![]() |
|
شیطان و انسان - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: شیطان و انسان (/thread-3981.html) |
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - petros - ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۳۲ آقای سید رضا ... خوشحالم که بعد از 20 سال تحقیقم در رابطه با کلیه امور ایدوئولوژیکی عاملی شدید که دست به قلم برده و آنچه در ذهنم هست رو مکتوب بیان کنم . باید خیلی خلاصه بگم که این باعث زمختیه بیانم میشه . امیدوارم شما عمق معنای جملات رو درک کنید که جای بسط و توضیح موارد نیست . ضمنا بنده هیچ ادعایی مبنی بر رسیدن به حقیقت رو ندارم و صرفا با این مکالمات دوستانه سعی در نزدیک شدن به حقیقت رو دارم و از شما اساتید محترم هم ممنونم . من کل نظام هستی رو یک مجموعه لا یتناهی و لی در عین حال دو قطبی میدونم . لازمه پابرجایی و بقایه هستی ، تعادل و بالانس دقیق این قطبین میباشد (تقارن اضداد) . از تعامل بین قطبین در جهت حفظ تعادل و تقارن آن دو قطب، یک قانون حاصل میشه که این قانون حاکم بر کلیه تعاملات ماده ست . این قانون در کنهه ماده است ( به عبارتی از رگه گردن به ما نزدیک تر) و اصل تقارن نیز در ریز ترین اجزایه تشکیل دهنده این جهان مشاهده شده است (این همان عدل الهی ست و جمله "هان که دل به یاد خدا آرام گیرد" از عدالت محض حاکم بر دنیا سر چشمه میگیرد) . تمام تعاملات کارمیک بر اساس وجود همین قانون بدون نادیده گرفتن حتی کوچکترین عمل سر زده از انسان صورت میگیرد (فمن یعمل متقال ذره خیرا یره) . حالا ... لازمه ی حضور و نمایش هر کدام از این قطبین ، حضور و نمایش قطب مخالف آن میباشد و این دو لازم و ملزوم یکدیگرند . (و نگوییم که پلنگ از در حلقت برود و بدانیم اگر خنج نبود , لطمه مي خورد به قانون درخت). میخوام اینو بگم که اگر شیطان نبود چه میشد . خداوند انسان را با داشتن نفس و همچنین اختیار آفرید . ده اگه انسان در مجاورت وسوسه های نفسانی قرار نگیره چطور میتونه خودشو ارتقا بده ؟ چطور میتونیم در مقابل حضرت حق ادعا کنیم که ما در جنگ با نفسمون پیروز شدیم . ( حضرت علی میفرماید بزرگترین جنگ ، جنگ با نفس است ) . کسی که به کوه و بیابون میزنه یا به هر نوعی از تحریکات نفسانی خودشو دور میکنه تا مرتکب گناه نشه ، هه .... این آدم نمیتونه دم از پیروزی بزنه . مرد اونه که از کناره فعل حرام با پوز خندی به شیطان عزیز بگذره . شیطان فقط وسوسه میکنه و کسی را به زور مجبور به انجام فعل خاصی نمیکنه . این ماییم که به دلیل ضعف و ناتوانی در مقابل خواهش های نفسانیمون تسلیمش میشیم . شیطان مفصر نیست . اتفاقا اون دقیقا کاری رو داره میکنه که ما لازم داریم با وجود اونه که ما میتونیم خودمونو محک بزنیم و ببینیم در میدان جنگ با نفس چند مرده حلاجیم و در این شکست و پیروزیهاست که میتونیم سطح انرژی روحمونو بالا ببریم و به خدا نزدیک تر شیم (عدو شود سبب خیر) . بله ... تمام ملائک به انسان سجده کردند جز شیطان و به عبارتی این فقط شیطان بود که به عهدی که با خدای خود بسته بود که فقط به او سجده کند ولا غیر وفادار موند . شیطان انسان رو در حدی ندید که باو سجده کند و برای اثباط حرف خود شروع به کارکرد . حالا این ماییم که میتونیم کاری کنیم که ادعای شیطان رو بهش جامه عمل بپوشونیم یا برعکس اون رو نزد حضرت حق رو سیاه کنیم . حالا آقای سید رضا یه سوالی ازتون میپرسم میخوام وجدانی جواب بدی . میخوام خوب چشمهاتو باز کنی و نظرتو راجع به انسانهای روی کره زمین چه اطرافیان خودت چه سایر انسانهای روی زمین بگی . این قوم انسان نما رو چگونه میبینی ؟ آیا ازشون راضی هستی ؟آیا جمله از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست رو بخاطر نمیاذی ؟ آیا تا اینجای کار ادعای شیطان درست ازآب در نیومده ؟! انسانها تا چه حد تونستنتد خواهش های نفسانیشونو مهار کنند ؟ شیطان تا چه حد تونسته بر انسانها مسلط بشه ؟ پس با توجه به این مطالب باید بگم من به شیطان لعنت نمیفرستم . من نابودیه هیچ موجودی را از خدای خودم طلب نمیکنم که به این معتفدم که این نظام هستی و هر آنچه در آن است حق است و اگر حق نبود اصلا نمی بود . در عوض امیدوارم تا انسانها بتونند به مقام واقعی و والای انسانیت برسند و شیطان رو سر افکنده و شرمگین کنند و به او ثابت کنند که اشرف مخلوقات هستند . در آن زمان خود شیطان دست از این کار میکشه و در مقابل حضرت حق ابراز ندامت میکنه و نیازی هم نیست که گردنش زده بشه ! RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۲۷/فروردین/۹۰ ۷:۳۴ قَالَ فَاخْرُجْ مِنْهَا فَإِنَّكَ رَجِيمٌ ﴿۷۷﴾ فرمود: از آسمانها (و از صفوف ملائكه) خارج شو كه تو رانده درگاه مني! (۷۷) وَإِنَّ عَلَيْكَ لَعْنَتِي إِلَى يَوْمِ الدِّينِ ﴿۷۸﴾ و مسلما لعنت من بر تو تا روز قيامت خواهد بود. (۷۸) ... قَالَ فَالْحَقُّ وَالْحَقَّ أَقُولُ ﴿۸۴﴾ (خداوند) فرمود: به حق سوگند، و حق ميگويم. (۸۴) لَأَمْلَأَنَّ جَهَنَّمَ مِنكَ وَمِمَّن تَبِعَكَ مِنْهُمْ أَجْمَعِينَ ﴿۸۵﴾ كه جهنم را از تو و پيروانت همگي پر خواهم كرد. (۸۵) سوره ص دوست عزیز اگر منظور شما از حق، الله هست مراجعه کنید به کلامش که خود خدا شیطان رو ملعون نامید و مستحق عذاب آخرت. اگر شیطان میخواست توبه کنه خیلی فرصتها داشت اما خودش نخواست. اینهم اینکه او از جنس فرشته نبود بلکه جن بود صاحب شعور و اختیار: وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ كَانَ مِنَ الْجِنِّ فَفَسَقَ عَنْ أَمْرِ رَبِّهِ أَفَتَتَّخِذُونَهُ وَذُرِّيَّتَهُ أَوْلِيَاء مِن دُونِي وَهُمْ لَكُمْ عَدُوٌّ بِئْسَ لِلظَّالِمِينَ بَدَلًا ﴿۵۰﴾ [ياد كن] هنگامى را كه به فرشتگان گفتيم آدم را سجده كنيد پس [همه] جز ابليس سجده كردند كه از [گروه] جن بود و از فرمان پروردگارش سرپيچيد آيا [با اين حال] او و نسلش را به جاى من دوستان خود مىگيريد و حال آنكه آنها دشمن شمايند و چه بد جانشينانى براى ستمگرانند (۵۰) سوره کهف وَيَوْمَ يَحْشُرُهُمْ جَمِيعًا ثُمَّ يَقُولُ لِلْمَلَائِكَةِ أَهَؤُلَاء إِيَّاكُمْ كَانُوا يَعْبُدُونَ ﴿۴۰﴾ به خاطر بياور روزي را كه خداوند همه آنها را محشور ميكند، سپس به فرشتگان ميگويد: آيا اينها شما را پرستش ميكردند؟! (۴۰) قَالُوا سُبْحَانَكَ أَنتَ وَلِيُّنَا مِن دُونِهِم بَلْ كَانُوا يَعْبُدُونَ الْجِنَّ أَكْثَرُهُم بِهِم مُّؤْمِنُونَ ﴿۴۱﴾ آنها ميگويند: منزهي (از اين نسبتهاي ناروا) تنها تو ولي ما هستي نه آنها، (آنان ما را نميپرستيدند) بلكه جن را پرستش ميكردند، و اكثرشان به آنها ايمان داشتند! (۴۱) سوره سبا (این آیه در عین حال داره به جن پرستی و شیطان پرستی هم اشاره میکنه) بله درسته که شیطان برای آزمایش ماست و به نوعی در حکمت خداوند یه وسیله محسوب میشه اما این دلیل نمیشه اون ملعون خدا رو از گناهش مبرا دونست. حب و بغض هر دو باید باشن. نباید افراط و تفریط بشه. شما ببینین ما داریم جاذبه و دافعه علی (علیه السلام). نه فقط جاذبه خالی. نه فقط