![]() |
|
سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 92 (/forum-83.html) +----- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) (/thread-21131.html) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - رمز شب - ۲۸/مهر/۹۱ ۱۲:۱۲ نقل قول: راستی،سبک سامی یوسف چی بود؟! سبک سامی یوسف مدرن اسلامیک که زیر شاخه پاپه
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - emaad - ۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۷ سلام. کلاسیک، پاپ، سنتی. البته گوش دادن 2 تای آخر رو دارم کاهش میدم. RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - AMINI.MR - ۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۱۶ موسیقی سنتی پاپ و گاهی هم بی کلام
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - rezaba - ۳۰/مهر/۹۱ ۱۹:۵۰ یه خورده پاپ ولی بیشتر مداحی عربی RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - Lord_Contemno - ۳۰/مهر/۹۱ ۲۱:۲۶ متال: Doom Metal, Folk Metal, MetalGaze راک: Progressive Rock, post-Rock Ambient از سازهای عربی و موسیقی های تلفیقیشون هم بدم نمیاد، عود و نوازندگی های انور براهم مخصوصاً. موسیقی سنتی ایران رو هم دوست دارم، بیشتر شهرام ناظری. RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - shafagh_mah - ۳۰/مهر/۹۱ ۲۱:۲۹ موسیقی فقط سنتی به قول خواننده میگه : فراق یار که پیش تو برگ کاهی نیست بیا و بر دل من بین که کوه الوند است
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - mahdy30na - ۱/آبان/۹۱ ۱۱:۱۳ سلام موسیقی اگه حسش بیاد بیکلام ( ملایم ) ![]() بیشتر سخنرانی حال میده الان ، قدیما بیکلام گوش میدادم.
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - black - ۲/آبان/۹۱ ۲:۳۵ سبک مورد علاقه بنده فوک راک هست مخصوصا با صدای عالی لئونارد کوهن. بقیه سبک ها رو هم کم و بیش گوش میدم. رپ اجتماعی ، پاپ از این جور چیزا دیگه
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۲/آبان/۹۱ ۴:۲۹ راستش من خیلی موسیقی گوش نمی کنم اما از رپ هم بدم نمیاد!!!!!!!!!!!! البته نه هر رپی!! به Original Sound Track ها هم علاقه مند هستم. بیش از 2 ساله که بدون گوش کردن سخنرانی نخوابیدم. تا سخنرانی گوش نکنم نمی تونم بخوابم.!!! ![]() فکر می کنم این کار جزئی از زندگیم شده. ![]() بیش از همه عباسی ، سید جواد طباطبایی، ملکیان ، رائفی پور و شهید آوینی. فکر می کنم تاثیر یک سخنرانی صوتی بیش از متن اون سخنرانیه. RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - mohammad74 - ۲۱/آبان/۹۱ ۲۲:۳۴ من فقط راک گوش میدم... البته از پاپ و لایت هم بدم نمیاد.... |