تالار گفتگوی بیداری اندیشه
اشکالات و باگها - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html)
+---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html)
+---- موضوع: اشکالات و باگها (/thread-8.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: اشکالات و باگها - درست پسند - ۲/مهر/۹۲ ۱۳:۱۲

(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۹)FN_AntiZionism نوشته است:  این مشکلی رو که برادرمون جناب Yaser_h2011 گفتن تو این دو سه هفته بیشترم شده... مختص به صفحه خاصی هم نیست... کلاً هر دو سه صفحه ای که باز میکنم مابینش یه بار صفحه دوست داشتنی پیوندها Sad هم میاد

[تصویر: 22250972902713061130.png]
دوست گرامی، همونطور که ارسالهای قبل رو ملاحظه فرموده‌اید، به توصیه‌هاشون هم عمل بفرمایید. مشکل باید از برنامه‌ها باشه. اگر اون Add-on که برای شما باعث این قضیه میشه رو غیرفعال کنین، قاعدتاً باید قضیه مرتفع بشه.

روی هر کامپیوتری که من ZoneAlarm رو آپدیت می‌کردم و Add-on های خودش رو دوباره نصب می‌کرد این مشکل رو می‌دیدم. از زمانی که آنتی‌ویروسم رو عوض کردم(بیشتر بخاطر توصیه‌ی دوست عزیزم در مورد اسرائیلی بودن شرکت ZoneAlarm) چنین مشکلی دوباره پیش نیومده. در مورد آنتی‌ویروس هم(گرچه کسی چیزی نپرسیدTongue) از جهت اینکه خیالمون تا حدودی راحت باشه که شرکتش اهل تسلیم کردن سیستم آدم به سازمان‌های اطلاعاتی دشمن نیست، Kaspersky که شرکتش روسی هست رو پیشنهاد میکنم، که جزء برترین‌ها هم هست.

RE: اشکالات و باگها - FN_AntiZionism - ۲/مهر/۹۲ ۱۳:۵۸

من Add-on ای رو مرورگرم نصب نیست... این اتفاقم فقط برای بیداری-اندیشه میوفته... تو سایتای دیگه صفحه پیوندها نمیاد!

RE: اشکالات و باگها - Mahdy2021 - ۲/مهر/۹۲ ۱۴:۱۸

(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۹)FN_AntiZionism نوشته است:  این مشکلی رو که برادرمون جناب Yaser_h2011 گفتن تو این دو سه هفته بیشترم شده... مختص به صفحه خاصی هم نیست... کلاً هر دو سه صفحه ای که باز میکنم مابینش یه بار صفحه دوست داشتنی پیوندها Sad هم میاد
برادر عزیز این مشکل قطعا ربطی به سیستم تالار یا سرور نداره
هر چی هست از سمت کامپیوتر یا ISP شماست

ببینید سیستم فی*ل*ترینگ کشور که دست ما نیست. پس اگر صفحه ای از سایت یا کل سایت رو فی*ل*تر کنن، این دیگه برای همیشه مسدود میشه و معنی نداره یک صفحه برای چند دقیقه مسدود بشه بعد باز بشه

دلیل اینکه شما اون پیام رو می بینید، اینه که به هر دلیل مرورگر یا برنامه ای در کامپیوتر شما سعی میکنه یک صفحه ی دیگه به جای صفحات تالار رو باز کنه و اتفاقا اون صفحه هم فی*ل*تره.

برای راهنمایی بیشتر شما به سوالات زیر پاسخ بده:
1- این مشکل در چه مرورگرهایی رخ میده؟
2- در کدام سیستم عاملها؟
3- با اینترنت چه شرکتی؟
۴- ساعت خاصی داره؟

RE: اشکالات و باگها - FN_AntiZionism - ۲/مهر/۹۲ ۱۴:۳۲

1-فایرفاکس
2-ویندوز 8
3-مخابرات
4-نُچ
Smile

RE: اشکالات و باگها - درست پسند - ۲/مهر/۹۲ ۱۶:۴۲

ببخشید باز دخالت میکنم.

(۲/مهر/۹۲ ۱۳:۵۸)FN_AntiZionism نوشته است:  من Add-on ای رو مرورگرم نصب نیست... این اتفاقم فقط برای بیداری-اندیشه میوفته... تو سایتای دیگه صفحه پیوندها نمیاد!
مگه میشه هیچگونه Add-on یا Plugin روی فایرفاکس نصب نباشه؟
آخه هر آنتی‌ویروس یا Download Manager که بریزید، یا حتی Adobe Reader، یه Add-on یا Plugin روی مرورگرها نصب میکنه!

از منوی Tools گزینه‌ی Add-ons رو بزنین، و بعد سمت چپ توی قسمتهای Extensions یا Plugins رو ببینید.

(۲/مهر/۹۲ ۱۴:۳۲)FN_AntiZionism نوشته است:  1-فایرفاکس
2-ویندوز 8
3-مخابرات
4-نُچ
Smile
از 8 نیست.
خیلی بعیده از سیستم عامل باشه.
آنتی‌ویروس‌تون چیه؟
فی*ل*ترشکن یا وی‌پی‌ان دارید و بازه؟
فایرفاکس چند؟
الآن آخرین نسخه 24 هست.

