تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ (/thread-7689.html)

صفحه: 1 2 3

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - sioosh - ۲۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۲

با سلام
من راستش رو بگم اصلاً دوست ندارم1 ریال واسه بازی های ایرانی پول بدم.ولی خداییش خیلی دوست دارم تو ساختن بازی موفق باشیم.

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - Mitsonary - ۲۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۷

(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۲)sioosh نوشته است:  با سلام
من راستش رو بگم اصلاً دوست ندارم1 ریال واسه بازی های ایرانی پول بدم.ولی خداییش خیلی دوست دارم تو ساختن بازی موفق باشیم.

این بازی منجی که داستانه بازی رو خودم نوشتم خیلی بازی خوبی می شود اگر در ساخت موفق بشه. فعلا که دنبال حامی مالی می گردیم تا به امید خدا شروع به ساخت بازی بکنیم. البته اگر خدا بخواهد ...
این بازی بصورت آنلاین خواهد بود اگه درست بشه فکر کنم بیشتر کاربران بازی های چون تراوین و جنگ خان ها رو به خودش جذب بکنه.

در پناه حضرت حق Heart

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - SideofGames - ۲۶/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۶

ما هم امدواریم این بازی منجی، هر چی زودتر تولید بشه،
بعضی از دوستان خیلی سختگیر هستن.
ببینید به نظر من اگه اوایل کار یه کم تقلید کنیم، شاید خوب نتیجه بده. ما که فعلا نمیتونیم بازی های چشمگیری رو بسازیم. شاید تواناییش باشه، اما پول و کپی رایت... بازی گرشاشب را هم که یک ایرانی هک کرد و الان کرکش تو اینترنت هست.
خوب با این وضعیت چطور میتونیم به آینده بازی های رایانه ای کشور امیدوار باشیم.
اما به هر حال این بازی ایرانی که دوستان میکوبند، میتونه به معنای آغاز خوبی باشه. البته قبول دارم که به جز مسائل گرافیکی، مشکلاتی داره.

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - Mitsonary - ۲۶/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۶

(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۶)SideofGames نوشته است:  ما هم امدواریم این بازی منجی، هر چی زودتر تولید بشه،
بعضی از دوستان خیلی سختگیر هستن.
ببینید به نظر من اگه اوایل کار یه کم تقلید کنیم، شاید خوب نتیجه بده. ما که فعلا نمیتونیم بازی های چشمگیری رو بسازیم. شاید تواناییش باشه، اما پول و کپی رایت... بازی گرشاشب را هم که یک ایرانی هک کرد و الان کرکش تو اینترنت هست.
خوب با این وضعیت چطور میتونیم به آینده بازی های رایانه ای کشور امیدوار باشیم.
اما به هر حال این بازی ایرانی که دوستان میکوبند، میتونه به معنای آغاز خوبی باشه. البته قبول دارم که به جز مسائل گرافیکی، مشکلاتی داره.

این بازی بصورت آنلاین خواهد بود پس کپی رایت و ... هیچ معنی و مفهومی برای بازی منجی نخواهد داشت.
در ضمن بازی ما دارای داستان خیلی قوی است فکر نکنم نیازی به تقلید از داستان ها کلیشه ای باشد برادر من.

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - SideofGames - ۲۷/شهریور/۹۰ ۰:۱۴

(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۶)Sms4815 نوشته است:  این بازی بصورت آنلاین خواهد بود پس کپی رایت و ... هیچ معنی و مفهومی برای بازی منجی نخواهد داشت.
در ضمن بازی ما دارای داستان خیلی قوی است فکر نکنم نیازی به تقلید از داستان ها کلیشه ای باشد برادر من.

دوست عزیز من که برخلاف شما چیزی نگفتم. من فقط میخوام بگم به عنوان اولین بازی ایرانی که ساختن، بدک نبوده. اما خوب قبول دارم، تقلیدشون بهترین کار نبوده.
این بازی که شما میگید رو من صمیمانه دوست دارم موفق بشه تا به عنوان یه بازی موفق ایرانی و قابل اعتماد، استفاده بشه.

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - mohsen... - ۱۷/آبان/۹۰ ۹:۱۶

اگر علم در ثریا باشد مردانی از پارس به آن دست می یابند.پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
خدایا کی میشه بشینیم 1 دست بازی گرافیک بالای ایرانی بزنیم ؟

درسته که خارجیها از قارچ خور شروع کردن تا به اینجا رسیدن ولی انصافا تا کی باید بشینیم تا 1 بازی با گرافیک بالا از جنس ایرانی بازی کنیم .

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - fereydun - ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۴۲

نقل قول:
این بازی منجی که داستانه بازی رو خودم نوشتم خیلی بازی خوبی می شود اگر در ساخت موفق بشه. فعلا که دنبال حامی مالی می گردیم تا به امید خدا شروع به ساخت بازی بکنیم. البته اگر خدا بخواهد ...
این بازی بصورت آنلاین خواهد بود اگه درست بشه فکر کنم بیشتر کاربران بازی های چون تراوین و جنگ خان ها رو به خودش جذب بکنه.

در پناه حضرت حق Heart

دوست عزیز میتونید به بنیاد ملی بازیهای رایانه ای مراجعه کنید.حتما حمایت میشید.

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - persia - ۲۷/بهمن/۹۰ ۱۱:۳۴

اگه روی لباس گرشاسب رو توجه کنید عکس اسکلت بز وجود داره چزا باید روی لباس یک فهرمان اساطیری ایران نماد شیظان باشه؟

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - persia - ۲۷/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۹

من اصلا اسم این بازی رو قبول ندارم به نظرم اصلا واسه بازی مناسب نیست

RE: آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟ - xmontazer - ۲۷/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۷

سلام
کل تاپیک رو خوندم و استفاده کردم...واقعا از این همه دقت نظر دوستان متحیر شدم...
به نظر من تقلید خوبه و نه اینکه تا حد بازی علی بابا یا گرشاسپ باشه...
خوب ما می تونیم تا حدودی گیم پلی بازی هامونو از بازی های موفق خارجی
تقلید کنیم اما چرا باید داستان و شخصیت ها و کاراکترها رو هم از روی بازی های خارجی
به تصوبر بکشیم...می دونم که ساخت یک بازی با گیم پلی و سبک جدید فعلا در کار ایرانی ها نیست
ولی سناریو که می تونیم بنویسیم...اگه صنعت بازی سازی در کشور بومی نیست و موتور بازی سازی
قدرتمند نداریم میتونیم از موتورهای رایگان قوی مثل udk بازی نو و خلاقانه با گرافیک خوب بسازیم!!!!
به نظر من ما بازی سازی رو خیلی سخت گرفتیم...انقدر از این حرفه ترس داریم که حتی سمتش هم نمی ریم
و کسانی که در این زمینه فعالیت می کنن حق دارن که اینجور بازی های کارتونی می سازن چون کسی نیست
که با این گروه ها همراه بشه و این هم به خاطر ترس از بازی سازیه...