![]() |
|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: سوالات کلی درباره فیلم ظهور (/thread-69.html) |
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - احمد شاکر - ۱۹/فروردین/۹۲ ۳:۱۴ در آخر سریال میگه شماها باید مسلمان باشید من نه شیعه هستم نه سنی! تفرقه نندازید به درایت ابوبکر و شجاعت عمر ایمان بیارید!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - neeazir - ۱۲/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۲ در طول تاریخ مدعیانی بودند؛ بعضی از مدعیان هم یک علامتی را بر خودشان یا بر یک کسی تطبیق کردند؛ همهی اینها غلط است. بعضی از این چیزهائی که راجع به علائم ظهور هست، قطعی نیست؛ چیزهائی است که در روایات معتبرِ قابل استناد هم نیامده است؛ روایات ضعیف است، نمیشود به آنها استناد کرد. آن مواردی هم که قابل استناد هست، اینجور نیست که بشود راحت تطبیق کرد.. ..اینها غلط است، اینها کارهای منحرفکننده است، کارهای غلط¬انداز است. وقتی انحراف و غلط به وجود آمد، آن وقت حقیقت، مهجور خواهد شد، مشتبه خواهد شد، وسیلهی گمراهی اذهان مردم فراهم خواهد شد؛ لذا از کارِ عوامانه، از تسلیم شدن در مقابل شایعات عامیانه بایستی بشدت پرهیز کرد. کارِ عالمانه، قوی، متکی به مدرک و سند، که البته کار اهل فنِ این کار است، این هم کار هر کسی نیست، باید اهل فن باشد، اهل حدیث باشد، اهل رجال باشد، سند را بشناسد، اهل تفکر فلسفی باشد؛ بداند، حقایقی را بشناسد، آن وقت میتواند در این زمینه وارد میدان شود و کار تحقیقاتی انجام دهد RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - ELENOR - ۱۵/خرداد/۹۲ ۰:۴۰ اولا عبدالله هاشم سازنده ی مستند ظهور نیست تنها در یکی از قسمت ها ازش یاد می شود و بعضی صحبتهاش نمایش داده می شود ... آن هم برای قبل از این بود که عبدالله هاشم باطنش را نشان بدهد ثانیا اگر از نام بردن عبدالله هاشم در یک مستند و برنامه حکم به شراکت در می دهید و میگویید هم دست هستند در مورد خیلی مسائل می شود این چنین نا درست نتیجه گیری کرد .... اولین خبر از مستند کذایی در برنامه راز صدا و سیما بود !!!!!!! کسی نمیدانست و مطمئنا نمیتونست بگوید این فرد چه در سر دارد ...... ثالثا خود سایت مستند ظهور در تالارشون بارها احمدالحسن رو تکذیب و تکفیر کرده اند ... سایت مستند ظهور جداست سایت عبدالله هاشم جداست رابعا مشخص کنید آقای رائفی پور در کدام سخنرانی هم چین مطلبی گفته اند ؟؟؟ متن دقیق را بیاورید خامسا مدام مطلب مشابه را در تاپیک های مختلف کپی نکنید ... در صورت ادامه مطابق قوانین برخورد خواهد شد در مورد مستند ظهور نقدی و سوالی دارید در این تاپبک و اگر مطالبی در مورد عیدالله هاشم دارید در تاپیک خودش مطرح کنید
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - danialdd - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۴:۲۵ باسلام من شخصا با دیدن این مستند خیلی چیزا یادگرفتم و خیلی چیزا هم که یادم رفته بود یادم اومد برام مفید بوده و به بهتر شدنم کمک کرده منو بیشتر بخدا نزدیک کرده و همین برام کافیه دیگه مهم نیست که ببینم ساخت کیه و چرا؟ فهمیدن اونش باشه با بچه هایی که سرشون خلوت تره RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - آریس - ۱۵/تیر/۹۲ ۱۶:۰۶ من که زیاد سر در نیاوردم منظور کلی فیلم چیه؟ RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۱۵/تیر/۹۲ ۱۸:۳۹ مختصر مفیدش: موضوع فیلم بحث دشمن شناسی هست و اینکه الان شیطان پرستی وارد حوزه های مختلف سیاسی و فرهنگی مردم شده و باید با چنین سیستمی مبارزه کرد. شما بد نیست مقاله قربانی کردن انسان و کلیپش رو ببینین: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21.html RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - danialdd - ۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۱۵ (صحبت های شما دوست عزیز) : در قسمتی در این فیلم گفته میشه از سیستم جدا شیم و از این سیستم اتفاده نکنیم . و در جای دیگه گفته میشه وسایل و ابزار به خودی خود بد نیست و نحوه استفاده از اونها فرق داره ! آیا اینها با هم تناقض نداره ؟؟ اینم نظر من :شاید منظورش این بوده : کار کردن برای دشمن با ابزار دشمن و در مقابل کارکردن با ابزار دشمن علیه دشمن فرق داره که تناقضی نمیبینم. (صحبت های شما): قبول دارید اکثر کارهایی که در فیلم نشان داده میشود بدون نتیجه گیری درستی رها میشود ؟ و نظر من اینکه : این فیلم نتیجه گیری و تشخیص درستی و نادرستی رو به عهده بیننده گذاشته.