دافعه خالی. جاذبه و دافعه با هم. سلام و نفریت باید با هم باشه. RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - sayed reza - ۲۷/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۸ (۲۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۳۲)petros نوشته است: حالا آقای سید رضا یه سوالی ازتون میپرسم میخوام وجدانی جواب بدی . میخوام خوب چشمهاتو باز کنی و نظرتو راجع به انسانهای روی کره زمین چه اطرافیان خودت چه سایر انسانهای روی زمین بگی . این قوم انسان نما رو چگونه میبینی ؟ آیا ازشون راضی هستی ؟آیا جمله از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست رو بخاطر نمیاذی ؟ آیا تا اینجای کار ادعای شیطان درست ازآب در نیومده ؟! انسانها تا چه حد تونستنتد خواهش های نفسانیشونو مهار کنند ؟ شیطان تا چه حد تونسته بر انسانها مسلط بشه ؟ پس با توجه به این مطالب باید بگم من به شیطان لعنت نمیفرستم . من نابودیه هیچ موجودی را از خدای خودم طلب نمیکنم که به این معتفدم که این نظام هستی و هر آنچه در آن است حق است و اگر حق نبود اصلا نمی بود . در عوض امیدوارم تا انسانها بتونند به مقام واقعی و والای انسانیت برسند و شیطان رو سر افکنده و شرمگین کنند و به او ثابت کنند که اشرف مخلوقات هستند . در آن زمان خود شیطان دست از این کار میکشه و در مقابل حضرت حق ابراز ندامت میکنه و نیازی هم نیست که گردنش زده بشه ! انشاالله که صحبت های ما از روی لجاجت نیست و اگر پاسخی منطقی شنیدیم قبول کرده و از تفکرات قبلمون دست برداریم. باز پای مسئله ی جبر و اختیار وسط اومد که خیلی پیچیده است من یک سوال دارم از شما: اعتقاد شما نسبت به جبر و اختیار چیست؟ ایا جبر رو قبول دارید و یا اختیار؟ ابتدا بپردازیم به دو اتفاق از گذشته های دور 1- به نقل از آیت الله بهجت یک بار حضرت عیسی به شیطان فرمود که بیا توبه کن من هم پادرمیانی میکنم که خدا تورا ببخشد. به خدا عرض کرد که ایا شیطان را میبخشی؟ خدا فرمود: میبخشمش فقط بگه که خدایا من خطا کردم منو ببخش. حضرت عیسی گفت: همین؟ خدا فرمود بله. حضرت عیسی به شیطان فرمود که حل شد ، خدا میبخشدت فقط بگو من خطا کردم منو ببخش. شیطان گفت:نخیر او(خدا) باید از من عذر بخواهد. 2- این یکیو از یک روحانی شنیدم. یک بار که جبرئیل از زمین به سمت عرش حرکت میکرد به زمین نگاه کرد فردی رو دید که دائم درحال عبادت است و روزها به روزه و شب ها به نماز تا صبح. به خدا عرض کرد خیلی دوست دارم اخرت این شخص رو ببینم. خدا به او نشان داد. دید که رو قیامت شده و اون مرد رو اوردند و اعمالش رو حساب کردند و بهش گفت با رحمت خدا وارد بهشت شو. او به خدا گفت: با رحمت؟ من 400 سال عبادت کردم باید بارحمتت برم بهشت؟ خدا فرمود: باشه حساب میکنیم نعمت هایی که من بهت دادم. اوردند 400سال عبادت رو در ازای 1 چشم که خدا به او داده بود نشد. خدا فرمود: خب، ببریدش جهنم. مرد گفت صبرکنید یه چیزیو حساب نکردید. گفت چه چیزی؟ گفت امید من به رحمت خدا!!!! بنده قبول دارم که شیطان در کارش تا حدی موفق بوده. اما کدوم ادعای شیطان درست است؟ ایا منظور شما ادعای برتری نسبت به انسان است؟ اگه اینگونه است که انشاالله نباشه باید یک تجدید نظر در افکارتان بکنید. انسان تا زمانی درمقابل خدا قرار نگرفته جایگاهی فراتر از شیطان قرار دارد. درسته که ممکنه جهنم بره. اما از این قسمت صحبت شما ""پس با توجه به این مطالب باید بگم من به شیطان لعنت نمیفرستم . من نابودیه هیچ موجودی را از خدای خودم طلب نمیکنم که به این معتفدم که این نظام هستی و هر آنچه در آن است حق است و اگر حق نبود اصلا نمی بود ."" بر میاد یا خدا نعوذبالله کار اشتباهی کرده که شیطان رو لعنت کرده(دوست عزیزم ایه رو بالاتر ذکر کرده) یا علم به مخلوق خودش نداشته ویا با شیطان قرار گذاشته بوده که شیطان انسان رو گمراه کنه.(اصرار دارم موضع خودتون رو اعلام کنید). و همچنین ما نباید نابودیه کشور هایی مثل اسرائیل رو که خون صدها هزار انسان بیگناه رو ریخته اند از خدا بخواهیم. ایا درسته این حرف؟ و همچنین جمله ی ""هر آنچه در آن است حق است و اگر حق نبود اصلا نمی بود"" کاملا اشتباه است. چرا که هر چیزی که خدا خلق کرده حق نیست. بلکهخدا تمام مخلوقات رو به حق افریده و حق فقط خداست اما در اخر این رو عرض کنم که از دیرباز شیطان هدایت نیرو های شر را شخصا به عهده داشته و هم اکنون هم در راس اینان قرار دارد که شواهد این امر به طور واضح در تاریخ وجود دارد و هدف او قد علم کردن در مقابل خداست و بعد انحراف انسان از صراط مستقیم بودن در عرش خدا ویا عبادت به هر اندازه ویا اعمال نیک و... هر چقدر هم که باشه میتونه با یک لغزش مثل یک تل کاه بسوزه و نابود بشه. نمونه اشو امروزه هم میبینیم. ملاک حال افراد هست نه گذشته و نه 400سال و نه 6000 سال عبادت اینو بعدا دیدم. بقیه ی پست هاتون رو نخونده ام هنوز این جمله ی شما "" ولی لازمه که خدمتتون عرض کنم که هیچ امری در تمام شرایط نمیتونه مطلقا بد یا خوب باشه . مامیدونیم که خود حضرت سلیمان که پیامبر خداست در ساخت معبدش از 72 جن اسفاده کرده و همچنین در خیلی از امور از اونها استفاده (مثبت) کرده . چرا راه دور بریم . همین اهرام ثلاثه که..."" اون 72 جن ، 72 تا از سران شیاطین بوده اند مثل ابلیس و عزازیل و ... وگرنه تعدادشون بیشتر بوده. یعنی حضرت سلیمان به اونها پیشنهاد کار داده اونا هم قبول کرده اند؟ ویا ساخته اند برای انسان های بعد که به عنوان اثار باستانی شناخته بشه؟ خیر همچین چیزی نیست. اگر اهرام مصر رو ساخته اند تماما نماد کابالاییستی و شیطان پرستیه. قضیه رو که میدونید ؟ در اون زمان زندگی شیاطین امیخته با انسان ها شده بود و توجه داریم که هنوز میتونستند بالاتر از اسمان اول بروند و اخبار غیب رو بدست بیاورند و استفاده ی انها از جادو بسیار بود که خداوند برای نشان دادن (به زبون خودمون میشه پوز زنی) به انها پیامبری رو فرستاد که انها را در بند کشید بدین صورت که طبق تاریخ 72 تا از بزرگان شیاطین رو که هرکدام برای خودش در این دنیا پادشاهی میکرد رو به اسیری گرفت که به زور برای اون کار میکردند. توجه کنید که به زور برای او کار میکردند و اگر یک ان انها را به حال خودشان میگذاشت طغیان میکردند. همچنین امده که اسباب و لوازم جادوگری را جمع اوری کرد و زیر تخت خودش در معبد سلیمان مخفی کرد. دلیلم بر استفاده از زور برای شیاطین ادامه ی قصه است که شما نگفتید. چرا حضرت سلیمان سه روز پس از مرگش همچنان به صورت ایستاده و تکیه زده بو عصایش بود؟ چون اگر مفهمیدند که ایشون فرت کرده در ان واحد فرار میکردند و ساخت معبد نیمه کاره میماند. و تحلیل خودم اینه که اصرار برای تمام شدن ساخت مخفی ماندن اسباب جادو بوده. که بعدا همین افرادی که امروزه به نام ماسون ها میشناسیمشان به معبد حمله کرده و ان اسباب را برداشته و در عصر حاضر هم استفاده میکنند. اگر توجه کنید فیلم هایی هم در هالیوود با این مضمون ساخته اند. RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - petros - ۲۸/فروردین/۹۰ ۲۰:۵۷ با سلام قبل از شروع صحبتم باید عرض کنم که بنده بابت پاسخ گویی باید دقت زیادی کنم تا آنچه قابل عرض است رو بطور فشره جمله بندی کنم . حقیقتا بنده اونقدر وقت آزاد ندارم و از این بابت شرمندم . نکته بعد اینکه من هر آنچه میگویم از خودم و چکیده ئیدوئولوژیه به وجود امده از تحقیقاتم طی چندین سال میباشد و زیاد مایل نیستم که در بیانم استناد به مرجع خاصی بکنم . ولی آقای مدیر تالار با نقل قول کردن از آیات قران و یا شما با بیان داستان و یا روایاتی از این و اون به من پاسخ میدین که در صحت و سقم آنها نظری ندارم . شما این فرض رو نادیده گرفتید که شاید اصلا من مسلمان نباشم و قرآن را به عنوان کلامی از جانب خدایه خود ندانم (عرض کردم فرض).پس امیدوارم این مطلب رو در پست های بعدیتون رعایت بفرمایید . اگه با این شرایط مایل به ادامه بحث با بنده نیستید اعلام بفرمایید بنده مرخص شم . بحث جبر و اختیار بحث طولانیست . طبق تحقیقات بنده از حقیقت جهان هستی ، کل کائنات در یک آن(ادغام گذشته و حال و آینده) بود و نابود شده و میشود و خواهد شد و در هر بود و نابود شدن یک درجه به آگاهی کل اضافه میشه و شعور کیهانی از این بود و نابود شدن ها پویا و پویاتر از قبل میشه و مسئولیت تک تکه اجزایه این مجموعه هستی ، کمک به بالا و بالا تر رفتن شعور کیهانی ست که اون نیز جزء کوچکی از یک مجموعه عظیم دیگر است و الی به نهایت . حالا ما چون در درون و میان یکی از این بودو نابود شدن ها هستیم زمان رو این طور که هست احساس میکنیم . پس همه چیز از ازل تا ابد انجام شده و ما در حقیقت بازیگران یه سناریویه نوشته شده هستیم . در آیات و روایات اسلام نیز چنین بیان شده که مصداق همین موضوع میباشد . خداوند از آشکار و نهان و از آینده مطلع است (آیه 59 سوره انعام) و تمام وقایع در لوح محفوظ یا همان صفحه آکاشا ثبت شده است و حتی یک برگ بر زمین نمی افتد که خداوند از آن مطلع نباشد . به نظر شما آنچه از لوح محفوظ برداشت مي شود بطور كل نفي كننده اختيار انسان نیست ؟ اگر رفتار ما در حوزه اختيار خدا قلمداد شود و از خواست او گريزي نباشد آیا نبايد تمامي اعمال خود را از روی جبر بدانيم ؟ نمیدونم . . . اگه این حقیقت باشد حقیقته خوش آیندی نیست . ولی ما حتی اگر به این نتیجه هم برسیم وقتی به زندگیه عادیمون بر مبگردیم همه این حرفهارو فراموش میکنیم و ناخود آگاه طوری عمل میکنیم که انگار کاملا مختاریم . پس من زیاد سخت نمبگیرم تا شقایق هست رندگی باید کرد و به این موضوع معتقدم که آسان گیر بر کارها کز روی طیع سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت گیر . در رابطه با برداشتی که از جمله من داشتید " بر میاد یا خدا نعوذبالله کار اشتباهی کرده که شیطان رو لعنت کرده(دوست عزیزم ایه رو بالاتر ذکر کرده) یا علم به مخلوق خودش نداشته ویا با شیطان قرار گذاشته بوده که شیطان انسان رو گمراه کنه " باید بگم جمله من هیچ ربطی به دو برداشتی که شما کردید نداره !! منظور من از حق همون عدالتیست که بر این دنیا حاکم است و هر آنچه در این دنیاست بر پایه همین عدالت بنا نهاده شده . در رابطه با خون و خون ریزی فقط یک اشاره میکنم به نحوه گسترش دین اسلام تا کشور اسپانیا و مطالعه کتاب 200 سال سکوت عبدالحسین زرین کوب . نمیخوام بگم کار اسرائیل درسته . میخوام بگم جنگ جنگه و و هر جناح خودشو برحق میدونه ما هم همین رفتار رو با انسانها داشتیم . من