![]() |
|
(A)جرعه های حکمت& - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html) +--- موضوع: (A)جرعه های حکمت& (/thread-235.html) |
RE: (A)جرعه های حکمت* - سجاد313 - ۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۱ به نام خدا سلام علیکم حافظ می فرمایند هر که شد محرم دل در حرم یار بماند/وانکه این کار ندانست در انکار بماند اگر از پرده برون شد دل من عیب مکن/شکر ایزد که نه در پرده ی پندار بماند صوفیان واستند ار گرو می همه رخت/خرقه ی ماست که در خانه ی خمار بماند محتسب شیخ شد و کفر خود از یاد ببرد /قصه ی ماست که در هر سر بازار بماند هر می لعل کزان دست بلورین ستدیم/آب حسرت شد و در چشم گهر بار بماند جز دلم کاو زازل تا به ابد عاشق رفت /جاودان کس نشینیدیم که در کار بماند گشت بیمار که چون چشم تو گردد نرگس/شیوه ی تو نشدش حاصل و بیمار بماند از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر /یادگاری که درین گنبد دوار بماند داشتم دلقی و صد عیب مرا می پوشید/خرقه رهن می و مطرب شد و زنار بماند بر جمال تو چنان صورت چین حیران شد/که حدیثش همه جا در در و دیوار بماند به تماشا گه زلف دل حافظ روزی
شد که باز آید و جاوید گرفتار بماند RE: (A)جرعه های حکمت* - ساقی - ۷/اسفند/۹۰ ۵:۲۱ الإمامُ علىٌّ(علیه السلام): إنّ لکلِّ شیء مُدّةً و أجَلا. هر چیزى را مدتى است و پایانى. میزان الحکمه، جلد 1، ص 46 RE: (A)جرعه های حکمت* - Ramin_Ghn - ۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۵۳ بسم الله الرحمن الرحیم
4 نکته امام علی علیه السلام در قرآن ![]() جناب عبدالعظیم حسنى از امام جواد علیه السلام نقل مىكند كه حضرت على علیه السلام فرمود: چهار نكته گفتم كه خداوند آیات آن را نازل كرده است : 1. گفتم : شخصیّت انسان در زیر زبانش پنهان است، آیه نازل شد: و اگر ما بخواهیم آنها را به تو نشان میدهیم تا آنان را با قیافههایشان بشناسی، هر چند میتوانی آنها را از طرز سخنانشان بشناسی؛ و خداوند اعمال شما را میداند!(محمد/30) 2. گفتم: هر كس چیزى را نداند، دشمنى با آن مىكند، آیه نازل شد: آنها چیزی را تکذیب کردند که آگاهی از آن نداشتند، و هنوز واقعیتش بر آنان روشن نشده است! پیشینیان آنها نیز همین گونه تکذیب کردند؛ پس بنگر عاقبت کار ظالمان چگونه بود!(یونس/39) 3. گفتم: ارزش هر كس به لیاقت و عملكرد اوست، آیه نازل شد: گفت: «خدا او را بر شما برگزیده، و او را در علم و (قدرت) جسم، وسعت بخشیده است.(بقرة/247) یعنى خداوند طالوت را به خاطر توانایىهایش برگزید. 4. گفتم:كشتن ستمگر، جلو زیاد شدن قتل را مىگیرد، آیه نازل شد: و برای شما در قصاص، حیات و زندگی است، ای صاحبان خرد! شاید شما تقوا پیشه کنید.(البقرة/179) منبع روایت: كافى، ج1، ص 166
