![]() |
|
هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید (/thread-38083.html) |
پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - Mohammad Trust - ۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۲۰ (۲۵/بهمن/۹۳ ۲۳:۴۹)آوا نوشته است: ببینید دیگه بحث نمیکنم... خونواده فهمیده ای دارید. خدا حفظشون کنه. پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - Bamdaad - ۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۲۲ . .
پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - mahpare - ۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۲۹ خانم اوا مشت نمونه خلوار نیست. آفرین به خونوادتون. البته آفرینم نمیشه گفت. کلی نمیشه نظر دادو. باید چند سال دیگه راجع به تصمیمات خونوادتون نظر داد. بعدشم خونواده های مذهبی ک به فکر ازدواج بچه هاشون باشن در سن کم. بسیااااار محدودن. به هرحال اصلا تعیین سن برای ازدواج صحیح نیست. من متنتونو خوندم. اما اینا درجواب متن نبود درجواب اون جمله ها بود که راجع به خونوادتون نوشتید. جناب بامداد ! ببخشیدا ولی تاکی میخوایم به بقیه گیربدیم. از خودمون شروع کنیم. جامعه ... مسلمونا... فلان... جامعه رو من و شما میسازیم...هروقت خودمونو درست کردیم... پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - فدايي ولايت - ۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۴۳ ای کاش الان ، الان نبود تا یه دل سیر بعد از مدتها راجع به ازدواج تایپ میکردم! الان مردم مملکت به چنان درجه ای از عرفان رسیدن که هرروز که وارد جامعه میشی انگار زدی که کانال ماهواره ای جدید! ماهواره کنار زده بشه ، این وضع حجاب پیش اومده توی جامعه رد چکار باید کرد! جالبه همینچیزا بلوغ زودرس میاره بچه بدبخت باید 15 سال تحمل کنه بعد جالب ترش اینه که همین جامعه بخاطر توجه به عرف تا سی سالگی اجازه ازدواج نمیده ، بعد توی همین جامعه هزار جور فساد پیش اومده که جالب ترش اینه که همین مردمی که خودشون هم باعث این مسایل بودن ، به همین فساد های پیش اومده اعتراض میکنن لپ کلام اینکه کلا مملکت و مردم جالبی داریم...! بعنوان یک نکته ی جالب هم باید بگم که همین مذهبی های جامعه که خیلی ادعا دارند هم وقت عمل پای عرف رو میکشن وسط ، عرفی که خودش فاسده ، و درحالیکه دین ما صراحتا خیلی از عرف های موجود مارو نقض میکنه! دیگه اینجاش جالب نیست ، دیگه میشه خنده دار ! که عزیز من ، تو اگه خداپرستی پس چرا خلاف حرفش عمل میکنی؟! اگه عرف پرستی پس چرا اسمتو گذاشتن مذهبی و خیلی ادعات هم میشه! اینایی که گفتمو رو هوا نگفتماااا !! مو به موشو مصداق دارم! خلاصه اینکه خیلی خوبیم ما ، خیلی جالبیم...خوب ترم میشیم... من به شخصه تاپیکای 13 سالگیم در زمینه ازدواج توی این تالار معروفه! اصن هرکی منو میشناسه بخاطر اون تاپیکا میشناسه! الانم 17 سالمه ، نهضت هم که طبق معمول ادامه دارد... التماس دعا پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - Dido Armstrong - ۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۳ عقل تو سن 33 سالگی به بلوغ میرسه! حالا برید 20 سالگی ازدواج کنید آخرشم طلاق بگیرید. پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - آوا - ۲۶/بهمن/۹۳ ۶:۲۹ (۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۲۹)mahpare نوشته است: خانم اوا مشت نمونه خلوار نیست. آفرین به خونوادتون. البته آفرینم نمیشه گفت. کلی نمیشه نظر دادو. باید چند سال دیگه راجع به تصمیمات خونوادتون نظر داد. بعدشم خونواده های مذهبی ک به فکر ازدواج بچه هاشون باشن در سن کم. بسیااااار محدودن. من جمله هارو ننوشتم که شما بیای نقض یا ثابت کنی! درجواب خانم رکن الهدی بود.... درضمن دقیقا اشتباه خانواده های مذهبی همینجاست البنه اگه طبق امار شما! کسایی که به فکر ازدواج فرزندشون در سن کم هستن محدود باشن این افتخار نیست! اشتباهه محضه... همون خانواده مذهبی اگه بچه شون به گناه افتاد هم اینده اش داغونه و هم باید پاسخگو به خدا باشن که اسلام اجازه ازدواج داد و شما مانع شدید... اینو باید براشون جا انداخت! البته اگه شما و دوستانی که هم نظر با شما هستن اجازه بدن... بلوغ فکری... اولا یچیز نسبیه برای افراد(اصلا یکیتون بگه بلوغ فکری یعنی چی دقیقا!؟) دوما با ازدواج میتونه به تکامل برسه... سوما اگه تربیت خانواده درست باشه یه پسر یا دختر 14-15 ساله میتونه بسیار فهیم باشه.... اصلا تربیت فرزند حدودا تا همین سنین جواب میده اسلام دستوراتش درسته مشکل از مسلمونی ماست....و بقول جناب فدایی ولایت خیلی از عرف ها اسلام رو نقض میکنه! بریزیم دور... (۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۳)Dido Armstrong نوشته است: عقل تو سن 33 سالگی به بلوغ میرسه! حالا برید 20 سالگی ازدواج کنید آخرشم طلاق بگیرید. حرفای شما و بعضی از دوستان منو یاد این جوک انداخت: مهمترین عامل طلاق ازدواج است!!!!!!! کارشناسی کردن بعضی از ما مثل این جوکه.... تازه اینجوری که شما گفتید کلا ازدواج به عمر این دنیا قد نمیده باید برن اون دنیا ان شاءالله اگه کار خیر کرده باشن و بهشتی باشن حوری نصیبشون شه! والا! اخه این حرفا چیه که میگید.... کی گفته هرکی زود ازدواج کرد طلاق میگیره یا هرکی دیر ازدواج کرد خوشبخت میشه!؟ دوستان خواهش میکنم هشدارهای کارشناسان مذهبی رو جدی بگیرید... بلوغ زودرس گسترش پیدا کرده ولی متناسب با اون فرهنگ تغییر نکرده! خواهشی که دارم اینه لطفا برا خودتون بحث ها رو کارشناسی نکنید!!! سعی کنید نظرات افراد شاخص رو تحلیل کنید و ببینید چقدر با شرایط الان جامعه جوره... از خودمون و افکارمون تغییر رو شروع کنیم.... کارشناسی کردن رو به کاربلدش و به کارشناس بسپریم یاعلی. پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - Ali#59 - ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۰:۵۱ (۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۳)Dido Armstrong نوشته است: عقل تو سن 33 سالگی به بلوغ میرسه!من با این اطمینانی که شما دارید نمیگم آب در صد درجه به جوش میاد! ![]() زیر 20 ساله بالغ عقلی نداریم؟ پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - sarallah - ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۴ (۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۳)Dido Armstrong نوشته است: عقل تو سن 33 سالگی به بلوغ میرسه! حالا برید 20 سالگی ازدواج کنید آخرشم طلاق بگیرید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اصلا خوبه دخترو و پسر وقتی مردن !! استخوناشون با هم ازدواج کنن!!! اینطوری دیگه کاملا عقلشون پخته شده پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - رکن الهدی - ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۵ اتقافا کارشناسی به ادم می گه نسخه واحد نپیچیم... شما یسر برو دمه دبیرستانهای پسرونه ماشالله همه مردن حالا یعنی چون ظاهرشون مردونه شده دختر مردم رو بدیم دستشون که نرن به گناه بیفتن؟؟؟؟؟ ببینید این وسط فقط دختران که داره ازشون استفاده می شه چون خودمون هم می دونیم بلوغ اقایون زودتر از دختره واگرم دختری تو سن کم رو میاره به دوستی های ناهنجار صرفا صرفا براساس همون نظر کارشناسی که شما فرمودین بخاطر مسائل عاطفی هست.. اصن برای چی می گن پدرا سعی کنن با دخترانشون رابطه صمیمانه داشته باشن واونا رو از لحاظ عاطفی تامین کنن چون نرن تو خیابون واسه برطرف کردن این خلا از پسرای دیگه ... بنده هم برادرم 15 سالشه به ادعای خودش خیلی هم مرده شمام ببینیش یه بار می گی ماشالله چه پسری براش زن بگیرین خیلی هم خوبه اما منی که خواهرشم 24ساعته باهاشم می گم فقط بدبختش کردیم اگه الان یه دختر وبه اسم همسر بیاریم تو خونه...اخه فقط که ظاهر و رفتار ظاهری نشان دهنده عقل نیست/// ببینید خودتون هم اشاره کردین پسری تو این سن می تونه ازدواج کنه که تربیت درست اسلامی داشته واز هر لحاظ پخته باشه ..الان چند درصد جامعه ما اینطوریه ؟؟؟ شما برو ورودی های دانشگاهها رو ببینید یعنی ترم اولی ها..چون خودم برنامه داشتم می گم واقعا بچه ان حالا تقصیرش هرکی که هست جامعه اس خانواده اس ....راه حلش اینه زود ازدواج کنن؟؟/ شما نگفتی اگه 4سال بعد پشیمون شدن که به همین خدا قسم خودم با چندتا از دخترایی که زیر 18 سال ازدواج کرده بودن صحبت کردم الان 21-22 سالن حتی بچه هم دارن ولی بخاطر همین جامعه همین فرهنگ پشیمونن نسبت به شوهرشون سرد هستن بماند که یسری جدا شدن کسی نمی گه ازدوج دلیل طلاقه ..ازدواج غلط[size=medium]دلیله طلاقه.. پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - Lancelot - ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۰۲ نقل قول:اما منی که خواهرشم 24ساعته باهاشم می گم فقط بدبختش کردیم اگه الان یه دختر وبه اسم همسر بیاریم تو خونه...اخه فقط که ظاهر و رفتار ظاهری نشان دهنده عقل نیستخواهر بزرگتر از آدم واقعاً چیز ترسناکیه. خودم خواهر بزرگتر دارم دیگه.. از دید خواهر بزرگتر همه ی کار های شما حتی نشستن ـتون مشکل داره :دی. انشاءلله خداوند به همه خواهر کوچکتر عطا فرماید :دی. خواهر های بزرگتر کارشون اینه که اعتماد به نفس رو از داداششون استخراج کنن :دی. اگه رسم بود که اکثر مردم بین سنین 18 تا 24 سالگی ازدواج کنن، مطمئن باشید پسر 15 ساله از همون سن خودشو برای زندگی آماده میکرد و از خیلی از انحرافات غیر اخلاقی نگه میداشت (چون میگفت سریع میرسم به سن ازدواج دیگه..). اما وقتی میبینه تا 30 سالگی باید صبر کنه، میشینه تا 25 سالگی مثل بچه ها زندگی میکنه، بعد شروع میکنه به آماده شدن برای ازدواج! (بعد میگن چرا "بازی کامپیوتری" میکنی :دی. چی بازی کنن پس :دی) چرا باید از همون 15 سالگی مثل مرد زندگی کنه وقتی خبری از زندگی مشترک نیست؟!!!!!!!!!!!! عجب. نقل قول:پسری تو این سن می تونه ازدواج کنه که تربیت درست اسلامی داشته واز هر لحاظ پخته باشهحالا اگه تو غرب این کار رو میکردن، همه میگفتن