![]() |
|
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ (/thread-36443.html) |
پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - عبدالرحمن - ۲۳/مهر/۹۳ ۰:۵۱ به نام زیبایی ها (این قسمت رو با صدای مهران مدیری قبل پخش قهوه تلخش بوخونید) کاملا حق با شماست زن باید از خونه بیرون بره اصولا خانه داری برای زن های بیسواده من اصلا عقیده ندارم که زن باید حتما ازدواج کنه من نمیدونم فرق زن با مرد چیه و این متحجرا چی از جون زن میخوان بزارید زن کارشو بکنه درس دانشگاشو بخونه تا دکترا بره سرکار ازدواج هم باعث محدودیته مگر اینکه مرد روشنفکر باشه و به زنش اجازه بده زنش آزاد باشه بچه هم برای قدیمی ها بود وجود بچه ترمزیه برای پیشرفت خب اگر بچه نباشه مدرکه رو نمیتونه بگیره مهین و شهین چی میگن؟ جلوشون کم نیارم (خاک به سرم) میدونید چیه؟ درختی وجود داره به نام درخت بچه به یه سنی که میرسه بچه ها رو تحویل زن میده دقت کردید؟ زن و مرد هیچ تفاوتی با هم ندارن!!! زن میتونه هر کاری که مرد انجام میده رو انجام بده ولی میگن مرد برخی از کارایی که فقط زن میتونه انجام بده رو نمیتونه انجام بده جامعه سازی!!! انسان سازی البته این حرف آخونداس حرفشونو گوش نکنیدا 8 تا 10 ساعت وقتتون رو اختصاص بدید به مدیرتون و مخصوصا محیط های مختلط صبح و بعد از ظهر رفت و آمد در این شهرِ .... با انسان های سالمش خداوند بر توفیقات زنان جامعه ما در امر سبک زندگی مدرن نیفزاید پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - Bidel.s - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۰۰ مسلما این روز ها برای یه خانواده معمولی لازمه که هم زن و هم مرد کار کنند چون یه خانواده معمولی به راحتی خرجش در نمی یاد. مثلا یه مرد راننده تاکسی با سه تا بچه با اختلاف سنی های پنج یا شش سال این مرد نمی تونه با مسافر کشی خرج خونه رو در بیاره زن باید کمکش کنه متاسفانه چیزی که باید باشه اما نیست و اون محیط کار مخصوص خانم هاست منظورم از محیط کار مخصوص خانم این نیست که این محیط تمام زنانه باشه منظورم سرشت محیط هست. مثلا شغل شریف دبیری، اسیستنت و یا ایجنت و ... منظورم کار های پشت میزی و دفتر دستکی هست یعنی زن بیچاره مجبور نباشه مثل مثال حسین آقا از نردبون بالا بره از طرفی زن نیازمند امنیت اجتماعی هست(مرد هم نیاز داره ولی زن بیشتر نیاز داره) این امنیت اجتماعی به نیاز دوطرفه هست. زن باید خطوط ارتباط خودش رو رعایت کنه تا در دام افراد غریبه نیافته از طرفی اون محیط هم باید امنیت لازم رو برای زن تامین کنه مورد اول که هیچی. به خود خانم ربط داره اما مورد دوم خیلی کم رعایت می شه. حتی در خیلی موارد امنیت رو پایین می یارن برای سود دهی بیشتر پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - پرنیان - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۰۳ (۲۳/مهر/۹۳ ۱:۰۱)مهسا110 نوشته است: من هیچ کدوم از این ها رو قبول ندارم برادر گرامی. چون اینها اولا با مسلمون بودنم دوما با شیعه بودنم و سوما با انسان بودنم منافات داره. شما متوجه نشدی...ایشون شوت چرحشی برعکس زد!!! پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - mahpare - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۲۱ اگه یه ذره بیشتر بحث کنید منم قمه ها مو به کار میگرما. فک کردید فقط آقایون زیر تختشون قمه دارن. نخیرررر حقوق برابره
پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - میم.حسین.الف - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۲۸ ایراد نداره بنده تایپک رو منحرف کنم ؟ چرا اخیرا آقایون رو روی صندلی داغ نشوندید ؟ جلب توجه پوشش زنان ، از آقایون میپرسند . نگاه به زنان از آقایون می پرسند . کار زنان در جامعه از آقایون می پرسند !!! تا کجا ادامه دارد ؟؟؟ ورژن بانوانشم هستا . مثال عرض کنم ؟ البته قبلش بگم بنده نظر شخصی و بی مقدارمو گفتم قبلا اینها صرفا نگاه بنیادی به موضوع برای فهمیدن و درک نظر بانوان محترم هست اگر مایل به پاسخ دادن بودید فقط جواب دهید نه توجیح کنید فرمایشات شما بزرگوارن کاملا محترم و موجح هست پس اگر امکانش هست صرفا پاسخ دهید. لطفا سر و کله بنده رو خورد نکنید و آقای بیدل دست به قمه نشوند (و فرض کنید بنده از مریخ اومدم . میدونم که نمی دونم ولی می خوام بدونم) با اجازه چرا می خواهید کار کنید ؟ پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - mahpare - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۲۹ دوستان! چرا همتون رفتید قایم شدید دارید میخونید. اینهمه مهمان ![]() تاپیک خودیه بابا .... نترسید منهدم نمیشه ![]() (۲۳/مهر/۹۳ ۱:۲۸)hossein.afrad نوشته است: ایراد نداره بنده تایپک رو منحرف کنم ؟ خوب معلومه. چون عامل تمام مشکلات بانوان ،آقایان هستند.
پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - آسمانه سجادی - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۴۵ خوب من یه سئوال در ازای جواب شما بدم. چرا مرد باید فکر کنه که زن نمی تونه کار کنه؟ قبول دارم که خیلی از بانوان ما تمام مسائل و قاطی کردن و بحث جنسیتی و کشیدن وسط.و این از نگاه فمینیسمی غربی ها ست. ما شاهد بودیم که خانم در نبود مردش قصابی یا رانندگی با ماشین سنگین می کرد به خاطر تامین مایحتاجش. خیلی شغل معلمی خوبه،خیلی کار در منزل خوبه ولی وقتی محیط بسته می شه حساسیت بالا می ره،زن درگیر حاشیه روابط ها می شه.چطور بازنشسته های مرد از یک زن هم ،حساس تر می شن نسبت به همه چی؟ حتی یک تلفن ساده،بسه قطعش کن،حالا کی بود؟؟؟؟ در اسلام حتی زمان قدیم اگر نیازها بالاتر می رفت و زن تحصیل کرده بود فکر می کنم اجازه بیشتری در مسائل مختلف بهشون داده می شد. من موندم چطور یک مرد قبل از شناخت زنش مانع فعالیت می شه؟ اگه زن دینش و حفظ کنه چه عیبی داره!؟اگه زن بتونه همسر خوبی برای مردش باشه چه عیبی داره؟ راستی فقط دین مال زن نیست،حجب و حیا فقط مال زن نیست!همه چی دو طرفه ست. پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - میم.حسین.الف - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۵۲ کاملا تمام فرمایشات شما صحیح است . اما بنده عرض نکردم خانم ها نمی توانند کار کنند هم شما مثال زدید هم دنیا مثال زده بسیاری از بانوان رو که کارهایی می کنند که حتی آقایان هم نمی تونن بکنن . اصلا منظورم عدم توانایی نیست به اراده خداوند و با تلاش هر انسانی می تواند هر کاری را انجام بده . اما آیا شخص شما و یا سایر خانم های محترم از این دست مثال هایی هستند که شما ذکر کردید ؟ سرپرست خانواده هستن همه بانوان ؟ به جز اون دسته از شیر زنان که به خودی خود از مردم مردترن چرا بقیه باید اصرار به کار کردن داشته باشن ؟ (سریعا ویرایش کنم اینو مبادا سو تعبیر بشه قصد جسارت ندارم که بقیه خانم ها بی ارزشن هستنا ) پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - دل خسته - ۲۳/مهر/۹۳ ۱:۵۶ مشکل عدم شناخت ارزش ها است. ارزش زن شده کار کردن در بیرون خونه، انگار اگر بیرون کار نکنه امل و بی سواده! حق هم نداریم از دین مایه بگذاریم الگو های دینی ما هم که همین جوری بودند جهت دلخوشی، نمیشه ازشون مثال زد. پاسخ به: چرا مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟ - Sarina - ۲۳/مهر/۹۳ ۲:۱۰ چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟ . . . و سواله من ... چرا این روزها یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری را اینقدر بی اهمییت بداند ؟ و غیر ازین ... مرد به دو دلیل از کارکردن همسرش ممانعت میکنه یا اینکه رفتار همسرش را در محیط کار مناسب نمیدونه و خانم واقعا رفتاره بسیار صمیمی و خارج از حدی با دیگران دارد و یا اینکه بر خلافه رفتاره مناسب همسرش ، ایشون بدبین هستند و به خانم سوظن دارند و همون طور که آقای hossein.afrad بسیار خوب توضیح دادن بعضی از کارها واقعا دور از شان یک خانم مسلمان هست و بیشتر از اینکه این جایگاه برای خانم مفید باشد ایشون رو بیشتر عصبی و خشن و سرخورده میکنه ... واقعیتیه که نمونه هاش هم اطرافمون بسیار زیاده |