![]() |
|
نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) (/thread-38963.html) |
پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - sarallah - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۳۱ زن از مردش نفقه میگیره پس اینی که میگید زن در اموال مرد به خاطر کارایی که در خونه انجام میده سهیمه کاملا اشتباهه. اگر قرار بود چنین قانون هایی وجود داشته باشه خداوند بهتر میدونست تا من و شما... ![]() ولی مرد اگر دلش بخواد و این لیاقت رو در همسرش ببینه میتونه به صورت دلخواه این کارو انجام بده( نه این که زن بره ازش بخواد!!! که این واقعا زشته) معمولا اکثر آقایون هم که چند سالی از زندگیشون گذشته به پاس زحمات همسرشون در زندگی این کارو انجام میدن(اما به صورت دلخواه) پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - mahdy30na - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۲۶ (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۹:۵۳)Eve نوشته است: جناب مهدی سینا. حرف شما کاملا در مورد اموال تجرد درسته . اما در مورد اموال بعد تاهل چی؟ سلام همکار گرامی Eve یه سوال، تمثیل درستی نیست ولی بزارین بگم :ایا در خرید خونه ای که بعد از تشکیل خانواده صورت میگیره ایا هر دو نقشی مساوی دارن؟ ![]() اقا یا خانم ( نمیخوام طرفی رو بگیرم ) منزل و یا ماشینی رو تهیه میکنه اما 2روز بعد از تشکیل زندگی بر چه اساسی باید بگن نصف نصف؟انصاف یا عقل یا احساس یا میاحث نوین بشری( مباحثی مثل فمنسیم و تساوی زن و مرد و .... )؟ خانم های گرامی این بحث اگه صورت بگبره بصورت صحیح چیزی جز اینکه همین یکم ازدواج و زندگی خوشی که هست رو هم نابود میکنه. از لحاظ قانونی و سندی هم نمیشه چنین درخواستی کردزبانی هم دلیل نداره مگر اینکه برای ...باشه خودشیرینی. هرکسی مالک ملک و دارایی خودش هست و توان انجام دخل تصرف در اون رو داره . حالا یکی میبینه واقعا دونفر باهم زحمت کشیدن و هرکدوم سهمی مساوی دارن ، میان نصف نصف سهم میزنن ولی یکی همه زحمتش رو میکشه و یا کلا فکر کنین ارثی بهش رسیده دیگه این کار رو نمیکنه. تو این بحث هربار صورت گرفت و بگیره فقط خانم ها میخوان در اموال همسر تصرف کنن. یکی از بحثایی که تو بحث تساوی زن و مرد میشه اینه که اسلام به زنی که هیچ ارزشی در دوران جاهلی نداشت اومد مقام داد و براش یسری امکانت و ارزش قایل شد بعد دنیای مدرن میاد میگه تساوی زن و مرد در حالی که زن و مرد با اینکه هر دو انسان هستن اما ذات و فاعلیتش برای هر کدوم جایگاه خاصی داره. شما لز یک مرد نمیتونی بخوای یک زن خوبی باشه و از یک زن ه منمیتونی بخوای مرد خوبی باشه. اما دنیای نوین خواسته و همه تعادل ها رو برهم زده/ تساوی در دارایی زمانی معنا میده که هرکدوم در جایگاه اصلی خودش نقش خودشون رو ایفا کنن و پشت در پشت همدیگه باشن. این زمانی هست که میشه گفت به شکرانه تحکیم خانواده اموال و دارایی تقسیم بشه. بنده که با این بحثا موافق نیستم و اکه تو زندگی شخصیم مطرح بشه دلایل عقلی و نقلی زیادی دارم که فعلا هم تو تالار اونا رو نگفتم. پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - علی املشی - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۴۶ (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۶:۱۳)فنا نوشته است: اگر هر مردی فکر می کرد که اگر خدای نکرده ناغافل بیافته بمیره، چه بلایی سر زن و بچه اش می آید، یکم درایت به خرج می داد و یک چیزی به نام خانمش می کرد، نه اینکه این و اون هی بیان شعار بدن ما که همه چیزمون مال زنمونه و الان زی زی هستیم و ... خوب اگه به قول شما این مرده بمیره اگه دارایی هاش به اسم خانومش نباشه همش به خانومش میرسه دیگه پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - السا - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۰ نقل قول: ولی