تالار گفتگوی بیداری اندیشه
زنان در حكومت امام زمان (علیه السلام) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان (/forum-27.html)
+--- موضوع: زنان در حكومت امام زمان (علیه السلام) (/thread-4826.html)

صفحه: 1 2 3

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - عبدالرحمن - ۲۷/تیر/۹۳ ۳:۴۸

(۲۷/تیر/۹۳ ۳:۴۴)soora نوشته است:  کی گفته این همه زن داشتیم که دوشادوش مرد ها تو میدون جنگ بودن!
نمونش زمان شاه که زن ها کنار مرد ها بودن، زمان 8 سال جنگ که تو جبه ها بودن،
اگه اینطور باشه پس این 50 تا زن برای چی میان که تو خونه باشن! 313 تا از یاران امام زمان زن هم هست! این ها هم تو خونه هستن!

کدوم فرصت وقتی کسایی از گذشته میان که خیلی از من بهتر هستن دیگه جایی برای ماها میمونه!

تنها دلخوشی مون این بود که امام زمان بیان کنارشون میتونیم باشیم اما با وجود خوب های دیگه جایی برای ما نیست

انتظار یعنی من سورا خودمو آماد ه کنم برای آمدن امامم که در کنارش باشم

اون همه زن بودند چون مرد کم بود وارد شدند

یسری مرد ها تو سوراخ موش رفته بودند

این زن ها یه فرقی با مرد ها دارند که بصورت جدا بیان شدند

وگرنه میگفتند همش مرد

پس قراره کاری انجام بدن که کار مرد نیست

کار اطلاعاتی یا پزشکی یا هرچیزی هم در جنگ میشه

در قسمت دوم

شما میخواید اون بهترین باشید یا اینکه برای امام زمانتون مفید باشید؟

این زنان هیچ موقع نگفتند من میخوام اون بهترینه باشم تا تک بشم و درجم بره بالا و ....

مفید و گمنام

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - S.A.M - ۲۷/تیر/۹۳ ۳:۵۳

(۲۷/تیر/۹۳ ۳:۴۴)soora نوشته است:  کی گفته این همه زن داشتیم که دوشادوش مرد ها تو میدون جنگ بودن!
نمونش زمان شاه که زن ها کنار مرد ها بودن، زمان 8 سال جنگ که تو جبه ها بودن،
اگه اینطور باشه پس این 50 تا زن برای چی میان که تو خونه باشن! 313 تا از یاران امام زمان زن هم هست! این ها هم تو خونه هستن!

کدوم فرصت وقتی کسایی از گذشته میان که خیلی از من بهتر هستن دیگه جایی برای ماها میمونه!

تنها دلخوشی مون این بود که امام زمان بیان کنارشون میتونیم باشیم اما با وجود خوب های دیگه جایی برای ما نیست

انتظار یعنی من سورا خودمو آماد ه کنم برای آمدن امامم که در کنارش باشم
من با نظر جناب عبدالرحمان موافقم
وظیفه ی اصلی زنان در خانواده معنا پیدا میکنه
اینو من نمیگم اینو سیدة النّساء فی العالمین حضرت صدیقه طاهره فاطمه الزّهرا سلام الله علیها می فرمایند. اونجا که وقتی حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) داشتند تقسیم کار می کردند بین حضرت امیرالمومنین امام علی علیه السّلام و حضرت زهرا سلام الله علیها و کار در خانه را به بی بی دو عالم بخشیدند.
البته همین بانو تدریس و تفسیر قرآن داشتند. البته همین حضرت زهرا اونجا که اقتضا کند بزرگترین کار سیاسی زمان خود یعنی خطبه خوانی را انجام می دهد. آن هم مقابل سیاسی ترین چهره های آن روز.
نمونه دیگر حضرت زینب سلام الله علیها که ایشان تا پیش از واقعه ی کربلا کسی سایه شان را ندیده بود اما مانند مادرشان تدریس و تفسیر قرآن داشتند و ماجرای کربلا و حوادث بعد از آن هم که دیگر جای گفتن ندارد.
یا حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها هم همینطور...
و یا ....
مهم این هست که وظیفه اصلی بانوان در تربیت نسل و کانون خانواده را گرم نگه داشتن است که به حق از سخت ترین وظایف هم هست. در کنار آن با توجه به مقتضیات زمان وظایف دیگر هم انجام می شوند.

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - soora - ۲۷/تیر/۹۳ ۴:۱۵

مرد کم بوده تورو خدا نگید این حرف رو.پس این چند هزار مرد شهید چی هستن... !
چه کاری مثلا؟
یعنی فقط از گذشته ما زن خوب داریم که میتونن پرستار باشن تو این زمانه نداریم!

زن وظیفه نداره لطف میکنه در حق همسر و فرزندانش...
اما خودتون دارید میگید مقتضیات زمان فرق میکنه! این یعنی چی؟ یعنی وقتی امام ظهور کنن وقت این نیست من بنشینم تو خونه فرزند تربیت کنم!
من نگفتم میخوام بهترین باشم یا تک باشم! من گفتم با وجود بهترین ها جایی برای امثال من نمیمونه که بخواد برای امامش کاری کنه یا به قول شما مفید باشه

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - عبدالرحمن - ۲۷/تیر/۹۳ ۴:۲۰

(۲۷/تیر/۹۳ ۴:۱۵)soora نوشته است:  مرد کم بوده تورو خدا نگید این حرف رو.پس این چند هزار مرد شهید چی هستن... !
چه کاری مثلا؟
یعنی فقط از گذشته ما زن خوب داریم که میتونن پرستار باشن تو این زمانه نداریم!

