![]() |
|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +--- موضوع: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه (/thread-214.html) |
پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Farzaneh - ۲۱/فروردین/۹۵ ۲۰:۰۲ (۲۰/فروردین/۹۵ ۲۰:۱۶)Mahdy2021 نوشته است: با عرض سلام و تبریک میلاد باقرالعلوم (علیه السلام) بسم الله... با عرض سلام به تک تک دوستان تبریک عرض میکنم ... ان شاء الله در تمام مراحل زندگی موفق باشید ... پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - sarallah - ۲۱/فروردین/۹۵ ۲۰:۴۶ به دوستان فعال جدید تبریک میگم... ان شا الله فعالیت مفیدی در تالار داشته باشید ![]() ![]()
پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - غریب - ۲۱/فروردین/۹۵ ۲۱:۲۳ تبریک به دوستان امیدوارم فعال تر از گذشته به فعالبت هاشون ادامه بدن... راستی یکی از کاربرهای خیلی خوب رو از قلم انداختین: MEEAAD![]() پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - MohammadSadra - ۲۱/فروردین/۹۵ ۲۱:۳۳ من هم به دوستان عزیز تبریک میگم. امیدوارم موفق و پیروز باشند. پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - شیدا - ۲۲/فروردین/۹۵ ۲۱:۵۷ (۲۰/فروردین/۹۵ ۲۰:۱۶)Mahdy2021 نوشته است: با عرض سلام و تبریک میلاد باقرالعلوم (علیه السلام)سلام و عرض ادب ان شاءالله دوستان برزگوار سربلند و پیروز دنیوی و اخروی باشند همگی در پناه امام هادی (علیه السلام) باشیم ان شاءالله یا علی / التماس دعا پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - علی املشی - ۲۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۳۲ (۲۰/فروردین/۹۵ ۲۰:۱۶)Mahdy2021 نوشته است: با عرض سلام و تبریک میلاد باقرالعلوم (علیه السلام) با تشکر ...واقعا ممنونم...الان احساس میکنم بابیشتر به تالار بیایم ..به قول دوستان بار سنگینی به دوشمون گذاشتید....بازم ممنون پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - السا - ۲۵/فروردین/۹۵ ۱:۲۷ سلام ![]() تبریک میگم به تک تک دوستان نقل قول:vahrakan ان شاء الله موفق باشید
پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - حضرت عشق - ۱۲/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۱۹ با سلام خدمت دوستانی که مثل ما رنگ دولت به خود گرفتند. ![]() ![]() تبریک میگم بهتون ان شاء الله مثل من بعد گرفتن عنوان کاربر فعال، فعالیتتون کمتر نشه! ![]() ![]() موفق و پیرز باشید در تمام عرصه های زندگی! در پناه حضرت مادر! پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - vahrakan - ۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۷:۵۸ (۱۲/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۱۹)حضرت عشق نوشته است: با سلام خدمت دوستانی که مثل ما رنگ دولت به خود گرفتند. ![]() ![]()
پاسخ به: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - فنا - ۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲ من 1 آدم عادی ام، با گرفتاری ها و مشغلهء خودم. گاهی فرصت بکنم بیام سایت و مطلب بنویسم... واقعاً برایم سوال هست کسی که ادعای فعالیت توی 1 حرفهء خاص رو داره، چه طور می تونه، 24 ساعته توی تالار آنلاین باشه؟ اصلاً میشه دائم آنلاین بود، بعد مثلاً از حرفه ای که انجام می دهی، درآمد هم داشته باشی؟ نمی تونم این تناقض رو حل کنم اصلاً کی می رسی به کارت؟ و بعد به محض اینکه توی 1 تاپیک مطلب بگذاری، یعنی فقط کافیه بگی: عطسه، سرفه، یالله، ایشون هم آمادهء پاسخگویی باشه و بیاد بنویسه: درود بر شما! می گی نه، نگاه کن.... راستی خیلی هم کاربر فعالی هست
|