مرد اگر دلش بخواد و این لیاقت رو در همسرش ببینه میتونه به صورت دلخواه این کارو انجام بده( نه این که زن بره ازش بخواد!!! که این واقعا زشته) آقای ثارالله خیلی سعی کردم زیر پستتون تشکر بزنم، اما نشد ... احساس می کنم حجم توهین زیاد بود تفکر مرد سالاری افراطی توی پستتون، بیداد می کنه نقل قول:زن از مردش نفقه میگیره پس اینی که میگید زن در اموال مرد به خاطر کارایی که در خونه انجام میده سهیمه کاملا اشتباهه. زن، نفقه رو خرج چی می کنه ؟! نقل قول:مرد اگر دلش بخواد و این لیاقت رو در همسرش ببینه میتونه به صورت دلخواه این کارو انجام بده پس ارزش گذاری روی زن رو مردش انجام میده ... جالب بود چقدر مردی که اموالش رو به نام همسرش بزنه، بزرگواره و از خود گذشته ست ![]() نقل قول: فقط خانم ها میخوان در اموال همسر تصرف کنن پس این نتیجه حاصل میشه، رسما و شرعا و قانونا تمام دارایی هایی که بعد از زندگی به دست میاد واسه مردهاست و زن قصد داره توی اون دخل و تصرف کنه ! آقای مهدی سینا، حرف از تساوی زن و مرد نمیزنم، چون خودم هم قبولش ندارم اما حرف از حاصل زندگی مشترکی میزنم که زن و مرد هر دو به یک اندازه سهیم هستند اگه سهیم بودن هر دوشون رو به یک اندازه قبول ندارید، پس باید قبول کنید که توی ذهنتون ارزش کار خونه و زن خانه دار، پست هست و نتیجه می گیریم ک «زن باید بره سر کار» .... البته بر خلاف تمام حرفهایی که تا الان آقایون تالار میزدن و میزنن پ.ن : ی زمانی دختر رو زنده ب گور می کردن، بهشون می گفتن جاهل الان میرن سقط می کنن جنین .... اصل کار همونه، اما ورژن جدیدش اومده تو بازار حالا این رو تطبیقش بدین با .... پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - mahdy30na - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۵ (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۴۶)ali amlashi نوشته است: خوب اگه به قول شما این مرده بمیره اگه دارایی هاش به اسم خانومش نباشه همش به خانومش میرسه دیگه علی املشی گرامی چنین نیست. بلکه تو این بین حتی ممکنه هیچ ملک و دارایی هم بعد از فوت شوهر برای زن باقی نمونه. دقت کنین. زن در صورت داشتن اولاد 1.8 میبره و در صورت نداشتن اولاد 1.4 چون این بیت هم پدرو مادر شوهر مرجوم هم ارث میبرن و همینطور پیش از اینکه به کسی چیزی برسه اول بدهی و قرض ها پردات میشه و برای مرحوم هزینه هایی که باید بشه . پس بازم نصف هم به خانم نمیرسه. همینطور برای طرف مقابل فقط فرقش اینه که اگر بانوی مکرمه فوت کنن نصف اموال برای شوهر هست اونم در صورتی که فرزندی نداشته باشن.و بقیه هم بین وراث به تناسب طبقات تقسیم میشه. اما خواهر گرامی (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۶:۱۳)فنا نوشته است: من به مباحث عاطفی و علمی و فلسفی و حقوقی اش کاری ندارم...شما فقط یک طرفه نگاه میکنین ، اگه همسر گرامی فوت کنن خانم مکرمه چه میکنه و برعکس؟هر دو سمت رو نگاه کنین لطفا. لابد میگید که اقا دوباره تجدید فراش میکنه و از زحمت کشیده بانو استفاده میبره ولی عکسش رو هیچ وقت نمیبینن و میگین سوخته و ساخته دیگه چه کنه. شما اگه به بحث علمی و فلسفی و حقوقی و ... کار ندارین پس الان هر کدوم از این موضوعات به بکیش برمیگرده و ناچار باید با یکی از این مباجث پیش برید. شما یقین داشته باش اگه همسر اموالی رو که با همراهی هم بدست میارن رو تقسیم میکنه ولی اوموالی که خودش ( جه مرد چه زن ) بدست بیاره فکر نمیکنم چنین کنه _ مال دنیا شیرینه_ منت قیم؟ ببخشین ولی مادر مکرم میتونه درخواست قیمومیت بده به دادگاه و در خواست کنه که قیمیومیت اطفال رو به مادر بدن. و این بحث ربطی به تقسی مال نداره فقط. اگه هم در عدم تمکین قیم از ادای وظایفی که بر عهده او هست مواردی باشه میتونه به دادگاه مراجعه و درخواست یا قیم دیگر یا اینکه ..../بحثش چون خارج از بحث هست توضیح نمیدم. پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - sarallah - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۷ (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۰)السا نوشته است: آقای ثارالله خیلی سعی کردم زیر پستتون تشکر بزنم، اما نشد ... احساس می کنم حجم توهین زیاد بود ببخشید دیگه دلم خیلی پره! خرد و خوراک و پوشاک و ... میشه نفقه و خرج خود زن میشه بله قطعا همینطوره. من نگفتم کسی ارزش گذاری میکنه ارزش رو هر انسانی خودش از خودش نشون میده. ولی جدا از اینها خانوم ها چرا اخیرا انقدر به مادیات اهمیت میدن توی زندگی؟ یه خانوم بدون همسر و زندگی چقدر از این مادیات بدردش میخوره؟ پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - mahdy30na - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۱۴ (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۰)السا نوشته است: آقای مهدی سینا، حرف از تساوی زن و مرد نمیزنم، چون خودم هم قبولش ندارمسهیم بودن به شرطی هست که هر کدوم وظیفه خودش رو درست انجام بده.من با این موافقم وگرنه میتونه زن بره کار کنه و مرد بچه داری و خانه داری ( با این کار مخالفم.) کار وخونه اینقدر ارزش داره که براش کلی عبادت محسوب میشه این یعنی ارزشش کار نشون داده میشه/بنده مخالف نیستم ولی میگم اموالی که با هم بدست میارن نه اموالی که یکی زحمت میکشه دیگری در اون تصاحب کنه. بدور باشه از دختران و پسران . طرف میره خواستکاری بعد میگن برای اینگه نشون بدی تساوی رو قبول داری نصف اموالت رو بزن به نامم. خو خواهر من اگه نصف اموال بود که تو یکی از بندهای عقد نامه رو که نخوندهامضا میکنی همین کار برای بعد طلاق هست. حالا اقا بیاد نکن نامردی کل اموال ر بزنه به نم مادرش حالا بیا طلاق بگیر.خواهر من وقتی برای تمام کارهایی که زن تو خونه انجام میده میتونه دست مزد بگیره یعنی چی؟ تا حالا دقت کردین؟ متاسفانه یا خوشبختانه خانم ها نه شرعیات این بحث رو تدبر کردن نه قوانینی موجود رو. جدی میگم ، اگه تدبر و تامل کنین نیازی به کار در بیرون از خونه نیست ، با ارامش در خونه بمونین و حقوق بیرون رو دریافت کنین. نه منت میگشین نه ... تازه سرتون هم بالاس که هم تو خونم هم اینکه ئظیفه مادری و همسری رو ایفا میکنم. خو خواهرای گرامی نمیدونین دیگه اینا رو/ با پوزش از همه اقایون تالار که این مطالب رو میگم ولی حق خانم ها رو وقتی بدین دیگه حرفی از تساوی به میان نمیاد. اگه موردی بود بفرماسسد تا شرح بدم. پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - السا - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۱۴ نقل قول:خرد و خوراک و پوشاک و ... میشه نفقه و خرج خود زن میشهخب مرد هم ک این خرج ها رو داره ... نگاهی ک ب این مسئله دارید اینه ک تمام دارایی واسه مرد هست و لطف می کنه به زن نفقه میده اگه یکمی منصفانه و متشرعانه نگاه کنید می بینید ک مرد خارج از خونه کار می کنه و در آمد داره زن هم داخل خونه کار می کنه و درآمد .... ؟!! خرجهایی مثل خوراک و پوشاک و مسکن، زن و مرد عین هم هستن و هر دوشون همه این نیازها دارن، پس هیچ منتی بر سر زن نیست بابت گرفتن نفقه ... حرف میمونه سر بقیه چیزها و دارایی ها زن و مرد بعد از ی مدت زندگی با هم، به خونه و ماشین و پس انداز میرسن ... چرا اینها همه ش باید به اسم مرد باشه ؟ نقل قول:اموالی که با هم بدست میارن نه اموالی که یکی زحمت میکشه دیگری در اون تصاحب کنه منم دقیقا بحثم روی همینه ارثی ک ب هر طرف میرسه، یا داراییهاشون قبل از ازدواج واسه خودشون (هرچند زن میره طلاهایی ک تو دوران دختر بودنش، پدرش براش خریده رو میفروشه تا ماشین و خونه بخرن، اما مرد خونه و ماشینی ک دوران مجردیش داشته، به نام خودش باقی می مونه ....)