تالار گفتگوی بیداری اندیشه
پیدایش اولین ها در ایران - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html)
+--- موضوع: پیدایش اولین ها در ایران (/thread-37468.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - تسنیـم - ۱۵/دی/۹۳ ۱۸:۲۴

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:با توجه به گوناگونی سازمان های تحقیق کننده در این باب و اختلاف در نوع تست ها نمی توان اطمینان کاملی به ارقام داشت اما در مورد ضریب هوشی ایرانیان منبعی که عدد بالاتری را ارائه کند وجود ندارد.

پس رقم منتشر شده هم معتبر نیست.

حالا درسته اینطور جا افتاده که ضریب هوشی رو با درصد نمی گن ولی، توی تعریفش که داره.(وقتی که نسبت رو ضربدر 100 می کنند)

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - دل خسته - ۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۴

(۱۵/دی/۹۳ ۵:۳۲)namekarbary نوشته است:  اولا کجا هوش داریم؟ میانگین ضریب هوشی ایران هشتادوپنجه (فاجعه).
ضریب هوشی تعریفش اشتباه هست
هوش به نظر من باید موضوعی تعریف بشه
یکی هوش داره در ریاضی ، یکی در علوم عملی ، یکی در درک فضایی ، اما معیار کنونی هوش قدرت حل معما ها رو در نظر می گیره که اشتباه هست! مثلا یک مکانیک ماشین شاید نتونه یک معما رو درست حل کنه ، اما با دستاش یک کاری می کنه که هزار تا مهندسی مکانیک هم شاید نتونند این طور کار کنند.
(۱۵/دی/۹۳ ۵:۳۲)namekarbary نوشته است:  به علاوه نظر شماست که فخون شیعه رنگینتره. بقیه هم آدمن می شه بهشون خدمت کرد هیچ اشکالی نداره.
نه من حرفی از شیعه نزدم! حرف از وطنم زدم ، که البته در کنارش دین هم مهم هست ، همین طور انسانیت ، چرا بدیم علم رو به کسی که باهاش آدم می کشه؟ خوب می دیمش به یکی که ازش بهره درست ببره.
مگر غربی ها مفت مفت علم رو به ما می دند که ما علممون رو در خدمتشون بگذاریم؟تمام کشور رو هم بفروشیم بعضی علوم رو به ما نمی دن!
(۱۵/دی/۹۳ ۵:۳۲)namekarbary نوشته است:  من هیچ لزومی نمی بینم جایی که نه علم ارزش داره نه عالم خدمتی صورت بگیره. حالا اسمشو بذارید بیگانه پرستی یا خیانت یا هر چیزی برای من فرقی نداره.
اما من لزوم می بینم!
اجداد ما و این سرزمین با مهربانی هر چیزی که داشتند رو در اختیار ما قرار دادند ، ما هم وظیفه داریم هر چیزی که داشتیم در اختیارشون قرار بدیم.امثال خواحه نصیر الدین ها و شیخ بهائی ها با از دست دادن خوشی هاشون این کشور رو آباد کردند و ما بهره بردیم ، حالا ما بی عرضه بودیم نتونستیم بهره ببریم ، تقصیر این مرز و بوم چی بوده؟
(۱۵/دی/۹۳ ۵:۳۲)namekarbary نوشته است:  خلاصه بگم، من جایی کار نمی کنم که هم به من توهین بشه، هم بازده کارم یک دهم باشه و استعداد هام هدر بره. آدم
عشق و معرفت یعنی همین ،برای هدفی که درست هست کار کنی ، حتی اگر به سختی و با مشقت باشه
مگر خواجه نظام الملک مغول خونخوار رو رام نکرد با خون دل خوردن.می تونست بشینه کنار یا بره یک کشور دیگه و با اون علمش کسب درآمد کنه ، اما خون دل خورد و کشور خودش رو ساخت.اگر اون موقع افکار شما رو داشت ، الآن من و شما مملکتمون از افغانستان و عراق هم نا امن تر بود ، شما هم به جای این که بتونی تحصیل کنی شاید مجبور می شدی عملگی کنی.
(۱۵/دی/۹۳ ۵:۳۲)namekarbary نوشته است:  عاقل اگه می خواد خدمت کنه طوری کار می کنه که بیشترین بازدهو داشته باشه.
بحث شکم پرستی و این حرفا نیست. رک بگم، شما دارین با این حرف خودتونو گول می زنین.
بستگی به تعریق بازده داره! شما بازده رو پیشرفت تکنولوژی می بینی ،من بازده رو افزایش عدالت می دونم ، شما بازده رو افزایش کمی و کیفی راحتی و رفاه می دونید ، من کاهش درد های جامعه بشری می دونم.شاید برای سلطان جلال الدین هم بازده داشت به قول شما که خارج کشور پناهنده بشه و از سرمایه های پدریش بهره ببره ، اما اومد و شکست خورد ، اومد و شکست خورد ، و کشته شد و نامش رو جاودانه کرد و شرف ایرانی رو به رخ مغول ها کشید ، در صورتی که حتی به قول شما شیعه هم نبود ، صرفا به مهد مادریش که این همه سال بهش خوشی داده بود ، الآن خودش مریض بود و نیازمند کمک کمک کرد.
نه خیر ، خالی کردن پشت این مملکت ، تولید علم در کشورهای خیانت کار و ناقض حقوق بشر ، نه تنها بازده نیست ، بلکه به نظر من خودفروشی ه ، و مثل این می مونه که به دشمنت کمک کنی که به مادرت تجاوز کنه ، برای این که چند روز بیشتر رفاه داشته باشی.
البته ببخشید من نظرم توهین نبود ، صرفا نظرم رو گفتم.قاضی هم نفس و وجدان من و شما است ، وطن دوستی و وابستگی به مام میهن هم دین و اعتقاد و درجه علمی نمی شناسه.

