![]() |
|
کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: معرفی کتاب (/forum-36.html) +--- موضوع: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله (/thread-959.html) |
RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - mahdy_mir - ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۵ (۲۸/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۷)وحید110 نوشته است: انسان تا هنگامی که نفی خواطر نکند نمی تواند در نماز یا دعاها و یا در هنگام تلاوت قرآن حضور قلب پیدا کند و از عبادت بهره کافی ببرد . آقا وحید مبحث نفی خواطر بسیار مبحث جالبیه . کاش در موردش بحث بیشتری کنی .
RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - وحید110 - ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۹:۲۱ در خود کتاب توضیحاتی موجود است و ذکری رو هم تجویز کرده ولی گویا باید برای این مهم متوسل شد به اقا و مولا و سرور شهدا حضرت امام حسین روحی و ارواحنا له الفدا من کتاب رو خوندم و خیلی استفاده بردم دوستان اگر بخونند کتاب بسیار جالبی است . بیشتر از همه په ارحم الراحمین و کریم بودن خدا بردم! التماس دعا RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - فاطمه خانم - ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۰ گام هشتم :قصص عاشقان مناجات مولی الموحدین در نخلستان ابودرداء،یکی از اصحاب پیغمبر اکرم صلی الله و علیه وآله وسلم نقل می کند:در نخلستان بنی نجار در خدمت سرور اولیا بودم.آن حضرت از من و سایر اشخاص فاصله گرفتند تا از نظر غایب شدند.پیش خود فکر کردم به منزل خویش رفتند.ناگهان صدای حزینی به گوش من رسید که بدین مقال مترنم بود کل متن عربی مناجات در کتاب غم عشق موجود است)خداوندا، چه بسیار گناهانی مرتکب شدم که شکیبائی نسبت به من روا داشتی و در برابر آن ها نعمتی ارزانی داشتی و چه بسیار جنایاتی که به سبب کرم و بزرگواریت از آشکار شدن آنها جلوگیری کردی .خداوندا،اگر چه عمر درازی را با معصیت تو سپری کرده ام و گناهان من در نامۀ عملم زیاد شده است با این حال من فقط آرزوی آمرزش تو را دارم و تنها به خوشنودی تو امید بسته ام. ابودرداء، گوید:توجه کردم دیدم که سید اوصیا،علی علیه السلام است.خود را پنهان نمودم.آن حضرت در دل شب چند رکعت نماز به جا آورد و سپس به دعا و گریه پرداخت و آنگاه مناجات خود را چنین ادامه داد: خداوندا!هنگامی که به لطف و بخشش تو می اندیشم گناهانم بر من آسان می گردد .سپس مؤاخذۀ عظیم تو را به یاد می آورم ناراحتی و گرفتاریم بزرگ می گردد .آه آه اگر من در نامۀ عملم گناهی را بخوانم که من آن را فراموشش کرده ام و تو آن را به حساب آورده ای، پس بگویی او را بگیرید .پس وای بر او گرفتاریست که خانواده اش نمی توانند نجات دهند و قبیله اش برای او سودی ندارند.اگر می توانست فریاد بزند مردم بر او دلسوزی می کردند.آه آه از آتشی که جگرها و قلوه ها را می پزد.آه از آتشی که پوست سر و دست و پا را می برد! آه از شدت عذاب شعله هایی که زبانه می کشد! بعد از آن گریه کرد تا صدای مبارکش قطع شد.ابودرداء می گوید:فکر کردم خوابش برده است؛ صبر کردم تا صبح شد. رفتم او را برای نماز صبح بیدار کرنم،دیدم مانند چوب خشکی بر زمین افتاده اند. تکانشان دادم،حرکت ننمودند. گفتم:«انا لله و انا الیه راجعون.» یقین کردم وفات کرده اند. به منزل ایشان رفتم تا خبر فوت ایشان را به سرور زنان عالم برسانم.ایشان فرمودند:چه شده است؟ آنچه دیده بودم برای ایشان نقل نمودم.آن حضرت فرمودند:این حالتی است که غالباً او را از خوف الهی عارض می شود و موت نیست.آب بر صورت حضرت افشاندند تا به هوش آمدند. گریستم.فرمودند:گریه تو برای چیست؟ عرض کردم:برای رنجی که به خود وارد می آورید. فرمودند:ای ابودرداء!حال تو چگونه خواهد شد اگر ببینی مرا که برای محاسبه خوانده باشند و اهل معاصی به عذاب الهی یقین کنند.و مرا ملائکۀ غلاظ و شداد در میان گرفته باشند و در پیشگاه قادر قهار و ملک جبار ایستاده باشم. دوستان مرا فرو گذاشته و اهل دنیا بر من دلسوزی کنند.هر آینه در آن روز بر من بیشتر رحم خواهی کرد
