![]() |
|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی (/thread-9116.html) |
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - mohamad - ۳/آبان/۹۰ ۱۷:۴۵ نقل قول: ولی جناب وحید کمی خشن هستن عکس بچگی های وحید 110 ![]() RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - MAHDI59 - ۳/آبان/۹۰ ۱۷:۵۰ اینم دست وحید :
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - idea - ۳/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷ بخدا شوخی کردم یک لحظه فکر کردم دوستان ناراحت شدن دقیقا منظور برعکس بود نگرفتن دوستان![]() ![]() ![]() مزاح کردم
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - خیبر110 - ۳/آبان/۹۰ ۲۲:۰۷ (۳/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)idea نوشته است: بخدا شوخی کردم یک لحظه فکر کردم دوستان ناراحت شدن دقیقا منظور برعکس بودسلام دفعه ی بعد از این شوخی ها بکنی منم محکومت میکنم داداشی ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - عبداللهی - ۳/آبان/۹۰ ۲۳:۰۶ سلام همسنگرم بنده با ایجاد این تاپیک مخالفم همه محبوبند تمام مدیران من شخصی را می شناسم که در این تالار است جزو مدیران هم نیست اما منشا خیر و تحولات قابل توجهی درآن شده است . یک انسان مومن و متعهد و دلسوز و کارآمد تا بحال بهترین نظرات کاربردی را از ایشان دیده ام . ایشان فردی نیست بجز آقای مهدی محمودی ملقب به امپراتورکه در لیست شما وجود ندارد .
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - محمود - ۳/آبان/۹۰ ۲۳:۰۸ پس تایپیک انتخاب محبوبترین کاربر معمولی کو؟ نکنه!!!!!!!!!!! RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - خیبر110 - ۳/آبان/۹۰ ۲۳:۱۶ (۳/آبان/۹۰ ۲۳:۰۶)عبداللهی نوشته است: سلام همسنگرمایشون دوست بنده هستن. توی مشهد چند وقت پیش همدیگر رو دیدیم . خیلی بچه ی گلی هست. ولی مسولیتی نداره توی تالار. چرا متوجه تمیشین ما قراره محبوترین مدیر رو انتخاب کنیم نه کاربر ![]() ![]() ![]() (۳/آبان/۹۰ ۲۳:۰۸)محمود نوشته است: پس تایپیک انتخاب محبوبترین کاربر معمولی کو؟تاپیکش زده نشده. شما تاپیک رو ایجاد کن. RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - kahf - ۴/آبان/۹۰ ۱:۱۹ وحید 110 پاسخ دهی به موقع_ احترام به دیگران RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - zaeim - ۴/آبان/۹۰ ۱:۴۸ وحید110 بخاطر: تشکر بجا مطالعه مطالب پرباری و پختگی مطلب ارسالی RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - علی 110 - ۴/آبان/۹۰ ۲:۰۲ وحید دوست داریم ![]() البته انتخاب من بیداری اندیشه بود،و هست ولی خوب وحید همونطور که گفتم وکیل مدافع و حافظ منافع و حقوق کاربران در تیم مدیران است |