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - namekarbary - ۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۵

(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۴)دل خسته نوشته است:  ضریب هوشی تعریفش اشتباه هست
هوش به نظر من باید موضوعی تعریف بشه
یکی هوش داره در ریاضی ، یکی در علوم عملی ، یکی در درک فضایی ، اما معیار کنونی هوش قدرت حل معما ها رو در نظر می گیره که اشتباه هست! مثلا یک مکانیک ماشین شاید نتونه یک معما رو درست حل کنه ، اما با دستاش یک کاری می کنه که هزار تا مهندسی مکانیک هم شاید نتونند این طور کار کنند.
بسیار خوب.
(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۴)دل خسته نوشته است:  نه من حرفی از شیعه نزدم! حرف از وطنم زدم ، که البته در کنارش دین هم مهم هست ، همین طور انسانیت ، چرا بدیم علم رو به کسی که باهاش آدم می کشه؟ خوب می دیمش به یکی که ازش بهره درست ببره.
مگر غربی ها مفت مفت علم رو به ما می دند که ما علممون رو در خدمتشون بگذاریم؟تمام کشور رو هم بفروشیم بعضی علوم رو به ما نمی دن!
اما من لزوم می بینم!
غرب همون قدر آدمکشه که شرق ادمکشه. منتهی همیشه جایی پیدا می شه برای کمک کردن به دیگران
(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۴)دل خسته نوشته است:  اجداد ما و این سرزمین با مهربانی هر چیزی که داشتند رو در اختیار ما قرار دادند ، ما هم وظیفه داریم هر چیزی که داشتیم در اختیارشون قرار بدیم.امثال خواحه نصیر الدین ها و شیخ بهائی ها با از دست دادن خوشی هاشون این کشور رو آباد کردند و ما بهره بردیم ، حالا ما بی عرضه بودیم نتونستیم بهره ببریم ، تقصیر این مرز و بوم چی بوده؟
عشق و معرفت یعنی همین ،برای هدفی که درست هست کار کنی ، حتی اگر به سختی و با مشقت باشه
مگر خواجه نظام الملک مغول خونخوار رو رام نکرد با خون دل خوردن.می تونست بشینه کنار یا بره یک کشور دیگه و با اون علمش کسب درآمد کنه ، اما خون دل خورد و کشور خودش رو ساخت.اگر اون موقع افکار شما رو داشت ، الآن من و شما مملکتمون از افغانستان و عراق هم نا امن تر بود ، شما هم به جای این که بتونی تحصیل کنی شاید مجبور می شدی عملگی کنی.
مسئله این نیست که آدم نباید برای مردم خودش کاری انجام بده. مسئله اینه که برای مردمی که از سیستمی پشتیبانی می کنن که ضد علمه "نمی شه" کاری انجام داد.
(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۴)دل خسته نوشته است:  بستگی به تعریق بازده داره! شما بازده رو پیشرفت تکنولوژی می بینی ،من بازده رو افزایش عدالت می دونم ، شما بازده رو افزایش کمی و کیفی راحتی و رفاه می دونید ، من کاهش درد های جامعه بشری می دونم.شاید برای سلطان جلال الدین هم بازده داشت به قول شما که خارج کشور پناهنده بشه و از سرمایه های پدریش بهره ببره ، اما اومد و شکست خورد ، اومد و شکست خورد ، و کشته شد و نامش رو جاودانه کرد و شرف ایرانی رو به رخ مغول ها کشید ، در صورتی که حتی به قول شما شیعه هم نبود ، صرفا به مهد مادریش که این همه سال بهش خوشی داده بود ، الآن خودش مریض بود و نیازمند کمک کمک کرد.
من بازده رو در هر چیزی می بینم که از رنج انسانها کم کنه.
(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۴)دل خسته نوشته است:  البته ببخشید من نظرم توهین نبود ، صرفا نظرم رو گفتم.قاضی هم نفس و وجدان من و شما است ، وطن دوستی و وابستگی به مام میهن هم دین و اعتقاد و درجه علمی نمی شناسه.
(می دونم بعضی وقتا از دست آدم در می ره پست موهن می شه.)
بعد هم انسان انسانه. فرقی نمی کنه شرقی و غربی. اگر قرار بود به وطنم خدمت کنم، قبل به خونوادم، یا چرا خودنوادم، به خودم خدمت می کردم. ولی من بیشتر آلتوریستم تا اگوئیست.

