![]() |
|
معممین خرابکار - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: معممین خرابکار (/thread-27960.html) |
پاسخ به: معممین خرابکار - imaneavare_59 - ۸/فروردین/۹۶ ۲۲:۲۶ با سلام خدمت بزرگواران ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اول عید همتون مبارک باشه همتونو قلبا دوست دارم ![]() بدونین اگر میخواین ایرانی سربلند داشته باشیم که ذلت نداشته باشه و پیرو راه و منش امام حسین (علیه السلام) باشه، ببینید آیت الله خامنه ای نظرشون روی کدوم کاندید و جناح به همون فرد واسه ریاست جمهوری و به همون جناح واسه شورا ها رای بدین خدا شاهده من 100 تا انتقاد به نحوه سیاستها و منش آقای خامنه ای دارم که اگر بگم جناب مدیر محترم سانسور میکنه و مطلبم و نمیزاره ولی فکر میکنم تنها جبه ای که در مقابل نظام سلطه (فراماسنوری و الیومناتی و شخص ابلیس) وجود داره جبه اییه که آیت الله خامنه ای رهبری میکنه البت با نواقصی از نظر من آواره...
![]() ![]() پاسخ به: معممین خرابکار - imaneavare_59 - ۲۲/فروردین/۹۶ ۰:۳۲ ما چون شما شهید فروشی نمیکنیم فریاد را اسیر خموشی نمیکنیم با محتسب که ساغر ما را شکسته است همجوشی و مذاکرهنوشی نمیکنیم ما عاشقیم و نان سیاست نمیخوریم در حزب باد خانهبهدوشی نمیکنیم اهریمنانه لاف سروشی نمیزنیم آهنگرانه مار به دوشی نمیکنیم ما آرمان میثم خرمافروش را هرگز فدای زهدفروشی نمیکنیم یا بوسه بر اناالحق حلاج میزنیم یا ادعای دار به دوشی نمیکنیم میراث ما ز عشق رجزهای سرخ ماست ما چون شما شهیدفروشی نمیکنیم ( دکتر رحمدل)
|