![]() |
|
هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +--- موضوع: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! (/thread-40824.html) |
پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - عدالت - ۱۴/دی/۹۴ ۱۳:۵۴ به نام خدا به قول دوستی، رئیس تدبیر یک پاراگراف آل سقوط را محکوم کرد، سه پاراگراف هموطنان خشمگین خودش را !!!!!!!!!!!! وقتی خشم ملت انقلابی ((نه ملت خودفروخته و تن پرور و کاسه لیس غرب )) به بی تفاوتی دولت در همه زمینه ها نسبت به اصول انقلاب و اسلام مشاهده میشود، معلوم است خشم ملت انقلابی لبریز میشود و بالاخره منفجر میشود. الان روزنامه لایثارات را توقیف و لغو امتیاز کردند، آنهم بخاطر نقد صریح و شفاف و رک از معاون فرهنگی رئیس تدبیر !!!!!!!! بعد رئیس تدبیر میاد میگه ما از نقد استقبال میکنیم. بنده خیلی از کارهای دولت نهم و دهم را نقد جدی نسبت بهش دارم ولی یک نکته بسیار برجسته در میان خیلی کارهای برجسته دیگر آن دولت این بود که با منتقدان بسیار مدارا میکردند تا حدی که حتی شخص احمدی نژاد را تمسخر میکردند آن هم با سخیف ترین جملات ولی او کوچکترین عکس العملی نشان نمیداد و با منتقدان تا میتوانست مدارا میکرد، آنهم منتقدانی که بی رحمانه و ناعدالانه درباره او قضاوت میکردند. اون از برجام بود !!!!!!! اون از وام برای خرید خودروی داغون !!!!!!!!! اون از توزیع سبد کالا !!!!!!!! اون از کسری بودجه و تورم و رکود بی سابقه !!!!!!! اون از فساد بی حد و حصر اخلاقی و اقتصادی در ادارات !!!!!!!!!! بعد جوک ماجرا اینجاست که اینها با لغو مثلا بخشی از تحریمها دل اینها را خوش کردند، بعد تحریمها را به دو روش دور زدند: یکی جلوگیری از ورود توریست فرهنگی و تجاری به ایران و دیگری که مهمتر است رساندن قیمت نفت به 30 دلار یعنی اوضاع بدتر از تحریمهای دو سال آخر دولت دهم شد !!!!!!!!!! البته بنده خوشبینانه فکر کردم ولی اگر کمی بخواهیم منطقی فکر کنیم شاید به این نتیجه برسیم که دستهایی در داخل هم در حال جاده صاف کردن برای فتنه ای جدید میباشند !!!!!!!! باور کنید خودم شخصا از وضع موجود بسیار خشمگین هستم، در محیط کار انواع و اقسام فسق و فجور را میبینم، توهین و تمسخر باورهای مذهبی در یک اداره متعلق به دولت جمهوری اسلامی میبینم ولی کاری هم نمیتوانم بکنم چون بجز اینکه برای خودم هزینه ساز باشد هیچ تغییری در وضعیت نمیدهد چون همین بلا سر یکی از همکاران معترض آمد. به نظر کمی باید قاطع برخورد شود تا جناح زر و زور و تزویر حساب کار دستش بیاید و بداند که سکوت انقلابیها فقط بخاطر رهبریست وگرنه اگر رهبر اذن دهد، درب فساد و خیانت را در این مملکت حتی با نیروی قهریه، تخته خواهیم کرد. پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - Mohammad Trust - ۱۴/دی/۹۴ ۱۴:۰۰ عزیز برادر عدالت جان ، ایا 10 سال پیش هم اوضاع اینجوری بود ؟ 10 سال ساکت بودید و اوضاع اینجوری شد. به قول دوستی ، امیدی به اصلاح جامعه نیست ، باید منقرض بشیم و یه نسل جدید بیاد اگه از اول درست تبلیغ میکردیم و فقط اجبار روی جوونا نبود ، خیلی اوضاع بهتر بود. حداقل دین گریز نبودن ![]() منم سر بحث کردن خیلی از موقعیت هارو از دست دادم ، قبل از تدبیر بود و اون زمان کسی تدبیر نکرد که باش مبارزه کنه. طرف استاد دانشگاه اومده سر کلاس ضد دین حرف میزنه به عنوان اندیشه اسلامی و وقتی جواب میدی ، بهت اندیشه اسلامی میده 9.75 ... خلاصه باید منقرض بشیم که به امید خدا نزدیک است پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - عدالت - ۱۴/دی/۹۴ ۱۴:۱۸ (۱۴/دی/۹۴ ۱۴:۰۰)Mohammad Trust نوشته است: عزیز برادر عدالت جان ، ایا 10 سال پیش هم اوضاع اینجوری بود ؟ 10 سال ساکت بودید و اوضاع اینجوری شد. به قول دوستی ، امیدی به اصلاح جامعه نیست ، باید منقرض بشیم و یه نسل جدید بیاد به نام خدا آخه دوست عزیز شما چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر راه را برای جوان مشخص نکنید در این دوره زمونه سقوط خواهد کرد. زمان پهلوی چقدر از جوانها را داشتند گمراه میکردند ولی قیام امام خیلی از آنها را بیدار کرد. شما فکر کنید اگر امام نبود، الان ایران اوضاعش از تایلند و ترکیه بدتر بود !!!!!!!!!! متاسفانه باید گفت که اون موقع چیزی به نام شبکه های اجتماعی و ماهواره ای هم تازه نبود، الان که اینها هم اضافه شدند، اوضاع قمر در عقرب شده !!!!!!!!!!!!!! بنده کاملا مخالف تندروی و اذیت جوانان و نوجوانان هستم و اتفاقا خودم هم بارها سر همین تندرویها بخاطر موی ژل زده یا شلوار جین پوشیدن صبح به دبیرستان راه داده نشدم و اتفاقا خیلی ضربه سر این موضوعات پیش پا افتاده خوردم. پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - Mohammad Trust - ۱۴/دی/۹۴ ۱۴:۲۴ امام راه رو نشون داد و ما چه کردیم ؟ کج که چه عرض کنم ، عوضی رفتیم... ما فقط یه راه به جوونا نشون دادیم . خداییش این فیلم مارمولک اندازه ده تا سخنرانی متن مفید داره. حیف شد. راه های رسیدن به خدا ، به عدد انسان هاست. اگه اینو به جوونا یاد داده بودیم، حداقل یه نیمچه غیرتی داشتن. از بحث خارج نشیم دوستان ناراحت بشن پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - سرباز منتظر - ۱۴/دی/۹۴ ۱۶:۱۰ بچه هاشم قطع کردن بحرین پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - Silence - ۱۴/دی/۹۴ ۱۶:۱۷ ولی یه چیزی خیلی جالبه دیشب داشتم تو یوتیوب باز خورد بقیه مردم جهان به خبر آتش زدن سفارت عربستان می خوندم به موارد عجیبی بر خوردم طبق معمول منتظر بودم بقیه مردم بیان بگن ایرانی ها چقد وحشی و ... هستن ولی دقیقا بر عکس بود،اکثرا از این کار ایرانی ها تعریف و تمجید کردند یکی از کامت ها هم خیلی جالب بود فک میکنم ترجمش این می شد: امیدوارم ایران به بمب اتم دست پیدا کنه و عربستان رو از نقشه پاک کنه... شاید چون بیشتر شیعه ها طرفدار شیخ نمر بودن اینارو نوشتن ولی اکثرا عربستان حامی تروریست میدونستن و از این کار ایرانی ها حمایت می کردند.... پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - در جستجوی سختی - ۱۴/دی/۹۴ ۱۶:۴۴ فوری/ بحرین و سودان با ایران قطع رابطه کردند / امارات سطح روابط خود را به سطح کاردار تنزل داد رسانه های عربی از قطع رابطه بحرین و سودان با ایران خبر داد. به گزارش «انتخاب»، بحرین و سودان به دنبال پیروی از سیاست های عربستان سعودی، امروز صبح قطع روابط دیپلماتیک با ایران را اعلام کرد. وزیر خارجه بحرین گفت: از هیئت دیپلماتیک ایران خواسته ایم که ظرف 48 ساعت خاک بحرین را ترک کند. مسئولان سودان ضمن اعلام حمایت از عربستان سعودی از اخراج سفیر ایران خبر دادند. در همین حال، امارات متحده عربی اعلام کرد که روابط دیپلماتیک خود با ایران را به سطح کاردار کاهش داده است. اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود. پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - sarallah - ۱۴/دی/۹۴ ۱۶:۵۶ (۱۴/دی/۹۴ ۱۶:۱۷)Silence نوشته است: ولی یه چیزی خیلی جالبه درسته اگر چه تبلیغات منفی از ایران در رسانه های آمریکایی و غربی بیشتر هست ولی مردم غرب تنفر زیادی از عربستان دارند. البته چون اکثر غربی ها آدمای مادی گرایی هستند خیلی هاشون این اختلافات رو نقشه ایران و عربستان برای بالا بردن قیمت نفت می دونن!! پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - انتصـار - ۱۴/دی/۹۴ ۲۱:۰۳ در جستجوی سختی dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1451909698' نوشته است: 1451909698[/url]'] بحرین یک جای خالی را اخراج کرد! @tanzym حکومت بحرین در حمایت از عربستان سفیر ایران و سایر دیپلماتهای ایرانی را از کشورش اخراج کرد. فقط یک مشکل کوچولو این وسط وجود دارد و آن این است که ایران از مهرماه گذشته اصلا در بحرین سفیر و دیپلمات ندارد و قبلا دیپلماتهایش را فراخوانده بود! این قضیه مثل ماجرای دزدیدن چال اسکندرون توی سریال برره است! اونجا هم دزدها یک چاله رو دزدیده بودن و کیانوش بدبخت از تعجب گریه ش گرفته بود چون نمیفهمید چطور ممکنه یک چاله دزدیده بشه! خلاصه اگر فردا دیدید یک جای خالی چمدانش را دست گرفته و دارد در فرودگاه راه میرود مثل کیانوش برره تعجب نکنید، بحرین اخراجش کرده است! ⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️ به کانل طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی بپیوندید @tanzym پاسخ به: هیات دیپلماتیک ایران از عربستان اخراج شد! - علائم ظهور - ۱۵/دی/۹۴ ۱:۰۱ (۱۴/دی/۹۴ ۱۶:۴۴)در جستجوی سختی نوشته است: فوری/ بحرین و سودان با ایران قطع رابطه کردند / امارات سطح روابط خود را به سطح کاردار تنزل دادشاعر به طور اختصاصی در همین زمینه سروده: به درک! با اینکه دوست داشتیم این اقدام توسط دولت خودمون انجام بشه ولی عدو شد سبب خیر. دیگه چند ماهه و چند روزه چیه که باهاش رابطه داشته باشیم. منتظریم همه با هم سقوط کنن |