تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مباحثی پیرامون تضاد علم و دین - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html)
+--- موضوع: مباحثی پیرامون تضاد علم و دین (/thread-4878.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - مهرداد - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۴

تا تهش خوندم تو می گی خدا گفته حرامه حالا بر فرض محال خدا گفته باشه ولی نگفته که باعث جنون می شه ضمنا من به دین اسلام اعتقادی ندارم

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - علی 110 - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷

این که اظهر من الشمس آقا جان که شما اعتقادی به اسلام نداری

خوب قضیه همین هست

کسی که سازنده ی این سیستم هست و بر تمام عوامل موثر بر این سیستم آگاهی داره میگه ضرر داره
حالا شما و امثال شما هی بیا بگو ضرر نداره
اهمیتی نداره

در ضمن تا به سوالات من در اون تاپیکی که ایجاد کردم پاسخ ندی تمام پستهایت در بخش مهدویت پاک میشه

باید اول یه گفتگو در مورد خدا با هم داشته باشیم بعد اگه خواستی میتونی پست بدی در بخش مهدویت این تالار

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - مهرداد - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷

در ضمن اگه بخواهیم طبق نظر شما عمل کنیم پس دانشگاهها تعطیل و ما قران رو درس بدیم خوب قران بروشور بدنه دیگه

خنده داره علم می گه غذای مفید خوردن مضر نیست استمنا هم مضر نیست به همین راحتی

در ضمن اگه شما مریض بشی به قران مراجعه می کنی یا پزشک؟
جواب سوالمو بده مگه نه پستاتو پاک کن

نگاه بحثو به کجا کشوندن این نشون می ده که جواب درس ندارین می خواین این جوری پیروز بشین تا تهشو خوندم
من گفتم نه این جواب سوالت بود می خوای پاک کنی پاک کن بهانه نیار
واقعا که خیلی حقیرید

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - وحید110 - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۹

(۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۴)مهرداد نوشته است:  تا تهش خوندم تو می گی خدا گفته حرامه حالا بر فرض محال خدا گفته باشه ولی نگفته که باعث جنون می شه ضمنا من به دین اسلام اعتقادی ندارم

خوب اینکه خدا گفته یا نه بحثش جداست .
شما داری با استفاده از یک جز یعنی یکی از دستورات خدا یک کل رو زیر سوال میبری .
این جز یک دستور در علم پزشکیه . شما داری میگی در پزشکی این اشکالی نداره .
من هم میگم مستند شما یعنی علم پزشکی چون ناقصه پس نمیتونه سند درستی باشه . هر وقت کامل شد . بیا بگو من قبول میکنم از اسلام هم دست میکشم .
حالا از اسلام دست بکشم میشه همینی که خودت میگی . نمیدونید تکلیفتون در زندگی چیه .
یا حق

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - بیداری اندیشه - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۹

دوستان قرار نیست علم چلاق که هر روز یه نظر اشتباه میده بشه ملاک کار ما.

یه عده پزشک میگن خودارضایی ضرر داره. یه عده دیگه میگن ضرر نداره بلکه مفیده. طبیعی هست که هر دو دسته دیگری رو نادان و جاهل بدونه.

اگر قرار بود ملاک پیروی ما مسلمونها از دستورات دین تایید اون به وسیله علوم ناقص باشه که دیگه چه نیازی به وحی و قرآن و معصومین بود؟

آقا مهرداد لطفا خونسردی خودتون رو حفط کنین و تهمت دروغ و اشتباه به قرآن و اسلام نزنین چون هنوز نتونستین چیزی رو ثابت کنین. طبعا توهین ممکنه حذف شدن رو در پی داشته باشه.

ضمن اینکه ما در اسلام دو منبع داریم. اگر کمترین اطلاعات راجع به اسلام دارین باید بدونین ملاک ما حدیث ثقلین هست. بنابر دلایل مختلف بعضی احکام و دستورات با جزئیات در قرآن نیامده اگر چه اشاراتی شده که در این موارد ما به گفتار معصومین رجوع می کنیم:

” هر کس راهی، غیر از همسر و کنیزش، (جهت بهره گیری جنسی) طلب کند، از تجاوز کاران است”۱. یعنی از حکم الهی و انسانی تجاوز کرده است.
این آیه بدون شک دلالت می‌کند که هر کس از راهی به غیر از همسر و کنیزش (منظور زنان برده است، البته مشروط به شرائط متعددی که در کتب فقهی آمده است) شهوت خود را دفع کند از گنهکاران می‌باشد.