RE: (A)جرعه های حکمت* - mohammad reza - ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۰ بسم الرب الکعبه سلام امام صادق (علیه السلام) : هر کس هر شب قبل از خواب سوره واقعه را بخواند رویش چون ماه شب 14 شود . ایمن از آفات . افزایش رزق و روزی . . . . . . . . . .. . . . . . . منبع. رادیو قرآن هرشب ساعت 10 شب موج fm ردیف 100.0mg/hz هر شب ساعت 9 شب طلاوت سوره ملک از رادیو قرآن هر روز ساعت 5 عصر طلاوت سوره نوح از رادیو قرآن هر صبح ساعت 6 صبح طلاوت سوره یاسین از رادیو قرآن 1.حالشو نداری بخونی پس گوش بده 2.سوره مبارکه واقعه را ولی حتما بخوانید انشا الله از سابقون باشیم 3.کسی که بخدا ایمان دارد سوره نوح را ترک نمیکند امام صادق (علیه السلام) حتما بخونید 4.قلب قرآن سوره یاسین رو هم حتما بخونید الکی بهش نمیگن قلب قرآن 5.سوره ملک را یادتون نره حتما بخونید 6.کلا قرآن زیاد بخونید 7.مارو هم دعا کنید هر شب بعد از خوندن سوره واقعه باشد که همگی از سابقون باشیم انشا الله یا علی RE: (A)جرعه های حکمت* - آیدین - ۱۴/اسفند/۹۰ ۲۰:۵۵ بسم الله الرحمن الرحیم ذکر الله که حدی ندارد اعم از ذکر قلبی و لسانی ،بلکه اعم از ذکر بدنی است چون تمام طاعات و همه آنچه مرضی خداست ذکر الله است باید دستگیری و توفیق از ناحیه خدا باشد تا با إعمال اختیار و اراده از ناحیه بنده ،کارهای اختیاری انجام گیرد
خداوند در قرآن و غیر قرآن به حدی بهشت و بهشتیان را در توصیف بالا برده که اگر کسی از شوق شنیدن آن وفات کند استبعاد ندارد ! آیات جهنم نیزاینگونه است ....که اگر انسان معاصی خود را در نظر بگیرد و بمیرد مستبعد نیست در محضر بهجت ج1 [b]آیا خوبست به ذاتی که که موت وحیات و مرض و صحت وغنا و فقر به دست او است مراجعه و رابطه دوستی داشته باشیم ، یا کسی که خود محتاج وناتوان و بیچاره است ؟ [/b] معرفة الله اعظم عبادات است ، و همه تکالیف مقدمه معرفت خداست درمحضر بهجت ج 1 چقدر بگوییم که حضرت صاحب عج در دل هر شیعه ای یک مسجد دارد! حضرت آیت الله بهجت ره [b]برخی از مقربین از شوق لقای بهشت مرده اند ؛ زیرا شنیدن آیات رحمت و نعمت و یا عذاب ونقمت ، در انسان موحد تکوینا اثر می گذارد و او از مشوِّقات و مخوِّفات جان می سپارد با این همه این آیات در ما هیچ اثر نمی کند در محضر بهجت ج 1 ص 11 خدا میداند که صاحبان مقامات معنوی در اوقات خلوت و مناجات چه حالی دارند ، وخاموشی فکر چگونه آن ها را در اثر مشاهده انوار الهی می سوزاند و لو در مدت کوتاه! در محضر بهجت ج 1 ص 11 [b]برای تسهیل طاعت و اجتناب از معصیت راهی جز این نداریم که متوجه شویم و یقین کنیم که طاعت ، نزدیکی به تمام نعمتها و خوشی ها و دارایی ها و عزت ها و...است و معصیت ، عبارت است از محرومیت و ناخوشی و نداری و ذلت و... در محضر بهجت ج1 ص 14-خوب است انسان دعاها را به زبان همه اهل ایمان ( زنده ها و مرده های آنها ) بخواند و مضامین آن ها را برای همه بخواهد در محضر بهجت ج 1 ص 21 باتشکر آیدین RE: (A)جرعه های حکمت* - Ramin_Ghn - ۱۴/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۵ بسم الله الرحمن الرحیم دوست و همنشین خوب پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله ) در این باره می فرمایند : "مَثَل الجلیس الصالح مَثل العطار، اِن لَم یعطِکَ من عطره