![]() |
|
ابلیسک بزرگ ابراج البیت و سایه شیطان بر کعبه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: پروژه های شیطانی آخرالزمان (/forum-34.html) +--- موضوع: ابلیسک بزرگ ابراج البیت و سایه شیطان بر کعبه (/thread-58.html) |
RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - mahdi313 - ۲۴/آبان/۸۹ ۱۵:۵۰ بیشتر به شاخ شیطان شبیه تا اوبلیسک نماد شاخ شیطان بر روی پیشانی بند بازیگر سریال کره ای دقیقا شبیه شاخ شیطان روی برج ساعت مکه باید این نماد براشون مقدس باشه که یک جنگجو روی پیشانیش بسته ![]() به شعاع نور خارج شده از شاخ و 6 شعاع نور دیگه توجه کنین روی هم هفت شعاع نور میشه که یک نماد ماسونی و شیطانیه ![]() دقیقا مثل این نمادهای زیر
RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - mosafer - ۲۶/آبان/۸۹ ۱۱:۳۳ با سلام به دوستان نماد شاخ اصلا مربوط به اون هلالي كه روي برج قرار داره معطوف نميشه ،چرا كه اين نماد از ساليان دور در روي ساختمان ها و خانه هاي مسلمين قرارداشته و دارد. حتي مسجد النبي و مكان هاي مذهبي رو سرچ كنيد تا اين هلال رو اونجاها هم ببينيد. به نظرم اصليترين مساله اي كه اين برج رو محل شك قرار ميده ، شباهتش به طرح ستون ها و دروازه ستاره اي است. ساعت بزرگ در اين برج فقط براي اين قرارداده شده كه بتوانن در آينده اي نزديك اين ساعت(زمان به وقت مكه) رقيبي براي ساعت گرينويچ باشد. به نظرم كلمه الله در بالاي برج قرارداده شده است به خيلي از ابهامات پاسخ مي دهد.چراكه بدون هيچ شكي آنها(ماسونها) با اين كلمه به شدت مشكل دارن. به نظرم شك در اين مورد رواست ولي شك ما تبديل به اوهامي نشود كه برخواسته از يك ذهن شكاك باشد. RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - SMAfghahi - ۳/آذر/۸۹ ۱۹:۳۷ [quote]ساعت بزرگ در اين برج فقط براي اين قرارداده شده كه بتوانن در آينده اي نزديك اين ساعت(زمان به وقت مكه) رقيبي براي ساعت گرينويچ باشد. به نظرم كلمه الله در بالاي برج قرارداده شده است به خيلي از ابهامات پاسخ مي دهد.چراكه بدون هيچ شكي آنها(ماسونها) با اين كلمه به شدت مشكل دارن. به نظرم شك در اين مورد رواست ولي شك ما تبديل به اوهامي نشود كه برخواسته از يك ذهن شكاك باشد. نکنه باید اون بالا می نوشتن شیطان 1 من که نبودم اما بزرگترا تعریف می کنن که توی اوایل انقلاب برنج هایی از آمریکا میومد که روی کیسه اون ها نوشته بود مرگ بر آمریکا 2 معلوم نیست که اونجور نوشتن لفظ جلاله الله چه معنی بده . یه نماد شناس می تونه تفسیر کنه... RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - Mr.MILAD - ۱۰/آذر/۸۹ ۱:۲۶ آقا یه سوال؟ اینها حتما محاسبه کردن که اگه خدای نکرده بمب گذاری بشه تو این برج به کعبه آسیبی نرسه؟ من میگم نکنه میخوان بعدا که همه واحدهاشو به این عربهای ساده لوح فروختن و سودشو کردن با یه حرکت حساب شده با بمب گذاری بیارنش پایین و خدای نکرده کعبه رو زیر آوار این هیولا....!!!!(استغفرالله) من نمیفهمم چطور جواز ساخت چنین بنایی اینقدر نزدیک به کعبه داده میشه؟ RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - parisan - ۱۰/آذر/۸۹ ۱۴:۱۵ ملک فهد ملعون که خودش ماسون است..