تالار گفتگوی بیداری اندیشه
من حسینم،پناهیم... . - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: هنر و معماری اسلامی (/forum-33.html)
+--- موضوع: من حسینم،پناهیم... . (/thread-30812.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - عبدالرحمن - ۲/بهمن/۹۲ ۹:۴۳

(۲/بهمن/۹۲ ۹:۳۳)skyeygirls نوشته است:  ما ماهی هایی هستیم که سزاوار ماهیتابه ایم .
چرا که شنا کردن را پس از غرق شدن یاد گرفته ایم.

البته خدا شنا کردن رو بهمون یاد داد مخصوصا با اساتیدی که برامون فرستاد!!!

تازه تا دم مرگ هم هی دستمونو میگیره و دست بعضیا رو هم اونطرف میگیره

پ ن:خوردن چنین ماهی در اسلام حرام است!!!! Cool

البته من تا حالا ندیدم ماهی تو آب غرق بشه

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - اسکای - ۲/بهمن/۹۲ ۹:۵۲

من صبر میکنم نویسنده ی تاپیک بیاد این اسپم ها رو پاک کنه تنها بشه دلنوشته های پناهی . تا شما سر از لایه های نهانی یه شعر دربیارید . 20 سال طول میکشه هضم کردن وزنه ی این شعر.

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - عبدالرحمن - ۲/بهمن/۹۲ ۹:۵۳

(۲/بهمن/۹۲ ۹:۵۲)skyeygirls نوشته است:  من صبر میکنم نویسنده ی تاپیک بیاد این اسپم ها رو پاک کنه تنها بشه دلنوشته های پناهی . تا شما سر از لایه های نهانی یه شعر دربیارید . 20 سال طول میکشه هضم کردن وزنه ی این شعر.

ناراحت نشو خانم اسکای

حرف حق تلخه

روش فکر کن

من حرف اشتباه نزدم که پاکش کنند

در ضمن این تالار جای اختصاص دادن به صحبت های آقای پناهی بصورت خالص نیست

همانطور که در مورد آقای شریعتی هم اینطور بود

تاپیک عدالت ، اباحه و تحجر را بخوانید

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - سدرة المنتهی - ۲/بهمن/۹۲ ۱۱:۳۲

(۲/بهمن/۹۲ ۹:۵۳)عبدالرحمن نوشته است:  ناراحت نشو خانم اسکای

حرف حق تلخه

روش فکر کن

من حرف اشتباه نزدم که پاکش کنند

در ضمن این تالار جای اختصاص دادن به صحبت های آقای پناهی بصورت خالص نیست

همانطور که در مورد آقای شریعتی هم اینطور بود

تاپیک عدالت ، اباحه و تحجر را بخوانید

در اینکه تالار جای چی هست و جای چی نیست به قول خودتون کسی حق نداره دربارش تصمیمی بگیره.شما هم بهتره این تاپیک رو مطالعه کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30798.html
نقل قول:
عزیزان،خواهران،برادران ولله این وحی منزل نیست که شما تا یه پسوند و پیشوندی به نام کاربریت اضافه بشه شروع کنید به ارشاد و اظهار فضل و نظریه پردازی و ...

آقا مگه شما در تمام امور متخصص هستید که نظرهای کدخدا منشانه ارسال می کنید.

بعد موضوع دینی میشه سیاسی،سیاسی میشه فلسفی،فلسفی میشه ...

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - اسکای - ۲/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۳

[تصویر: 51168093988520549708.jpg]

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - ztb - ۲/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۹

سلام
آدما توی فضاهای کاملا متفاوت تربیت میشن و رشد میکنن یکی میشه حسین پناهی که درد و تنهایی مردمو با پوست و گوشت و خون لمس کرده یکیم میشه سهراب که کلا دنیا رو یه جوردیگه می بینه و دردش با درد پناهی فرق داره ولی هردوشون آدمای فهیمی بودن و قابل احترام چون پرت و پلا و حرفای الکی نزدن و اینم از بازخوردش توی اجتماع مشخصه
. شاید استنباطشون فرق داشته ولی جدای از مردم نبودن . مشخصه که پناهی توی زندگی خیلی سخته کشیده و روحیه حساسی داشته و بازم مثلا سهراب زندگی راحتتری داشته خوب این خیلی توی روحیات و طرز فکر و بیان هرکس تاثیر میذاره

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - Justice Bringer - ۲/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۴

دوستان هرچی میخوان بگن ، بگن ... فقط لطفاً کاری نکنن که شرمندشون بشم و مجبور بشم ارسال هاشون رو ویرایش یا خدایی نکرده کاملاً حذف کنم (چون خودم ارسال هام زیاد حذف شده تو تالارهای دیگه و میدونم چه حسی داره ، 2 ساعت تایپ کنی، بعدش ببینی بعد از 5 دقیقه پاک شد همش) !

چرا آخه با عصبانیت با هم صحبت می کنیم ؟!؟ Huh

یه بحثی رو هم اشاره کنم ... همونطور که استحضار دارین، اینجا بخش سینماست ... اگه لطف کنید در مورد کارای سینمایی و تلوزیونی جناب *پناهی* صحبت کنید ، ممنون میشم.

