![]() |
|
مشاعره - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: مشاعره (/thread-9787.html) |
RE: مشاعره ... - علمدار133 - ۱۶/دی/۹۰ ۲۰:۳۳ تیر حادثه در دست که بود؟ خبر ویرانی از دهانی که نمیدانستیم دوست یا دشمن بود در فضایی که می آشفت پر پروانه همچو رعدی که زمین را و زمان رامی آشوبد، مژده RE: مشاعره ... - نسیم - ۱۶/دی/۹۰ ۲۱:۱۰ آب زنید راه را هین که نگار می رسد مژده دهید باغ را بوی بهار می رسد آسمان RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۱۶/دی/۹۰ ۲۲:۴۰ آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند حافظ -------------------------------------------------------------------- واژه دوست RE: مشاعره ... - علمدار133 - ۱۶/دی/۹۰ ۲۳:۱۰ بروای دوست که ترک توستمگرکردم حیف ازاین عمرکه درپای تومن سرکردم ========================= قصه RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۱۷/دی/۹۰ ۱:۱۷ باورم نیست ز بد عهدی ایـــام هنـوز قصه ی غصه که در دولت یار آخر شد حافظ ------------------------------------------------------------------- واژه زلف RE: مشاعره ... - یا ثارالله - ۱۷/دی/۹۰ ۱:۱۸ ذیشب گله زلفش با باد همی کردم گفتا غلطی بگذر زین غفلت سودایی نفر بعدی با "انتظار" RE: مشاعره ... - m.hossein - ۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۳۰ شعری که اولش انتظار باشه پیدا نکردم ولی: درد عشق و انتظار دارم زان شب یادگار در آن شب سرد تاریک آهنگ سفر میکردی RE: مشاعره ... - نسیم - ۱۸/دی/۹۰ ۱۱:۲۲ من با شب یه شعر میگم: شب ز اسرار علی آگاه است دل شب محرم سر الله است دل RE: مشاعره ... - اکبر.ع - ۱۸/دی/۹۰ ۱۱:۲۴ فاش می گویم و از گفته ی خود دل شادم بنده ی عشقم و از هر دو جهان آزادم حافظ همدم RE: مشاعره ... - m.hossein - ۱۸/دی/۹۰ ۱۱:۵۴ گر دل و جان تو را درّ بقا آرزوست دم مزن و در سما همدم عطار باش عطار نیشابوری بیت بعد: با کلمه ی دلبر |