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - دل خسته - ۱۶/دی/۹۳ ۱:۲۱

(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۵)namekarbary نوشته است:  بسیار خوب.
غرب همون قدر آدمکشه که شرق ادمکشه. منتهی همیشه جایی پیدا می شه برای کمک کردن به دیگران
سلام
ببینید این مثل این هست که بگیم مافیا همون قدر آدم کشه که سازمان صبح بین المللی و هلال احمر
نه خیر هر کشوری مثل هر انسانی کارنامه ای داره ، خوبه خودشون هم قبول دارند غرب وحشی بودند و هنوز هم هستند.
کشور امریکا از ابتدا بر اساس خیانت و غارت پدید اومده
بریتانیا همون روباه پیری هست که با غارت همون کسایی که شما میگی بازده راحتی اون ها است به این جا رسید.
(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۵)namekarbary نوشته است:  مسئله این نیست که آدم نباید برای مردم خودش کاری انجام بده. مسئله اینه که برای مردمی که از سیستمی پشتیبانی می کنن که ضد علمه "نمی شه" کاری انجام داد.
ببیناین حرف شما مثل این هست که من بگم من نمی گم بدهیم رو به فلانی نمی دم ، از اخلاقش خوشم نمیاد ، بدهیم رو می دم به فلانی که اخلاقش بهتره! پس بحث دین و وظیفه و مسئولیت چی میشه؟ شما و منی که به اینجا رسیدیم ، با پول نفت مردم آبادان به اینجا رسیدیم ، با علم و دانش مردم مثلا مراغه به اینجا رسیدیم ، ما به این کشور مدیونیم ، نمیشه که بدهیمون رو جای دیگه ای ادا کنیم!ببین وقتی یک مادری فرزندی می آره ، نمی تونه بگه من این رو نمی خوام می رم به فلان بچه توی نوانخانه کمک می کنم ، چه فرقی داره ، نه خیر ، تو این رو آوردی ، بهتر اینه که خودت مسئولیتش رو بپذیری ، نه این که بسپاریش به دست سرنوشتهمین طور اگر فرزندی خانواده و والدینش رو فراموش کنه خیانت کاره ، به نظر من مستحق هر گونه عذابی هست ، خوب اون مادر زحمتت رو کشیده ، تو هم وظیفه داری وقتی بهت نیاز داره بهش برسی! نمی شه وقتی نیازت بهش برطرف شد ، اون بهت نیازمنده بی خیالش بشی که! خوب وطن هم همین حکمی رو دارهتو به محلی که توش به دنیا اومدی و رشد کردی مدیونی ، به شهری که توش درس خوندی و رشد کردی مدیونی ، به کشورت مدیونی ، حالا چه با سختی باشه چه با راحتی ، وظیفته دینت رو بهش بپردازی! غیر اینه؟

