تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تائیس تندیس تمدن سوزی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: تائیس تندیس تمدن سوزی (/thread-925.html)

صفحه: 1 2

RE: تائیس ,taeesزنی که... - H00man - ۲/آذر/۹۰ ۱:۱۶

این چیزی است در تاریخی نوشته شده که خود یونانیان نوشته اند!
چند وقت پیش در حین تحقیقاتم به کتابی برخوردم که برام خیلی جالب بود. پیشنهاد می کنم شما هم این کتاب رو بخونید

«سفر جنگی اسکندر مقدونی به ایران و هند، بزرگترین دروغ تاریخ»
نویسنده : احمد حامی

نویسنده در این کتاب با دلایل علمی خیلی از چیزایی که در تاریخ خواندیم رو نقض می کنه... و مهمترینش همین به آتش کشیده شدن تخت جمشید هستش

RE: تائیس ,taeesزنی که... - علمدار133 - ۳/آذر/۹۰ ۱:۱۷

من هم جائی که نمیدونم کجاست همین مطلب روخونده بودمHuh

RE: تائیس تندیس تمدن سوزی - revenger - ۲۸/آذر/۹۰ ۱۹:۱۱

جالب اینجاست برخی از دوستان تالار با ادعای کذب اتش نگرفتن تخت جمشید و سخنان خنده دار احمد حامی قصد در تبرعه فاحشه اسکندر را دارندHuhHuh
این مثل این است که قاتل بیاید در دادگاه اعتراف کند قاتل است ولی خانواده.....مقتول بگویند کی گفته فرزند ما رو کشتن!!!!Huh
وهمه اینها درحالی است که امریکا شیطان بزرگ این نماد ایران سوزی را به عنوان اصلی ترین نماد کشورش حتی مهمتر از ابلیسک به سمت مشرق و ایران نشانه گرفته و ارزو دارد بار دیگر این دیار ایمان را به اتش بکشد که به خدا سوگند با خون جوانان این مرز و بوم تک تک امریکایی ها این ارزو را به گور خواهند برد

خداوندا به ما بصیرت بده...
(۱۸/بهمن/۸۹ ۱۵:۵۳)mohammad790 نوشته است:  ممنون از مطلب جالب و کاملتون ولی من شنیده بودم محققان توی تخت جمشید هیچ اثری از آتش سوزی در گذشته پیدا نکردن و دیگر اینکه تخت جمشید هیچگاه کامل نشده که بخوان آتیشش بزنن. تاریخ مشکوکه.
در ضمن
همین نماد فروهر بنظر میرسه از مصرباستان اومده باشه

عجب سند معتبریست عکس چند بازی برای تخریب نماد یکتاپرستی ایران باستان دوست عزیز!!!!!!!!!!!!!!!!
تاریخ مشکوک هم نیست چون همونطور که گفتم از یونان گرفته تا امریکا خودشون میگن تخت جمشید اتش گرفته و برایم جالب است بدانم کدوم محققان هیچ اثری از اتش سوزی پیدا نکردند؟؟؟؟؟
چون شخصا فیلم مستندی دیدم که محققان اثاری از پرده های سوخته تخت جمشید یافته بودند و جالب است تمام محققان غربی بودند یعنی خود متهمان این جنایت به مدرک دست یافتند

یاعلی

پاسخ به: تائیس تندیس تمدن سوزی - neginnaa - ۲۸/شهریور/۹۶ ۱۷:۰۰

مجسمه سازی که یکی از قدیمی ترین و مهم ترین هنرهای تجسمی و پویاترین هنرهاست و همواره مورد توجه مردم بوده و به راحتی با آن ارتباط برقرار می کردند. زیرا نسبت به هنرهای دیگر کاربردی تر و ملموس تر بوده و هست. مجسمه سازان معمولا در طول تاریخ از اعتبار و جایگاه بالایی برخوردار بوده اند و همیشه مورد احترام همگان قرار می گرفتند. مجسمه باید دارای هارمونی و هماهنگی درساختار و اندازه ها باشد و برای ساختن آن منظور و هدف خاصی وجود داشته باشد. شاید تمدن امروز بشر بیشتر به هنرمندان مجسمه ساز مدیون است به دلیل آنکه آثاربه جامانده از گل، چوب، سنگ وفلز به علت دیرپایی و استقامتی که در برابر عوامل مخرب طبیعی ازقبیل رطوبت، سرما و گرما ازخود نشان می دهند، از روزگاران بسیار دور به ما رسیده اند. دوتن از معروف ترین مجسمه سازان ایرانی علی اکبر صنعتی زاده و ابوالحسن صدیقی هستند که دردهه های 30 و 40 در این زمینه فعالیت می کردند. و آثاری گرانقدر از خود به جای گذاشته اند امروزه برای طراحی و ساخت مجسمه ابزار و تکنولوژی های بسیاری وجود دارد. که این خود باعث خلاقیت و توجه به جزئیات در ساخت مجسمه می شود. تکنولوژی هایی نظیر پرینت سه بعدی و نرم افزارهای طراحی سه بعدی مانند Zbrush

و

3Dmax

ازجمله این ابزارهاست که ساخت مجسمه را برای ما تسهیل می کند.