![]() |
|
آشپزی سیاسی (بفرمائید شام) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +---- بخش: رسانه های بیگانه (/forum-56.html) +---- موضوع: آشپزی سیاسی (بفرمائید شام) (/thread-4607.html) صفحه: 1 2 |
RE: آشپزی سیاسی (بفرمائید شام) - هدهد - ۲۹/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۱ (۲۹/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۵)mdm نوشته است: سلام دوست عزیزاین حرفتون مثله این میمونه که من یه مقاله بلند بالا از مضرات و دلایل حرامی مشروب بنویسم و بدم دست مردم، یعد هم فروش مشرویات رو در جامعه آزاد کنم و بگم مردم عزیز با دید بازتر نگا کنید، این همه حرف زدم که نرید مسکر یخوربد... در ضمن حالا بنده که فقط اسما جز بچه ها بیداری اندیشه ام اما تالار به خون شهید مطهر شده پس باید الگو باشه واسه مردم. میدونید اولین اتفاقی که بعد از این همه نقد های اساتید گرامی بین من بچه آمه میافته چیه؟ یا میرم فیلم هاشونو میبینم یا در به در دنبال نماد میگردم. اینو نمیدونید که «الإنسانُ حریصٌ علی ما مُنِع» اگه مردم رفتن دیدن بعد عقایدشون متزلزل شد چی؟ RE: آشپزی سیاسی (بفرمائید شام) - lpsl - ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۲ پس شما میگویید که چه کار کنیم؟ دست روی دست بگذاریم که دشمن هدفش را پیش میبرد اگر هم نقد کنیم که از نظر شما باعث اشاعه اش میشویم. RE: آشپزی سیاسی (بفرمائید شام) - هدهد - ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۰ باید نقد کنیم، نقد یعنی اول توضیح بدیم بَده، و بعد هر بدی ای رو که میگیم دلیلش رو هم بیاریم دقیقا بعدش. در ضمن نقد کنیم نه اونقدر با آب و تاب که مردم برن طرفش ![]() ببنید تایم هم میدیم به مردم (۱۸/تیر/۹۰ ۱۹:۴۵)=' نوشته است:برنامه ی بفرمایید شام! |