تالار گفتگوی بیداری اندیشه
call of duty black ops و ناجی ماسونی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: call of duty black ops و ناجی ماسونی (/thread-261.html)

صفحه: 1 2 3 4 5

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - سلمان - ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۳:۵۱

نقل قول:
نقل قول:اشاره شخصیت Richtofen در مراحل زامبی به ایلومناتی با این عبارات:
"The service to the Illuminati can continue."
خدمت به ایلوناتی ادامه خواهد داشت.
"The Illuminati would be proud."
ایلومناتی افتخار خواهد کرد.
شما این بازی را انجام دادید؟ آیا تو قسمت Zombie به Richtofen رسیدید؟ خوب اگر رسیده باشید, شما این شخصیت را می کشید ! یعنی یه فرد ایلومانیتی دشمنتونه ! بعد این الان بده؟! تازه یکی از چهار شخصیت قابل بازی در قسمت Zombie رئیس جمهور جان اف کندیه !

خودم این بازی رو انجام ندادم ولی اطلاع کلی از سیر داستان بازی دارم. مطالبی که ارسال کردم را با جستجو و از اینجا بدست آوردم و اگر دقت کنید نوشته ام "این نماد ها و اشارات نیز در بازی مشاهده می شود" و قصدم نقد نبود، چون کاملا به موضوع مسلط نیستم. به نظر من بررسی یک محصول رسانه ای از طریق محتوی باید انجام بشه نه چند تا نماد و اسم و هدفم از اون پست فقط به اشترک گذاشتن اطلاعاتی بود که بدست آورده بودم.

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - امیر گیمر - ۲۰/فروردین/۹۰ ۱۴:۱۷

از شرکت اکتیویژن ضد ماسون بودن محاله

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - mehrdadx8 - ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۳۳

کسی که هنوز فرق میسون با ماسونو نمی فهمه باید.......... اصلا اینو ولش کن شما فیلمای روسی نگاه می کنین من عاشق فیلمای روسیم درشون از هر 4 اسم یکی ولادیمیر و دوتا دیمیتری هست چون اسمای پر کاربردن
تو آمریکا هم اسمایی مثل جک و میسون و........ خیلی پر کاربردن .
اون هرمم که یکی از دوستان عکسشو گذاشت نماد سازمان اطاعات جهانی آمریکاست ( خدا بخواد همه اینجا نابغن دیگه لازم نیست عکس بزارم )

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - Mirza - ۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۱۹

میسون کندی رو کشت؟ 80% بله ! به 3 دلیل:

1.هنگامی که در لحظات آخر بازی سعی میکنیم دراگویچ رو بکشیم میسون بهش میگه که "شما سعی کردید من رو وادار کنید رئیس جمهور خودم رو بکشم" ولی دراگویچ طوری جوابش رو میده که یعنی فقط سعی نکرده بلکه موفق هم شده!

2. در هنگام ملاقات با کندی میسون 2 بار نقشه قتل کندی رو میکشه! بار اول رو مطمئنا متوجه شدید که میسون یه لحظه هوس میکنه یه تیر بزنه به کندی! و بار دوم رو باید به مانیتور های پشت سر کندی دقت میکردید! که میسون تصاویری از لی هاروی میبینه و احتمالا همونجا نقشه میکشه تا با استفاده از لی هاروی کندی رو ترور کنه!

3. و آخرین و جالب ترین دلیل. میدونید که احتمال میدن فرماسیون ها کندی رو ترور کرده باشن, و اینم میدونید که احتمالا میسون بعد از فرار از زندان اونو کشته. میشون بعد از فرار از زندان میشد Free Mason . این 2 تا کلمه رو به هم بچسبونید تا یکی دیگه از معماهای زیبای بازی رو ببینید.

وودز مرد؟ 50% نه. به نظرتون بهترین شخصیت سال 2010 رو به این راحتی میکشن ؟! از یه طرف هم توی اون کامپیوتر زیرزمین پنتاگون میتونید این کد رو بزنید: cat notex2.txt

میبینید: a message from X appears saying that Woods is alive and being held on Hanoi Hilton, the prison mentioned in the intel of "Payback". The message was sent in July 4, 1978.