فقط درآخر همه مارو دعوت به همدلی کرده و بعد ازاون گفته باید از خودمون شروع کنیم و جسم و روح خودمون رو از پلیدی ها پاک کنیم پاسخ به: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - nevermore - ۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۲۹ همیشه خودتو واسه بدترینها آماده کن ولی امید به بهترینها داشته باش . این خوراکشونه ذهنو گمراه کنن ولی اگه کسی حوصله داشته باشه میشه حتی از دروغ هاشون واقعیتو در آورد مثلاً من یه جمله میکم به عنوان حقیقت واقعی و شما قبول میکنی ، یکدفه میام 20تا جمله میگم که همشون در مورد 1چیز هستن ولی دروغن اینا احتمالات و الگوهارو بوجود میارن راحت میشه حقیقت و ازشون بیرون کشید ولی نکته اینجا نیست ما فعلاً به حقیقت و دوروغ اونا هیچ کاری نداریم اصلاً به ما ربطی نداره این تو فیلمش چه پیامی میده اون عضو چه فرقه ایه ما وظایفمون ، اهدافمون ، آرمانهامون همه تعریف شده است فقط کافیه به نحو احسن انجامشون بدیم تا دارو ندار ضد ما خود به خود به فنا بره .به نظر من اگه دوچیز تو این کشور درست شه راه صد ساله رو چند ساله میریم 1.آموزش پرورش 2.صنعت کشاورزی پاسخ به: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - سید علی حسینی - ۲۶/دی/۹۲ ۱۸:۳۸ سلام به همه عزیزانی که به دنبال حقیقت هستن. من کاری با تعداد پله و بازی با کلمات ندارم ، فقط این و خوب میدونم که این کار از نظر من کلی پیام مثبت داشت و خیلی چیزها رو به من یاد داد که توهیچ کتابی یادنگرفتم،در مورد معماری ، انرژی ، روح ، جن ، موسیقی اطلاعاتی دارم چون زیاد در موردش شون تحقیق کردم و توی این سریالم هر کدوم به نوبه خود به درستی به کار رفته بود. من نمیتونم در مورد این مستند نقد و انتقادی داشته باشم چون این کار خیلی بزرگی یه که هیچ کس تا حالا نکرده یا من سراغ ندارم ، این مستند ساده کوتاه بود که برای همه تقریبا قابل درک و خسته کننده نباشه مطالب زیادی هست که نمیشه به طور کامل به آنها پرداخت ، قصد توهن ندارم ولی خودم کسایی رو دیدم که بعضی از حرفهارو درک نمی کردن یا منظور رو نمیگرفتن که باید براشون توضیح میدادم.از دیدگاه من این مستند فوق العاده بود پاسخ به: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - samoorayi - ۵/اسفند/۹۲ ۱:۴۷ سلام داداش من نظری در مورد سوالات نظری نمیدم اما در موردش بیشتر تحقیق کن اگر یک درصد اون سوالایی که پرسیدی موجب گمراهی کسی شده باشه باید جواب پس بدی هم به فرد گمراه شده هم به اون افرادی که این مستندو ساختن. در مورد چیزی تا 100% مطمعا نشدی نگو فقط یه چیز تو خود قرآن اومده که یهودیان جادو میکردن هم در زمان حضرت موسی و هم در زمان حضرت سلیمان جادویی که از مصریان باستان تو طول دوره بردگی شون یاد گرفته بودند اسمش کابالاست. و خود قرآن بازم گفته که ما آنها را آزمایش کردیم و آنها از دو فرشته هاروت و ماروت چیزی می آموختند که میان زن و مرد جدایی می انداخت. به هرحال هرکسی نمیتونه فقط به چیزی که ندیده اکتفا کنه و بعد نظری بده... اگه واقعا می خوای در مورد کابالا بدونی پیشنهاد میکنم در موردش مطالعه زیادی داشته باشی یا با رماها یا فالگیرها صحبت کنی.. چون من نشونهاشو تو بازی هایی که منشا جادوگری دارن مثل وارکرافت یا فیلم های زیادی پیدا کردم. موفق باشی... جن ها موجودات مادیی هستند مثل ما انسان ها تو این دنیا زندگی می کنند.همون طور که فکر کنم بدونی عامل تشگیل دهنده این جهان هستی از انرژی (البته بماند که خود انرژی از ذراتی به نام فتون و بزون تشگیل شده ) است. طبق قانون علیت که میگوید نظام تشگیل دهنده هر ماده ای که در این دنیا وجود دارد از انرژی است و هر چیزی که در این دنیا دیده شود و حظور آن اثبات شود ساختار ان از انرژی است البته خیلی از چیزها مادی هستند اما قابل دیدن نیستند (مثل اشئه گاما یا امواج)... و چون در خیلی از موارد جن ها ظاهر میشوند پس بدن اون ها از انرژی ساخته شده ولی انرژی بسیار متراکم تر از بدن انسان است چون همون طور که تو قرآن هم اومده بدن جن ار آتش است مثلا اگه دقت کرده باشی در بالای آتش انرژی حراتی اون رو میتوان دید اما حالت نیمه نامئی دارد و جن هم تقریبا همون طوریه پس بدن جن خیلی از بدن انسان ها قوی تره چون تراکم انرژی در ساختار بدن جن به مراتب از بدن انسان بیشتر است. فقط یه نکترو بگم در ظاهر شدن فرشته ها مثلا جبرئیل اذن خدا حاکم بوده هر چیزی به اذن خداوند میتونه ظاهر یا ناپدبد بشه مثل غایب شدن حضرت مهدی و یا ظاهر شدن جبرئیل اما در مورد احظار جن در اکثر موارد اذن خدا حاکم نیست و خود انسان جن هارو ظاهر میکنه پس این میتونه یه دلیل دیگه از مادی بون بدن جن باشه و چیز ماورای طبیعی درش حاکم نیست البته بماند که خدا یکسری خصوصیاتی به جن داده اما این دلیل نمیشه که جن ماورای طبیعی حساب بشه. |