(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۵)namekarbary نوشته است:  من بازده رو در هر چیزی می بینم که از رنج انسانها کم کنه.
الآن مثلا آینستاین که کشورش رو رها کرد رفت به امریکا خدمت کرد رنج انسان ها کم شد؟ نه خیر یک خنجری رو داد دست زنگی مست! می شست توی خونه اش منتظر وا میستاد وقت ارائه نظریه اش برسه.فلان دکتر ایرانی که رفت توی ناسا بهشون خدمت کرد باعث کاهش رنج انسان ها شده؟ نه خیر یک قدرتمند ظالمی رو قوی تر کرده!
ببین عدالت اینه که نوابغ برند به کشورهای محروم کمک کنند ، نه کشور هایی که دندونشون تا ته تو جیگر کشورهای محرومه!
ما باید علم رو با حداقل قیمت به کشورهای فقیر ارائه بدیم ، مثل افریقایی ها
(۱۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۵)namekarbary نوشته است:  (می دونم بعضی وقتا از دست آدم در می ره پست موهن می شه.
البته من چون میشناسمت و دوستت دارم و نبودت رو کمبود می دونم و می دونم جنبه اش رو داری باهات رک حرف می زنم تا بحث راحت تر به سرانجام برسه

راستی این عکس رو ببین! چینی ها رو باهوش تر نشون داده از بقیه!
جالبه اطرافیان و خودم که با چینی ها در ارتباط بودیم ، متوجه شدیم برعکس آدم های کم هوشی هستند و یک مسئله رو باید چند بار براش توضیح بدی که بهمه، نمی دونم معیارشون چی بوده
[تصویر: IQ.jpg]

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - aper nik - ۱۶/دی/۹۳ ۱۰:۲۷

درود بر تمامی دوستان .
زردتشیان آتش پرست نبودند آنها خدای یگانه را پرستش میکردند
اعراب اسم آن را الاه گذاشتن ایرانیان اهورامزدا(به معنی هستی بخش بزرگ دانا)
اشوزردشت اهورا مزدا را سرچشمه نور میداند (در قرآن آمده :الاه نورالسماوات والارض.روشنایی زمین وآسمان جایگاه خداوند است وچه جالب که زردتشیان به سوی روشنایی نیایش میکنند وقبله آنها در نماز نور است)
زردتشت اهورامزدا را سرچشمه نور میداند و هرگونه روشنایی را داده اوست پرستش سوی پیروان خود را به روشنایی هدایت کرد تا با نگاه کردن به آن یاد اهورامزدا بیفتند ونعمت های اورا ارج نهند واز پروردگار یکتا سپاسگذار باشند وبه یاد بیاورند که آتش یا نور هیچگونه پلیدی بخود راه نمیدهد وبر هر فردی لازم است در اندیشه اش هیچگونه فکر واندیشه بدی بخود راه ندهد.
ولی متاسفانه دشمنان بداندیش به زردتشتیان تهمت آتش پرستی زدند.
بسیاری از علوم از ایران سرچشمه گرفته دانشگاه جندی شاپور در زمان ساسانیان از بزرگترین مجتمع های علمی زمان خود بود ودانشمندان وپزشکان بسیاری در آن زندگی میکردند.
و همین دانشمندان جندی شاپور بودند که پس از اسلام به بغداد مهاجرت کردند وباعث شکوفا شدن تمدن اسلامی (طی مدت کوتاهی که شکوفا بود)شدند.
اگر یافته های علمی ودانشمندان ایرانی را از اعراب بگیرند عرب میماند وشتر او!
اگر ابوعلی سینا ودانشمندان به زبان عربی مینوشتند برای این بود که در جهان اسلام خوانندگان بیشتری پیدا کنند وآن زمان زبان عربی زبان علمی خاورمیانه بود.
والبته ابوعلی سینا از حال هموطنان خود غافل نبود .چندین رساله و یک دایره المعارف به زبان فارسی به نام دانشنامه علایی تالیف کرده.
ما قبل از اعراب فرمانروای نیمی از دنیای شناخته شده بودیم .
امپراتور روم وکل اروپا والرین در مقابل پای اسب شاه ایران زانو زده !
در زمان هخامنشیان ما مالک تمام دنیا به جز یک سوم یونان بودیم
امپراتوری هخامنشیان بزرگترین امپراتوری باستان است وشیوه کشورداری آنان به صورت فدرال (درست مانند امروز آمریکا)که پیشرفته ترین شکل کشور داری هست بوده.
در دین زردتشت اگر پدری صاحب فرزند پسر نمیشد با اجازه دامادش اولین فرزند پسر دختر خود را به فرزندخواندگی قبول میکرد واین پسر از پدربزرگ خود ارث میبرد وتمام حق وحقوق پدر وفرزندی رعایت میشد به همین دلیل گاهی مورخان فکر میکردند زردتشیان با دختران خود ازدواج میکنند

