![]() |
|
یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی (/thread-41423.html) صفحه: 1 2 |
پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - MohammadSadra - ۱۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۲۷ (۱۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۰۹)پارمیس نوشته است: چه جوری میخواسته یه شبه غائله رو به قول خودش تمام کنه؟؟؟همونجوری که سال 88 تمام کردن؟؟؟(کوی دانشگاه) قائله سال 88 با بصيرت مردم در 9 دي ختم به خير شد. اين حرف شما تعريف بود از ايشون يا تخريب 88 يا تعريف و حمايت از فتنه يا .... ؟؟؟؟ پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - بیداری اندیشه - ۱۶/فروردین/۹۵ ۷:۲۹ (۱۴/فروردین/۹۵ ۲۲:۳۹)Silence نوشته است: سلام خانوم پارمیس (۱۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۰۹)پارمیس نوشته است: من نمیدونم ایشون چه سمتی داشتن که به خودشون اجازه میدادن همچین حرفی بزنن!!! اولا بنده بگم که به هیچ وجه قصد دفاع از شخص خاصی رو ندارم. اینقدر اشخاص با ظاهر حزب اللهی ولی مخرب دیدیم که بی جهت از کسی دفاع نمی کنم منتهی یه چیز رو هم باید رعایت کنیم. به هجمه های تبلیغی بدون سند اصلا توجه نکنین. توجه دارین که سندی از حضور ایشون در حادثه کوی دانشگاه ارائه ندادین. بنده هم نقل قول خود ایشون رو در یک مصاحبه آوردم. پس اولا سعی کنیم تا واقعا سند محکمی نداریم تهمت نزنیم. اگر واقعا سند هست خوب جهت آگاهی بنده و دیگر دوستان ارائه بدین تا قضاوت ما به حقیقت نزدیکتر بشه. در ضمن غائله 18 تیر خیلی رازهای مگو در پشت خودش داره. خیلی افراد خاص در این قضیه مقصر هستند و البته در کنار دستگاه های مختلف دولتی و افراد خاص، عده ای لباس شخصی مشکوک هم مقصر هستند. همه رو باید در یک قاب دید تا تصویر درست دیده بشه. حالا ان شاءالله به زودی تاپیکی خوب و کامل و جامع پیرامون غائله 18 تیر 78 ایجاد میکنم تا با هم به بررسی ابعاد این حادثه بپردازیم و معلوم بشه چرا ایشون فکر کرده کاره ای هست که باید ورود پیدا می کرده. چی شد که کار به ورود لباس شخصی ها کشید... پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - بیداری اندیشه - ۲۴/فروردین/۹۵ ۶:۳۴ (۱۶/فروردین/۹۵ ۷:۲۹)بیداری اندیشه نوشته است: حالا ان شاءالله به زودی تاپیکی خوب و کامل و جامع پیرامون غائله 18 تیر 78 ایجاد میکنم تا با هم به بررسی ابعاد این حادثه بپردازیم و معلوم بشه چرا ایشون فکر کرده کاره ای هست که باید ورود پیدا می کرده. چی شد که کار به ورود لباس شخصی ها کشید... http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41478-post-363758.html#pid363758 |