با نفس جنگ بر سره اعتقادات مخالفم . در رابطه با بقیه موارد ذکر شده پس از اعلام موضع خودتون در رابطه با بنده سعی میکنم پاسخگو باشم . حالا از همه این حرفها گذشته دوست عزیزمن نمیخوام تو بحث با شما بیشتر از این وارد جزئیات بشم . من احساس میکنم که دیدگاههای ما با هم تفاوت های زیادی داره و بنده مجبورم به دلیل رعایت یکسری از دیدگاهای اعتقادی شما نتونم لب مطلبمو عدا کنم و این موضوع ادامه بحث رو برای من غیر ممکن میکنه . ببین برادر مهم اینه که بچه های این روم همه در راه رسیدن به حقیقت دارن گام بر میدارن و این با اررش ترین وجه اشتراکیه که ما با هم داریم . RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۲۸/فروردین/۹۰ ۲۲:۰۲ من متاسفانه ادامه بحث با شما رو خالی از فایده می دونم چون اساس جهانبینی ما با هم متفاوته. وقتی تنها مدرکی که در این عصر جاهلیت مدرن من می تونم بهش اتکا داشته باشم (قرآن) از منظر شما مورد تشکیکه و قابل استناد نیست، بنابراین جای بحثی نمی مونه. یعنی من نمی تونم بحث رو ادامه بدم. البته وقتی ارجاع میدین به کتاب دو قرن سکوت میشه حدس زد چه نوع کتابهایی می خونین. بد نیست کتاب کارنامه اسلام ایشون رو هم بخونین. هر چند نقدهای بسیاری به همون کتابشون هم وارده... به هر حال من در زمینه بحثهای اعتقادی تجارب زیادی دارم و به همین مقدار اکتفا می کنم چون می دونم همه چیز به تصمیم خود شما و جهانبینی خود شما بستگی داره. RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - arnh - ۲۸/فروردین/۹۰ ۲۲:۳۶ بیداری اندیشه عزیز و petros . یک سوال ! چرا همیشه وقتی که بحث به نقاط حساس و کار ساز میرسه . دو طرف جبهه رو خالی می کنند . چرا واقعا براساس آموخته هایی که دارید . وارد بحث نمیشد. اینطور ممکنه نقاط که مبهم هست روشن بشه . همیشه توی این بحث ها هست که یک سری از مطالب رو میشه. من می دونم که نظریه petros در مورد زمان اساس نداره و این بحثی که در مورد کائنات میکنه پایه علمی نداره. به نظر من همیشه بهتره بجای نقل قول از کتاب ها و دیگران. با دانسته های خودمون و پرسش ها ذاتی به میدون بیایم. تعصبات مذهبی و دینی رو حداقل موقعی که میخوایم چیزی یاد بگیریم کنار بگذاریم. petros عزیز . اگه سوالی واقعا ذهنت رو مشغول کرده بپرسی و مغالطه نکنی . آخر برای چه نیاز است تا به آگاهی اضافه شود؟ یا چه نیازی است سیستمی وجود داشته باشد؟ یا اصلا کدام قاعده و قانون گفته که خدا باید از قانون و قاعده ما (فیزیکی ) پیروی کند ! شما توجه می کرد می دیدی که ممکن است خدا قانونی و دنیایی متفاوت از مخلوقاتش داشته باشد که ما از درک آن عاجز هستیم. RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - آرین (الهه.ع) - ۲۹/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۰ ببخشین من تو بحث نبودم و متن هم خیلی طولانی بود اما یک خط کوچیک قرمز رو خوندم که نوشته بود : یهود میخواد به قدرت برسه... اما با جادو؟ بله... چرا که نه! به نظر اونها حضرت موسی یک جادو گر بوده... قومی که پیامبرش رو جادوگر بدونه مسلما جادو اولین چیزیه که بهش رو میاره... دوست عزیز یه توصیه کوچولو... حتما سخنرانی های دکتر رائفی رو گوش بده... فکر کنم خیلی کمک کنه