که معنیش این میشه وودز زندس و داره درمان میشه.

رزنو مرد؟ 90% بله. از طرفی این شخصیت دیگه پیر شده بود. و مداراکی هم بر اساس یکی از معماهای بازی وجود داره که مرگشو ثابت میکنه.

امیدوارم لذت برده باشید و ابهامی واستون نمونده باشه. احتمالا با توجه به درخواست زیاد داستان مدال رو هم چند روز دیگه بزارم.

پ ن : من همینطور که گفتم در فروم های بازی فعالیت دارم و این نتیجه یکی از مقاله دوستام هست

پاسخ به "مســـــــــــافر" - Hiiss - ۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۴

نظریه پردازی جدید در رابطه با فراماسونری نشان می دهد که ما در قبال بیشتر اتفاقاتی که افتاده8 سخت در اشتباه بوده ایم به عنوان مثال در جواب سوال و شک شما که چرا در قسمت های اخر این بازی کندی با فیدل کاسنرو در حال سیگار کشدن بود می توان این را گفت که اصلا فیدل کاسترو و همین طور بیشتر رهبران ازادی بخش که ما می شناسیم خود فراموسنری بوده اند که ماسون ها به وسیله ی انها سر مردم ازادی خواه را کلاه گذاشته اند .پس این اتفاق را اینگونه می توان توجیه کرد که اصلا فیدل کاسترو و جان اف کندی درواقع اصلا اون چیز هایی که ما فکر می کنیم نیستن و شاید هنوز هم زنده باشن .یا علی

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - mohammmad - ۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۶

(۹/فروردین/۹۰ ۱۶:۱۲)Pedramb نوشته است:  
(۱۳/دی/۸۹ ۵:۲۵)مصاحبان نوشته است:  
(۶/آذر/۸۹ ۱۱:۳۷)مسافر نوشته است:  این تاریخ انتشار بازی می باشد:
11.9.2010
nov 2010

اونطور که یادم میاد فراماسونا میخوان از عدد 10 بپرن . شاید برای همین 11 ام ماه 9 ام برجهای دو قلو رو زدن و شاید برای همین گذاشتن 9 ام ماه 11 ام این بازی بیرون بیاد و 10 رو از این وسط خارج کردن .

هر چقدر سعی کردم جلوی خودمو بگیرم نشد !

اولا : این عکس موقع معرفی بازی منتشر شد که تاریخ انتشار بازی را روی عکس نوشتند چیز عجیبی نیست هر بازی معرفی میشه معمولا یه کاور با تاریخ انتشار بازی روش منتشر میشه, هر نسخه از کال اف دیوتی هم تقریبا تاریخ انتشار یکسانی داره و هر سال تقریبا دور و بر آبان ماه منتشر میشه ! :|

آره دوست عزیز ، میشه گفت یه اتفاق هست و هیچ منظوری از این تاریخ و اعداد در کار نیست
اما میشه نظرات دوستمون در مورد 9 و 11 هم درست باشه
یا شاید هم نظر من درست باشه:
این تاریخ انتشار بی حکمت نیست ( 9 ام ماه 11 ام سال 2010 ) چون میشه این تاریخ درج شده رو یه جور دیگه خوندش:
( 10 ام ماه 9 ام 2011 ) یعنی از راست به چپ بخونیم.
شاید قرار هست در این روز یکی از اتفاقاتی که توی بازی بهش اشاره شده رو در دنیای واقعی انجام بدهند.
این سایت و این تالار و این بحث ها واسه اینه که نظرات دیگران رو بفهمی و از زوایای مختلف به یه موضوع نگاه کنی.
درست میگم دوست گلم؟؟؟

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - nooromahdi - ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۴۶

نقد بازي call of duty black ops + به همراه گليپ
[تصویر: call_of_duty_black_ops.jpg]

آنچه مسلم است صنعت بازی و سرگرمی های رایانه ای یک رسانه است
و به جز سرگرم کردن مخاطب خود و ایجاد مشغله فکری برای وی حتی بعد از ساعات بازی، به طور خیلی هوشمندانه و ضمنی مفاهیم خود را به مخاطبش القاء می کند.
مفاهیمی چون در خطر بودن امریکا، این تفکر را به مخاطب می دهد که پس امریکا مجاز است برای حفظ خود لشگرکشی نظامی کند، بودجه نظامی بالا داشته باشد و در نهایت مخاطب از پیروزی امریکا شادمان گردد.

