![]() |
|
بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! (/thread-30237.html) |
پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - Fatemeee - ۲/دی/۹۲ ۲۲:۰۵ (۲/دی/۹۲ ۱۲:۰۵)skyeygirls نوشته است: «مادری که پنج فرزند به دنیا آورده، در خانه در حال استراحت و آمادگی برای به دنیا آوردن فرزند ششم خود است!»بسم الله الرحمن الرحیم سلام دقیقا توهین به زن!!!! باگفتن این جمله یعنی زن فقط باید بچه بیاره....بقول بعضی ازدوستان ((ماشین تولید بچه!!!!)) ![]() بدم میاد ازاین همه...................................!!!!!!!!!!!!!! پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - Reza71 - ۲/دی/۹۲ ۲۲:۱۴ آقا من از طرف تمام مردان از تمام بانوان محترم عذر خواهی میکنم.... ادم کج سلیقه زیاد داریم و از شانس بد ما این یکی کج سلیقه طرحش تو شهر پخش شده و حرفاش هم تو نت!! با این وضع تبلیغ میان وضع جمعیتی رو درست کنن بدتر یه کار میکنن نسل ایرانی جماعت رو منقرض میکنن!! تبلیغ نکن برادر من نکن... پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - آیلار - ۲/دی/۹۲ ۲۲:۱۷ نقل قول:اتفاقا تیم فرهنگی هنری شهرداری تیم قوی ای هست شوخی بود دیگه؟ طراحش شهرداری نبوده... ---- البته سابقه شون زیاد خوب نیست تو این بی سلیقه گی ... پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - zahra11 - ۲/دی/۹۲ ۲۲:۲۴ توهین به زن در ایران سابقه تاریخی داره! پسرم! رضا جان شما از ما عذر خواهی نکن بلکه سعی کن ان شا الله در زندگیت با مامانت ، خواهرت و همسرت و دخترت خوب و قرآنی رفتار کنی و هرگز بهشون توهین نکنی ! وگرنه توهین به زنها مسئله ای عادی شده متاسفانه ! مثل مسئله توهین به سیاهپوستها در آمریکا با آمدن وزیر زن و امثالهم حل نمیشه باید رفتار کریمانه بازنان مثل بستن کمربند ایمنی فرهنگ سازی بشه! پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - احمد شاکر - ۲/دی/۹۲ ۲۲:۴۴ (۲/دی/۹۲ ۲۲:۲۴)zahra11 نوشته است: توهین به زن در ایران سابقه تاریخی داره! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این حرفا رو جای دیگه نزنید بهتون میخندن شاید هم این بیلبورد رو زدن برای کنترل افکار عمومی! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یه آدم عاقل این تاپیک رو ببینه از خنده نمیره خیلیه ![]() بس کنید از بس چسبیدید به چیزای بیخود این حساسیتا از بیکاریه والا با کش دادن موضوعات بیخود این سایت از مسیرش منحرف میشه یه بنده خدایی میگفت خدا نکنه یه شکلات به یه نفر بدی!خانوما داستان شکلات رو تا یک سال کشش میدن مردم دارند تو سوریه همدیگر رو میکشن کشورهای دیگه علیه ما دسیسه میکنن هر روز بیشتر تحریم میشیم هر روز بیشتر تحقیر میشیم مشکلات اقتصادی هی بیشتر و بیشتر میشه اونوقت بعضیا تو فکر اینن چرا سر چهار راه چراغا آبی بود! ![]() شما ها درس بخونید به یه جایی برسید بیلبورد رو عوض کنید یه چیز بهتر بنویسید اعتراض دارید به شهرداری اعتراض کنید آپ کردن این تاپیک باعث میشه تاپیک های مهم بره زیر ببیننده ها بجای اینکه مطالب مهم به چششون بخوره بنر فلان چهار راه به چششون میخوره این بنر درست بشه نشه هیچ دردی دوا نمیکنه پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - پرنیان - ۲/دی/۹۲ ۲۲:۵۳ جهت تغییر جو من چند وقت پیش به خردسالان آموزش میدادم....برای اینکه کلمه family و اعضای خانواده رو یاد بگیرن براشون نقاشی میکشیدم......هنوزم منو میبینن ......... ![]()
پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - Reza71 - ۲/دی/۹۲ ۲۲:۵۴ دوست عزیز به این میگن انتقاد.... جامعه با انتقاد شهروندان از سیاستهای غلط مسیرش رو بهتر پیدا میکنه و بهتر به عرف جامعه احترام میذاره. درباره ی اینکه توهین به زن سابقه ی تاریخی داره خواستم جبهه بگیرم و بگم که نه اینطور نیست و تو ایران حتی دریاسالار زن داشتیم که بعدش دیدم واقعا تو بعضی دوره ها بوده و نمیتونم چیزی بگم... ولی خوب نسبت به بقیه ی کشورها این دوره ها کمتر هستن و باز خود این هم یه نقطه روشنی هست. ![]() این نقاشی رو شما کشیدی پرنیان خانم؟؟ حالا یه سوال دارم؟ این طفل معصوم رو زمین چیکار میکنه؟؟ چرا بغل مامانش نیست؟؟ خونه چرا از ادمها کوچیکتره؟؟ به اینها میگن بهانه های بنی اسرائیلی
پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - پرنیان - ۲/دی/۹۲ ۲۳:۰۲ اتفاقا دلم میخواست بغل مامانش یا باباش باشه...ولی باید جدا میکشیدم که بچه ها قشنگ ببین.... ![]() ![]() مهم این بود برام که بچه ها family با house براشون جا بیوفته......نمیدونم ...!!!!!!!!
پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - zahra11 - ۲/دی/۹۲ ۲۳:۰۳ راست میگید جناب احمد شاکر توهین به مادران نسبت به مسائل حاد جهان مثل سوریه مهم نیست!! من بعنوان یه مادر به پسرم یاد میدم به کسی توهین نکنه ولی یه مسئله هست اونم اینه که فعلا دست ما به سلفی های ملعون و حکومت جائر عربستان نمی رسه ولی میتونیم به همفکر های خودمون خط بدیم که آقا دارن به مادرا توهین می کنن با تبلیغات قلابی !!! دوستان ایده های جدید و بدرد بخور رو کنید!! خدا وکیلی پرنیان جان عزیز دل یکی ازون افراده به خدا اگه این تصویر با مزه تو شهر باشه بچه ها به مامانشون گیر می دن می گن یالله نی نی بیار!!! پاسخ به: بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! - عبدالرحمن - ۲/دی/۹۲ ۲۳:۴۸ آقای شاکر قبلا هم بابت لحن بدتون بهتون تذکر داده بودم با این طرز حرف زدن اگر نظر شما کاملا درست باشه هم افراد از آن ایده زده میشن احترام خانم ها رو هم داشته باشید فی المجموع! |