تالار گفتگوی بیداری اندیشه
امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) (/thread-27939.html)

صفحه: 1 2 3 4

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - PWLG - ۲۹/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰

حیف عده ای هنوز تو خوابن و نمی بینند که نه تنها اکثر بازیها علیه دین هاست، بلکه جدیدا کاملا علیه اسلام هست.
کی بدش میاد دین تروریست ها رو مورد تمسخر قرار بده.
من واقعا موندم چرا بعضیا خودشونو واسه اینا میکشن؟
جدیدا هم که دارن کل بازیاشون رو آنلاین میکنن تا خیلیا که کمترین ضررشون برای این شرکت ها، خرید کپی بازیهاشون بود هم بهشون سود برسونن.
-----------------------------------------------------
خوشبختانه یا متاسفانه، این نسخه، تیر خلاص THQ(ناشر) برای جلوگیری از ورشکست شدن بود که خوب خیلیا میدونن ورشکست شد اما یه کمپانی دیگه، ساختش رو ادامه میده. اگه طرفدار نداشته باشه که نمیسازن. به نظر خودم از اون بازی های بی نظیر بود؛ هر دو نسخه.
تازه هنوز حمله جنگ
رو به انجمن سوخته نشون ندادن. حالا نمیخوام بی دلیل و مدرک بگم انجمن سوخته در اصل کی (نه کیا) هست ولی خب عالی رتبه ترین مقام هست.
----------------------------------------------------
بگذریم

نسخه دوم به اندازه قسمت اول آخرالزمانی نیست و بیشتر فانتزیه. واسه همین نتونست خیلی موفق بشه. زیاد جای تحلیل نداره. قسمت اول خفن تر بود.

راستی اسم بازی میشه "پیروان تاریکی" نه هر مضخرفات من درآوردی.

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - Mitsonary - ۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۹

(۲۹/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰)PWLG نوشته است:  راستی اسم بازی میشه "پیروان تاریکی" نه هر مضخرفات من درآوردی.

من حتی در سایت های خارجی و منابع و سایت سازنده به دنبال معنی اسم بازی گشتم ، ولی خودشون هم اتفاق نظر نداشتند که معنی این چیه!!!

خوشحال میشوم ، منابع ( دیکشنری و رفرنس ...) در اختیار بنده و سایر دوستان هم قرار بدهید. Smile

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - PWLG - ۳/مرداد/۹۳ ۱۳:۲۳

(۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۹)Mitsonary نوشته است:  من حتی در سایت های خارجی و منابع و سایت سازنده به دنبال معنی اسم بازی گشتم ، ولی خودشون هم اتفاق نظر نداشتند که معنی این چیه!!!

خوشحال میشوم ، منابع ( دیکشنری و رفرنس ...) در اختیار بنده و سایر دوستان هم قرار بدهید. Smile
منبع میخوای چیکار؟
به نظر شما sider یعنی چی؟
حالا جدا از اینا هرچیزی رو که نمیشه با کنار هم گذاشتن معنی کلمات فهمید. (البته اینو میشه)
مثلا به نظر شما Breaking Bad یعنی چی؟

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - Mitsonary - ۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۵

(۳/مرداد/۹۳ ۱۳:۲۳)PWLG نوشته است:  منبع میخوای چیکار؟

چون بنده و سایر دوستان عزیز منتقد تالار بر این قضیه توافق داریم که نباید ظاهری به مسائل نگریست ، نمیشه با یک معنی ساده از کنار کلمه به این راحتی گذشت ، اسم بازی هویت گیم هست...

نقل قول:به نظر شما sider یعنی چی؟

طرف ، سمته ، جناحه ، طرفداری کردن از جناحی

نقل قول:مثلا به نظر شما Breaking Bad یعنی چی؟

یعنی از مسیر اولیه و اصلی منحرف شدن ، متاسفانه تو کشور ما هر کسی که میاد میگه یاغی گر و ... برمیگرده به داستان اون معلم شیشه ایه. البته این توضیحات خودش از زبان خودش بود که گفت ، وگرنه بعید می دونستم این حرف ها پایان پیدا کنه.