اين نماد ها و اشارات نيز در بازي مشاهده مي شود:
اشاره به ترور مالکوم ايکس، فلوريده کردن آب، عمليات پرچم دورغين، دود هاي شيميايي دنباله هواپيما و جوامع مخفي در شروع يکي از مراحل:

[تصویر: 773461.jpg]

ظاهر شدن هرم و چشم جهان بين در تلويزيون در پنتاگون:
[تصویر: 773471.jpg]

[تصویر: 773451.jpg]
اشاره شخصيت Richtofen در مراحل زامبي به ايلومناتي با اين عبارات:
خدمت به ايلوناتي ادامه خواهد داشت.
ايلومناتي افتخار خواهد کرد.

این فایل با کیفیت بالا جهت دانلود علاقه مندان ارائه گردیده است در دولینک مستقیم و غیر مستقیم . . .

دانلود سخنرانی استاد رائفی پور در کنفرانس آنلاین با موضوع اسلام ستيزي غرب و هاليوود دانلود سخنرانی استاد رائفی پور در کنفرانس آنلاین با موضوع اسلام ستيزي غرب و هاليوود

دانلود قسمت اول
دانلود
فرمت : AVI
حجم : 11 مگابایت
منبع : http://www.nooromahdi.ir

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - amin7 - ۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۱۳

(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۴۶)nooromahdi نوشته است:  [size=x-large]

اشاره شخصيت Richtofen در مراحل زامبي به ايلومناتي با اين عبارات:

جواب اين قسمت از صحبت شما تو چند تا پست بالاتر داده شده (پست #20 )، قبل از هر چيز بهتر كه چند تا پست قبل تر را مطالعه مي فرموديد،
جالبه بعضي از دوستان به به چه چه هم مي كنند درباره مطلب شما!!

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - mohammmad - ۱۰/خرداد/۹۰ ۱۲:۵۰

ببین دوست عزیزم
اولا که جواب پست شماره 20 که شما ازش راضی هستی و قانعت کرده ، واسه من یکی که اصلا قانع کننده نیست
چون
این یه جور سیاست هست که میان توی بازی 3تا سنگر روانی ایجاد میکنند:
1
با جملات :

ایلومناتی رو توی ذهنت جا میدن

2
با کشته شدن ایلومناتی ها ، اونا رو مظلوم و نازنین جلوه میدن

3
کندی رو به شکل مشکوکی درشت جلوه میدن

لطفاً به قول استاد رائفی پور عزیز ، تعصبی به مطالب و موضوعات نگاه نکنید و منصفانه و منطقی بنگرید.
مرسی

RE: call of duty black ops و ناجی ماسونی - amin7 - ۱۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۴۲

يه مثل هست كه ميگه : اوني كه خواب هست را ميشه بيدار كرد ولي اوني كه خودش را به خواب ميزنه را نميشه بيدار كرد!
بنده بعيد مي دونم كه شما اين بازي را انجام داده باشيد.
از كي تا حالا با دشمن قرار دادن يه عده، و مجبور به كشتن كردن اونها، اون دسته مظلوم جلوه داده ميشن ؟؟؟!!!!
اين ديگه از اون حرفا بود!
من اصلا تعصبي نگاه نمي كنم، اتفاقا شما سعي كن تعصبي نگاه نكني به مساله.من تا دليل قانع كننده اي در مورد چيزي نبينم، از ساخته هاي ذهنم چيز هايي كه مي خوام و مد نظرم دارم نمي سازم.
شما يك سري مسايل را نظر داري و هر جور كه شده مي خواي اون مسايل را به خودت و حتي ديگران بقبولونيد.