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - sayed reza - ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۵۹ با سلام دوباره خدمت دوستان اینبار سعی کردم زیاد ننویسم. اما نشد. چون من هم با این پست اخر برادرمون فهمیدم که ادامه ی بحث بی فایده است لازمه ی یک مباحثه ابتدا یکی کردن تعاریف است. وقتی من از یک مرجع صحبت و نقل قول میکنم که شما قبول ندارید ، به طبع ، شما هم نقل قول هاتون مورد قبول واقع نمیشه. چون مرجع ها با هم یکی نیستند. من از همون پست اول شما فهمیدم که شما از همین به اصطلاح روشنفکر ها هستی که نظری به جز حرف خودت رو قبول نخواهی کرد. پس زمینه ی ذهنتون اینه که خودتون با تحقیق به این نتیجه رسیدین در حالی که مطالعاتتون و موضعتون بوی فلسفه ی غرب رو میده که هدفی جز به چالش کشیدن دین ما رو نداره. و یک سوال: این تحقیقاتتون که پاش زیاد وسط میاد از چه کتاب هایی بود؟ شما میگی من ممکنه قران رو قبول نداشته باشم ولی خودتون نتیجه گیریتون رو از مطالعاتتون میگید. آیا انسان به تنهایی قادر به شناخت هستی هست؟ مگر دانش و عقل انسان چقدر توان داره؟ نکنه منظورتون همین نظریه ها درباره پیدایش جهان است که هر کدوم یکی دیگه رو نقض میکنه؟ شما از کجا به این نتیجه در باره ی هستی رسیدید؟ با این نتیجه چه نیازی به خدا هست ؟ اینکه داره خودش حرکتشو میکنه! و همچنین تفکر شما نسبت به جبر و اختیار دقیقا همون چیزیه که اروپایی ها استفاده میکردند تا از مردم کار بکشند و انها هم تقدیر خود را همین میدیدند در حالی که به راحتی میتونستند مخالفت کنند مردی در یك باغ درخت خرما را با شدت تكان میداد و بر زمین میریخت. صاحب باغ آمد و گفت ای مرد احمق! چرا این كار را میكنی؟ دزد گفت: چه اشكالی دارد؟ بنده خدا از باغ خدا خرمایی را بخورد و ببرد كه خدا به او روزی كرده است. چرا بر سفره گسترده نعمتهای خداوند حسادت میكنی؟ صاحب باغ به غلامش گفت: آهای غلام! آن طناب را بیاور تا جواب این مردك را بدهم. آنگاه دزد را گرفتند و محكم بر درخت بستند و با چوب بر ساق پا و پشت او میزد. دزد فریاد برآورد، از خدا شرم كن. چرا میزنی؟ مرا میكشی. صاحب باغ گفت: این بنده خدا با چوب خدا در باغ خدا بر پشت بنده ی خدا میزند. من ارادهای ندارم كار، كار خداست. دزد كه به جبر اعتقاد داشت گفت: من اعتقاد به جبر را ترك كردم تو راست میگویی ای مرد بزرگوار نزن. برجهان جبر حاكم نیست بلكه اختیار است اختیار است اختیار البته اختیار هم به تنهایی نیست و نسبی هست اما اینکه خدا به تصمیمات و اینده ی ما اگاه است ناشی از شناخت او نسبت به ماست به طوری که میداند ما در فلان شرایط جه تصمیمی میگیریم. نشونه اش هم خودمون هستیم. شنیدی طرف میگه رضا(نوعی) الان این کارو میکنه و از قضا انجام میده. میگی چطور شد؟ تو از کجا میدونستی؟ میگه من اینو میشناسم. من بزرگش کردم و از اینجور چیزها. و درباره برداشت من از جمله ی شما که سه تا بود نه دوتا. شما جمله اتو به 10 نفر بگو(جامعه اماری) ببین اگر غیر از این سه تا رو گفتن!!. هر انسان منطقی که دین الهی داشته باشه حداقل یکی از این سه نتیجه رو میگیره. توجه کنید که یک ""به"" میتونه جمله رو به یک جمله دیگه عوض کنه در رابطه با جنگ و کتاب زرین کوب هم دوستمون جواب شما رو داد. نیازی به تکرار نمیبینم جمله ی اخرتون هم معنی میده انگار تمام عقاید ما دروغ هست و باید به حقیقت برسیم. البته میدونم منظوری نداشتید ولی خب دقت در جملات مهمه احساس میکنم اگه بخوایم ادامه بدیم باید برگردیم به مفاهیم پایه و وجوب دین و اثبات خدا و ... و از اونجا شروع کنیم و با یک نظر بیایم تا به این مفاهیم برسیم اقای arnh عزیز، کسی پا پس نکشید. تعاریف متفاوته و باید یکی بشه و تعصب