، حرف من روی ماحصل زندگیشونه نقل قول:جدی میگم ، اگه تدبر و تامل کنین نیازی به کار در بیرون از خونه نیست ، با ارامش در خونه بمونین و حقوق بیرون رو دریافت کنین. نه منت میگشین نه ... تازه سرتون هم بالاس که هم تو خونم هم اینکه ئظیفه مادری و همسری رو ایفا میکنم. اگه پستهای قبلی من رو توی بخث های قدیمیتر خونده باشین، میدونین ک من کلا مخالف کار کردن زن توی هرجایی هستم اما وقتی میبینم ک زن توی این همه سال زندگی، حتی کاغذپاره ای نیست ک به اسمش باشه و مردها میگن ک نفقه دادم بهت، خرج خونه دادم بهت، کفش و لباس خریدم برات و ... ، ... اگه واقعا دیدگاهتون اینه ک زن و مرد سهم مساوی دارن توی زندگی، اون کاغذپاره ها رو به اسم هر دو بزنین اگه نه، پس هنوز همون دیدگاه جاهلیت باقیه و داریم باهاش زندگی می کنیم و ... پ.ن 2: سر ی کلاسی بودیم، استاد گفتن اگه همسرت رفت و شیطنت کرد ( ![]() ) و تو شیطنتش رو ندیده گرفتی و آبروش رو خریدی و این ماجرا رو بین خودتون نگه داشتین، بهش بگو فلان مغازه ت رو ب نامم بزناعتراض کردیم ک استاد، این کار یعنی گرو کشی!!! استاد گفت : اینقدر خوش بین و ساده نباشید، وگرنه زندگیتون رو میبازید ... پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - sarallah - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۷ (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۱۴)السا نوشته است: خب مرد هم ک این خرج ها رو داره ... الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ ... 34 نساء پاسخ به: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :) - mahdy30na - ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۳۸ (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۱۴)السا نوشته است: خب مرد هم ک این خرج ها رو داره ...سلام این رو کمی واضح بگین (۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۱۴)السا نوشته است: اگه واقعا دیدگاهتون اینه ک زن و مرد سهم مساوی دارن توی زندگی، اون کاغذپاره ها رو به اسم هر دو بزنینزن و مردی که برای هم باشن و پشت در پشت هم بلی ولاغیر. شما یه حساب سر انگشتی بگن ببین خرجی که یک خانم میگیره چقدر هست ، منهای نفقه و البته نفقه رو هم باید جدا مد نظر بگیرین. حالا این خانم ایا از دارایی که بدست میاره میتونه بگه همسرم بیا با هم این رو قسمت کنیم؟نمیگم درسته یا غلط چون هرکی روالی برای زندگیش داره. تازه هزینه ایی برای سفر ، و ... رو هم شوهر میده شما بفرما اگه یک چنین درامدی رو اگه حساب کنین نتیجه چی میشه. من میگم سهم مساوی ؟ میگم اگه همه پیز رو با تلاش هم و با هم و پشت در پشت هم باشه تساوی و لاغیر. مثلا خانم با پول مهریش و اقا هم با اندوخته شخصی خودش در دوران تجرد ملکی رو خریداری میکنن، اینجا تکلیف چیه؟سوال ایا باید بصورت مساوی 3 دانگ 3 دانگ ملک سند بخوره؟ ایا باید مرد بگه هم پول خودم و هم مهریه شما رو بنده دادم و در نتیجه کل خونه برای منه ؟ ایا زن خانه میتونه بگه چون من دارم زحمت میکشم تو خونه و بعد از 1000000000000000000 سال شوهر چیزی به من نمیرسه باید کل خونه برای من بشه؟ من با تمام این جنبه ها مطالب رو خدمت شما عرض کردم.همون اولم گفتم استثنا ها سر جاش ولی باید بدون طرفداری از زن یا مرد و اینکه جنسیت خودمون چی هست نگاه کنیم. اصلا یه چیزی ایا زنها رضایت میدن به اقایون نفقه بدن و مهریه و شیر بها و .... و بیرون اشتغال داشته باشن و اقایون در خانه نقش اونها رو ایفا کنن؟ امام صادق علیه السلام هم میفرمایند : الْكَادُّ عَلَى عِيَالِهِ كَالْمُجَاهِدِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ آن کس که برای تامین زندگی خانواده اش خود را به زحمت اندازد مانند مجاهد در راه خدا است . ( الكافي ج 5 ص 88 ) ثواب و میزان جهاد در راه خدا که دیگه معلومه جایگاهش چیه. مرد باید بدور از اینکه همسرش بدونه دارایی که داره رو به تناسب به نام همسرش بزنه ، البته اینو دیگه شما ندید بگیرین که من چنین خرفی زدم |