![]() |
|
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ (/thread-27632.html) |
RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - غربت تشیع - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۰ بهتر است در این مورد از مرجع تقلید خودتان استفتا کنید. مثلا از اینجا سوال کنید: http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=istifta پسندیدن افراد ملاک دین نیست. RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - مرتاح - ۲۵/مرداد/۹۲ ۲۱:۲۳ در بعضی از پستها بازهم ردپای افراط و تفریط... چرا انقد همه ی مسائل باهم قاطی میکنید ![]() 1. حرفهای حول پوشش و حجاب و نماز... من توی لباس پوشیدن هاشون ایراد زیادی ندیدم.حتی اگه دقت کرده باشین هیچ کدوم از خانمها دستهاشون از مچ به بالا بی پوشش نبود وهمینطور موهاشون مشخص... در نماز هم من تا اونجایی که میدونم اگه چادر در دسترس نباشه میشه با مانتویی آزاد و نسبتا بلند خوند... ------------------------------------------------------------------------ و یه مطلب دیگه در همین مورد اینکه مطمئنا همه ی ما این رو قبول داریم که خدا حجاب رو در یه خانواده ای که جد اندر جد آدمای مذهبی و معتقد دورشون بودن و تموم مهمونی هاشون تفکیک جنسیت بوده و اکثر موارد نه ناهنجار دیدن و نه........ از اینها بیشتر انتظار داره تا کسی که توی مهد فساد بوده و .....(دیگه خودتون برید تا آخرش...) البته این دلیل نمیشه که آدم تا ابد توی جهلش دست و پا بزنه مطمئنا یه چراغ های سبزی واسه هرکسی پیش میاد..... در کل هر مسلمون تسلیم بایدها و نبایدهای دینشه ولی هرکس که خدا واسه بندگیش شرایط راحت تری قرار داده وظیفش سنگین تره... عین ماها که توی ایران بین این همه شهید و مسجد و امام زاده و سخنران و..............هستیم ، مطمئنا فردا خیلی مسئولیم..... حالا بگذریم ![]() اونها کف حجاب رو عمل کردن ولی بنا به موقعیت و شرایطشون ملزم به استفاده از چادر نشدن ======================================================== 2.مسئله ی تجمعشون و با هم بودنشون....دختر و پسر . مرد و زن . اون هم از نوع مسلمون در هر جای دنیا که باشن نامحرم هستن و با هم بودنشون خیلی کار درستی نیست حالا با هر فرهنگ و عرفی که میخوان باشن...بالاخره اینها جوون هستن و دارای غریزه(بیشتر از این توضیح نمیدم) اینطور تجمع کردن هرچند با هدف ازدواج خیلی کار پسندیده ای نیست... و میتونن واسه ازدواج راه های دیگه ای رو پیش بگیرن....... RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - hooman-za - ۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۲)110 نوشته است: قوانین اسلام همه جا یکسانه اما سنجش اون توسط خدا به هیج وجه یکسان نیست. ملاک سنجش خدا واضحه نیازی به توضیح نداره ... نماز شرایط داره شرایط رعایت نشه باطله...قبول نماز فاقد شرایط بستگی به خدا داره ولی اینجا علی الظاهرو دستورات دین حکم به اشکال میشه مگه اینکه شما یه سر و سری با خدا داشته باشی !! (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۲)110 نوشته است: بله درسته! اما تو این عکس اتفاقا پوشش اونها هم مناسبه! شما بیرون گود نشستی می گی لنگش کن! دو روز اونجا زندگی کنی می فهمی به همین راحتی ها هم نیست!! تو نماز به غیر از وجه و کفین باید پوشیده بشه که اینطور هم هستپوشش اونها تو اون محیط عالیه کسی منکر نیست ..ولی مهم فعلا نمازی هست که میخونن..تو نماز به غیر از وجه و کفین باید برجستگی های بدن زن پوشیده بشه .به نظر شما اینجا پوشیده شده هست؟ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۲)110 نوشته است: بله از احکام مطلعند ، اگه مطلع نبودن که حجابشون رو رعایت نمی کردند. متوجهم چی می گی ولی شما دقیقا جای خدا نشستی و داری قضاوت می کنی! بزار دقیقا متوجهت کنم؛ اولا که میگم امام خمینی مجبور بود ! اونا امام خمینی نیستن ولی یه انسان غیر معصوم هستن مثل امام خمینی ...دوما که اونها مجبور نیستن تو محیط باز نماز بخونن ... تو خونه بخونن با رعایت شرایط...امام خمینی ظاهر درستی نداشته نمازشون ولی باطن فعلشون رو خودشون بیان کردن اینها ظاهر درستی نداره نمازشون باطنشو شما بیان کردی ! تفاوت در اینجاست...متاسفانه نمیتونم خودمو جای اونها بذارم ..تو قیامت افرادی رو میارن که به خاطر زیبایی و یا کار دیگه که واقعا تو شرایط بدی بودن اقدام به گناه کردن ..در جواب خدا حضرت یوسف رو میاره که تو زیبا تر بودی یا یوسف تو شرایطت بدتر بود یا یوسف ...واینطوری دهنشونو مینده (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۲)110 نوشته است: این کار رو دقیقا شما کردی و حکم به بطلان نماز اونا دادی ! اشکال نداره خدا جای حق نشسته! من حکم ندادم...احکام نماز رو نگاه کردم ظاهر افراد رو نگاه کردم با هم جور در نیومد..سعی در اثبات چیزی ندارم توجیح امر اشکار روهم نمیکنم! _________________________________________________________ در کل اسلام این مدل اشنایی رو برای ازدواج تاییدنمیکنه RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - Mohammad Trust - ۲۵/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۶ نظری ندارم ![]() ولی خب اگه با عرفشون مشکلی نداره به نظر من کار اشتباهی نمیکنن. RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - مجتبی110 - ۲۶/مرداد/۹۲ ۱:۲۷ (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: ملاک سنجش خدا واضحه نیازی به توضیح نداره ...هیچ کس از معیار و سنجش خدا آگاه نیست. اما شما به قول شاعر انگار با خدا چای می نوشی و کاملا معیارشو واضح می دونی... این خنده دار ترین حرفی بود که شنیدم!!! (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: نماز شرایط داره شرایط رعایت نشه باطله...قبول نماز فاقد شرایط بستگی به خدا داره ولی اینجا علی الظاهرو دستورات دین حکم به اشکال میشه مگه اینکه شما یه سر و سری با خدا داشته باشی !!از امام خمینی مثال اوردم که حتی برخی اوقات بدون این شرایط هم ممکنه قبول باشه . لازم به توضیح مجدد نمی بینم چون اگر شما قرار بود قبول کنید همون موقع قبول می گردید. (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: پوشش اونها تو اون محیط عالیه کسی منکر نیست ..ولی مهم فعلا نمازی هست که میخونن..تو نماز به غیر از وجه و کفین باید برجستگی های بدن زن پوشیده بشه .به نظر شما اینجا پوشیده شده هست؟شما چطور برجستگی بدن رو تو اون عکس دیدید؟ واقعا من متعجبم!!! (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: اولا که میگم امام خمینی مجبور بود ! اونا امام خمینی نیستن ولی یه انسان غیر معصوم هستن مثل امام خمینیدقیقا اشتباه شما همینجاست ! ( "یه انسان غیر معصوم هستن مثل امام خمینی") اصلا اونها مثل امام خمینی نیستند! شرایطی که امام خمینی درش بود رو شما با اینها مقایسه می کنید و می گید سطح توقع خدا از هر دو مساوی هست. (!!!)نرود میخ اهنین در سنگ (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: ...دوما که اونها مجبور نیستن تو محیط باز نماز بخونن ... تو خونه بخونن با رعایت شرایطحتما از نظر شما قصد خود نمایی داشتن با نماز؟؟؟؟!!!!! اونجا ایران نیست عزیز من !! از این به بعد بهشون خبر می دم با توجه به فتوای جنابعالی دیگه تو پارک نماز نخونن!! (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: ...