تالار گفتگوی بیداری اندیشه
یک سوال درباره رایفی پور - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html)
+--- موضوع: یک سوال درباره رایفی پور (/thread-17136.html)

صفحه: 1 2 3 4 5

RE: یک سوال درباره رایفی پور - وحید110 - ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۹

ببخشید دوست عزیز از کی تا حالا تشابه عددی اسامی چیزی رو ثابت میکنه؟!!

اتفاقا مدتی پیش نقدی برای این مقایسه های خنده دار عددی نوشتم که در این تاپیک میتونید بخونید

تشابه عددی در اسامی نشانه چیست ؟!

این نوشته شما من رو یاد این نامه ها و اس ام اس هایی میندازه که میگن هر کس ۱۵ بار از روش ننویسه فلان میشه و چنان!

RE: یک سوال درباره رایفی پور - DeMiUrG - ۱۶/تیر/۹۱ ۱۱:۲۱

نه بابا....
این عبدا...هاشم حالا داره میگه احمد حسن یمانی همان یمانی موعوده....و کلی طرفدار جمع کرده..قرار بوده اول مردم رو جذب کنه...اللخصوص جوون ها رو.....حالا دیگه رفت به قهقرا

RE: یک سوال درباره رایفی پور - revenger - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۳:۴۹

(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)shoeyb نوشته است:  سلام
عدد ابجد”عثمان بن عنبسه”روبا
“علی اکبرراعفی پور”مقایسه کنید هردوتاش میشه ۹۰۰ رهبرقیام سفیانی درهنگام ظهور آقا اسمش عثمان بن عنبسه است واین قیام ازنشانه های نزدیکی ظهوره….راعفی پور یک نفوذیه که داره افکارکابالایییست هاروگسترش میده واذهان مردم روهیبنوتیزم میکنه وبرای خودش فرقه سازی میکنه…..حرفاش مثل تصویرسه بعدیه مثلا اول حرفاش میگه عمرشیطان ازهمه بیشتره بعد آخرحرفاش میگه امام زمان براساس طول عمر وتجربه قیام میکنه وپیروز میشه واین یعنی شیطان قدرتمند تره……وهزارتا چیز دیگه…..علینا البلاغ علیکم تحقیق …….
موضوع خیلی مهمه بیاید همه باهم دست بدیم وگناه نکنیم وخالص بشیم وآماده ظهورباشیم که ان شاالله نزدیکه اگه ما سرمون بی کلاه بمونه فقط خودمون ضررکردیم وخدا به وعده اش عمل میکنه این مطلب را با همه در میان بگذاریداین جامع الکلمة علی التقوی”
این قسمتی ازدعای ندبه است وبدین معنیست که مردم درزمان ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باتقوی خواهند بود وما باید الان به میزان تقوای خود بنگریم هرقدر باتقواتر باشیم آقا از ما راضی تر خواهند بود واگر تقوا نداشته باشیم باید به خود بیاییم و خودمان رو گول نزنیم
لشکریان سپاه سفیانی مردمی کوته بین و نا آشنا به مسائل دینی ونیز ازمنافقین خواهند بود ما باید مواظب باشیم و گناه را ترک کنیم…هرکسی از نفس خود آگاه است …..من دانشجو هستم ومتوجه این موضوع هستم که طرفداران راعفی پور در دانشگاه واقعا گمراه هستند و هر گناهی را توجیه میکنند … راعفی پور از این گفته حضرت علی (علیه السلام) استفاده میکند که میفرمایند “هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است ” و به آنها این القا رامیکند که من به شما مسائل زیادی آموخته ام وشما بنده من هستید و آنها فکر میکنند که باید نظرات این شخص را گسترش دهند.
درحالی که منظور امام علی(علیه السلام) این است که درحال حاضر کسی نیست که چیزی بیشتر ازمن بلد باشد ؛این ناشی از مقام خلیفةاللهی امام است و بدین معنی نیست که کسی بنده کسی دیگر است…
طرفدارران “هرچند ناچیز وانگشت شمار” راعفی پور به این خاطر خود رامدیون به این شخص میدانند و شدیدا تحت تاثیر القاء های این شخص هستند ولی کید شیطان ضعیف است و آخرین طرفند های شیطان بزرگ هم در حال برملا شدن است….
هل من ناصر ینصرنی این بار ازجانب آقا امام زمان شنیده میشود …..ما سألتکم من خیر فهو لکم

قبل از هرچیز از خداوند متعال شفای عاجل شما را خواستارم

بعدشم عزیزم شما اصلا ایشون رو نمیشناسید و اسمشم اشتباه مینوشتی

برو یه نگاه تو همین تالار بنداز بخش "تاثیر سخنان رائفی روی ما" ببین چند نفر از همین مباحث نمازخون شدند یکی شم من

برادر ... منافق هم خودتون هستید که هنوز نیومده "محروم از فعالیت" شدید نه استاد رائفی

از کی تا حالا فرمانده لشکر سفیانی میاد درباره امام زمان حرف میزنه و ائمه و... صحبت میکنه

بنده خدا من بعد 20سال زندگی تازه فاطمه(سلام الله علیها) رو شناختم میدونی از کجا؟

حرف زیاده ولی حوصله بحث با .... جماعت رو ندارم

محرومیت خوش بگذرهWink

RE: یک سوال درباره رایفی پور - faateme-313 - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۴:۰۵

این همون عبدالله ایغورلو که تو وبلاگ استاد نظر داده بود استاد هم خووووووووووب جوابشو داد نوش جونش!