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این مورد می‌فرماید :
لعت خدا و فرشتگان و مردم؛ همگی، بر کسی باد که خود ارضایی کند. ۲

امام صادق (علیه السلام) نیز این چنین می فرماید:
سه کس هستند که خداوند روز قیامت با آنها نه سخن می گوید، نه به آنان نگاه می‌کند و نه پاکشان می‌کند و برای آنان عذاب دردناکی است) یکی از آن سه کس، کسی است که خود ارضایی کند.۳

پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باز در این باره می فرمایند:
هر کس شهوتش را با دست (و هر طریق دیگری غیر از مسیر طبیعی و ازدواج) دفع کند، مورد لعنت و نفرت خداوند است.۴
۱- سوره مومنون،آیه ۷/
۲- میزان الحکمه ، ح ۱۹۰۴۸/
۳- میزان الحکمه، ح ۱۹۰۴۹/
۴- مستدرک،کتاب النکاح ، ص ۵۷۰

بنابراین در وهله اول به دلیل منع شدید اسلام اینکار برای ما مضره. حالا اگر علم تونست اثباتش کنه که هیچ. اگر هم نتونست فرقی به حال من مسلمان نمیکنه. البته اضافه میکنم علما و فلاسفه ما اثبات کردن مضر بودن استمنا رو منتهی ممکنه امثال شما قبول نکنین و حرف فلان دکتر و روانشناس براتون سندیت داشته باشه که طبعا برای ما نداره.

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - مهرداد - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۴۰

اقا پس هر چی مطلب علمی است تو سایتتون پاک کنید چرا؟چون علم ناقصه

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - علی 110 - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۴۱

حقیر کسی هست که نمیتونه چهار کلام در مورد عقاید خودش در مورد خدا صحبت کنه

وقتی خدا میگه ضرر داره و آدمی که خودش اقرار به ناقص العقلی میکنه میگه ضرر نداره

احمق کسی هست که به ناقص العقل گوش بکنه

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - علی 110 - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۴۲

علم چیه

علمی که مخالف حکم خدا باشه عین جهل هست

مگه این هم کشفیات علمی رخ نمیده که بر ضد قبلی ها هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مسئله کدوم علم هست

مسئله خود علم نیست

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - وحید110 - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۴۳

(۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷)مهرداد نوشته است:  در ضمن اگه بخواهیم طبق نظر شما عمل کنیم پس دانشگاهها تعطیل و ما قران رو درس بدیم خوب قران بروشور بدنه دیگه

خنده داره علم می گه غذای مفید خوردن مضر نیست استمنا هم مضر نیست به همین راحتی

در ضمن اگه شما مریض بشی به قران مراجعه می کنی یا پزشک؟
جواب سوالمو بده مگه نه پستاتو پاک کن

نگاه بحثو به کجا کشوندن این نشون می ده که جواب درس ندارین می خواین این جوری پیروز بشین تا تهشو خوندم
من گفتم نه این جواب سوالت بود می خوای پاک کنی پاک کن بهانه نیار
واقعا که خیلی حقیرید

اتفاقا در دین جایگاه علم کاملا مشخصه . دانشمندان مسلمان کم نیستند و خدا به علم اموزی سفارش کرده . اما اونجا که علم نصفه و نیمه و ناقص با صحبت خداوند حکیم و علیم تضاد پیدا کنه معلومه اون قسمت از علم به رشد نرسیده چون وقتی برسه حرف سازنده تمام دنیا رو تایید میکنه
یا حق

RE: راهکار درمان خود ارضایی+جایزه - بیداری اندیشه - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۴۵

” هر کس راهی، غیر از همسر و کنیزش، (جهت بهره گیری جنسی) طلب کند، از تجاوز کاران است”۱. یعنی از حکم الهی و انسانی تجاوز کرده است.
این آیه بدون شک دلالت می‌کند که هر کس از راهی به غیر از همسر و کنیزش (منظور زنان برده است، البته مشروط به شرائط متعددی که در کتب فقهی آمده است) شهوت خود را دفع کند از گنهکاران می‌باشد.
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این مورد می‌فرماید :
لعت خدا و فرشتگان و مردم؛ همگی، بر کسی باد که خود ارضایی کند. ۲
امام صادق (علیه السلام) نیز این چنین می فرماید:
سه کس هستند که خداوند روز قیامت با آنها نه سخن می گوید، نه به آنان نگاه می‌کند و نه پاکشان می‌کند و برای آنان عذاب دردناکی است) یکی از آن سه کس، کسی است که خود ارضایی کند.۳
پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باز در این باره می فرمایند:
هر کس شهوتش را با دست (و هر طریق دیگری غیر از مسیر طبیعی و ازدواج) دفع کند، مورد لعنت و نفرت خداوند است.۴
۱- سوره مومنون،آیه ۷/
۲- میزان الحکمه ، ح ۱۹۰۴۸/
۳- میزان الحکمه، ح ۱۹۰۴۹/
۴- مستدرک،کتاب النکاح ، ص ۵۷۰

دیگه چطور سیره معصومین باید بگن حرامه؟ تازه اینها مشت نمونه خرواره. رجوع کنید به کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب باب استمنا