تالار گفتگوی بیداری اندیشه
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html)
+--- موضوع: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه (/thread-214.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - SAViOR - ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۸

بسم الله الرحمن الرحیم

تبریک میگم به همه دوستان عزیزی که فعال شدن Smile

خصوصاً هادی سه نقطه Big Grin

شک ندارم الان یه همچین حس و حالی داره :

[تصویر: 73690204446274988764.jpg]

موفق باشید.
التماس دعا.

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - sarallah - ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۰

تبریک میگم!

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - soheyl68 - ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۷

تشکر می کنم از حسن توجه مدیران انجمن و الطاف دوستان

انشاالله به جایی برسیم که هر کسی که مسئولیت گرفت، خودشو مسئول (مورد سوال) بدونه. و درک کنه که مسئولیتش بیشتر شده و باید بیشتر خدمت بکنه.
می دونم که نوشته ها و شوخی های دوستان، جنبه ی طنز داره و قصد ضدحال ندارم. فقط می خوام موضوعی رو بگم که خودتون بهتر می دونید :
یک کاربر، خدمات گیرنده هست در انجمن و ملت، خدمات گیرنده و سرور مسئولانه. در واقع، هر چه جایگاه بالاتر می ره، باید خادم تر باشیم.
من همیشه با انتظامات و سرایه دار و ... سازمان ها و اداره هایی که می رم سعی می کنم خوب برخورد کنم. اما خیلی راحت به روسای همین اداره ها فسادها و اشتباهاتشونو می گم. چون اون ها خادم منِ شهروند هستن.
و باور کنید شکل درست رفتار با ملت، اینی که در فرهنگ بعضی جاها در کشورمون هست، نیست. حس خدمت و مسئولیت باید بیشتر بشه.
باید به جایی برسیم که وقتی می خوایم انجمنی مثل همین انجمن راه اندازی کنیم، تنمون بلرزه که آیا می تونیم به خوبی کارمونو انجام بدیم؟
و درک کنیم که یک کاربر معمولی و تازه وارد، حبیب و سرور این جاست.
لذا انشاالله به جایی برسیم که از گرفتن مقام و جایگاه خوشحال بشیم برای این که فرصت بیشتر برای خدمت به ملت برامون فراهم شده و انشاالله توفیق داشته باشیم از این مسئولیت ها سربلند فائق بشیم.
[تصویر: agha.jpg]

راستی یه چیزی هم اضافه کنم : من نه سبز شدم و نه بنفش Wink
الانم منو رنگ کردن، اما من سبز و سفید و قرمز هستم، به رنگ مقاومت.
پس بدونید که فقط رنگ نام کاربریم بنفش شده و من هیچ رابطه ای با این رنگی ها ندارم.

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - عبدالرحیم - ۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۰

بسم الله الرحمن الرحیم

به همگی عزیزان و بزرگواران تبریک میگم

ان شاءالله همیشه در تمامی مراحل زندگی موفق باشند

ان شاءالله در کنار هم باعث ارتقا خود و دیگران و همچنین تالار بشیم

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - soshiant - ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱:۱۷

(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۷)soheyl68 نوشته است:  باید به جایی برسیم که وقتی می خوایم انجمنی مثل همین انجمن راه اندازی کنیم، تنمون بلرزه که آیا می تونیم به خوبی کارمونو انجام بدیم؟
و درک کنیم که یک کاربر معمولی و تازه وارد، حبیب و سرور این جاست.
لذا انشاالله به جایی برسیم که از گرفتن مقام و جایگاه خوشحال بشیم برای این که فرصت بیشتر برای خدمت به ملت برامون فراهم شده و انشاالله توفیق داشته باشیم از این مسئولیت ها سربلند فائق بشیم.

سلام .

حرف بسیار زیبایی بود .

منم به نوبه خودم تبریک میگم به تک تک دوستان
امیدورام بتونیم در کنار هم و به همراه دوستان جدید تالار خودمون رو به قله رضایت منجی بشریت برسونیم . انشاءالله .

پاینده باشید . Rose

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - zahra11 - ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳

با تشکر از دوستانی که تبریک گفتن!
با احترام باید عرض کنم، متعجبم از اینکه دیگران یا خودم فکر کنیم اتفاق خاصی برای ما افتاده یا برتری نسبت به دیگران داریم ! بنده اصلا چنین حسی ندارم ! فعالیتم رو هم چون اسم آقا صاحب الزمان روی این فروم هست ادامه میدم و بیشتر از نظریات دوستان استفاده خواهم کرد!
شاید از نظر سنی از بیشتر تون بزرگتر باشم ، ولی کوچیک همتون هستم Heart؛ بخصوص عزیزانی که پستهای زیاد و پر محتوا دارند ولی رنگشون همانند رنگ آسمان و دلهای بی قرار ظهورشون آبیست!!!

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Islam - ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۳

بسم الله الرحمن الرحیم

به همه ی دوستان تبریک میگم. امیدوارم که از زیر بار این مسئولیت موفق بیرون بیایید.

تا امروز اگر زیاد به پست هاتون توجه نمیکردید از این به بعد باید روی تک تک پسن هاتون حسابی حواستون رو جمع کنید...نگاه ها به پست های شما خاص تر شده...

میگم این رنگ بنفش رو تغییر بدید....مثلا قهواه ایBig GrinBig Grin

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Mahdy2021 - ۳/آبان/۹۳ ۱۸:۰۲

سلام علیکم
در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-1059.html#pid1059
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-11823.html#pid11823

سعیمون این بوده که هر چند ماه یکبار افرادی که در پویایی و فعالیت تالار نقش ایفا کردن رو معرفی کنیم. در روز سالگرد تالار 2 عزیز دیگه هم به جمع کاربران فعال پیوستن. البته انتخاب این 2 عزیز به معنی نادیده گرفتن بقیه افراد فعال نیست و حتما آنها در دوره بعد جزو کاربران فعال خواهند شد

و اما کاربران فعال جدید تالار: Smile
محمدهادی
m.hossein

با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان Rose

التماس دعا

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - mahpare - ۳/آبان/۹۳ ۱۸:۰۶

تبریییییییییییییییییییییک فرااااااااااااااوان

Smileمومن تر باشید با این انتخاب ان شااللهSmile

پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - زینب خانوم - ۳/آبان/۹۳ ۱۸:۳۱

تبریکات صمیمانه من رو هم پذیرا باشین.

در پناه حق.