهای خود اشتغالی معمولا بین 3 تا 6 ماه اولیه به وام گیرنده فرصت میدن تا بتونه کاسبی رو رونق بده که توان پرداخت اقساط رو داشته باشه!) خلاصه این از خود بانکی که مستقیم زیرنظر سپاه و بسیج کار میکنه....!!! باقی موسسه ها و صندوقهای خصوصی که دیگه هیچی...سودشون 27 درصد و... پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - رکن الهدی - ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۸:۱۱ نالان مگه من گفتم سپاه کارش درسته یا مثلا بریم توی بسیج ...من گفتم وقتی نمی شه وضعیت بانکداری رو تغییر داد ما که خودمون می تونیم زندگیمون رو تغییر بدیم واسه جوونای محل خودمون شرایطی ایجاد کنیم بتونن قرض الحسنه وام بگیرن یا از این صندق های فامیلی راه اندازی کنیم که افرادهمدیگه رو هم می شناسن و می تونن بهم اعتماد کنن...کلا روضه خوندن بالا سر قبری که توش مرده نیست فایده نداره پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - Kol - ۳۱/شهریور/۹۳ ۲۱:۲۴ یا حسین!!!!!! 27 درصد؟؟ چه خبره؟ 16 درصدم زیاده.... با اسم بانکداری اسلامی چه کارا که نکردن. به قول بزرگی که گفت: آه آزادی، چه جنایت ها که زیر اسم تو نکردن. اینا هم با اسم اسلام چه ربا ها که نخوردن. واقعا حق ما بود که 10 میلیون وام بگیریم 15 میلیون بر گردونیم؟؟؟ خودشم اصلش اینه: ما 10 میلیون وام گرفته بودیم. اینا به ما 7.5 میلیون دادن. گفتن وقتی 15 میلیون رو حساب کردی 2.5 میلیونت رو میدیم. این آخه چه استدلالیه؟ البته الان پرسیدم این ماه پیش قسطاش تموم شد. 15 میلیون تمام.... ایشالله از حلقومتون در بیاد حرام خوارا. پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - I AM SHIA - ۱/مهر/۹۳ ۱۳:۰۶ آیتالله جوادی آملی : با کلاه شرعی و اسم مضاربه و دادن و گرفتن سود علی الحساب تنها بانک ربوی ما چاق میشود؛ بانک ربوی عرضه حل مشکلات اقتصادی ما را ندارد و نشانه این هم ورشکستگیهایی است که مشاهده میکنیم.
آیتالله حائری شیرازی : در اوایل انقلاب با رباخواران و رباخواری در بازار برخورد میشد ولی هماکنون با وجود مصادیق بارز رباخواری در بازار، با رباخواران برخورد قاطعی صورت نمیگیرد. دکتر حسن عباسی : بانک در زبان لاتین به معنی “نیمکت ” است و شان کلمه بانک، ربا است؛ اگر در سیاست ریزشها بالا است و جوانان در خیابانها انحراف دارند به این دلیل است که اقتصاد ما لیبرالیستی است. پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - I AM SHIA - ۵/مهر/۹۳ ۱۳:۴۰ آیت الله جوادی:صدا و سیما تبلیغ ربا نکند!
![]() پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - سرباز17 - ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۴۶ آقا من قبول دارم!!!!!!!! بانـــــــــــک ربــــــــــــو ـــــــــــــــــی است. حالا چیکار کنیم؟ نمیشه دستور تعطیلی بانک ها رو داد که! اقتصاد مملکت میخوابه. آیا طرحی وجود داره که این بانک ها رو از ربوی بودن در بیاره؟ یه سیستمی که بیاد جایگزین سیستم ربوی فعلی بشه؟ پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - Bidel.s - ۵/مهر/۹۳ ۱۵:۳۷ نقل قول:آقا من قبول دارم!!!!!!!! بانـــــــــــک ربــــــــــــو ـــــــــــــــــی است.به میمنت و شکرانه همین بانک اقتصاد مملکت سکته مغزی داره می زنه نقل قول:آیا طرحی وجود داره که این بانک ها رو از ربوی بودن در بیاره؟ یه سیستمی کهاین بانک ها حتی ضوابط خودشون رو و مصوبه ها رو هم رعایت نمی کنن همون ها رو رعایت کنن خیلی هست پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - I AM SHIA - ۵/مهر/۹۳ ۱۵:۴۲ یاالله
سلام (۵/مهر/۹۳ ۱۴:۴۶)سرباز17 نوشته است: آقا من قبول دارم!!!!!!!! بانـــــــــــک ربــــــــــــو ـــــــــــــــــی است. بله طرح هست ؛ متاسفانه مسئولین مثل شما فکر نمی کنن و قبول ندارند که ربوی هست. پس بنابراین بهترین کار آگاه سازی مردم و جوانان هستش ؛ ان شاالله به وقتش و اگر مفید واقع شد طرح های جایگزین باید ارائه بشن . ملاک مسئولین هستند ؛ نه من و شما پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - علی املشی - ۱۱/مهر/۹۳ ۱۱:۳۳ (۳۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۳۹)Kol نوشته است: بابای ما رفت از یه بانکی 10 میلیون وام گرفت. تاحالا داریم 15 میلیون بر میگردونیم. این ربا نیست؟ بابای من 10 میلیون گرفت الان داره 18 میلیون برمیگردونه پاسخ به: تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی - vahrakan - ۱۱/مهر/۹۳ ۱۳:۴۴ در روز قیامت هنگامی که افراد جهنمی را به سوی جهنم کشان کشان می برند ...انها از خداونددرخواست میکنند که انها را ببخشد چون که به واسطه شیطان گناه انجام داده اند ....شیطان میگوید //من فقط به انها پیشنهاد دادم...انها در انجام ان خود ...مختار بودند که انجام بدهند یا که انجام ندهند....این نظام رباخوار بانکی ایران هم همینه ...دقیقا مثل همون شیطان عمل میکنه ...اگر وام بگیری ..دقیقا همون کاری رو کردی که بهت پیشنهاد شده ...پس باید منتظر اتش جهنم هم باشی ...حکایت این روز مردم ما اینه که حتی لحظه ای هم توان تحمل خیلی از مصائب رو ندارند و به راحتی زندگی رو الوده به این نوع از پولها می کنند . وام حرامه حتی اگر یک ریال به اون اضافه بشه ..تمام |