امام خمینی ظاهر درستی نداشته نمازشون ولی باطن فعلشون رو خودشون بیان کردن اینها ظاهر درستی نداره نمازشون باطنشو شما بیان کردی ! تفاوت در اینجاست...من از باطنشون نگفتم! من فقط گفتم در مورد باطنشون و درستی و بطلان نمازشون نباید قضاوت کرد چون حتی در شرایطی که احکام بدرستی رعایت نشه هم می تونه نماز مورد قبول واقع بشه. تازه اینها تماما واسه موقعیه که احکام رعایت نشده باشه. اما من چنین چیزی نمی بینم! اما شما براحتی قضاوت می کنی و نمازشون رو باطل می دونی! روی سخنم به شما نیست، متاسفانه در ایران مذهبی های افراطی اخلاق رو فدای احکام کردند. دقیقا اسلام از همین ضربه خورده. جای دکتر شریعتی خالیه واقعا تا با این احکام محوری تو اسلام مبارزه کنه. در قشر مذهبی ما هم همینطوره! متاسفانه اکثرا به احکام، مثل تراشیدن ریش، پوشیدن لباس آستین بلند، و و .. بیشتر از اخلاق، رعایت حقوق همسایه ، و ... اهمیت می دن. (دیدم که میگما) [/b] (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: متاسفانه نمیتونم خودمو جای اونها بذارم ..تو قیامت افرادی رو میارن که به خاطر زیبایی و یا کار دیگه که واقعا تو شرایط بدی بودن اقدام به گناه کردن ..در جواب خدا حضرت یوسف رو میاره که تو زیبا تر بودی یا یوسف تو شرایطت بدتر بود یا یوسف ...واینطوری دهنشونو میندهخوب شما علاوه بر اینکه با خدا چای می نوشی! از قیامت هم باخبری! این حرف سندیت درست درمونی نداره، اگه خدا بیاد منو با یوسف (علیه السلام) مقایسه کنه که درست نیست. با فرض محال که سندیت هم داشته باشه شما قیاس مع الفارق کردید. شرایط یوسف شرایط گناه بود که می تونست ازش دوری کنه اما شرایط اینها جور دیگریست و نمی شه از جامعه فرار کرد. (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: من حکم ندادم...احکام نماز رو نگاه کردم ظاهر افراد رو نگاه کردم با هم جور در نیومد..سعی در اثبات چیزی ندارم توجیح امر اشکار روهم نمیکنم!اینهم نمونه ای از یک نگاه احکام محوری بجای اخلاق محوری!! _________________________________________________________ (۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)hooman-za نوشته است: در کل اسلام این مدل اشنایی رو برای ازدواج تاییدنمیکنهدر ایران بله! ولی تو ونکوور پسر نمی تونه به مادرش بگه برو یک دختر رو بپسند بعد معرفی کن من بیام باهاش ازدواج کنم. به هر حال شما نمی تونی جبر روانی جامعه روی اونها رو درک کنی! اینا از 7 سالی تو محیط مختلط بزرگ شدن حالا موقع ازدواج بگن مادرشون براشون همسر انتخاب کنه ؟ یا بک چیزی شبیه به این!! RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - مهدی2012 - ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۰:۲۰ آقا اینا که تابلویه نمازشون اشتباهه دیگه چرا میگی افراطی؟آقای 110 عزیز؟ شما خانوم از سمت چپ دومی رو نگاه کنید، دامن و مانتو و... هم نداره و با شلواره ، اون موقع شما میگین برجستگی معلوم نیست ؟ ما آخر نفهمیدیم برجستگی چیه ؟![]() آدم رو مجبور میکنید به چه چیزهایی دقت کنیم
RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - hooman-za - ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۷ (۲۶/مرداد/۹۲ ۱:۲۷)110 نوشته است: هیچ کس از معیار و سنجش خدا آگاه نیست. اما شما به قول شاعر انگار با خدا چای می نوشی و کاملا معیارشو واضح می دونی... این خنده دار ترین حرفی بود که شنیدم!!!از امام خمینی مثال اوردم که حتی برخی اوقات بدون این شرایط هم ممکنه قبول باشه . لازم به توضیح مجدد نمی بینم چون اگر شما قرار بود قبول کنید همون موقع قبول می گردید. شما چطور برجستگی بدن رو تو اون عکس دیدید؟ واقعا من متعجبم!!!دقیقا اشتباه شما همینجاست ! ( "یه انسان غیر معصوم هستن مثل امام خمینی") اصلا اونها مثل امام خمینی نیستند! شرایطی که امام خمینی درش بود رو شما با اینها مقایسه می کنید و می گید سطح توقع خدا از هر دو مساوی هست. (!!!)نرود میخ اهنین در سنگحتما از نظر شما قصد خود نمایی داشتن با نماز؟؟؟؟!!!!! اونجا ایران نیست عزیز من !! از این به بعد بهشون خبر می دم با توجه به فتوای جنابعالی دیگه تو پارک نماز نخونن!!من از باطنشون نگفتم! من فقط گفتم در مورد باطنشون و درستی و بطلان نمازشون نباید قضاوت کرد چون حتی در شرایطی که احکام بدرستی رعایت نشه هم می تونه نماز مورد قبول واقع بشه. تازه اینها تماما واسه موقعیه که احکام رعایت نشده باشه. اما من چنین چیزی نمی بینم! اما شما براحتی قضاوت می کنی و نمازشون رو باطل می دونی! برادر شما راست میگی ! هر چی شما میگی همون . RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - غربت تشیع - ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۸ این حرفها یادآور خاطره ای از امام خمینی ره است: سیره عملی امام روح الله (برگرفته از سایت جنبش دانشجویی حیا) نقل قول:در خدمت ایشان بودیم که یکی از دوستان گفت: چرا این قضات دادگستری را که در میان مردم قضاوت میکنند، بیرون نمیریزید؟ اینان که آدم های فاسقی اند.ایشان فرمودند: “” چرا غیبت میکنید؟ از کجا فهمیدید این ها فاسقند؟ “” او گفت: اینان ریش خود راباتیغ میتراشند. امام پرسیدند: “” از کجا میدانید ریش تراشیدن را حرام میدانند، تا اینها فاسق شوند؟ “” گفت: شما فرموده اید که احتیاط واجب آن است که ریش را با تیغ نتراشیم. امام فرمودند: “” از کجا فهمیدید که آنها مقلد من هستند و از دیگری تقلید نمیکنند؟ مردم را به عدم تقلید از من متهم نکنید. من اصول دین نیستم و چه کسی گفته آنها باید از من تقلید کنند؟ “”
RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - hessam - ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۲ سلام چرا تو این تالار همیشه موضوع تاپیک ها منحرف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۵)hooman-za نوشته است: اصلا هم خوب نیست ... نماز خوندن خانم ها هم که مشکل داره... اصلا کی عکس گرفته با چه هدفی ؟ که حالا نماز خوندن چند تا دختر رو که بعضا پوشش نماز ندارن منتشر کرده ؟ موضوع این عکسها صرفا فقط و فقط تفریح هست برادر من ...چرا بحث رو عوض میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما گفتی :اصلا هم خوب نیست خوب همین بسه . یعنی پاسخ به سوال تاپیک فقط همین قسمت اول حرفاتونه نمازشون مشکل داره و کی عکس گرفته و چرا گرفته و ... اینا اصلا ربطی به موضوع اصلی ندارن خواهشن درباره موضوع تاپیک بحث کنین . . . اما نظر خودم: نظر منم دقیقا نظر جناب عبد الرحمانه که گفت: (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۰)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم . . . . یا علی RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - غربت تشیع - ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۲ از نظر اسلام دیدن و ملاقات حضوری دختر و پس باید تا حد امکان در مراحل آخر باشد و نه در مراحل اولیه. اول باید شرایط دیگر سنجیده شود و اگر طرفین موافق بودند بعد نوبت به دیدن می رسد که اگر در مرجله دیدن هم موافق بودند بعد عقد و ازدواج صورت می گیرد و اگر در مرحله دیدن موافق