![]() |
|
چه کسی میداند که جنگ چیست؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: دفاع مقدس و شهدا (/forum-54.html) +--- موضوع: چه کسی میداند که جنگ چیست؟ (/thread-8043.html) صفحه: 1 2 |
RE: چه کسی میداند که جنگ چیست؟ - saloomeh - ۲۳/آذر/۹۰ ۹:۴۲ جنگ یعنی خاطرات کودکیم یعنی عکسی که پدر همیشه قبل رفتنش به جبهه می انداخت و از آنجایی که پدر بود مرا بغل می کرد که اگر بازنگشت . چهره پدرم را از یاد نبرم و به این خیال دلخوش که روزی در آغوشش بودم... خدارو شکر میکنم که آن موقع دوربین داشتیم ... اما خیلی ها پدرشان یادشان نمی آید.... شاید دوربین نداشتند.... نمیدانم. ولی پدر داشتن خوب است نه ؟!!!! جنگ یعنی روزهایی که میتوانستم با پدرم در پارک های تهران باشم. اما منتظرش بودم که فقط زنده برگردد . اصلاً ما پارک نمیخواهیم... مگه نه ؟!!!! جنگ یعنی همین حالای من که در شادیهایم فقط با عکسی دلخوشم . جنگ یعنی همین حالای من .... همین حالای خیلی های دیگر ...
RE: چه کسی میداند که جنگ چیست؟ - soldier - ۲۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۴ آي قصه قصه قصه نون و پنير و پسه هيچ تا حالا شنيدي تانکا بشن قناصه؟ ميدوني بهضي وقتا تانکا قناصه بودن تا سري رو مي ديدن اون سر و مي پپروندن سه راه شهادت کجاست؟ ميدو ني دوشکا چيه؟ ميدوني تانک يعني چي؟ يا آر.پي. جي زن کيه؟ آر.پي.جي زن بلند شد "وما رَميتَ " رو خوند تانک اونو زودتر زد يه جفت پوتين ازش موند يه بچه بسيجي اونور ميدونه مين زير شنيهاي تانک له شده بود رو زمين خودم تو ديده باني با دوربين قرارگاه رفيقمو مي ديدم تو گودي قتلگاه آر.پي.جي تو سرش خورد سرش که از تن پريد خودم ديديم چند قدم بدون سر مي دويد هيچ مي دوني يه گردان که اسمش الحديده هنوزم که هنوزه گم شده ناپديده اتل متل توتوله چشم تو چشم گلوله اگر پاهات نلرزيد نترسيدي، قبوله ديدم که يک بسيجي نلرزيد اصلا پاهاش جلو گلوله وايساد زل زده بود تو چشاش گلوله هم اومد و از دو چشم مردونه گذشت و يک بوسه زد بوسه اي عاشقونه عاشقي يعني اينکه چشمهايي که تا ديروز هزار تا مشتري داشت چِندش مياره امروز اما غمي نداره چون عاشق خداشه به جاي مردم، خدا مشتري چشاشه زنده یاد ابوالفضل سپهر |