![]() |
|
درد دلی با کربلا - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html) +---- موضوع: درد دلی با کربلا (/thread-3750.html) صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 |
RE: درد دلی با کربلا - Seyed Mohsen - ۱/اردیبهشت/۹۱ ۶:۱۲ بسم الله الرحمن الرحیم
بعد منزل نبود در سفر روحاني... گر چه دوريم به ياد تو قدح ميگيريم در روایتی از امام صادق(علیه السلام)، کیفیت زیارت سید الشهداء علیه السلام از راه دور چنین بیان شده است: به بالای بام می روی و به راست و چپ خویش توجه می کنی سپس سر خود را به سوی آسمان بالا می بری و به جانب قبر امام حسین علیه السلام اشاره می کنی و می گویی: اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِ الله! اَلسَّلامُ عَلَیکَ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ، که ثواب زیارت برایت نوشته خواهد شد. و هر زیارت ثواب یک حج و یک عمره خواهد داشت. (کامل الزیارات، ص۴۸۱)دلم به یاد کربلا گرفت... دلم برای بین الحرمین تنگ است... یا حسین . . . .
. . دشمنان فکر می کنن با کشتن زائران امام حسین، اونها رو از اینکار باز می دارنند در زمان زمان متوکل عباسی ملعون اول گفتند هر که می خواهد به زیارت حائر بیاید باید یک انگشت بدهد و ده دینار، توفیری به حال شیعیان نداشت....بعد گفتند باید دست راستش را از مچ بدهد و صد دینار، باز هم توفیری نداشت... نهایتا گفتند هر که می خواهد زیارت کند باید دستش را از عضد قطع کند با هزار دینار باز فرقی نکرد.امام زهی خیال باطل... ما با سر برای زیارتش می شتابیم... . نقل است پیرزنی آمده بود برای زیارت، دست چپش را جلوی مامور گذاشت. مامور گفت باید دست راستت را قطع کنم ، پیرزن گفت دست راست را سال گذشته برای زیارت داده ام... و این در حالی بود که امام هادی سلام الله علیه یک بار هم امر نکردند که نروید که جانتان در خطر است، برعکسش را فرمود... فرمود آنجا که می روی زیر آن قبه منور، برای شفای بیماری من دعا کن که آنجا دعا مستجاب است.(siaahpoosh.mihanblog.com) . معاويه بن وهب از امام صادق (علیه السلام) نقل نموده كه فرمود: «اي وهب، زيارت قبر حسين (علیه السلام) را از روي ترس وامگذار، زيرا هر كه آن را ترك كند، چنان دچار حسرت ميشود كه آرزو نمايد قبرش نزد او باشد. آيا دوست نداري كه خداوند تو را در زمره كساني به حساب آورد كه رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علي و فاطمه و امامان معصوم (علیه السلام) برايش دعا ميكنند؟» (منتخب كامل الزيارات ، ابن قولويه ، ص 199). . . رسول گرامي اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «من تعهد ميكنم كه در روز قيامت هنگامه رستاخيز، ضمن ملاقات با زائر حسين (علیه السلام)، دستش را بگيرم و از مراحل هولانگيز و سختيهاي قيامت نجاتش بخشيده و او را به بهشت وارد كنم» (منتخب كامل الزيارات ، ابن قولويه ، ص 278). . . . . ما منتظر امضای برات کربلایمان هستیم . . . RE: درد دلی با کربلا - EMPERATOR - ۱/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۸ دلم با كسي جز تو كاري ندارد نه كاري نه باري قراري ندارد نفس در هواي بدون حسين به هستي من سازگاري ندارد تو ميداني و من خدا هم گواه كه دل بي شما اختياري ندارد زمين را خدا خلق ميكرد و گفت كه بي كربلا اعتباري ندارد حسين گفتم و روحم ارام شد كسي انچه را كه تو داري ندارد دلم را از اينجا ببر تا مزارت براي تو اقا كه كاري ندارد منو شوق شش گوشه و يك زيارت دلم غير از اين انتظاري ندارد بذكر حسين تطمئن القلوب جز اين مذهب ما شعاري ندارد RE: درد دلی با کربلا - hajiali.m - ۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۶ سر بریدند آسمان را در زمین چیست حس مردم این سرزمین خواب دریا غرق خون تعبیر شد تشنه ای با دشنه ای درگیر شد این گذشت اما غزل یک بیت نیست حسن مطلع را نمی باید گریست جنس تاریخ و حکایت نیست عشق کینه و زخم و شکایت نیست عشق عشق یعنی جمع جبر و اختیار عشق یعنی مردنی با اعتقدار عشق جمع کفر با ایمان محض عشق یعنی خلقت انسان محض.............. RE: درد دلی با کربلا - yamin - ۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۴ به نام خدا زمانه عجيبي است ! برخي مردمان امام گذشته را عاشقند نه امام حاضر را ! مي داني چرا ؟ امام گذشته را هر گونه كه بخواهند تفسير مي كنند اما امام حاضر را بايد فرمان برند ... و كوفيان عاشورا را اينگونه رقم زدنند... RE: درد دلی با کربلا - peimane - ۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۳۰ بانوی نور ... شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما ؛ بی حسین شدن تو بود ، و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم ! RE: درد دلی با کربلا - Tolou - ۶/اردیبهشت/۹۱ ۰:۴۶ بسم الله الرحمن الرحیم سلام حسین جان(علیه السلام) تسلیت میگم آقا هر پنچ شنبه مادر(سلام الله علیها) می آید کربلا... دیدار شما... ولی شما امشب رفتید دیدار مادر(سلام الله علیها)... سلام منو به مادر(سلام الله علیها) برسونید... بگید ممنون که بهم فاطمیه دادید.... و چه حسی دارد فاطمیه..... اما حسین جان(علیه السلام) تمام شد آقا... 40 روز تمام شد... امروز 40 روز از آخرین نگاهم به ضریحتان میگذرد ...... چه زود گذشت این 40 روز.... حسین جان(علیه السلام)... دارم کم میارم آقا... یعنی کم آوردم.... و امشب باز هم آمده ام بر در خانه شما... بر در خانه مادر شما(علیه السلام)... حسین جان(علیه السلام) حلال کنید آقا اگه ما هم به مادر شما میگوییم مادر(سلام الله علیها)... آخه ماهم کسی رو نداریم... باور کنید آقا.... نقل قول:مادر(سلام الله علیها) من و دوستام کسی رو نداریم ؛ دستامونو به چادر شما گره زدیم... حتی ..... حتی ا گه اون چادر خاکی باشه....... السلام علیک یا فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) RE: درد دلی با کربلا - أین المنتظر - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۷ هر کس این ارسال را می خواند با توجه و چشم دل بخواند:
السّلام علیک یا أبا عبدالله
السّلام علیک با أباالفضل العبّاس السّلام علیکما و علی أولادِکما و أصحابِکما و رحمةالله و برکاته یا حسین (علیک السّلام) أدرِکنی یا عبّاس (علیک السّلام) أدرِکنی آقا جان؛ در یاب مرا...
آقا جان؛ فقط یک کربلا... RE: درد دلی با کربلا - yamin - ۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۹:۴۰ به نام خدا در نزديكي كربلا روي تپه ها نشسته بودند و مي گريستند . و براي سلامتي و پيروزي امامشان دعا مي كردند.. اما هيچ كدام به سمت سپاه امام نرفتند .. چه فرقي مي كند كه در مقابل امام شمشير زده باشي يا دشمن امام را با سكوت ياري كرده باشي ...؟! RE: درد دلی با کربلا - EMPERATOR - ۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۸ عشقی که از روز ازل در قلب من بود عشق حسین اشک حسین در جان و تن بود بر ما اگر چه کربلای او وطن شد مولای من در کربلا دور از وطن بود عشق سالار شهیدان گهری نایاب است ای خوشا تشنه ی عشقش که ز غم سیراب است نی که از کرب و بلا سوی جنان باشد در ز جنان سوی حسین و حرمش یک باب است RE: درد دلی با کربلا - taleb - ۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۸ من از این شعر خیلی خوشم میاد اسم اهنگ" من یه نوکرم "با صدای مجتبی رمضانی هستش حتما گوش کنین حتما من یه نوکر در به درم چند ساله همش منتظرم اسمم در بیاد برم حرم وای وای وای لیست زائرا دست کیه هی خط میخورن چه سریه میگن دعوتا با بی بی یه وای وای وای حسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن من هنوز جوونم حسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن منتظرم میمونم بازم از شما میخونم دوست و رفیقام چند دفعه رفتن حرم چطو دلت میاد یه بارم نرم مردن من بهتره از این زندگی دق کردم از این همه شرمندگی امیرم من بی تو میمیرم ............... عکس کربلا رو دیواره انقاری بامن حرفی داره هی سر به سر من میذاره وای وای وای هی به من میگه نیا حرم بخدا منم یه نوکرم کربلا نرم کجابرم وای وای وای حسین اشکامو نیگا کن حسین گره هامو واکن حسین دردمو دوا کن کی میتونه هق هق منو گوش کنه کی میتونه ناله هامو خاموش کنه کاشکی میشد دوری تو فراموش کنم کاشکی میشد قلبمو یه شش گوش کنم آقا خوش باشی اقا با زائرات خوش بگذره با مسافرات بین الحرمین قهرم باهات بین الحرمین قهرم باهات دوستم اومده از کربلا سوخته دلمو با خاطرات اورده برام اب فرات حسین ای خوابو قرارم حسین ابرو ندارم حسین من بی کسو کارم اشتی کن امشب دوباره با نوکرت اقا تورو جون علی اکبرت دوباره فرصت بده تا جبران کنم دردای بی درمونم رو درمان کنم |