که نزد خدای خود ایستاده باشم که هیچ امری بر او پنهان نیست. RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - یا صاحب الزمان - ۲۹/اسفند/۹۰ ۷:۵۸ الوعده وفا. چند تذکّر بسیار مهم برای سالک سیر الی اللّه از نویسنده ی کتاب یعنی استاد حاج شیخ عبدالقائم شوشتری : امیدوارم جوانان خداجو ضرورت این تذکرات را جدّی گرفته,تمرّد نکنند و عمل نمایند وگرنه با خطرهای مُهلکی رو به رو خواهند شد. 1.در شبانه روز کمتر از 6 ساعت و بیشتر از 8 ساعت نخوابید. مرحوم آیت اللّه علامه ی طباطبایی-رحمة اللّه-در اولین ارتباط به بنده فرمودند : کمتر از ربع شبانه روز نخواب , بیشتر از ثلث هم نخواب. 2.خوراک به اندازه ی متعارف روزانه سه نوبت میل شود. 3.از پیش خود ترک خوردن گوشت نکنید , که گاهی سبب اموری می شود که به نفع و صلاح انسان نیست. 4.درس و تحصیل را جدّی بگیرید و امر تحصیل را مانند فرایض بدانید. 5.از پیش خود برنامه ی عبادی برای خود تنظیم نکنید و قبل از شروع , با استادتان ( خداوندا ! پروردگارا ! استادی ندارم.لطفی عنایت بفرما.) مشورت کنید. 6.در راه خدا باید مثل شتر سواران رفت نه مثل اسب سواران.بی عجله و صبور باشید. این راه راهی نیست که بتوان یک شبه و شتابان طی کرد. 7.به فکر تأمین معاش از راه حلال باشید. 8.دو ذکر و دو دستور را همزمان انجام ندهید مگر با مشورت استاد ( خداوندا ! پروردگارا ! استادی ندارم.لطفی عنایت بفرما.).طب معنوی مانند طب جسمانی است.دارو را باید با اجازه ی طبیب مصرف کرد. 9.از دو استاد ( خداوندا ! پروردگارا ! استادی ندارم.لطفی عنایت بفرما.)دستور نگیرید. 10.زمانی که سالک مشغول اربعیات یا ختومات است , حتی الامکان باید از جنابت پرهیز کند , و اگر اتفاقاً جنب شد فوراً غسل کند. 11.سالک باید همیشه و در همه حال خدا را حاضر و شاهد اعمال خود بداند و به طور جِد از معصیت پرهیز کند و بداند که گناه اَعَم از صغیره یا کبیره صدمات سنگینی به سلوک فرد وارد خواهد نمود و در مقابل چشم پوشیدن از گناه برای خدا تأثیر بسزایی در سرعت بخشیدن به سلوک وی خواهد داشت. دستور مرحوم آیت اللّه قاضی-رحمة اللّه- این بود که اگر سالکی فقط واجبات را به جا آورد و محرّمات را ترک کند و نمازها را اوّل وقت بخواند اگر چه دیر و دور , عاقبت به مقصد می رو سد.البته سالک با ارشاد استاد ( خداوندا !پروردگارا ! استادی ندارم.لطفی عنایت بفرما.) کامل,امن تر و سریع تر به مقصد می رسد. 12.زیر بار عبادت های سخت و دشوار نروید. شما جوانان باید به کارهای تحصیلی,ورزشی و خواب و خوراک خود هم برسید.از عبادت های مستحبی سنگین نه تنها بهره برداری نمی کنید , بلکه بی نتیجه و معلول و متلاشی , از پا در می آیید و خدای نکرده به مقصد نرسیده از دنیا می روید. 13.اگر به دستور استاد ( خداوندا ! پروردگارا ! استادی ندارم.لطفی عنایت بفرما.) به ذکری مشغول شدید , به دلایل واهی و بدون مشورت با استاد( خداوندا ! پروردگارا ! استادی ندارم لطفی عنایت بفرما.) , ترک نکنید , پس شروع و ختم هر دو با مشورت استاد(خداوندا !پروردگارا ! استادی ندارم.لطفی عنایت بفرما.) باشد. 14.سالک باید هر چه می تواند مؤدّب و متواضع باشد.ادب را نسبت به خداوند متعال و خلق او حفظ کند و همه ی آثار خداوند متعال مانند کعبه , قرآن(و سایر کتب آسمانی), مسجد , علما , عباد و مشاهد مشرّفه حتی به معابد ادیان دیگر احترام کند. روزی جوانی گنه کار از خیابان عبور می کرد , نام مقدّس خداوند متعال را روی کاغذی دید که بر کف خیابان افتاده , آن را برداشت و در جای محترمی قرار داد که زیر پا نباشد.همان شب در خواب دید که هاتفی فرمود که : به خدای متعال احترام کردی , ما هم گناهان تو را بخشیدیم و تو را هدایت فرمودیم. این است نتیجه ی ادب. 15.سالک باید هر چه می تواند همه ی خَلق را دوست بدارد , جز دشمنان خدا و دشمنان حجّت خدا. 16.در برنامه ریزی روزانه ی خود , زمانی را برای مطالعات دینی قرار دهد. 17.سالک خداجو باید دائم الوضو باشد. التماس دعای فراوان. RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - علی 110 - ۲۹/اسفند/۹۰ ۹:۳۰ (۲۹/اسفند/۹۰ ۷:۵۸)یا صاحب الزمان نوشته است: خدا هادی است و دریغ ندارد و من طلبنی وجدنی إن شاء الله هر وقت که به صلاح شما باشد استاد هم می یابید ما هم دعا گوی شما هستیم برای تحقق این موهبت کم نظیر خدا پیدا کردن یک استاد حقیقی ، موحد، مومن ، عالم و عارف و خداترس به برکت صلوات بر محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - یا صاحب الزمان - ۱/فروردین/۹۱ ۱۰:۲۷ با عرض سلام. بنده یک سوال داشتم. نویسنده درباره ی طالبان مقامات معنوی (در بخش انتخاب خدا ) گفتن : این گروه کسانی هستند که عبادت هایشان را برای نیل به مقامات معنوی انجام می دهند که در نتیجه دچار شرک خفی می گردند. راستش بنده اصلاً متوجه نمی شم چرا این گروه دچار شرک خفی می شوند؟