![]() |
|
مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html) +--- موضوع: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) (/thread-15241.html) |
RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - ساقی - ۲۳/فروردین/۹۱ ۳:۲۱ ساقی نوشته است:سلام و عرض ادب به پیشگاه مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامی همسنگران عزیز RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - علی 110 - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۸ ![]() ![]() RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - فانوس *7* - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۴ سلام اول از توی گوگل یه نمونه گذاشتید دله ما رو سوزوندید بعد اومدید یه نمونه از همین فروم گذاشتید دله ما رو آتیش زدید باز اومدید یه تایپیک رو مثال زدید دله ما رو داغون کردید اما میدونی کی دلم شکست؟ وقتی خودم رو مثال زدم نه تو رو نه اونو نه فروم رو نه گوگل رو نه هیچ چیزه دیگه میدونی ما میاییم اینجا و فلان فیلم عکس نوشته خبر و یا آدم رو نقد می کنیم انقدر درگیرش میشیم که یادمون میره خودمون رو نقد کنیم میدونی انقدر دنباله یه نشونه برای اومدنش هستیم که یادمون میره ما نیستیم باید دنباله نشونه برای خودمون گشت اشکاله ما هیچ چیزی نیست ما فقط فراموش می کنیم یادمون میره خودمون هم هستیم گاهی میریم دنباله مقاله نویسی سایت و وبلاگ زدن بیانیه و مستند سازی گیم سازی و خیلی چیزای دیگه چرا ؟ خب معلومه میخای آدمای دیگه رو بیدار کنیم خنده داره مگه نه ! آخه ما خودمون خوابیم خواب خواب دلیل و مدرک میاریم که آقا جون کار فلانی غلطه حجت و آیه و حدیث سوار می کنیم اما یادمون میره خودمون رو تو آینه ببینیم یادمون میره فقط همین بیایید تعارف و بذاریم کنار غریبه که نیست اگر هم باشه آبرو که رفت بذار بره اگر هر کدوم از ما به جای جامعه سازی خود سازی کنیم آقا الان اومده بود اگر یک سوم اعضای این فروم هر ماه یک گناه رو کنار میذاشتن الان آقا اومده بود نمیدونم چه سریه که ما همش دنباله راه حل های پیچیده و عجیب غریبیم همه چیزو میپیچونیم ای بابا آخه چرا بابا گناه نکن میشی یار آقا تمام شد این فرمول های نسبیت انیشتین دیگه چیه ؟ تقصیر ما نیست ما خودمون رو فراموش کردیم راستی اگر حوصله داشتیم آیه ی 19 سوره ی حشر رو هم بخون
RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - آقا رضا - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۳ علی آقا سخنان شما تا حدود زیادی درست است ولی روش استدلال شما غلط می باشد! به قول معلم های ریاضی مهم نیست که به جواب مسئله برسی مهم اینکه راه حل مسئله را درست رفته باشی. ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - Havbb 110 - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۰ دانه ی معنی بگیرد مرد عقل / ننگرد پیمانه را گر گشت نقل.... برادر منظور علی آقا مصداق زدن و ایراد گرفتن از موتور جستجو و ... نبود! این یه تذکر بود به ما که باید حواسمون کجا باشه و کدومش مهمتره... این عکسها فقط چند تا مثال بودند از کارها و جو غلط رایج شده در بین منتظران.... پست شماره ی 23 همین تاپیک رو بخونید. یا علی (علیه السلام) ![]() RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - آقا رضا - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۹ نقل قول:دانه ی معنی بگیرد مرد عقل / ننگرد پیمانه را گر گشت نقل.... من همان ابتدا گفتم که سخنان ایشان تا حدود زیادی درست است و بنده متوجه منظور و هدف ایشان شده ام ولی حرفم این است که از یک نتیجه غلط برای استدلال خودشان استفاده کرده اند و این برای آدم های مریض سبب استفاده سوء خواهد بود. RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - zizi - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۸ تا به کی به انتظار دست غیب نشسته ایم و هر فسق و فجوری رو مرتکبیم .مگه دست غیب از ما کار نمیخواد تا کی سخن گو و شنونده با حال نفاق باید به ریش هم بخندن به هم بی اعتنا باشن ؟ امیدوارم این احساسی که در خیلی از ماها با دیدن این تاپیک به وجود اومده باعث حرکت و پویایی ما بشه. RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - M912 - ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۸ شاید بخاطر اینه که انقد مشتاق ظهور هستن که کمتر دنبال وظایف خودشونن و اینکه خیلی ها فقط منتظرن ظهور انجام بشه تا بدونن آیا بوده یا نه اصلا قصدشون این نیست که عضوی از منتظران باشن البته تبلیغات این چند وقته هم بی تاثیر نبوده عصر ظهوره عصر ظهوره کدوم عصر ظهور همه چیز ظهور رو در نظر میگرن 4 تا منتظر درست و حسابی نداریم که اگه داریم پس کو امام زمان؟؟؟ RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - Tohid_Prince - ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۵ بسیار معادله ساده ای هست. یه عمره "مهدی بیا مهدی بیا " و "شاید این جمعه بیاید" و .... رو به خورد مردم دادن/دادیم/می دن آخرش میشه همین. وقتی صحبت از اینا میشه ، چیزی که این وسط فراموش میشه یه سوال اساسی هست، اونم اینه که "چرا غیبت کرد کلاً ؟؟" و فراموشی این سوال باعث میشه مقایسه نکنیم شرایط جامعه خودمون رو با جوامع دوران پیش و فکر کنیم کارمون خیلی درسته. خیلی هامون درگیر این تریپ فکر کردنیم. وقتی فکر نکنیم به دلایل نیومدن و ظهور امام زمان عمراً قدمی سمتش بر نمی داریم. اتفاقاً ما یه بار یه جایی تو همین تالار گفتیم امام زمان به گریه ها ما نیازی نداره به کلی آدم برخورد. گفتن درسته اون نیاز نداره ولی ما نیاز داریم. اینجاست که بازم اون سواله گم میشه و روز از نو .... . ایشالا که یه انقلابی کنیم/بشه تو فکر خودمون و این مردم .و بتوینم جامعه حداقلی رو برا ظهور امام زمانمون بسازیم.
RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - یا ثارالله - ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۲ بسم الله الرحمن الرحیم چه اصراری دارید که دعا و ندبه رو از وظایف منتظران حذف کنید؟ صحبت شما در زمینه فراموشکاری های ما در بعضی از وظایفمون کاملا صحیحه اما این ها باید در کنار هم باشه این که بنده برای ظهور امام زمانم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تلاش کنم و اینکه برای ظهورشان دعا کنم هیچ تداخلی باهم ندارند، بلکه مکمل یکدیگرند. یا علی النقی (علیه السلام) مدد |