RE: یک سوال درباره رایفی پور - aleerz - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۴:۱۷

واسه کدوم مطلبش.....؟؟؟؟؟؟؟؟
بریم ماهم ببینیم..

(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)shoeyb نوشته است:  سلام
عدد ابجد”عثمان بن عنبسه”روبا
“علی اکبرراعفی پور”مقایسه کنید هردوتاش میشه ۹۰۰ رهبرقیام سفیانی درهنگام ظهور آقا اسمش عثمان بن عنبسه است واین قیام ازنشانه های نزدیکی ظهوره….راعفی پور یک نفوذیه که داره افکارکابالایییست هاروگسترش میده واذهان مردم روهیبنوتیزم میکنه وبرای خودش فرقه سازی میکنه…..حرفاش مثل تصویرسه بعدیه مثلا اول حرفاش میگه عمرشیطان ازهمه بیشتره بعد آخرحرفاش میگه امام زمان براساس طول عمر وتجربه قیام میکنه وپیروز میشه واین یعنی شیطان قدرتمند تره……وهزارتا چیز دیگه…..علینا البلاغ علیکم تحقیق …….
موضوع خیلی مهمه بیاید همه باهم دست بدیم وگناه نکنیم وخالص بشیم وآماده ظهورباشیم که ان شاالله نزدیکه اگه ما سرمون بی کلاه بمونه فقط خودمون ضررکردیم وخدا به وعده اش عمل میکنه این مطلب را با همه در میان بگذاریداین جامع الکلمة علی التقوی”
این قسمتی ازدعای ندبه است وبدین معنیست که مردم درزمان ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باتقوی خواهند بود وما باید الان به میزان تقوای خود بنگریم هرقدر باتقواتر باشیم آقا از ما راضی تر خواهند بود واگر تقوا نداشته باشیم باید به خود بیاییم و خودمان رو گول نزنیم
لشکریان سپاه سفیانی مردمی کوته بین و نا آشنا به مسائل دینی ونیز ازمنافقین خواهند بود ما باید مواظب باشیم و گناه را ترک کنیم…هرکسی از نفس خود آگاه است …..من دانشجو هستم ومتوجه این موضوع هستم که طرفداران راعفی پور در دانشگاه واقعا گمراه هستند و هر گناهی را توجیه میکنند … راعفی پور از این گفته حضرت علی (علیه السلام) استفاده میکند که میفرمایند “هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است ” و به آنها این القا رامیکند که من به شما مسائل زیادی آموخته ام وشما بنده من هستید و آنها فکر میکنند که باید نظرات این شخص را گسترش دهند.
درحالی که منظور امام علی(علیه السلام) این است که درحال حاضر کسی نیست که چیزی بیشتر ازمن بلد باشد ؛این ناشی از مقام خلیفةاللهی امام است و بدین معنی نیست که کسی بنده کسی دیگر است…
طرفدارران “هرچند ناچیز وانگشت شمار” راعفی پور به این خاطر خود رامدیون به این شخص میدانند و شدیدا تحت تاثیر القاء های این شخص هستند ولی کید شیطان ضعیف است و آخرین طرفند های شیطان بزرگ هم در حال برملا شدن است….
هل من ناصر ینصرنی این بار ازجانب آقا امام زمان شنیده میشود …..ما سألتکم من خیر فهو لکم
داغونی ها....عجیب...
اللهم اشفع کل المریضBig GrinBig Grin

RE: یک سوال درباره رایفی پور - faateme-313 - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۵:۱۵

در قسمت نطرات این پست در وبلاگ استاد: http://antisemitism.blogfa.com/post-83.aspx
لینک قسمت نظرات که استاد جوابش رو داده: http://antisemitism.blogfa.com/comments/?blogid=antisemitism&postid=83&timezone=12600&p=6

RE: یک سوال درباره رایفی پور - aleerz - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۵:۲۱

ااااا..............چه قدر جالب استاد هم بامن هم عقیده بودند....Big GrinBig GrinBig Grin

RE: یک سوال درباره رایفی پور - revenger - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۵:۴۷

دلم نیومد اینو نذارم: Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جواب استاد رائفی پور به این اقا:
در ضمن نام بنده علی اکبر رائفی پور است که ابجدش می شود:842
در ضمن برابر بودن ابجد که دلیل نمی شود
سوالی از شما دارم فرض کنید قورباغه مثل ادم شود و ورزش کند و ساکی هم برای وسائل ورزشی اش داشته باشد آنوقت شما حتما ساک آن قورباغه خواهید بود، می پرسید چرا؟
چون :
نام شما : عبد الله ایغورلو ابجدش می شود : 1395
و عبارت "ساک قورباغه" هم می شود :1395
در ضمن شاید شما سفیانی باشید که در سال 1395 می خواهید فتنه کنید
در هرحال الهم اشفع مرضانا

RE: یک سوال درباره رایفی پور - faateme-313 - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۵:۵۹

منم لینک همینو گذاشتم دیگه!

RE: یک سوال درباره رایفی پور - revenger - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۶:۰۱

بله منم از همونجا دیدم ولی به نظرم خیلی باحال بود گفتم بذارم بچه ها مستقیم بخونندBig Grin