شاید حق با شما بوده...Blush

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - Bidel.s - ۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۳

حالا با هم هی دعوا نکنید یکی به سوال من پاسخ بده:
نقل قول:تازه هنوز حمله جنگ رو به انجمن سوخته نشون ندادن. حالا نمیخوام بی دلیل و مدرک بگم انجمن سوخته در اصل کی (نه کیا) هست ولی خب عالی رتبه ترین مقام هست.
دقیقاً توی قسمت اول که انجمن خیلی قدرتمنده برای چی خودش نیومد کار رو تموم کنه(داستان رو یادم نمی یاد اما می دونم که انجمن وارد کار نشد)
یه جا که براشون اف داشتBig GrinBig GrinBig GrinDodgy
دقیقا کسی دلیل اصلی رو نمی دونه؟

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - Mitsonary - ۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۵

(۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۳)bidel نوشته است:  حالا با هم هی دعوا نکنید یکی به سوال من پاسخ بده:
دقیقاً توی قسمت اول که انجمن خیلی قدرتمنده برای چی خودش نیومد کار رو تموم کنه(داستان رو یادم نمی یاد اما می دونم که انجمن وارد کار نشد)
یه جا که براشون اف داشتDodgy

انجمن قدرتشو به واسطه ی داشتن سوارکار ها داره دیگه!Big GrinBig Grin

یعنی اینارو داره ، اگه کسی شلوغ کرد ، بفرسته واسه بقول خودشون Suffer! Blush

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - PWLG - ۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۹

نقل قول:
طرف ، سمته ، جناحه ، طرفداری کردن از جناحی
خب کسی که "پیرو" هست، یعنی داره از جناح یا طرف خاصی، تبعیت یا طرفداری میکنه.
نقل قول:
یعنی از مسیر اولیه و اصلی منحرف شدن
که یه جورایی به تعبیر ساده تر، "قانون شکنی" میشه.
در اصل یه اصطلاحه و از to break bad گرفته شده که این اصطلاح هم مربوط به همون منطقه ای که داستان درش جریان داره. بگذریم...
نقل قول:bidel:

یه جا که براشون اف داشت
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: dodgy.png]
اصل داستان این بود که همچی زیر سر خود انجمن سوخته بود واینا همش نقشه بود و سرزنش کردن "جنگ" هم سرکاری بود و برای همین وقتی "جنگ" همه چی رو میفهمه، میره سراغ "نابودگر" که بعدش میفهمه همون "آبادون" هست.
بعد از شکستن هفتمین مهر، سه سوار دیگه هم میان پیش "جنگ".
حالا قبلش "مرگ" تقریبا خودشو کشته بود (فدا کرده بود) که حالا یه دفعه همون موقع احضار میشه و thq هم که ورشکست شد و ادامه شو نساختن.
البته گفتن دارن میسازن.

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - Bidel.s - ۳/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۳

هیچ وقت از داستان های فانتزی خوشم نیومد.
همش فکر می کردم می خوان از شاهنامه و امثالهم تقلید کنن اما خراب می کردن.

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - hadi22 - ۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۱

من هم بادوست عزیزم reza2035 موافق من هم اکنون این بازی رو انجام میدهم سلاح های این بازی که شما تشبیه به شمشیر امام علی (علیه السلام) کده اید.شبیه به داس هستش بازی خوبی هست می تونم بگم بهترین بازی که کردم هستAngry

پاسخ به: امام زمان در بازی سوارکار آخرالزمان (darksiders2) - Darkenone - ۲۵/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۲

[تصویر: %D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Apo...netsov.jpg]سلام
لطفا از این کارا نکنید،دشمنان اسلام و ایران زیادن ولی نباید از این کارا بکنین که.
این شخصیت death هست که یکی از چهر سوار اخرالزمانه که تو انجیل مطرح شده،نه امام زمان،برای اثبات اگر ورژن یک این بازی رو بازی کرده باشین شخصیت دیگری هست به نام war که این هم یکی از سواران اخرالزمانه که برادر death هست اگر این قانع کننده نیست شاید این عکس
نقل قول:
شاید ثابت کنه اگر دقت کنید این ها همون چهر سوار اخرالزمانن و به ترتیب از راست به چپ
پیروزی. جنگ. قطحی.مرگ هستند
اگر دقت کنید دست مرگ عصای اعزرایلی یا همون سلاحی که reaper ها ازش استفاده میکنن و دقیقا شبیه سلاح همین شخصیت بازیه اونا ذولفقار نیستن.
جنگ رو ببینید یک شمشیر دارد و اگر به ورژن 1 بازی برگردید میبینید که جنگ یا همون war یک شمشیر خیلی بزرگ داره که همونه
پس لطفا الکی شایعه پراکنی نکنین.[تصویر: null]