تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی (/thread-335.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - Mohammad - ۸/فروردین/۹۰ ۷:۰۸

من از وقتی که عضو این سایت شدم و مطالب بحث رو دنبال کردم به یک موضوع پی بردم و اون اینکه اعضای محترم این سایت اصولا دوست دارند به هر چی که دم دستشون میاد گیر بدنWink حالا اون میخواد تراوین باشه یا آرم شبکه1Exclamation

حالا بگذریـــــم...
من خودم فعلا این بازی رو شروع کردم و بدجوری اعتیاد پیدا کردم. اگه خدا بخواد در فکرم که کم کم ترک کنم

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - ANTI satan - ۸/فروردین/۹۰ ۹:۲۰

سلام محمد جان

حرف شما در مورد بعضی از ارسال ها درست است
محمد جان این تالار برای همین ایجاد شده که در باره ی موارد مشکوک صحبت و بحث بشه تا به یک جمع بندی برسیم
در مورد تراوین هم باید خدمتتون عرض کنم بنده کوچکترین شکی ندارم که این هدیه کثیف عوامل فراماسونری برای جوانان ایرانی است ، محمد جان اگر شما به تازگی این بازی رو آغاز کردید ، بنده که این مطلب را خدمتتان عرض می کنم ، مدتها است که این بازی رو انجام دادم ،این بازی فقط برای نابودی جوانان ایرانی ساخته شده ، اگر شما هم مثل بنده خبر داشتید که چه بر سر بازیکن های این بازی آمده متوجه منظور بنده می شدید
امیدوارم این بازی رو ادامه ندهید

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - nader008 - ۸/فروردین/۹۰ ۱۱:۵۳

دوستان ببینید کلی از جوونامون وقت با ارزششون رو ساعت ها یا روزها بلکه ماهها برای این بازی تلف میکنن از درس و زندگی میفتن "

من دیروز رفته بودم سایت تحقیقاتی وزارت ارشاد توی محله مون اونجا بچه ها داشتن تراوین بازی میکردند!!!

وای کمک کنید"

اطلاع رسانی کنید"

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - EMPERATOR - ۸/فروردین/۹۰ ۱۵:۱۶

من هم این بازی رو تازه شروع کرده بودم یک ماه نمیشه
که از همین الان دیگه بازی نمی کنم واقعاً اعتیادآوره امیدوارم
که بازی که دوستان می خواهند بسازند هم مثل تراوین باشه
که بتونه جذب کنه و من هم تا جایی که بتونم کمک می کنم

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - MohammadSadra - ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۶:۴۳

کلا این فقیر بدبخت (شیطان) تو بازیهاش داره خط اتلاف وقت و هزینه رو دنبال می کنه. الشیطان یعدکم الفقر و یامرکم بالفحشا و الله یعدکم المغفره منه و فضلا و الله واسع علیم ( 268 / البقره)
این فقیر بدبخت از فقر میترسونه و به فحشا امر میکنه. در صورتی که عمل به دستورات اون که در این حالت بازی مسخره ای مانند ورق، تراوین و گیم های کامپیوتریه باعث فقر میشه، عمل به دستورات خدا باعث راحتی و آسایشه.

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - میهمان - ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۹:۰۸

سلام با توجه به بحث های که شد حرفهای که بچه زدن به نظره من همگی یاری کنیم این بازی رو تحریم کنیم من هم یه رفیق دارم یه زمانی به این بازی اعتیاد داشت تمام زندگیش شده بود دوستای واقعی ول کرده بود با دوستای مجازی بود تازه شیفتی شب ها بی دار بودن از اجتماع خارج شده بود بعد اگر می اومد بیرون کامپیوتر اینترنت خاموش نمی کرد یه نرم افزاری داره اون بازی رو می ذاره رو اتومات خودش بازی می کنه بعد هی عجله داشت بره نگران بود تازه پولم می داد گلد بخره برا امتیازه بیشتر.من بازی رو دیدم مثل یه صفحه نقاشی بچه می مونه باید تو توهمات و خیال بازی که مثلان الان حمله کردی الان گرز دار امده چه در گیری

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - hamidjoon - ۲۱/فروردین/۹۰ ۲۰:۴۷

من قول میدم انو به همه ی هم اتحادی هام تو تراوین میگم
من هم موافقم این چیزی نیست جز برای تحقق اهداف کثیف انها

سکوت قلبتو بشکنو برگرد نزار این فاصله بیشتر از این شه

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - یاران مهدی - ۲۲/فروردین/۹۰ ۲۰:۴۰

سلام
الحمدلله من از بچگی کلا با بازیه کامپیوتری مشکل داشتم
من فقط شطرنج بازی میکردم..
یاعلی

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - یاورمهدی - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۰۹

منم مدت های زیادی از سرور 1 درگیرش بودم
خانوارز و پلارپینگی و لیدی و خیلی بازی های دیگه هم کارکردشون مثل تراوینه همشونم مجوز دارن

RE: بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی - Ara - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۲۱

آره من هم تراوین بازی کردم و هم خانوارز حتی اونجا چندتا قبیله 200-300 نفری رو اداره می کردم یک روز به خودم اومدم دیدم واقعا معاد شدم کلی هم از هزینه و وقتم رفته، خوشبختانه رفقای خوبی پیدا کردم یک روز با افراد قبیله بحث کردم و چند روز بعد کل قبیله ها رو کنسل کردم.
بازی انلاین یکی از بدترین نوعهای اعتیاده، اتلاف وقت، هزینه، استعداد، مغز و...
من هم مطمئنم این بازها همشون ماسونی و کابالایی هستن