هم باید کنار گذاشته بشه این نقاط مبهمی رو که در نظر دارید بیان کنید. به نظر من نقطه مبهمی وجود نداره. همه اش از کم اطلاعی ماست. جدیدا رموزی از قران استخراج میشه که واقعا جای تعجب داره!! من در بحث های دیگه ای که داشته ام چه سی یا سی چه دینی اینو خوب فهمیدم که اگر نخوای قبول کنی ما که هیچ 100 تای دیگه هم بیان و مدرک بیارن نمیتونن شمای نوعی رو راضی کنن. RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - وحید110 - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۶:۰۶ (۹/فروردین/۹۰ ۲:۲۲)petros نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان . من واقعا از نگاه هوشمندانه دوستان خصوصا آقای حسینی لذت بردم . من هم سوالات زیادی در خصوص این سریال دارم ولی به گفته مدیر تالار احترام میزارم و یکی یکی سوالامو مطرح میکنم . یکی از مهمترین سوالاتی که دارم اینه که در این سریال از قول کلام خدا هر گونه ارتباط با موجودات غیر ارگانیک و اجنه رو حرام یا اشتباه یا گناه یا . . . . دونسته و این که هر جنی که با انسان ارتباط بر قرار کنه از دستور خدا سر پیچی کرده پس از قوم شیطانه و الو بل . میخوام یکی به من بگه کجای قران چنین مطالبی به صراحت بیان کرده . این مطلب خیلی برای من مهمه . ممنون میشم اگه پاسخ منو بدبد .سلام بعضی فرمایشات شما را با اجازه دوستان بنده پیگیری میکنم .تازه این مطالب رو خوندم و دیدم بحث جالبیه این سریال حرف 2 تا جوان هست . و سند حساب نمیشه اما صحبت در مورد جادو و .... و دلیل تحریم اونها بنده مختصر تحقیقاتی داشتم که بعضا از افراد اینکاره بوده پس اگر ممکنه جهت روشن شدن چهار چوب فرمایشات شما بفرمایید جن چیست؟ موجودات غیر ارگانیک چه چیز هایی هستند؟ سحر چیست؟ ساحر کیست؟و چگونه میتواند کاری انجام دهد و به چه وسیله ؟ چون اینها کلماتی هستند که هر کسی تصور خاص خود را از ان دارد . با تشکر پ ن :انشالله به همه پستهایتان خواهیم رسید .از اپتدا شروع کنیم به گمانم بهتر باشد .شما دوست دار فلسفه و کلام و اندیشه هستید.این از گفتار شما کاملا هویداست RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - petros - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۲۸ (۵/اردیبهشت/۹۰ ۶:۰۶)وحید110 نوشته است: [quote='petros' pid='13914' dateline='1301349157']با سلام خدمت آقا وحید . در پاسخ به سوالاتتون عرض کنم ، به موجودات هوشمندی که در این دنیا وجود دارند و در حالت عادی از حواص پنج گانه ما پنهان هستند موجودات غیر ارگانیگ گفته میشود که جنها نیر یکی از هزاران نوع از تنوعات موجودات غیر ارگانیک هستند که در لغت به معنای پوشیده و پنهان میباشد و لغاتی مثل جنین و جنت و مجنون و . . . از همین ریشه جن میباشند . جنها هم مثل انسانها دارای شعور و اختیارند و . . . . سحر به عملی گفته میشود که مسبب آن از یک منبع ناشناخته (از همین موجودات ذکر شده ) باشد و شحص عامل سحر را نیز ساحر گویند . شخص ساحر با آشنا بودن بر قواعد سحر کارشو انجام میده با وسائل مختلف انجام میشه مثل گره زدن پارچه ای ، خوندن وردی یا آتش زدن جمله خاصی . . . البته جواب این سوالات شما رو خیلی ساده و مختصر گفتم نمیدونم منظورتون از این سوالا چیه ! بنده فکر کنم شما خودتون جواب این سوالاتو رو خوب میدونید . برای تایپ جواب کامل هر کدوم از سوالات شما باید کلی چیز بنویسم حالا شما به همین جواب بنده اکتفا کنید و ادامه صحبتتون رو بفرمایید. ممنون میشم . |