زن وظیفه نداره لطف میکنه در حق همسر و فرزندانش...
اما خودتون دارید میگید مقتضیات زمان فرق میکنه! این یعنی چی؟ یعنی وقتی امام ظهور کنن وقت این نیست من بنشینم تو خونه فرزند تربیت کنم!
من نگفتم میخوام بهترین باشم یا تک باشم! من گفتم با وجود بهترین ها جایی برای امثال من نمیمونه که بخواد برای امامش کاری کنه یا به قول شما مفید باشه

جایی برای امثال من نمیمونه و نخواهد ماند

همگی باید هیچ بشویم

قد قامت صلاه

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - S.A.M - ۲۷/تیر/۹۳ ۴:۲۱

نقل قول:زن وظیفه نداره لطف میکنه در حق همسر و فرزندانش...

متوجه منظورتون نمیشم!!!!
یعنی چی با وجود بهترین ها جایی برای من نمی مونه؟؟؟
مگه بلیط فروشی می کنن که بخاد تموم بشه؟؟؟؟
مگه تو واقعه ی عظیم عاشورا کسی مثل حضرت علی اکبر علیه السّلام نبود؟؟؟در بین یاران امام حسین (علیه السلام) مگه کسی مثل عباس بن علی علیهما السّلام نبود؟؟؟اینا تک نبودن؟؟؟
اونوقت با استدلال شما دیگه جایی برای وهب تازه مسلمان شده یا غلام سیاه امام حسین علیه السّلام یا خیلی های دیگه نمیموند!!!!

شما هر چه قدر در این راه گام برداری به نتیجه می رسید خب!!! اگه می خواهید از اون دسته از افرادی باشید که تاثیرگذاریشون خیلی زیاده و از یاران خاصن، خب سختی های خودش هم داره دیگه!!!!

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - soora - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۵:۰۳

آفرین شما میگی واقعه کربلا، همه کسایی که بودن تو همون دوره بودن، اما تو دوران امام زمان اینطوری نیست!
یعنی تو دوره امام زمان اینقدر آدم های خوب کم هستن که از گذشته بیان!
مثلا همین خانوم هایی که از گذشته میان به عنوان پرستار!
یعنی هیچ کس تو این دوره وجود نداره؟

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - عبدالرحمن - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۵:۰۸

(۲۷/تیر/۹۳ ۱۵:۰۳)soora نوشته است:  آفرین شما میگی واقعه کربلا، همه کسایی که بودن تو همون دوره بودن، اما تو دوران امام زمان اینطوری نیست!
یعنی تو دوره امام زمان اینقدر آدم های خوب کم هستن که از گذشته بیان!
مثلا همین خانوم هایی که از گذشته میان به عنوان پرستار!
یعنی هیچ کس تو این دوره وجود نداره؟

نخیر

قحطی آدم خوب نیست

این بزرگواران به خاطر لیاقتشون افتخار پیدا کردند در آن دوره برگردند با عنوان یار امام زمان

یعنی یار کم نیست

چیزی اضافه میشه

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - soora - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۵:۵۲

خوب پس لیاقتشون ثابت شده اجرشون هم دیدن، چه دلیلی داره که دوباره باید بیان!
دقیقا من هم منظورم همینه قحطی آدم خوب نیست...

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - S.A.M - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۷:۴۷

نقل قول:خوب پس لیاقتشون ثابت شده اجرشون هم دیدن، چه دلیلی داره که دوباره باید بیان!
دقیقا من هم منظورم همینه قحطی آدم خوب نیست...
این بزرگواران کجا اجرشون رو دیدند؟؟؟؟
اصلا رجعت یکی از ملزومات عدل الهی است. بندگان مصلح و پارسایی که در طول تاریخ برای تحقق وعده الهی جان فشانی ها کرده اند و بالاخره باید اجر کارهاشون رو تو این دنیا هم ببینند و حداقل در کنار مصلح کل حضور داشته باشند.
اصلا وجود رجعت به هیچ وجه نفی حضور افراد دوره و عصر امام زمان سلام الله علیه را نمی کند.

در ثانی اصلا از کجا معلوم امام زمان (علیه السلام) در مدت زمان زندگی ما ظهور کنند. البته این آرزوی ماست اما اگر نشد آیا همین ماها نمیگیم که خدایا ما را زنده کن تا در کنار اماممون باشیم...

پاسخ به: زنان در حكومت امام زمان علیه السلام - soora - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۹:۴۸

یعنی شما میگید آجر کارشون و تو اون دنیا ندیدن! یعنی حتما باید برگردن تو این دنیا تا آجر کارهاشون و ببینن....
چرا رجعت. یکی از ملزومات عدل الهی؟
مگه همین ها در اون دنیا زندگی میکنن کم چیزیه که حالا اجرش رو تو این دنیا هم باید ببینن؟