(فکر کنم درجه اش 33 است) مکه و تمام کارهاش که زیر دست اوست.. پس دیگر نباید سوالی در ذهن شما دوستان باقی بماند.. ابراج البیت قراره سال 2012 سایش روی خانه خدا بیفته که اونها فکر کنن خیلی قدرت دارن و اربابشون شیطان بر همه چیز مسلطه.. اون ها میگن قراره این برج جایگزین برج لندن باشه و افراد ساده هم زود باور میکنن.. من خودم وقتی به بعضی از دوستان توضیح میدادم همین حرف رو تحویل من میدادن..خوب دلیلشون هم منطقی به نظر میاد و لی خدا میدونه در زیر این ظاهر سازی ها چه مقاصد شومی دارن.. در ضمن این برج 72 طبقه است..نماد 72 جن مقدسی که در کابالا وجود داره.. من شنیدم که ایرانی ها یک واحدش رو پیش خرید کردن..البته نمیدونم تا چه حد صحت داره.. در تفسیر شکلش هم اینکه دو برج کناری نماد بالهای خفاش(شیطان) است در واقع میخواستن شبیه اندام شیطان باشه.. RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - مسافر - ۲۵/آذر/۸۹ ۱:۵۰ (۲۶/آبان/۸۹ ۱۱:۳۳)mosafer نوشته است: به نظرم كلمه الله در بالاي برج قرارداده شده است به خيلي از ابهامات پاسخ مي دهد.چراكه بدون هيچ شكي آنها(ماسونها) با اين كلمه به شدت مشكل دارن. حکایت الله بالای این برج می تواند حکایت قرآن های بالای نیزه امویان در صفین باشد... مسلمان نباید سطحی نگر باشد. فلسفه مسجد ضرار را نیز از یاد مبرید. اینکه حالا یک ساختمانی است که یک کلمه الله رویش نوشته شده. اگر کلش هم مسجد بود و سر تا پایش را الله می نوشتند هم باز... وَالَّذِينَ اتَّخَذُواْ مَسْجِدًا ضِرَارًا وَكُفْرًا وَتَفْرِيقًا بَيْنَ الْمُؤْمِنِينَ وَإِرْصَادًا لِّمَنْ حَارَبَ اللّهَ وَرَسُولَهُ مِن قَبْلُ وَلَيَحْلِفَنَّ إِنْ أَرَدْنَا إِلاَّ الْحُسْنَى وَاللّهُ يَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ و آنهايى كه مسجدى اختيار كردند كه مايه زيان و كفر و پراكندگى ميان مؤمنان است و [نيز] كمينگاهى است براى كسى كه قبلا با خدا و پيامبر او به جنگ برخاسته بود و سختسوگند ياد مىكنند كه جز نيكى قصدى نداشتيم و[لى] خدا گواهى مىدهد كه آنان قطعا دروغگو هستند 107 توبه RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - مجید121 - ۲۵/آذر/۸۹ ۲:۴۶ عبارت نوشته شده الله نیست ، بلکه الله اکبر است . البته کلمه اکبر چنان کوچک نوشته شده که تقریبا به چشم نمی آید ، شاید به این معناست که الله چندان هم اکبر نیست !! RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - bamzi64 - ۲۶/آذر/۸۹ ۰:۲۶ ![]() وقتی الف در الله جابجا بشه یعنی الله اکبر نیست پس میمونه برج و اکبر که واقعا برج اکبریه.بلا تشبیه خانه کعبه پیشش مثل یه دونه نخوده RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - setareh - ۱/دی/۸۹ ۱۹:۴۲ سلام اینکه بعضی از دوستان میگن الف جابه جاشده منظورتون چیه؟ راستش من نگارش خطای دیگه رو هم نگاه کردم که الف اینطوری گذاشته شده وطبیعی هست! RE: اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند؟ - EMPERATOR - ۳/دی/۸۹ ۲۱:۵۹ واقعاً شباهت زیادی به برج توی فیلم ارباب حلقه ها داره و مطمناً هدف از ساخت این بنا یا برج شوم خواهد بود چرا که هیچ بناییی نباید تا شعاعی معین در اطراف خانه ی کعبه بزرگ تر باشد |