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - دل خسته - ۱۷/دی/۹۳ ۱:۳۳

مادر من، ایراندوستت دارم منتو به الطاف خودت جسم مرا پروردیو من از بودن تو خوشحالمگرچه از طعم نداری تو هر روز دلم چرکین استلیکن آن روز که با عشق مرا پروردییادم افتاد که تا هست در این جسم پر از غم روحینرسد حتی یک لحظه که لطف تو فراموش کنمتا ابد خواهم ماند ، و به یاری خداوند تو را خواهم ساختبا تمام بدنم ، با تمام روحمخواهمت ساخت من آنگونه که باید باشیگرچه سخت است که از شادی خود دور شوملیک شیرین تر از هرچه به من خواهد داداین جهان بی تو و بی خاطر تو استدوستت دارم منتو که چون مادری از خویش مرا پروردیتو که با شیره ی در بطن خود آمیخته ای روح مراتو که امروز نداری چیزیچون که یک روز همه دار و ندارت دادیتا که من رشد کنمو من امروز تو را خواهم ساختبا تمام بدنم ، با تمام روحم******ببخشید نقص زیاد داشت ، اما یک هو هواش به سرم زد.

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - namekarbary - ۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲

(۱۶/دی/۹۳ ۱:۲۱)دل خسته نوشته است:  سلام
ببینید این مثل این هست که بگیم مافیا همون قدر آدم کشه که سازمان صبح بین المللی و هلال احمر
نه خیر هر کشوری مثل هر انسانی کارنامه ای داره ، خوبه خودشون هم قبول دارند غرب وحشی بودند و هنوز هم هستند.
کشور امریکا از ابتدا بر اساس خیانت و غارت پدید اومده
بریتانیا همون روباه پیری هست که با غارت همون کسایی که شما میگی بازده راحتی اون ها است به این جا رسید.
کشورای غربی ظلم می کنن. کشور ایران جور می کنه به مردم خودش و مردمش هم متوجه نیستن. بر اساس بیتدبیری مردم خودش رو فقیر و بی سواد و گرسنه نگه می داره. جور یه حکومت خیلی بدتره از ظلم.
(۱۶/دی/۹۳ ۱:۲۱)دل خسته نوشته است:  ببیناین حرف شما مثل این هست که من بگم من نمی گم بدهیم رو به فلانی نمی دم ، از اخلاقش خوشم نمیاد ، بدهیم رو می دم به فلانی که اخلاقش بهتره! پس بحث دین و وظیفه و مسئولیت چی میشه؟ شما و منی که به اینجا رسیدیم ، با پول نفت مردم آبادان به اینجا رسیدیم ، با علم و دانش مردم مثلا مراغه به اینجا رسیدیم ، ما به این کشور مدیونیم ، نمیشه که بدهیمون رو جای دیگه ای ادا کنیم!ببین وقتی یک مادری فرزندی می آره ، نمی تونه بگه من این رو نمی خوام می رم به فلان بچه توی نوانخانه کمک می کنم ، چه فرقی داره ، نه خیر ، تو این رو آوردی ، بهتر اینه که خودت مسئولیتش رو بپذیری ، نه این که بسپاریش به دست سرنوشتهمین طور اگر فرزندی خانواده و والدینش رو فراموش کنه خیانت کاره ، به نظر من مستحق هر گونه عذابی هست ، خوب اون مادر زحمتت رو کشیده ، تو هم وظیفه داری وقتی بهت نیاز داره بهش برسی! نمی شه وقتی نیازت بهش برطرف شد ، اون بهت نیازمنده بی خیالش بشی که! خوب وطن هم همین حکمی رو دارهتو به محلی که توش به دنیا اومدی و رشد کردی مدیونی ، به شهری که توش درس خوندی و رشد کردی مدیونی ، به کشورت مدیونی ، حالا چه با سختی باشه چه با راحتی ، وظیفته دینت رو بهش بپردازی! غیر اینه؟
علمی که من می خونم دقیقا از کشوری میاد که ثروتش از کشورای مستعمره اومده. من اگه همون قدر مدیون مردم مناطق محرومم که مدیون مردم کشورای محروم آفریقا. به قول شاعر که می گه تو مو می بینی و من پیچش مو.