نبودند ازدواج لغو می شود. اگر قبلا شرایط دیگر را بررسی کرده اند و به توافق رسیده اند مثلا بحثهای دینی، شغل، تحقیقات محلی، اخلاق طرف، مهریه و دیگر فاکتورهایی که برای طرفین مهم است بعد ملاقات اشکالی ندارد. البته در ملاقات دو نفر که قصد ازدواج دارند باید همدیگر را ملاقات کنند و آن هم اگر در منزل و کنار خانواده باشد بهتراست. حتی خصوصی هم می توانند صحبت کنند و حتی به شکل بدن بدن دختر هم می شود نگاه کرد البته به شرطی که سایر شرایط قبول باشد و فقط این ملاقات و پسند کردن حضوری مانده باشد نه اینکه یه پسر راه بیفته یکی یکی دخترهای مردم را به بهانه ازدواج دید بزنه و با احساسات آنها بازی کنه. در اینصورت هم سوال این است که اگر دو نفر قصد ازدواج دارند چه دلیلی دارد که گروهی قرار بگذارند بروند در طبیعت؟ اگر یک پسر قصد ازدواج با یک دختر را دارد فقط اجازه دارد در مراحل آخر قبل عقد با آن دختر صحبت خصوصی کند و او را نگاه کند. چه دلیلی دارد گروهی باشد و یک پسر چندین دختر را ببیند؟ مگر فروشگاه دختر است که از بین 7 تا دختر همه را ببیند و یکی را انتخاب کند. اگر هدفشان این باشد که قطعا اشتباه است. ولی اگر قرارشان این است که هر پسر فقط با یک دختر که قبلا در مورد شرایط دیگر به توافق رسیده اند صحبت کند که باز هم درست نیست. چون در طول مسیر و استراحت و نشستن و... بالاخره یک پسر با چند دختر دیگر هم در ارتباط نزدیک و نگاه است که از دید اسلام درست نیست. البته می توان طوری رفتار کرد که کار حرامی صورت نگیرد مثلا یک پسر فقط با دختر طرف خودش صحبت کند که آن هم باز درست نیست گرچه حرام نیست. چون اینها مقدمه و دام شیطان است برای عمل حرام. قرآن می گوید: لا تتبعوا خطوات الشیطان. نمی گوید لا تتبعوا الشیطان چون آنکه بدیهی است. خطوات شیطان یعنی ردپاهای شیطان یعنی کارهایی که خود آن کار حرام نیست ولی مقدمه ای است برای افتادن در دام شیطان و انجام کار حرام. به هر حال این قرار گروهی حتی اگر به قصد ازدواج هم باشد در خوشبینانه ترین حالت اگر شامل کار حرام نباشد حداقل خطوات شیطان حساب می شود. کانادا بودن هم دلیل نمی شود. مگر در کانادا یک پسر نمی تواند به خانه دختر برود و خواستگاری کند؟ البته معمولا مسلمانها در کانادا خانواده آنها هم مسلمان هستند. مگر اینکه تنها زندگی کنند مثلا دانشجو باشد. که در اینصورت هم باز لزومی نیست که گروهی قرار بگذارند. می تواننداول مذاکرات را انجام دهند و اگر همه چیز به توافق رسید و فقط ماند مسائل خصوصی تر و پسند کردن بعد هم جایی قرار بگذارند (البته نه جایی که فقط دونفر تنها باشند) مثلا توی دانشگاه یا رستوران و دونفری صحبت کنند البته با قصد جدی برای ازدواج و با شرط قبول شدن شرایط اولیه. یعنی اول شرایطی که نیاز به ملاقات ندارد و اگر قبول شد بعد ملاقات. مثلا اینکه مهریه شما چقدر است نیازی نیست که حتما شما با دختر قرار بزاری و از نزدیک باهاش صحبت کنی. چه بسا سر مهریه اصلا به توافق نرسن. پس چه لزومی هست قرار بزارن بن توی جنگل بعدش تازه پسره بفهمه با مقدار مهریه دختر نمی تواند کنار بیاید؟ پس دیدن در آخرین مرحله باید باشد آن همه نه گروهی که 10 تا پسر 10 تا دختر را باهم دید بزنن. همچین چیزی اصلا معقول نیست. فضا به سمت گناه پیش می رود. فضا باید جدی باشد و با حداقل صحبت تا علاقه ایجاد نشود. چون در این فضاها ممکن است علاقه ایجاد و شود و همین علاقه آدم را کور و کر می کند و ازدواجی سر میگیرد که بر اساس عاشق شدن است و است و نه عقل. پسر وقتی عاشق دختر بشه دیگر کاری به عیبهایش نداره. برعکس هم هست. حب الشیء یعمی و یصم عشق چیزی کور و کر می کند. |