اَصابک من ریحه و مثل الجلیس السوء، مثلُ الفَّین ان لم یُحرق ثوبک اصابک من ریحه" ؛ مثل همنشین شایسته و خوب، مثل عطار است که اگر از عطر خویش به تو ندهد، ولی از بوی خوش او به تو می رسد. و مثل همنشین بد همچون کوره پز آهنگری است که اگر لباس تو را هم (جرقه های آتش کوره) نسوزاند، ولی بوی کوره به تو می رسد. میزان الحکمة ج9 ص50 حضرت علی علیه السلام می فرمایند : "من لم یواخ الا مَن لا عیب فیه قَلَّ صدیقة"؛ کسی که بخواهد جز با افراد بی عیب و دوستی و برادری نکند. دوستانش کم خواهند شد . میزان الحکمة ج1 ص55. امام حسن مجتبی (علیه السلام) در بستر بیماری بود پس از آن مسمومیت به شهادت رسیدند – در دیداری که جَناده (از اصحاب وی) با حضرت داشت. امام چنین توصیه فرمودند: با کسی هم نشینی و دوستی کن که: 1- هرگاه با او هم نشین شوی مایه آراستگی تو باشد. 2- آنگاه که خدمتش کنی تو را نگهبان باشد . 3- هرگاه از او یاری خواستی کمکت کند . 4- اگر سخنی گفتی، تو را تصدیق کند . 5- اگر (بر دشمن) حمله بردی قدرت و صولت تو را بیفزاید. 6- اگر دستت را به فضل و نیکی دراز کردی، او هم دست پیش آورد. 7- اگر در تو (و زندگیت) رخنه ای پدید آمد آن را برطرف سازد. 8- اگر از تو نیکی دید آن را در شمار و حساب آورد. 9- اگر چیزی از او طلبیدی عطا کند . 10- اگر تو ساکت بودی (و چیزی نخواستی) او آغاز کند (و نیازت را برطرف سازد). مجار الانوار ج44 ص139 RE: (A)جرعه های حکمت* - سجاد313 - ۱۵/اسفند/۹۰ ۰:۰۸ به نام خدا پروردگارا براستی تو سرچشمه ی خرد(مقدس) هستی.این زمین شادی آفرین را تو آفریدی.هنگامیکه مردم به منش پاک روی آورده و با او مشورت کنند،ای دانا تو بدان ها ارامش بخشی و ایمان را پشتیبان انها قرار خواهی داد RE: (A)جرعه های حکمت* - Ramin_Ghn - ۲۰/اسفند/۹۰ ۱:۳۸ بسم الله الرحمن الرحیم پیامبر صلى الله علیه و آله می فرمایند : اَوصانى رَبّى بِسَبعٍ: اَوصانى بِالاِْخلاصِ فِى السِّرِّ وَ الْعَلانیَةِ وَ اَن اَعْفُوَ عَمَّن ظَلَمَنى و اُعْطىَ مَن حَرَمَنى و اَصِلَ مَنْ قَطَعَنى و اَن یَكونَ صَمْتى فِكْرا وَ نَظَرى عِبَرا؛ پروردگارم هفت چیز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار ، گذشت از كسى كه به من ظلم نموده ، بخشش به كسى كه مرا محروم كرده ، رابطه با كسى كه با من قطع رابطه كرده ، و سكوتم همراه با تفكّر و نگاهم براى عبرت باشد. كنزالفوائد، ص 184 RE: (A)جرعه های حکمت* - علی 110 - ۲۵/اسفند/۹۰ ۱۰:۵۳ امام صادق علیه السلام: کسی که با مردم معاشرت کند و به آنها ستم نکند، با آنان گفتگو کند و دروغ نگوید به آنان وعده بدهد و تخلف نکند از کسانی است که غیبت او حرام و جوانمردی او کامل و عدالت او آشکار است و برادری او واجب است. وسایل الشیعه ج 5 ص 395 RE: (A)جرعه های حکمت* - سجاد313 - ۲۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۹ به نام خدا ای خداوند جان و خرد آنگاه تورا پاک و مقدس شناختم که منش نیک به من روی آورد و در پرتو ی سخنان الهام بخش تو بینش و بصیرت یافتم. فی امان الله |