![]() |
|
اشکالات و باگها - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html) +---- موضوع: اشکالات و باگها (/thread-8.html) |
RE: اشکالات و باگها - Mahdy2021 - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۶:۱۸ سلام ممنون از اطلاع رسانی.تصحیح شد RE: اشکالات و باگها - Ramin_Ghn - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۱۱ سلام و خسته نباشید. آقا من با این قسمت صندوق پیام خصوصیم کمی مشکل دارم ، وقتی صندوق پر می شه (نزدیک صد درصد) بایستی همه پیام ها رو پاک کنم تا امکان دریافت پیام دیگری رو داشته باشم! یعنی وقتی پیام هارو تک تک پاک می کنم هیچ تغییری در ظرفیت صندوقم ایجاد نمی شه ، مشکل از کجاست؟! ![]() پیشاپیش سپاس
پیام خصوصی - Mahdy2021 - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۰۲ سلام رامین جان ببینید ابتدا پیاهای شما یا در پیامهای دریافتی است یا پیامهای ارسالی(یا پیامهای پیشنویس) ... وقتی از اینجا 1 یا چند پیام حذف کنید به کل پاک نمی شود و به پیامهای حذف شده منتقل می شود. اما همچنان ظرفیت اشغال شده.وقتی شما پوشه پیامهای حذف شده را خالی کنید ، فضای اشغالی آزاد می گردد ظرفیتی که به هر کاربر اختصاص داده شده=پیامهای حذف شده+پیامهای دریافتی+پیامهای ارسالی+پیامهای پیشنویس پاسخم رو یکبار تست کند و بفرمایید آیا نتیجه ی دیگری گرفتید؟ RE: اشکالات و باگها - Ramin_Ghn - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۳۲ نتیجه عالی و رضایت بخش بود.ممنونم ![]() موفق باشی برادر RE: اشکالات و باگها - rastin - ۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۵۳ سلام : حدود یک هفته هست وقتی قصد ارسال پست دارم این خطا رو میبینم: لطفا برای ادامه خطاهای زیر را اصلاح نمایید: • عنوان مفقود شده است. لطفا یک عنوان وارد کنید درواقع عنوان تایپک حذف شده...
RE: اشکالات و باگها - hadi_shj - ۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۴۵ سلام می خواستم بپرسم چرا هر کس نمی تونه پستی رو که خودش فرستاده، پاک کنه؟ اگر در قسمت ویرایش «حذف شود» را تیک بزنیم با این پیغام مواجه می شویم:
RE: اشکالات و باگها - Mahdy2021 - ۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۵۷ سلام چون اگر این امکان رو قرار بدیم ممکنه بعضی کاربران سوء استفاده کنن.این حاصل تجربه از تالارهای بزرگ و قدیمی می باشد.البته بعضی تالارها قابلیت حذف فعاله ولی در اکثر موارد اینطور نیست اگر پستی مشکل خاصی داشت ، می توانید گزارش بدید ناظر یا مدیر مربوطه حذفش کند RE: اشکالات و باگها - xmanx - ۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۲۲ با سلام وقتی روی ارسال های جدید کلیک میکنم،توی صفحه بعدی چیزی به عنوان علامت گذاری بعنوان خوانده شده وجود نداره تا وقتی بعدا روی ارسال های جدید کلیک کردم اونا رو دوباره نیاره. RE: اشکالات و باگها - 7parsa4 - ۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۴۳ سلام چرا من نمیتونم به بقیه کاربران اعتبار بدم؟ قبلا امکانش بود ولی چند وقتیه که دیگه نمیتونم RE: اشکالات و باگها - stranger - ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۹:۳۷ چطوری می تونم پست هایی که از ابتدا زدم رو توی کنترل پنل م ببینم؟؟ |