![]() |
|
توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی (/thread-8954.html) صفحه: 1 2 |
پاسخ به: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - عبدالرحمن - ۱۳/فروردین/۹۴ ۲:۵۴ متاسفانه یا خوشبختانه تازه این تاپیک رو دیدم افراد منصف از لحن شروع کننده تاپیک پی به مشکل شخصی با استاد بردن بعد این همه سال معلوم شد کی چکارس تو این سایت ها ولی در مورد تاپیک بزار یه معنی بکنیم دو یا سه حالت رو ناحیه کلمبیا؟! پایتخت داود؟! پایتخت شیطان؟! کدومش برای پایتخت ایالات متحده مناسب تره؟ نمیشه یه مخفف چند تا عبارت رو پوشش بده؟ توقع دارید رسماً اعلام کنند عبارت دومی و سومی درسته؟ شده مثل پروتکل های یهود ببین واقعیت چی بوده وگرنه بساط لاف زنی محیاس خوب نیست مسائل شخصی رو در مسائل اینچنینی دخالت بدیم شما اومدی گفتی مطلب من درسته و لاغیر و هرکسی خلاف این بگه... است!! این روش علمیه؟ دوستان شما در تالار فعال هستند و خبر میدن اگر خود شما این ارسال رو نبینی نقل قول:خدایا ، بکسانی که از روی جهل دچار اشتباه میشوند و عده ای دیگر را هم به گمراهی رهنمون میدارند بعد از پی بردن به اشتباهشان جرات اقرار به اشتباه و عذر خواهی عنایت بفرما . . . Me too پاسخ به: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - ehsanagiyan - ۱۳/فروردین/۹۴ ۱۳:۰۵ ای خدا!!!!!! ببین ملت ما رو! جرا اینقدر تاپیک رو به حاشیه می برن بابا؟ طرف یه بحثی رو مطرح کرده روی اون موضوع صحبت کنید. خیلی هم حالب هست که دوستان همیشه خودشون رو جای خدا می دونن و طرف حق و انصاق می دونن یعنی از قبل ویژگی های هر طرف موصع رو مشخص می کنن بعد می گن خب شما بگو حالا منصفی و محقق و عالم یا بی انصاقی خواب و احمق؟ بنده کم اشکال تو صحبت های استاد رائقی نمی ببینم متاسفانه. با علی پاسخ به: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - عبدالرحمن - ۱۳/فروردین/۹۴ ۱۳:۱۶ (۱۳/فروردین/۹۴ ۱۳:۰۵)ehsanagiyan نوشته است: ای خدا!!!!!! این حاصل نیم ساعت خوندن این تاپیک بود؟ (داشتم میدیدم با چه دقتی دارید تاپیک رو مطالعه میکنید) چون نصف بیشتر ارسال من در مورد موضوع تاپیک بود ولی شما و استارتر تاپیک نیتتون تخریب استاد رائفیه اونم با روش بسیار چیپ و سطح پائین که در نهایت به نفع استاده حداقل یکم در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید تا دلمون نسوزه حداقل پاسخ به: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - ehsanagiyan - ۱۳/فروردین/۹۴ ۲۱:۲۷ (۱۳/فروردین/۹۴ ۱۳:۱۶)عبدالرحمن نوشته است: این حاصل نیم ساعت خوندن این تاپیک بود؟ (داشتم میدیدم با چه دقتی دارید تاپیک رو مطالعه میکنید)من عمیقا برای انجمنی که شما کاربر فعال اون حضرت هستید متاسفم پاسخ به: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - saeed6121 - ۱۵/فروردین/۹۴ ۱۱:۴۴ مزخرفه...قشنگ معلوم بود نویسنده داره در مورد ادعای اقای رائفی پور صحبت میکنه...شما برو نماد هر شهرو ببین.منظورم لوگوی اونه که توش گونیا پرگار پیدامیشه .حتمااونم منظورش ابزار های ریاضی برای دانش اموزان اون شهره... برادر من..نکنین این کارارو.اصن شما صندلی جلو بشین.خوبه؟ پاسخ به: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - saeed6121 - ۱۵/فروردین/۹۴ ۱۶:۳۷ اینم بگم که داداش ماسون یاب فهمیدیم بااستاد تلفنی صحبت کردی و شمارشو داری.هورا... چه حالی میکنین
|