![]() |
|
به بهانه سالگرد شهید سردار سرلشکر حسن باقری - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: دفاع مقدس و شهدا (/forum-54.html) +--- موضوع: به بهانه سالگرد شهید سردار سرلشکر حسن باقری (/thread-12599.html) |
غلام حسین افشردی یا حسن باقری !!! - آفتاب - ۲۲/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۰ غلام حسین افشردی یا حسن باقری !!! محسن رضایی نقل می کند : با تشکیل سپاه پاسداران من مسئول اطلاعات سپاه شدم. در ستاد مرکزی سپاه، در خیابان پاسداران ساختمان اداره ی پنجم ساواک ، در سه اتاق به همراه سه نفر، واحد اطلاعات و بررسی های سیاسی را درست کردیم .چون حادثه ی فرقان هم اتفاق افتاده بود ، به دنبال نیروهای با استعداد می گشتیم .حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) ، مقام معظم رهبری ،آقای هاشمی رفسنجانی و شهید بهشتی و دیگر مسئولان کشور، نیروهای با استعداد را به من معرفی کردند. مرداد ماه سال 1358 یک روز مقام معظم رهبری با من تماس گرفتند و گفتند : " جوان خبرنگاری در روزنامه ی جمهوری اسلامی است که فرد با استعدادی است، مایل است کار اطلاعاتی انجام بدهد . شما او را ببینید و صحبت کنید ." او پیش من آومد و گفت : "من افشردی خبرنگار روزنامه ی جمهوری اسلامی هستم .آمدم کمک کنم .می بینم نیروهای ضد انقلاب را ترور می کنند و ناامنی ایجاد کرده اند .می خواهم برای امنیت کشور کاری کنم . در همان صحبت اولیه متوجه شدم او یکی از همان افرادی است که ما به دنبالش هستیم ، فرد با استعدادی است و شرایط سیاسی کشور را خوب تحلیل می کند . ما برای دوستانمان اسم مستعار یا کد تعیین می کردیم . برای او نام حسن باقری را انتخاب کردم. ( به دلایل امنیتی و اطلاعاتی ) برگرفته از کتاب "روایت زندگی حسن باقری" به کوشش "سعید علامیان" پاسخ به: به بهانه سالگرد شهید سردار سرلشکر حسن باقری - آسمانه سجادی - ۲۶/آبان/۹۳ ۱:۲۴ وای چقدر دلم برای دیدن این عکس ها تنگ شده بود. بعضی موقع ها یه چیزهایی خیلی عجیبه. داشتم به حسن فکر می کردم که این پست و دیدم. استادم بود. کسی که توی یه امامزاده ای باهاش آشنا شدم.هرگز یادم نمیره که چطوری باهاش آشنا شدم. تا حالا شده یه جور خاصی با یه شهیدی آشنا بشین ؟ پاسخ به: به بهانه سالگرد شهید سردار سرلشکر حسن باقری - آفتاب - ۳۰/بهمن/۹۳ ۱۷:۳۲ شهید باقری بر سنگرش نوشته بود «صد در صد شناسایی، صد در صد موفقیت» |