![]() |
|
حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های عبادی و اخلاقی (/forum-80.html) +---- موضوع: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) (/thread-31715.html) |
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - Farzaneh - ۱۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۳۵ بسم الله الرحمن الرحیم الله اکبر ، الله اکبر ، الله اکبر ، الله اکبر اشهد ان لا اله الّا الله ، اشهد ان لا اله الّا الله اشهد ان محمداً رسول الله ، اشهد ان محمداً رسول الله اشهد ان علیاً ولی الله ، اشهد ان علیاً حجة الله حی علی الصلاة ، حی علی الصلاة حی علی الفلاح ، حی علی الفلاح حی علی خیر العمل ، حی علی خیر العمل الله اکبر ، الله اکبر لا اله الّا الله ، لا اله الّا الله ![]() به تالار بگو نــــــمــــــــــاز دارم... پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - مرهم - ۱۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۴۳ الهی و ربی من لی غیرک
خدایا چقدر عاشقانه صدایم میکنی آنگاه که اذان میگویند ...
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - Night_World - ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۵۷ بسم الله الرحمن الرحیم الله اکبر ، الله اکبر ، الله اکبر ، الله اکبر اشهد ان لا اله الّا الله ، اشهد ان لا اله الّا الله اشهد ان محمداً رسول الله ، اشهد ان محمداً رسول الله اشهد ان علیاً ولی الله ، اشهد ان علیاً حجة الله حی علی الصلاة ، حی علی الصلاة حی علی الفلاح ، حی علی الفلاح حی علی خیر العمل ، حی علی خیر العمل الله اکبر ، الله اکبر لا اله الّا الله ، لا اله الّا الله ![]() به تالار بگو نــــــمــــــــــاز دارم... پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - رهگذر. - ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۳:۰۲ به نام خدا حـــی عـلـــی الصلاة حـــــی عــلـــــــــــــی خـــیـــــــــــــــــر الـعـمــل پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - مرهم - ۱۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۷ الهی من لی غیرک ![]() ![]() ![]() دوباره اذان میگویند و من چیزی نمیشنوم جز صدای مهربان تو ای معبود... میدانی؟ ترجمان نامه های عاشقانه ی تو ،مرا این چنین است: آنگاه که پیک نامه رسان بانگ میزند "حی علی الصلاه" یعنی تو میگویی : "بشتبابید به سوی دریچه ای که از آن تلولو های طلایی گوشه ای از نوازش مرا خواهید دید." ![]() ![]() ![]() ![]() حی علی الفلاح یعنی: بشتابید به سوی پرتوهایی از مهربانی های من .... حی علی خیر العمل یعنی: بشتابید به سوی عشق بازی با من ... آخر خدایا! این گونه که صدایم میکنی ،نمیگویی! منه معشوق مست میشم ؟! گوش نوازی میکند مرا عاشقانه های تو ... خرامان، همچو مجنونی که سالها در انتظار لحظه ی وصل میگذراند، می آیم ،به مصلایی و تو همچنان برای من تن نازی میکنی.. ![]() ![]() ![]() ![]() آخر من نمیدانم! تو معشوقی و من عاشق؟ یا من معشوقم و تو عاشق؟ ![]() ![]() آخر این چه عشق و عشقبازیست ؟؟؟؟ این چه عشق و عشق بازیست که تو نزدیکی و مرا میبویی و من همچنان در جاده فراق سرگردان و حیرانم ! ![]() ![]() ای معشوقه ای دلارام ای بی همتا زیبای دو جهان اخر این چه رسم عشق و عشق بازیست؟ قفس تنی مرا ساختی و خود به زندان بانی مشغولی؟ ![]() کی میشود قفس بشکند و این دل شکسته من که از فراق تو ناله ها و داغ دلها دارد ترمیم شود؟![]() ![]() ای بی همتا نگار ای بی همتا لیلی ای بی همتا شیرین من اخر جز در درگاه تو ،شوریده حالگی ام را به گوش که فریاد زنم؟؟؟
![]() ![]() ![]() پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - ترمه - ۱۸/خرداد/۹۳ ۳:۵۵ ![]() عاشقان وقت نیاز است،اذان می گویند . . . التماس دعای سحر پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - soora - ۱۸/خرداد/۹۳ ۴:۰۲ تهران ساعت 4 ... 3دقیقه تا اذان دوستان بنده رو دعا کنید الله اکبر پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - مرهم - ۱۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۶ الهی و ربی من لی غیرک خدایا چقدر عاشقانه صدایم میکنی آنگاه که اذان میگویند ...
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - شهیدطیبه واعظی - ۱۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - mahdy30na - ۱۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۳ به نام خدا حـــی عـلـــی الصلاة حـــــی عــلـــــــــــــی خـــیـــــــــــــــــر الـعـمــل |