بیا!!!!!! پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) 1400 سال پیش به ما یاد داده بودن «از جمله حقوق فرزند بر پدرش این است که هر گاه به سن بلوغ رسید او را همسر دهد.» حالا بلاد کفر تازه به این رسیده!! (حالا باز بیاید تفسیر کنید که منظور پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از "بلوغ" سن 30 سالگی بوده :دی.) سخت ترین و حساس ترین دوران زندگی یک انسان از 18 سالگیه تا 30 که داره زندگی، شغل، شخصیتش و ... شکل میگیره. دید ما اینه که: اول باید این مراحل رو رد کنی و به کمال برسی، بعد بیا بهت زن میدیم. در حالی که پیامبر میفرماید: «...به تحقیق که خداوند بوسیله ازدواج، اخلاق آنها را نیکو و روزی آنها را زیاد و وسیع و مروت و خوبی آنها را بیشتر می گرداند». همچنین فرمود: «هر کس ازدواج کند نیمی از سعادت را دریافته است». یعنی ازدواج کنید تا سعادتمند شوید، اما ما میگیم: سعادتمند شوید تا ازدواج کنید :دی. یعنی در سخت ترین دوران زندگی آدم یکیو داشته باشه که در مشکلاتش "سهیم" باشه و بهش آرامش بده و در واقع از تنهایی بیاد بیرون، فکر نمیکنید موجب میشه راحت تر به کمال برسه؟ اگه از حساس ترین دوران زندگی یعنی از 18 سالگی کسی رو داشته باشه که در مشکلات زندگیش (و خوشی های زندگیش) سهیم باشه بهتره، یا اینکه از 18 سالگی تا 30 سالگی جون بکنه آخرش هیچی نشه (:دی)، بعد بیا ازدواج کن :دی. اصلاً ببینیم خدا چطوری برای حضرت آدم زن گرفت :دی. از امام صادق (علیه السلام) روایت شده (البته در روایات کمی اخلاف هست! اما اصل موضوع که درسته): «...وقتی آدم علیه السلام در نزدیکی خود حواء را با آن وجاهت و زیبائی دید، به او سخت علاقمند شد، پروردگارا، این کیست که این همه زیبا و دلربا آفریدی؟! من به او علاقه مند شده و دوستی او را مشتاقم! خداوند علی اعلی فرمود: یا آدم این کنیز من حواست، آیا دوست داری که با تو انس گرفته و هم صحبت تو باشد؟ و تابع تو گردد و هر چه بگوئی گوش فرا دهد و بر گفته هایت عمل کند؟ آدم علیه السلام جواب داد: بلی ای پروردگار من، تا زنده هستم بر این لطف بزرگ تو حمد و شکر و سپاس می گویم. خدای عزوجل فرمود: پس او را از من خواستگاری کن که او (امه) کنیز من است و برای تو هم صلاحیت دارد که برای اشباع غریزه جنسی تو زوجه باشد. و خداوند پس از اینکه شناخت و معرفت همه چیز را به آدم علیه السلام داد، غریزه جنسی را هم در وجود او قرار داد. آدم علیه السلام بعد از این آگاهی و دارا بودن غریزه جنسی، گفت: پروردگارا، هر آینه من او را از تو خواستگاری می کنم، پس چیست رضایت تو درباره او؟ (یعنی مهریه او را چه چیز قرار می دهی؟) خدای تبارک و تعالی فرمود: رضای من آن است که معالم و احکام دین مرا به او بیاموزی، یعنی مهریه او را آموختن شرایع دین خودم قرار می دهم. آدم علیه السلام گفت: قبول کردم آنچه را که تو بر من آموزی من به او آموزم، یعنی احکام دین را به او بیاموزم. خدای تبارک و تعالی فرمود: به تحقیق این چنین خواهد شد، او را به زوجیت و زنی تو در آورده و منضم تو کردم.» خوب بود خدا در جواب حضرت آدم میفرمود: آیا شغل داری؟ آیا دکترا داری؟ آیا سربازی رفته ای؟ آیا جناح چپی یا راست (:دی)؟ آیا خانه داری؟ آیا ماشین داری؟ آیا انسان کامل هستی؟ آیا در انتخابات به کی رأی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (:دی)
|