بعدش هم من از نظر قانونی دین خودم رو به جمهوری اسلامی ادا کردم و به طرفدار جمهوری اسلامی اصلا اجازه نمی دم که در این مورد منو مواخذه کنه یا بگه به وظیفه ت عمل نکردی. بله، هر وقت مردم خودشون خواستن شرایط کمک به خودشون رو آماده کنن، خیلی ها از خدمت به مردمشون استقبال می کنن.
(۱۶/دی/۹۳ ۱:۲۱)دل خسته نوشته است:  الآن مثلا آینستاین که کشورش رو رها کرد رفت به امریکا خدمت کرد رنج انسان ها کم شد؟ نه خیر یک خنجری رو داد دست زنگی مست! می شست توی خونه اش منتظر وا میستاد وقت ارائه نظریه اش برسه.فلان دکتر ایرانی که رفت توی ناسا بهشون خدمت کرد باعث کاهش رنج انسان ها شده؟ نه خیر یک قدرتمند ظالمی رو قوی تر کرده!
ببین عدالت اینه که نوابغ برند به کشورهای محروم کمک کنند ، نه کشور هایی که دندونشون تا ته تو جیگر کشورهای محرومه!
پروژه منهتن ربطی به هم ارزی جرم-انرژی نداشته. همون موقع هم می دونستن که شکافت هسته ای انرژی بستگی بالایی آزاد می کنه.
نتیجه "مستقیم" نسبیت عام انیشتین همین اینترنتیه که شما ازش استفاده می کنی. باا خیال راحت لم می دی پشت میز یه چاییم می ذاری دم دستت! (تو ابرو من اشار های ابرو)
(۱۶/دی/۹۳ ۱:۲۱)دل خسته نوشته است:  راستی این عکس رو ببین! چینی ها رو باهوش تر نشون داده از بقیه!
جالبه اطرافیان و خودم که با چینی ها در ارتباط بودیم ، متوجه شدیم برعکس آدم های کم هوشی هستند و یک مسئله رو باید چند بار براش توضیح بدی که بهمه، نمی دونم معیارشون چی بوده
[تصویر: IQ.jpg]
از شما بعیده که برای جامعه آماری یه کشور از نمونه آماری "اطرافیان و خودم" استفاده کنین.

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - Kol - ۱۷/دی/۹۳ ۲:۱۰

سلام
هوش چند بعد داره نميشه گفت كه اونا از ما باهوش ترند

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - پارمیس - ۱۷/دی/۹۳ ۹:۵۴

(۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲)namekarbary نوشته است:  کشور ایران جور می کنه به مردم خودش و مردمش هم متوجه نیستن. بر اساس بیتدبیری مردم

مطمئنید که مردم ما متوجه نیستن؟؟Big GrinBig GrinBig Grin

پاسخ به: پیدایش اولین ها در ایران - ریچارد داوکینز - ۱۷/دی/۹۳ ۱۰:۲۱

دوستان این مطالب زیاد هم قال استناد نیستند .
فقط یک مورد ارو میگم
ترکیه اولین کشوری هست که دست به ذوب فلزات زده
باید از ویکی پدیا تحقیقات کنید Smile