RE: اشکالات و باگها - FN_AntiZionism - ۲/مهر/۹۲ ۱۷:۱۷

عزیز دلم منظورم اد آنِ خاصی بود(مثلاً ماله هاتسپات شیلد و...) اد آنِ IDM و آدوب نصبن، که قطعاً ربطی به IDM نداره... بعد اگه مرتبط به آدوب ریدر یا فلش پلیر باشه خب به طبع برای سایت های دیگه هم باید این اتفاق بیوفته

24ئه

Eset

اگه vpn داشتم صفحه پیوندها میومد؟:dodgySadاگه منظورتون اد آنه مثلا هاتسپات و ... نه چیزی نصب نیست رو مرورگر)- عزیز دلم من نرم افزار میخونم..کارم با css و htmlئه.. اونقدام که شما فک کردی پرت نیستمBig Grin.. فقط برام عجیب بود چرا این اتفاق همش تو بیداری-اندیشه میوفته...

ممنون از توضیحاتتون... مسئله ای نیست.

RE: اشکالات و باگها - Mahdy2021 - ۲/مهر/۹۲ ۱۷:۴۰

(۲/مهر/۹۲ ۱۷:۱۷)FN_AntiZionism نوشته است:  عزیز دلم منظورم اد آنِ خاصی بود(مثلاً ماله هاتسپات شیلد و...) اد آنِ IDM و آدوب نصبن، که قطعاً ربطی به IDM نداره... بعد اگه مرتبط به آدوب ریدر یا فلش پلیر باشه خب به طبع برای سایت های دیگه هم باید این اتفاق بیوفته

24ئه

Eset

اگه vpn داشتم صفحه پیوندها میومد؟:DodgySadاگه منظورتون اد آنه مثلا هاتسپات و ... نه چیزی نصب نیست رو مرورگر)- عزیز دلم من نرم افزار میخونم..کارم با css و htmlئه.. اونقدام که شما فک کردی پرت نیستمBig Grin.. فقط برام عجیب بود چرا این اتفاق همش تو بیداری-اندیشه میوفته...

خوب حالا که شما نرم می خونی، یکمی تخصصی تر بررسی کنید
وقتی صفحه پیوندها به جای صفحه تالار اومد، سریعا نگاهی به view page info بکنید(کلیک راست)
ببینید چه آدرسی در واقع داشته باز میشده

می تونید همون لحظه توی cmd این دستور رو هم بزنید:
کد قالب بندی شده:
netstat -f
ببینید کامپیوتر داره به چه آدرسهایی وصل میشه

RE: اشکالات و باگها - درست پسند - ۲/مهر/۹۲ ۱۸:۳۷

(۲/مهر/۹۲ ۱۷:۱۷)FN_AntiZionism نوشته است:  عزیز دلم منظورم اد آنِ خاصی بود(مثلاً ماله هاتسپات شیلد و...) اد آنِ IDM و آدوب نصبن، که قطعاً ربطی به IDM نداره... بعد اگه مرتبط به آدوب ریدر یا فلش پلیر باشه خب به طبع برای سایت های دیگه هم باید این اتفاق بیوفته

24ئه

Eset

اگه vpn داشتم صفحه پیوندها میومد؟:DodgySadاگه منظورتون اد آنه مثلا هاتسپات و ... نه چیزی نصب نیست رو مرورگر)- عزیز دلم من نرم افزار میخونم..کارم با css و htmlئه.. اونقدام که شما فک کردی پرت نیستمBig Grin.. فقط برام عجیب بود چرا این اتفاق همش تو بیداری-اندیشه میوفته...

نه! چنین فکری نکردم. خیلی موارد پیش میاد که آدم چیزهای ساده‌ای رو از کارکرد برنامه‌هایی که چند سال باهاشون کار کرده متوجه نشده، چون فکر میکرده هر چی باید بدونه میدونه. برای من که خیلی خیلی پیش میاد.

RE: اشکالات و باگها - دونده آزاد - ۳/مهر/۹۲ ۰:۱۱

(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۹)FN_AntiZionism نوشته است:  [تصویر: 22250972902713061130.png]
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم، دیدم دوستان عکس گرفتن، گفتم استفاده کنم:
کسی میدونه چطوری میشه به این صفحه دسترسی داشت بجز زمانی که یک صفحه فی*ل*تر باز میشه؟
یعنی اینکه این صفحه (دقیقا همین صفحه نه صفحه پیوندها) لینکی، آدرس سایت یا همون دامینی چیزی نداره؟

RE: اشکالات و باگها - درست پسند - ۳/مهر/۹۲ ۱:۴۷

(۳/مهر/۹۲ ۰:۱۱)دونده آزاد نوشته است:  ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم، دیدم دوستان عکس گرفتن، گفتم استفاده کنم:
کسی میدونه چطوری میشه به این صفحه دسترسی داشت بجز زمانی که یک صفحه فی*ل*تر باز میشه؟
یعنی اینکه این صفحه (دقیقا همین صفحه نه صفحه پیوندها) لینکی، آدرس سایت یا همون دامینی چیزی نداره؟
http://10.10.34.34/?type=Invalid%20Site&policy=MainPolicy

پایین صفحه: ماندن در این صفحه