اصلاً چرا این اتفاق باید برای این گروه میافته؟اینها مگر طالب مقامات معنوی نیستند,پس شرک خفی چرا؟؟!! بعد یک سوال دیگر هم داشتم: وثنیت چگونه مذهبی است؟ من نمیدانم؟
RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - فاطمه خانم - ۱/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۳ (۱/فروردین/۹۱ ۱۰:۲۷)یا صاحب الزمان نوشته است: نویسنده درباره ی طالبان مقامات معنوی (در بخش انتخاب خدا ) گفتن : من هر از چند گاهی این نوشته رو می خونم . برای همه اعضای خانواده هم جداگانه این مطلب رو خوندم > شما هم استفاده بفرمایید : (۱۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۰۵)علی 110 نوشته است: در روایت داریم که : مقادیری توضیح: (۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۱)علی 110 نوشته است: کسی که عملی را از روی اخلاص انجام میدهد از هیچ کس توقع ندارد RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - یا صاحب الزمان - ۱/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۷ سلام . ولی من هنوز متوجه نشدم چرا دچار شرک خفی میشن ؟
RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - وحید110 - ۱/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۳ چون شما در این صورت خدا را نخواسته ای خودت را خواسته و دوست داری مقام معنوی پیدا کنی . داری برای خودت و مقامت عبادت میکنی عبادت خالص بدون توقع و به دلیل شایستگی خدا برای پرستش است یا حق RE: کتابی فوق العاده ارزشمند برای طالبان سلوک الی الله - یا ثارالله - ۱/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۰ بسم الله الرحمن الرحیم سلام. (۲۸/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۰)فاطمه خانم نوشته است: گام هشتم :قصص عاشقان یک سوال داشتم از شما. آیا امامان معصوم (علیه السلام) اطلاع از معصومیت خود نداشتند؟ پس چطور از خداوند طلب آمرزش گناهان می کنند؟ میدانیم که امامان کار بیهوده انجام نمیدهند فقط دوتا احتمال به ذهن بنده می رسه. یکی اینکه امامان ما معصوم نبودند (که اشتباهه) یکی هم اینکه امامان ما خودشان نمی دانستند که معصومند (!!!) چون اگر بدانند معصومند و طلب آمرزش کنند (از آنجایی که انجام کار بیهوده خلاف عصمت از اشتباه میباشد) یک تناقضی رو به وجود می آره! خودم که به این سوال فکر می کردم یاد این سخن افتادم که هرچه انسان مقرب تر باشد خضوع و خشوعش و همچنین شناختش از نوع محاسبه و عذاب اخروی بیشتر است...اما این دلیل به عقل ناقصم جواب مناسبی نیست چون خضوع و خشوع باعث میشه ترس از پروردگار بیشتر بشه و اعمالش خالص تر باشه .خوب این نشون میده امام های ما عبادت هاشون خالصانه تر هست ولی کامل تر و خاضعانه تر بودن عبادات جواب تناقض به وجود اومده در جمله آبی رو نمیده یک سوال دیگه هم پیش میاد. اینکه آیا امامان میدانند که در آخرت شفیع امتشان قرار میگیرند؟ اگر میدانند پس چطور احتمال می دهند که به جهنم بروند؟ نقل قول:.پس وای بر او گرفتاریست که خانواده اش نمی توانند نجات دهند و قبیله اش برای او سودی ندارند.اگر می توانست فریاد بزند مردم بر او دلسوزی می کردند.آه آه از آتشی که جگرها و قلوه ها را می پزد.آه از آتشی که پوست سر و دست و پا را می برد! آه از شدت عذاب شعله هایی که زبانه می کشد! باز هم سه احتمال به ذهن میرسه یکی اینکه شفیع نیستند (که اشتباهه) یکی اینکه نمی دانند که شفیع هستند (!!!) یکی دیگر اینکه این احتمال وجود داره که همه آدما به جهنم برن ولی یک عده عذابشون بیشتر باشه یک عده کمتر (که این هم تناقض با وعده بهشت خداوند در قرآن داره) یک نکته دیگه اینکه اگر این سوالات شبه پراکنیست پست رو حذف کنید ولی خواهشا قبلش خبر بدید که من کپی کنم که بتونم از کس دیگری سوالا رو بپرسم. یا علی |