اگرم کاربر عزیز سازندۀ تاپیک صلاح بدونن و بحثایی که در مورد ایشون (پناهی) شده ، بحثای مورد نظرشون هست. تاپیک رو منتقل کنیم به جایی که مرتبط باشه با بحثایی که داخلش هست. چون تا اینجای بحث که به سینما ربطی نداشته ارسال ها (بجز ارسال اول، اونم جملاتی ازش).

پاسخ به: روحانی که بازیگر و کارگردان شد - Ali#59 - ۲/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۰

دیروز اومدم،چهار تا پست بیشتر نبود...امروز اومدم دیدم سه صفحه مطلب ارسال شده.همون اول هم فهمیدم که (طبق معمول) قطعا یه بحثی توی این تایپیک راه افتاده که اینطوری شدهAngel

(۲/بهمن/۹۲ ۹:۴۳)عبدالرحمن نوشته است:  البته خدا شنا کردن رو بهمون یاد داد مخصوصا با اساتیدی که برامون فرستاد!!!

تازه تا دم مرگ هم هی دستمونو میگیره و دست بعضیا رو هم اونطرف میگیره

پ ن:خوردن چنین ماهی در اسلام حرام است!!!! Cool

البته من تا حالا ندیدم ماهی تو آب غرق بشه

من حسینم،پناهیم...خودم رو می بینم،خودم رو میشنوم،خودم رو فکر میکنم،تا هستم جهان ارثیه ی بابامه،سلاماش،همه ی عشقاش،همه ی درداش،همه ی تنهایی هاش...وقتی هم نبودم مال شما!
اگه دوست داری با من ببین،یا بزار باهات ببینم،با من بگو یا بزار با تو بگم،سلامامون رو،عشقامون رو،دردامون رو،تنهایی ها مون رو ... هان؟

جناب عبدالرحمن،اگه دوست دارید ، پیگیر این تایپیک باشید تا جهان رو با حسین پناهی ببینیم...اگه هم که دید حسین پناهی رو نمیپسندید...لزومی نداره سعی کنید دید ما رو هم نسبت به دنیای حسین پناهی تیره کنید!
باور کنید ما هم به اندازه شما عقل و نگرش باز داریمSmile

(۲/بهمن/۹۲ ۷:۴۰)skyeygirls نوشته است:  بس کنید تو رو خدا .از نویسنده ی تاپیک میخوام عنوان تاپیک رو عوض کنه . و بزاره دلنوشته های پناهی .که هرزگاهی دوستان نوشته هاش رو بزارن و یادی از این مرحوم بشه . حیفه واقعا که این هنرمند فراموش بشه . قلب دوستان هم ناراحت نشده یه روحانی برگشته از لباس شده واسه مردم یه یادگاری ارزشمند. تا این تاپیک نره ناکجا اباد . به شخصه نمیزارم این تاپیک به ناکجاباد بره .

انجام شد.از ناظر محترم هم درخواست میکنم بنا بر موضوع تایپیک (یادی از حسین پناهی و نه نقد و بررسی حسین پناهی)ارسال های نامربوط رو ویراش کنند.یا علی

(۲/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۴)MaTeY نوشته است:  یه بحثی رو هم اشاره کنم ... همونطور که استحضار دارین، اینجا بخش سینماست ... اگه لطف کنید در مورد کارای سینمایی و تلوزیونی جناب *پناهی* صحبت کنید ، ممنون میشم.

اگرم کاربر عزیز سازندۀ تاپیک صلاح بدونن و بحثایی که در مورد ایشون (پناهی) شده ، بحثای مورد نظرشون هست. تاپیک رو منتقل کنیم به جایی که مرتبط باشه با بحثایی که داخلش هست. چون تا اینجای بحث که به سینما ربطی نداشته ارسال ها (بجز ارسال اول، اونم جملاتی ازش).
بعله،خب متاسفانه انجمن بخش ادبیات نداره وگرنه قطعا توی اون بخش تایپیک رو میساختم!
به نظر شما جای حسین پناهی کجاست؟اصول و عقاید شیعه،سینمای ایران یا سایر موضوعات؟!Smile

پاسخ به: من حسینم،پناهیم... . - Justice Bringer - ۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۰

فک کنم تو بخش *هنر و معماری اسلامی* ایجاد میکردین بهتر بود (اگه میخواستین در مورد اشعار ایشون صحبت بشه) !

بنده چون زیاد از شعر و شاعری سر در نمیارم ، فک کردم میخواین در مورد آثار نمایشی ایشون صحبت کنید که تاپیک رو اینجا ایجاد کردید.

پاسخ به: من حسینم،پناهیم... . - عبدالرحمن - ۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۵

(۲/بهمن/۹۲ ۱۱:۳۲)سدرة المنتهی نوشته است:  در اینکه تالار جای چی هست و جای چی نیست به قول خودتون کسی حق نداره دربارش تصمیمی بگیره.شما هم بهتره این تاپیک رو مطالعه کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30798.html

من دقیقا از شهید آوینی مثال آوردم برای اهلش