![]() |
|
تحلیل انیمیشن I Pet Goat II - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +--- موضوع: تحلیل انیمیشن I Pet Goat II (/thread-30396.html) |
پاسخ به: تحلیل انیمیشن I Pet Goat II - Hamed jokar - ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۶:۲۸ (۱۷/شهریور/۹۳ ۰:۴۴)Bidel.s نوشته است: حالا از کسانی که دستی تو نقد دارن تقاضا دارم بیان شهر موش های 2 رو نقد کنن.اقا یه سوال دارم شما این فیلم رو دیدی؟؟؟؟ این فیلم اصلا فیلم نیست یه کلیپ ۷ دقیقه ای هست که کلی نماد توش هست فقط یه بار لطفا ببینش.
پاسخ به: تحلیل انیمیشن I Pet Goat II - Bidel.s - ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۷ نقل قول:اقا یه سوال دارم شما این فیلم رو دیدی؟؟؟؟این کلیپ رو از طریق همین تاپیک شناختم نمی گم مهم نیست. اما مسئله نزدیک تری هست. برخی دارن روی ذهن بچه های ما کار می کنن. گروه های کانادایی و فراماسونی هم نیستن. از همین ایران و از همین سینما هستن. شما شهر موش ها رو دیدین؟ می دونید چقدر واضح اومدن و یه جبهه سیاسی رو تو ذهن بچه محبوب کردن؟ درسته که من از طرفدار های اون جبهه سیاسی هستم اما باز این فیلم خیلی ناجوانمردانه هست. فقط کافیه برید سینما، 2000 تومن بدین و متوجه بشید که دارم از چی می گم پاسخ به: تحلیل انیمیشن I Pet Goat II - PWLG - ۲۱/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۰ الان من نفهمیدم شهر موشها کلیپ 7 دقیقه ایه یا i pet goat؟ پاسخ به: تحلیل انیمیشن I Pet Goat II - ELENOR - ۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ دوستان اگر می خواهند در مورد شهر موش ها بحث کنند تاپیک خودش را ایجاد کنند تشکر |